min data suger '' ponk ''

Bloggar inte mycket eftersom mi data laddare inte fungerar så jag inte kan ladda den. Så sitter vid den stora som inte alltid är ledig. Ska uppdatera er om att imorgon ska jag hem till Linn med mina tjejer Fanni,Ronja & Jasmