Yasmine night !

Sov hos yasse inatt med ronja,silvia(ronjas kusin) ochh yasses syrra. Somnade runt 5 typ. Sen åkte jag hem till min morbror, och nu väntar jag på att yasse ska smsa så ska jag åka til tyresö centrum och träffa henne. Sen åker vi hem till mig, och sen drar vi ut igen ! =)  HAHAH! Ni skulle sett mig och yasse igår, målade hela ansiktet blå!! Och yasse vill inte lägga upp bilderna :( Men ska be henne skicka dom till mig iaf !

Godmorgon vaknade för ett tag sen. Ska bör...

Godmorgon vaknade för ett tag sen. Ska börja rulla hem till min morbror snart o hämta mina saker och sen åka hem till mitt kära hus !


Är i tyresö c med yasse och och hon har ny...

Är i tyresö c med yasse och och hon har nyss köpt en dalmatin fisk! Haha fråga mig inte varför :)


ååh ..

Fortfarande skiiittrötta ! Ska ta bussen till min morbror som går 22.07. Så ska börja packa snart =)


16:06

Tjaa ! Jag & Yasse har nys sproppat i oss en varsin halvliters ben & jerry glass ! HAHA fetton. Jaja nu kollar vi på one the hill, runt 9 ska jag börja röra mig mot tyresö.

Hörs kanske senare ..

Morbror

Hej, sitter hemma hos min morbror. Är fett trött, ska träffa ronja imorgon ... E pisstrött o sur orkar inte blogga.
ADIOS

Tja nu sitter jag på bussen hem till min m...

Tja nu sitter jag på bussen hem till min morbror e snart framme. Vi hörs sen :)


Bajs va trött jag är. Imorgon ska vi antag...

Bajs va trött jag är. Imorgon ska vi antagligen träffa daniel o hans kompis. Sen ska vi dra till handen !


Hemma i mitt ensamma hem

Hej, sitter hemma i mitt hus nu där bara jag är hemma, underbart skönt faktiskt ! Fast jag ska ju inte hänga här om dagarna faktiskt. Just nu är jag här för att therese och hennes familj ska iväg till skanstull och fira Jimmy ( hennes bror ) som fyllt 18 idag ;) Så ska tillbaka till dom ikväll och mysa och sova =) ahhaha. Imorgon ska jag sova någon annanstans, om jag inte sover hos någon kompis så ska jag sova hos min morbror. Hehe .. Men ska kolla om jag får sova hemma en kväll. Skulle vara underbart skönt och ha en hel jävla kväll/natt för mig själv, HEELT ENSAM ! hihihi ! Me like.

Just nu väntar jag på ronja , vi har massa att snacka om faktiskt. Sen ska vi nog bara sitta och chilla framför tven

Godmorgon! Vaknade nyss av therese o hun...

foto0411 (MMS)

Godmorgon! Vaknade nyss av therese o hunden som börja slicka på mig. Jag ska äta frukost nu , som ni ser har jag hållt igång via mobilen. Bättre de än inget :) vi hörs sen pussar


Nu ligger jag i sängen. Har ett eget litet...

Nu ligger jag i sängen. Har ett eget litet rum faktiskt :) godnatt alla söta vi hörs imorgon!


Här är den skyldige som stånga mig! , j...

foto0407 (MMS)

Här är den skyldige som stånga mig! , just nu väntar vi på att maten ska bli klar ! Sen ska vi röra oss hemåt !


Sveriges väder är ett rent helvete! Själv...

foto0410 (MMS)

Sveriges väder är ett rent helvete! Själv e vi ute med hunden. I SHORTS !


Jag och therese blev nyss stångade av får ...

Jag och therese blev nyss stångade av får i röven o värsta lårkakan! Aahj!:(


Nu sitter vi i caben på väg till landet :)

foto0405 (MMS)

Nu sitter vi i caben på väg till landet :)


Hej sitter och äter frukost. Min kära fami...

Hej sitter och äter frukost. Min kära familj har åkt nu och jag väntar på therese o hennes mamma! Vi ska till norrtälje! Puss


My loong day !

Tja ! Drog hem till therese runt halv 2. Vi åt mat och bara tog det lungt, sedan drog vi till trollbäcken och köpte munkar =) hahah ! Jaja, mötte mamma så köpte vi busskort och påfyllning till mobilen, samtidigt träffade vi frida och tove ! Sen drog dom vidare så vi runt lite. Sen träffade vi oliver,emil o lalala dittan o dattan massa skitungar, så drog vi till något berg ? Haha. Aja jag och therese drog sen och nu är jag hemma och käkat jodgubbar =)

Ska mysa lite med alla ikväll eftersom att dom åker till göteborg imorgon så jag ska sova hos therese hela helgen =)

Aja, jag är alldeles för trött för att blogga, haha. Men ska upp och kolla lite på tv och mysa sen hitta på nått:p

VI HÖRES !

Tacos dags !

Dags för mat, aah ! Ska bli så gott med tacos !


todays picture














orkar inte ladda upp mer :p


Goder*eftermiddag* både herre & fru!

Kom hem för ett tag sen. Idag vaknade vi runt 8 så drog vi iväg till fjäderholmarna med min familj =) Var ganska mysigt, men sedan tog tröttheten över och man blev smågrinig ;p Sedan drog vi oss hemmåt och jag och ronja fortsatte till brandbergen och träffade några, sen drog hon hem och åt så jag drog hem. Ikväll kanske jag och mamma ska över till therese. Får se, blir nog försent :p

Jag lägger in bilderna i nästa inlägg ! Puss

Sitter med hårfärgen i nu!

Jaop.. Det stämmer ska skölja ur det tio i sen hoppar jag in i duschen and then call rashtak!

Snart är det färgning på G !

snart är mamma och de andra hemma, då kör vi igång på att färga håret, ni får resultat sen. När jag fixat håret ska jag fixa mig snabbt, dra på kläder och träffa yasmine och ronja ! Nice !



yes, take one step at a time.


Planer inför helgen!

Mamma och dom åker ju ner till göteborg i helgen, själv ska jag stanna hemma, just nu ska jag sova hos therese. Så på lördag ska vi åka till landet med hennes mamma =) mysigt ! Sedan på söndag ska vi boka bord och fira hennes brorsa! Ska bli mysigt! Sen ska jag sova någon annanstans också, men vi får se hur det blir. Men just nu är det hos therese i alla fall !


Hell yeah !

Jag och therese är taggade som fan på att börja gymma nu när jag slutar röka ! Ska gå ner som fan till 45 kg ungefär ! WONDERFUL!



varit hos min älskade barndomsvän!

Kom nyss hem från therese, vi åt lunch och lekte med nixon :) nu är jag hemma och väntar på att mamma ska ringa och säga när dom kommer hem. Under tiden ska jag ta något och käka, kanske göra en fruktsallad !

du är saknad

Saknar dig så mycket, när vi alltid åkte till er och satt där i timmar och du ägnade alltid mest tid åt mig! Det var 4 år sen du försvann och det gör fortfarande ont i hjärtat. Dina barn, du har inte sett två av dina barn tagit studenten. Jag vet att du kämpade, men du kämpade inte tillräckligt. Det dyker alltid upp bilder i mina ögon när vi åkte till sjukhuset för att besöka dig där du låg i sängen med slangar i näsan och blek. Det är det hemskaste jag varit med om. Jag klarade inte av det, det var så jobbigt att se dig. Så jävla hemskt! Fan va jag saknar dig ! :(



där var du helt frisk, vad hände ? Varför tog cansern just dig? Jag förstår inte att en sådan underbar människa som du var tvungen att råka ut för det. Du är saknad av oss alla, vi glömmer dig aldrig. Älskar dig !


Hej sötnosar

Dålig uppdatering. Men igår vaknade vi runt tjugo över 10, så fixade vi oss och drog in till stan och började shoppa, ronja var tyvärr galen. Sen drog vi till kungshallarna och käkade tacobar *mums*

Sedan åkte vi vidare till slussen och småshoppa lite till, och sedan till skanstull för att ta bussen upp till södersjukhuset. Kom hem runt halv 7 gjorde jag kanske då hade mina kusiner komit från allingsås! Vi grillade och sånt, efter maten drog jag mot sågen och mötte therese med hunden som hon är hundvakt till :p Så var med henne till kvart i 11 sen drog jag hem. Nu vaknade jag nyss av att dom ska iväg till fjäderholmarna och jag är skittrött så jag följer inte med, får se vad jag hittar på idag. Men när dom kommer hem ska jag och mamma färga mitt hår i alla fall. Mohaha. Ni vill allt veta vad va =) Sorry ! Men nu ska jag försöka sova någon timme till för jag håller på att däcka på tangentbordet nu! Vi hörs senare idag, puss !

 


Rihanna - Cry

Älskar låten

 


fortfarande här

Hej! Är fortfarande hemma hos ronja, igår frog clara runt 12. Jag och ronja hade jätte mysigt hemma, vi gick och la oss runt 4. Idag vaknade vi kvart i 3, jag vaknade av att hon skreeeeek i telefonen! NAJS. Jaja, vi drog och badade med lollo, sen drog vi hem och köpte hårfärg och nu har vi färget hennes hår i 2 timmar ! Eller ja hittils blonderat .. Vi får se hur det blir hoppas på att det blivit ljusare , Annars ska vi köpa en till hårfärg imorgon och köra på det, fast imorgon kommer mina kusiner från allingsås så jag måste vara hemma till 7. Och imorgon ska jag och ronja upp runt 10 och fixa oss sedan dra in till stan för shopping. Vi båda behöver nog en shopping dag där vi bara kan ta det lungt och glömma killproblemen. Hatar seriöst killproblem. Det suger hästpung, har massa killproblem nu och ska försöka lösa det ikväll ! För jag bryr mig verkligen om det här killen.



Ronjas place

CHAAAAAAA  clara här....
ja sitter och runkar.. enm fin söndagsafton som dewnna. jag har för feta fingrar för dett atagnent bort aå sw blir svår4t HEHEHHE PUSS
'



HAHAHHAHAHAHAHAHA KLOLLA VA RONJA HAR GJOIRT HAHAHHAHAHAHAHAH

förlåt säger jag bara !!

.. Men jag har inte varit på sååå bra humör. Igår drog ja och ronja till tyresö vi träffa marcus,tobbe och tommy. Ja tobbe lacka balle tillslut och bad oss dra därifrån, jaja.. Började bråka fett mycket med honom. Egentligen kom vi för jag skulle träffa marcus. Sen drog jag och ronja till tyresö centrum så träffade vi sofia och paulina, dom hängde med oss till jasmine och hämtade ronjas laddare o så.

Orkar inte skriva mer, är småirriterad också. Hatar när killar säger ; jag lovar att jag inte driver, är inte som de andra. Sen hör dom inte av sig längre .. Varken på sms eller msn. Är så trött på det.

Idag ska jag förmodligen följa med ronja till sjukhuset , så vi hörs senare. O-M-G det är sol ute ! Skulle regna idag ! :D


kom nyss hem

Hejsan, kom nyss hem från jasmine där yasse och ronja var. Vi gjorde inte så mycket, satt och snacka och fixa oss mest :p hahaah, Aja tog bussen hem och köpte en cola som jag nu sitter med och försöker kyla ner min mage med ;(

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja grilla ! Myys, ikväll ska vi ha det mys eftersom min styvpappa kommer hem senare =) Imorgon kanske jag ska träffa en kille :))) hihi men vi får se hur det blir med det! Jaja , nu orkar jag inte blogga, så ska lägga mig i sängen ta på mig mjukisbyxor och kolla på tv ! Och smsa med min sötnos! Vi hörs senare !

Outfit & Facelook


Hej!

Sitter i min säng med världens mensvärk, och kanske ska träffa jasmine och ronja, bara att ja måste kolla om ronja vill men hon svarar inte. Alla e upptagna idag och jag sitter här fixad och har jätte tråkgt !! Aja, får väl hoppas på det bästa, annars får jag väl sitta hemma hela jävla dagen, det blir ju kul.


23:17

Hej ! Är hur trött som helst just nu, igår drog jag och frida till torvalla med massa, vi drog hem runt halv 12 och sov direkt när vi kom hem ! Skittrötta, vaknade runt 12 idag tror jag, åt frukost och fixade oss, drog till handen o panta burkar. Sen träffade vi therese och vi gick hem til frida. Senare så gick jag ner igen och träffade ronja så snackade vi och sånt .. Sen gick vi hem till frida och sen åkte jag hem och åt. En timme senare mötte jag therese och frida, vi gick till lyckeby och väntade på jennifer, sen gick vi och bada i lyckebysjön , jätte mysigt !! Kom hem runt 10, har duschat och käkat, nu kollar jag på CSI .. love it ! Är jätte trött, imorgon får vi se vad som händer. Ska i alla fall vara hemma tidigt för vi ska grilla.

Vi hörs vidare imorgon för jag är jätte trött och orkar verkligen inte blogga

Åker o sover hos frida

Ska sova hos frida ikväll, fick nt åka t brb nu :(( så åker t frida o sover där. pussss

Bilder ! :D

bilder från igår & idag :))



























Nice

Heej !! Somnade tidigt igår kväll :p jaja, idag så gick jag och ronja upp runt ett, så runt 2 gick vi och köpte glass =) myyys. Sen kom morfar, morbror , lotta o lillkusinen så fikade vi med dom, sendan drog vi till brandbergen och badade =) skitkul hahah ! Sen drog jag hem och strax ska vi mötas igen med jennifer och victoria i brandbergen. myyyspyys!

Ska ladda över bilderna från kameran när jag hittar min sladd ! =)

Knä ur led

Jävligt kul då .. Kom hem med ronja som mötte mig o gullmars me jasmine. så kommer jag hem så ja ska upp å hämta min data, så på något sätt böjer jag benet och här ; knaaak , fyfan ställde mig upp så hörde jag; pang. Mitt knä gick ur led och tillbaka, har skit ooont jag skojar inte, aja, drog hem till therese så gick vi och bada med henne och daniel i lyckad, sen kom sebbe och sen kom gabbe =) Hade väl en mysig dag där vi drog till sågen och träffade jennifer och victoria, sen drog therese o sebbe hem, så vi andra knalla oss till difplan och bara snacka, sen drog alla hem, nu har jag o ronja nyss ätit och nu sitter vi vid våra datorer

Kommer bilder från idag, eller imorgon

Hejsan!

Förlåt för min kassa uppdatering, igår var jag med parea vi var i stan och mös sen var vi hemma hós henne och sola och åt mat, klockan 8 gick jag hem, vi fick besök o såå .. Sen sov jag och idag vaknade jag kvart över 9 för jag var tvungen att packa och så, så nu sitter jag på bussen på väg hem till stockholm :D när jag kommer hem ska jag träffa ronja så kanske vi ska träffa therese sen , får se hur det blir med det !

Ska vara framme om en timme nu, så det känns skönt, bussresan har gått OTROLIGT fort kan jag säga ! Menmen ska umgås med min fina vän idag i alla fall, som ni vet har vi lite planer för vad vi ska göra. That's nice. Ne nu ropas toaletten på mig, så ska knalla iväg mig på toa för jag håller på att pissa på mig !


väntar tydligen besök ..

Åååh vi väntar besök. wihu .. naat

Hälp mig !

Någon som vet vart jag kan ladda ner den här filmen ?



har testan ÖVERALLT men ingen sida har den, sökt på wikipedia, filmen finns inte där heller. På youtube finns den, måste verkligen se filmen igen, såg den senast för kanske 4 månader sen, älskar filmen !

Disslista




- P , bajs på det

- Att kolla på fotboll med min pappa, för han ska alltid säga : NEJ DET HÅLLET, VAFAN GÖR DU MEN KOM IGEN DÅ SPRING SPRING , FINTA , TA HONOM ! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH !!!
goosh, svär att jag blir döv om några veckor !

- när tuttar växer! DET GÖR ONT

- att nysa, det kittlas i näsan :o


hahah !


todays outfit



ser ni min snygga knut :p har tappat dom andra två :(


My heart will go on ..

Ja det vill det verkligen göra , men kan min hjärna fatta att jag ska fortsätta ? Nej. Tänk att en ända person kan få en att må så sjukt dåligt .. Det är sinnessjukt. Varför ska man må dåligt av en dålig person ? Jo för man har älskat den personen så jävla mycket.



kärlek var när jag älskade dig, nära , långt ifrån , vart du än är så kommer jag gå vidare men jag önskar ändå att du någon gång blir seriös mot någon annan som kan älska dig utan att du gör misstag, jag önskar den personen all jävla lycka med dig för den personen kommer så så jävla bra! Sabba inte det den gången, förstå att det du gör är omoget och du sårar bara folk, men du njuter väl av att göra folk illa inombords. Annars hade du inte hållt på så ..


Why it's happening me

Jag förstår inte, ena stunden mår jag underbart, men nu bah sa de poff så mår ja inte bra, Det gör ont i mig vet inte hur jag ska förklara men det gör ont på riktigt, vafan .. Måste komma på varför ..

Ååh vad jag längtar !



någon mer än jag som längtar ? :)


Godmorgon

Vaknade nyss och e skit trött. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Ska egentligen träffa alexander men jag orkar inte gååå ner till stan och gååå hem igen :p så är nog hemma och degar istället, eller så hittar jag på något med familjen fast vettefan vad. Ska bara städa rummet lite, plocka upp skit från golvet, ta in disken till köket.

Måste faktiskt sola idag ! Men jag orkar fortfarande inte gå någonstans, kanske senare men nu är jag helt död!

Min dag

Tja ! Kom nyss hem , gick hem från stanish =)

aja drog ner till maxi med pappa så mötte jag jessie så körde hennes mamma oss till stan så gick vi och kollade lite, sen åt vi på donken och jag ringde dit lilla rasmus! Han kom så han ahr stått ut med oss från 11 till tio i 8 :) haha. Vi har gjort allt möjligt kan jag säga, gått till knalle köpt present och gått tillbaka så insåg jessie att hon glömt sin mobil så vi gick tillbaka, sen tillbaka till stan så köpte vi vindruvor och päroncider , satte oss vid åhlens taket och myste =) så gick vi till stadsparken och fortsatte mysa. Har haft en jätte rolig dag faktiskt ! Behövdes =)

Massa bilder har tagits, dom kommer när jessie e vid datorn. Sen stötte vi på josh å sen gick ja hem! Nu sitter jag och käkar melon ! AAS gott =)

Godmorgon

Har endast sovit mig 4 timmar :p sen ringde jessie o väckte mig så om 40 minuter kanske, ska jag träffa henne nere vid maxi. Får se vad vi hittar på idag. Ska i alla fall träffa parea nere vid stan senare. jag har bara sovit 8 timmar på två dagar kom jag på ! hahah :p Men imorgon har jag inga planer så ska antagligen bara ligga och dega. Shit fan jag måste boka bussbiljett också, finns skit bra platser nu för tisdag men pappa sover o han ska betala. helvete ! måste hem på tisdag har ju bestämt så mkt :o jaja det löser sig!!




kan bara lyssna på glada o snabba låtar nu för jag e sååååå otroligt glad !


Jag & Ronja har massvis med planer !

.. Inför tisdag kväll !

 
du & jag älskling, vi är en som hör ihop som två träd till samma rot.



_________________________________________________________________________















Så jävla chockad .. No update

..

Underbar låt !



Avengeld Sevenfold - nightmare

kärlek till låten !


sorry

fan, har hamnat på kasst uppdatering igen, not good. Men idag är jag seg har sovit, kollat film , ätit , kollat film och nu ligger ja i sängen o degar, så trött så jag knappast orkar blogga, imorgon kommer jag hålla igång mot dagen genom mobilnbloggning, men inte på några timmar. för vi ska åka till rostoc här i tyskland o de kommer va trafik så ska vi ta båten till danmark som tar 2 timmar, sen åka bil en timme ungefär sen båten igen till sverige, och då kan jag blogga , när jag kommit till sverige alltså.

Nu ska jag vila lite , vi kanske hörs senare

 


FUCK

ni vet dom rosa skorna jag skulle köpa .. dom e slut i min storlek. Så det är ett helvete !!!!! ååååh älskar dom skorna :( men aja får skaffa ett par nya för jag behöver nya skor ! :o

Morsning !

Vaknade för två timmar sedan ungefär. Idag händer absolut INGENTING. min kusin vill att pappa ska va hemma med honom -.- TÖNT. aa så pappa ska va hemma med honom, och jag orkar ine gå ut. så idag ska jag ligga och inte bry mig om någon av min kusin eller pappa o bara ligga i sängen framför datorn och dega på facebook och blogga och kolla på film och ... SOOOVA , tycker jag låter perfekto! Det är ju sista dagen idag och egentligen borde vi göra något kul, men de finns inget kul här så whatevaah ! Men ja ska ta och ladda mobilen, byta till sköna kläder och sätta upp mitt hår och sitta i rummet med min syster.

See yah !



jag å syster igår , hahaha ouff va heta !


Berg&Dahlbana ..

alltid du & jag !





 

 








20:07

Sitter hemma hos min farbror nu. Har ätit en skål med jordgubbar och mjölk! Jätte gott :) jaja just nu vill jag bara att tiden ska rinna så fort som helst så det blir fredag så jag kommer hem till sverige. Läängtar som fan !

saknar mina tjejer så jävla mycket !

ronja rashtak , frida häggström , therese gällros , jennifer moonan , nathalie bjerselius , victoria mattson , angelica lillehök ,  clara gasiun. Tror inte jag glömt någon, älskar er tjejer ni är helt jävla underbara ni fyller mina dagar med lycka ni är bäst ! U make me smile



YAAYH !!

Vi aker hem pa fredag !!!!!! de e helt underbart ! sa direkt nar ja kommer till sverige ska ja ringa mamma o bestamma nar jag ska aka hem. for hon ska tydligen ner till gbg den 23e o aka hem den 30e men ja orkar inte. sa ja tanker aka hem tidigare o sen bo hos nogon kompis under tiden dom e i gbg. ska bo hos frida isf!!

Nu ska jag kolla runt lite pa datorn. Vi hors senare ikvall nar ja har min data igen.

Hellue

Sitter hemma hos min faster nu o väntar pa maten. har rakat komma at en knapp sa ja kan inte skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet :p jaja vi har gott o kollat runt lite i berlin pa byggnade o sont.

har tagit bilder o de kommer in pa bloggen ikvall :)

Hinner inte blogga

Sorry .. Men vi ska ut, tar med kameran kanske blir lite bilder senare

puss

.. Not anymore












Kvällens höjdpunkt !




Min älskling

Sitter och skriver massa söta saker med frida på facebook, hon ger mig så jävla mycket styrka och glädje. En av de bästa jag har. Fyfan va hon är underbar !


always and forever ! ♥


Te

Sitter & kollar på fotboll med familjen just nu och dricker te. Men nu har jag sattit mig en bit ifrån min kusin, jag sitter vid matbordet och han sitter vid soffan och häller tusen kilo socker i te:t

Känns skönt att inte ha en apa som klänger på en nu =) behöver fan tid för mig själv


Sådär ja

Käkat & sånt. Är fortfarande irriterad på min kusin, han låter mig inte vara utan är på mig hela tiden och snackar om mitt ex. höjde rösten nyss när han sa något jag ba , NEEEEEEJ ! oså flina han å gick ut ?!? han tar inget seriöst, snorunge.


dör här i tristland (som gästbloggah säger)

Nu ska jag gå och äta , eller i alla fall se om maten är klar för jag är utsvulten ! Sen blir det mera bloggning, promise you !

Nya skor + bikini !

Äntligen har jag köpt mig ett par nya skor ! Gahh !
& äntligen en sommarfärgig bikini, känns toppen






& Mina söta skor
+ att ni vet dom rosa skorna jag la in att jag ska beställa, mamma min ska beställa dom till mig så fort hon kan ! Wonderful blir så jävla glad när jag skaffar mig nya skor !



Zac Efron - Scream

Vet att det är en high school musical .. Men jag älskar att höra hans röst. Looove you!


GÄSTBLOGGAAAAAAH

det är gästbloggah som bloggar. just nu är jag lite hög på mina tabletter som jag har fått av min tandläkare. så jag mår lite dåligt. annars äre prima! elmutta är ju i tristland, så de är tråkigt. jag kom på tristland när jag va liten och va där i typ en månad. haha. orkar inte blogga så mycket för ag håller på att beställa hem en massa kläder. se yah! puss


somebody call 911 i think someones on fire! ;)


Ska gå iväg nu tiieep ! xd

nu ska vi typ gå till berlin och shoppa ! för min kusin har kommit hem. Hörs senare, puss&kram

To you diana

Du sa att du ville att jag skulle visa en bild på mitt hår ljusbrunt ! Här var jag ljusbrun men det syns inte så mycket, kan inte hitta någon bättre bild men ska antagligen färga ljusare och lägga i lite mörkare slingor :)


Aiight!

Visst har min uppdatering blivit bra ? :) Är super lycklig över att jag lägger ner så mycket tid på min blogg. Men nu känns det på något sätt roligare att blogga, det kan vara för jag bytte design då fick jag säkert lite mer pepp på att uppdatera i min blogg. Och jag fick genast mer kommentarer och läsare !

för två dagar sedan uppdaterade jag 14 inlägg på en dag ! Och det är verkligen bra! Det bara ruschade in med ideer, fan va ja älskar att ha bloggideer att blogga är verkligen kul också !


10:03

Godmorgon, har nyss ätit några mackor till frukost. Det regnade inatt också :p men nu är det skinande sol, ska gå ut på balkongen strax och känna på värmen. Idag ska vi shoppa igen =) eller aa shoppa och shoppa. Ska försöka få ett par skor utav pappa idag som kostar 20 euro , men jag hade liksom med mig 40 och har 30 kvar så har inte direkt råd, så jag ska typ betala 5 euro och pappa 15. Ska se om han går med på det eftersom han sa att jag får dom om vi har pengar kvar i slutet av dagarna, men jag tror inte skorna finns kvar då ! Är helt förälskad i skorna, är som en klacksko fast strandsko. Älskar klackskor =)


dom här ska beställas hem också ! :D


Natti Natti

Gahh, va trött jag är. Äntligen kollat klart på eclipse. Nu ska jag gå och kissa. vi höres imorgon !

Eclipse ! ;)

Sitter & kollar på eclipse just nu ! Fast ska gå på bio ändå!

Jobbigt läge ..

Sittr & försöker ladda ner eclipse men det går åt helvete

Love this song




dissing yoou boobie






- dissar min stora tutte ! TIHIHIHIHIHHIHHIHIHI


perfect boy !

killen som som du känt i månader , killen som tog kontakt med dig först , killen som småretas med dig , killen som kallar dig fina saker , killen som tog första steget - alltså första kyssen. killen som smsar dig direkt när ni sagt hejdå , killen som inte slutar messa försänn du gjort det , killen som smsar dig och frågar hur du mår , att han saknar dig , killen som ringer dig om dagarna och killen som kallar dig sin älskling. Killen som kysser dig framför hans kompisar , killen som håller din hand framför andra , killen som dissar dina vänner för att vara med dig , killen som vågar ta hem dig till sig , killen som vill att du sover hos honom.

Det är den perfekta killen för mig



allt jag skrivit har jag varit med om. lycka säger jag bara, men mår så jävla bra när man får allt det där !


Saknar oss bror ♥

Fan va jag saknar dig Josh. När vi var som tajtast i början av januari 2009 blev vi vänner, sen kom vi närmre & närmre varandra, som fan. Vi blev bror & syster bästavänner. Sen för ett års sedan alltså sommaren 2009 blev vi tillsamman, fan va jag mådde bra den tiden det var vi. Sen när vi gjorde slut blev jag förkrossad och du ville inte ha kontakt med mig, fyfan va jag mådde dåligt och då ångrade jag ALLTING att det blev vi två jag tänkte tillbaka på allt bra vi hade , alltså våran vänskap. Det tog ungefär 3 månader för oss att bygga upp våran vänskap. Men den är inte på topp ännu. jag försöker, gör du ? Vi träffas o så när jag är i borås men är det tillräckligt ? När vi träffas så träffas vi i kanske 10 minuter sen går du. Jag får inte ens en kram, du säger inte ens hej när vi träffas du kommer bara fram och typ .. ler ? Sen kanske du säger något ord men inget mer.  Känns inte rätt. Vi är inte bror&syster längre, josh & gloria som alla brukade säga, alla gick runt o sa att vi var hur bra kompisar som helst.

Saknar dig verkligen josh. Jag menar det verkligen, du är verkligen den bästa killkompis jag har. Vi har hållt ihop genom allt som har hänt oss, alla bråk och allting. så har vi ändå hållt ihop.

Jag älskar dig bror min ! Du är guldvärd ♥


Älskar hiss/diss listor men nu kör vi på DISSLISTA



- socker ! WTF varför finns socker ? MAN BLIR FET ! Tänk liksom om socker skulle försvinna, alltså allt onyttigt som godis,kakor,läsk & allt sånt. Fan va bra hälsa folket skulle få då !

- min rumpa, alla e typ besatt av den, skitjobbigt. Leave it alone den behöver lite tid för sig själv sen är trött på att vara ett museum. Den behöver sin tid på toaletten också.

- sommarlovet är för kort! Det har snart gått en månad av sommarlovet, då är det inte långt kvar och jag har bestämt så mycket ! ska åka kryssning, följa med therese till norrtälje , grönan och massa mer ! gahh

- euro, SUGER MIN STORTÅ

- skinnsoffor i värme, man klibbar fast sig och svettas, o så vaknar man upp helt död av värme.

-


Vill hem !

Asså jag orkar inte vara här, seriöst är typ 4-5 dagar kvar tills vi åker hem, men jag vill hem IMORGON! vill fan boka en tågbiljett nu nu, fast venne hur långt den åker. Bara jag kommer hem. Orkar inte vara här!

Sista gången jag åkt till tyskland!

Fifa time !

Ska försöka få kontroll jäveln av min sjungande kusin! See yah!

Sean Banan - Skaka Rumpa











Beroenda framkallande låt som fan ! Gash I löve it ! :)


?? ;)

Ni kan inte gissa vad jag köpt. Är i alla fall presenter till två av mina närmaste vänner =))


frågestunden slutade för längesen, nu ska det svaras på frågor

Ellinor :

hur kan man va djurgårdare när man vet att aik är så mycket bättre ? :P

svar: grejen är den att aik är inte bra någon stans ;)

Maria S :

vart trivs du bäst i borås eller stockholm?:D jättefin blogg

svar: stockholm, tack så mycket !! :)

Sara :

eeeeh varförr har du skärt dig?

svar: eeh, angår det dig ?!!?

Anonym :

var i tyskland är du ?:)

svar: typ i Berlin =)

Ronja :

VARFÖR ÄR JAG GRYM?

svar: För du är kompis med mig !

Anonym :

vem är din riktigt kärlek?
hur nära står/stog ni varan??
hur ofta umgås/umgicks ni??

svar: .. Patrick. Vi stod varandra ganska nära
faktiskt, ehm varenda dag kan jag tro var hos han varje dag
efter skolan tills sent på kvällen, helger. Han va hos mig.

Jenny :

1. är du kompis med putte? ;)

svar: Nej jenny sötnos vi hälsar inte ens :((

Jasmine :

vad är det bästa minne du har? :D
Puss på dig sötnosen.

svar: Hmm.. Thailand 2007!!

Diana :

1. Vem är din allra bästavän?
2. Vilka länder har du varit i?
3. Vilka butiker handlar du kläder i?
4. Hur skulle du beskriva dig med själv tre ord?

puss :)

svar: 1. Har massa bra vänner, men om jag ska välja en
av mina bästa så är det ronja rashtak. 2. oj, tyskland nu för
2a gången, england,bulgarien,thailand,ungern,danmark,finland typ
3. gina t , vero moda,h&m, vila , only typ alla möjliga
4. cool, störd & onormal!


Bye !

Nu sticker jag på shopping runda i Berlin !

Dif - Aik bråk med ellinor


Jag förlorar aldrig något som detta !



Godmorgon !

Varför vakna så tidigt ? Jo för pappa & styvmamma tvingar mig, aja jag sov på soffan inatt. Skönt men jobbigt ändå så jävla varmt är det också när man vaknar upp så e man helt svettig, inte kul inte.

Ser att jag fått lite frågor på frågestunden, men det duger inte ! Så fråga nu ni har några timmar på er att fråga så slösa inte bort dom timmarna nu, fråga fråga fråga ! Så blir jag glad =)

Nu ska jag gå och duscha





Nu går jag & lägger mig

Ska gå på toa, sen ska jag sova

Puss & Kram

Yeah

Gjort en ny facebook grupp nu då ;)


Vi kör igång på en frågestund !

 

 


- Jasmine

Jasmine Cookie Brown  om Only for u my friend diana:
HÅLLER MED DOM MED ALLT FÖRUTOM, AIK + JACOB. Aik är bäst, Jacob är bäst. Punkt. hihi.
Ps. GOOOOOO LOCKIGT HÅR!

SVAR: HAAHHA, alla har sina åsikter ;) alla gillar inte AIK och folk gillar, Asså Jacob e bäst på sätt o vis, men ja haatar att han e så jobbig i new moon tillexempel när bella ska åka o rädda edward o hon sätter sig i bilen så säger han; han lämnade dig, han vill inte ha dig, stanna här med mig, för min skull & lalalala .... skitstörande :p

puss

2 kommentarer




Ni kanske inte ser så bra vad det står men försök ;)

svar:

- Till evelina tror jag hon hette ; haha bra att jag inte är ensamstående med detta =)

- Becca ; Tack så jätte mycket !


Italo Brothers

Det är ingen som vet hur mycket den här låten betyder för mig


Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around

Düp düp düp düp düp ...

Jumping all around

DROP THE BEAT

We're jumping all around

Düp düp düp düp düp ...

We're sending out an invitation
to everyone in every nation.
But don't sleep get on the run
Stop thinkin' and have some fun!

Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around

Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around

Düp düp düp düp düp ...

DROP THE BEAT

So come and join our love foundation
Go feel the heat, the sweet vibration
'Cause we are about to ignite
And we wanna go out tonight!

Düp düp düp ...

Jumping all around

DROP THE BEAT

Jumping all around

Düp düp düp düp düp ...

Jumping all around

Tidsfördriv

År 2009 så..
Vad hade du för hårfärg - ljusbrunt/mörkbrunt/svart
Hur lång var du – 162
Vem var du kär i - Patrick
Hade du nån pojk-/flickvän – ja
Vad brukade du göra på fritiden – vänner, kille
Vilka umgicks du med – vänner
Var allt bättre då – japp
Skulle du vilja gå tillbaks dit – om ja vill
Har du förändrats – ah

Nu:
Vad har du för hårfärg – mörkbrun
Hur lång är du? – 163/164
Vem är du kär i - noone
Har du nån pojk-/flickvän - nej
Vad brukar du göra på fritiden – vänner
Vilka umgås du med mest – brudarna

Har du:
Kysst någon – ja
Sovit brevid någon med samma kön – ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – ja
Slagit ner nån – ja
Ljugit för en bra vän – a
Svikit någon – ah

Vem :
Skrev du senast till på msn – diana
Kramade du senast – kommer inte ihåg
Sov du hos senast – kusin
Ringde dig senast – therese

 

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – venne
Nån har sårat dig så du börjat gråta – ohja
 

                    

Älska, älska älska !!

HAHAHAHA, TITTA TIMON O PUMPA; LILTÖSEN?! ojj!




kan inte sluta lyssna på låten !




min lååt !


Only for u my friend diana




- facebook my dear ! utan facebook har man inget ingen bok man kan lägga in alla ansikten i :((

- lockigt hår, it äs najs as häll




- djurgården! ÄGER

 




- fjortisar, störda fula äckliga bajsiga orange vitläppade jävlar. AHMEN HALLÅÅ, uäk

- AIK ! Ni suger ni är äckliga och råttor. KLOAKRÅTTOR, GNAGARJÄVLAR. Förlåt bohman men jag hatar er, gråt inte nu bohman älskling, allt kommer lösa sig.






- han där bruna vargen i twiligt. va heter han jobbigjävuljacob? BAJS PÅ DIG. SNYGG E HAN, MEN JOBBIG.


Webbar med katten ;)




... Aldrig fel att bjuda på sig själva =)


Jason derulo - Ridin Solo (acoustic)

Så jävla bra, älskar den !


6 saker bloggen inte visste om mig

 

- jag älskar rock, inte & sitta & lyssna men några låtar får mig att slappna av


- jag har skärt mig


- jag älskar att gå ut och gå, då känner jag mig duktig som gör något som är bra för kroppen



- jag röker, nu när båda mina föräldrar vet om det & typ hela släkten så är det ingen ide att dölja det längre, hatar att dölja det.


- jag är beroende av tuggumi, ska va starka V6



- Jag är nagelbitare


Svar - Diana



- hmm.. Aah, bra ide det ska vi köra på ! Ska bara komma på något =)

Färga håret när jag kommer till stockholm igen ?

Om jag ska ! Vill ju vara ljushårig, ljusbrun och sen när barnbidraget kommer ska jag köpa nytt löshår. Eller så skiter jag i löshår och bara är naturlig =) hmm får se ..



vill ha så =)


Hihi .. Prinsessan & Grodan

Sitter & kollar på prinsessan och grodan, jätte gullig film =)

Jag är alltid sent ute med twiligt filmerna




Har alltid kollat på twiligt filmerna sent. Jag kollade aldrig på ettan på bio. Utan jag kollade på den efter jag kollat på tvåan på bio :p haha ..

Och nu väntar bara eclipse, ska köpa boken nu också. Så har jag 4 böcker !







love love love love love ♥


Biotime när vi kommer hem


ska kolla på den när jag kommer hem till mamma




Family Guy

Just nu har jag käkat melon och kollar på family guy!! :D på tyska.. hehe. Sov ett tag det va skitvarmt låg och svettades ihjäl. Kommer inte klara av detta alltså, det är alldeles för varmt.

Ni får hjälpa mig att komma på vad jag ska blogga om, e helt död på ider !

Tröttis number 1 !!

Tänker gå och vila lite nu, Blir helt slut av den här värmen. Så ska vila nu. Puss&Kram , hörs senare när jag har lite mer batteri på datorn också :)

Hiss/Disslistan made by moi



- fläktar, jag älskar fläktar. Tillexempel här i tyskland så är det kokhett, och jag sitter här med en fläkt som blåser rakt på mig. Underbartr !



- fotboll, verkligen den bästa och roligaste sporten som finns!



- Michael Jackson, han e så jävla grym. Älskar hans låtar ; Man in the mirror , Billy Jean , Thriller , Black and white. M.m



- frukt, jag älskar frukt som tropiska frukter eller vad man ska kalla det, inte dom vanliga frukterna som päron,äpple,apelsin. Utan mer ; Melon, annanas, körsbär , papya , mango , pasionfrukt, hallon , björnbär ... Allt sånt kan jag äta i mängder !







- Avatar, filmen suger den är hur tråkig som helst. Alldeles för mycket fantasi blir uttråkande att kolla på den filmen i 3 timmar ! Blåa jävla leksaksgubbar.



- Danmark - Tyskland båten, Vi fick ju vänta o 2 timmar på båten, dom borde ha två båtar som går.



- Kärlek, Det är ingen ide att skaffa pojkvän, blir ändå bara sårad


Only Mine





♥ ♥


Har snackat med mamma på facebook nu



Nu har jag pratat med mammsen min om att dom är så jobbiga här och lägger sig i mitt liv. Så mamma har mailat pappa =) det känns skönt, så när han ser det kommer han antagligen snacka med dom och sen hoppas jag på att dom slutar, annars vet jag inte vad jag gör, jag kommer seriöst halshugga dom.

Varit ute

Tyvärr men orkar inte vrida.






vrid huvudet så ser ni vad det står !! :D





det va lite bilder, imorgon ska vi shoppa. Då blir det mer bilder !


jävla tyskland

trodde fan att jag skulle få det lungt här, o slippa allt. men tydligen inte!!!! Redan idag börjar min kusin snacka om mitt ex. så jävla jobbigt, vi har ju liksom gjort slut och det var längesedan. Och så säger min kusin att jag är tillsammans med honom och att det finns bilder på facebook. För det första står det inte ens på facebook och för det andra så finns det inte några bilder på oss på facebook. Skitjobbig dom frågar såååå mycket ; hur gammal e han? E han snäll? Spelar han någon sport? Saknar du han? Älskar du han? GAAAHHHH GE MIG ETT FUCKING PRIVATLIV FÖR I HELVETE !

Förlåt, men jag är hur jävla sur som helst, och dom vill bada. DET VILL INTE JAG, för ja har glömt mina badkläder, så fuck it. Tänker inte göra någonting. hata tyskland, vill hem :(

Shiiiet ..

Värmen här är oslagbar, asså jag dööööör !  Kan inte beskriva hur varmt det är ! Eller så håller jag på att bli sjuk .. Jaja, jessie stannade i varberg iaf för hon mådde tydligen dåligt, kul .. Så vi missade båten till tyskland så vi fick vänta i 2 timmar på den, de va ju också kul. Sen kom vi fram så har vi varit hos min faster och nu är vi hos min farbror.

Jag vill gå och lägga mig för jag är hur trött som helst. Vi får se vad vi hittar på imorgon. Jag har kameran med mig i alla fall och internet fungerar hemma hos min farbror men kanske inte hos min faster, får väl se.

Ha en bra kväll ! Puss & Kram

Nu e jag i danmark

foto0359 (MMS)

Nu e jag i danmark


Ska aldrig mer åka utomlands med en kom...

Ska aldrig mer åka utomlands med en kompis. I så fall ska kompisen vara seriös med resandet och inte ångra sig.


Nu sitter jag i bilen på väg till danmark....

Nu sitter jag i bilen på väg till dandark. Ska sova e hur trött som helst.


Nyduschad !



Ahh, det var skönt. Nu står jessie och duschar. Och nu ska vi gå och ta det lite lungt, sen sova för vi ska upp klockan 4 imorgon. Vi åker runt 5-6 på morgonen !


Hej bloggen , fick reda på av tommy att de...

Hej bloggen , fick reda på av tommy att det e gratis inträde till difmatch! Men jag e ju hos pappa :( o nu fick jag nyss reda på att dom vann! Underbart!


hjärtat

Gumman , jag vet att du inte mår bra just nu men det kommer ordna sig. Nu vill jag bara vara hos dig och ta hand om dig. Ångrar att jag åkte! Men du är stark, kanske inte så stark som du var förut men du får inte låta detta trycka ner dig helt. Va stark och visa att du kan. Så mår hon också bra. Visa kärlek , gör vad som helst för henne. Du har oss alla vid din sida och vi släpper inte taget för vi älskar dig gumman , Du är så fylld av glädje en sådan stor glädjespridare. Jag kan inte se dig må dåligt längre, jag sitter fan o gråter för jag tycker så synd om dig. det skär i mig så hårt att se dig må dåligt. Det kommer ordna sig, jag finns här dag som natt dygnet runt. Jag älskar dig ronja


du är bland det bästa i mitt liv, jag behöver dig för att överleva


Vaken

Hej, nyss ätit frukost, och ska strax börja packa, för inatt kanske vi åker. Eller aah klockan 4 på morgonen. Så det blir najs. Men jag måste packa min resväska nu och sen få tag i jessie igen för hon fucking svarar inte på mina sms -.-

hörs senare , måste packa !

Taken

Nu har jag kollat på film, och nu orkar jag inte sitta uppe längre, så ska stänga ner webben med ronja. Krypa ner skööönt under mitt täcke, och bara sova ! Godnatt, imorgon ska jag träffa min lilla alexander :)

Nu ä jag hemma

Hej! Kom nyss hem från stan, åkte dit och träffade agnes så gick vi och träffade linnea, filicia & patricia. Satt där ett tag och stekte i hettan. Sen började vi rulla upp mot stan så var det typ ''förkonserter'' eller vad man ska kalla det. Aja va där till tjugo i elva och nu är jag hemma. Och har träffat skitmycket folk idag, då menar jag verkligen massor.

Men nu ska jag gå och göra mig en macka, sen ska jag lägga mig i sängen och dega med chips, chocklad och fruktsooooda =) och kolla på film ! W-O-N-D-E-R-F-U-L !!

Nu sitter jag ute med mina tjejer o ...

foto0348 (MMS)

Nu sitter jag ute med mina tjejer o myser i solen o ska på torsdagskvällen :)


inte bra

.. Dåligt uppdaterande förlåt förlåt förlåt !! Men igår så drog jag o jessie ner till stan så åt vi mat sen träffade vi mona och amanda och var med dom ett tag, sen träffade vi agnes och hon fyllde 15 igår ! Så satt vi och vänta på pontus hennes kille. Så var vi med dom till 7 typ :p Sen tog jag och jessie bussen hem till henne så packa hon så åkte vi ner till stan igen och sen gick vi till maxi och köpte lite godsaker sen tog vi bussen =)

Vi kollade på film o så runt 12. & sen sov vi. Nu ska jag börja fixa mig så ska jag ta bussen hem till henne , annars får jag vänta på henne till halv 5 typ. & det orkar jag iiiiinteee !!!!

Så vi hörs senare ! Puss & Kram

RSS 2.0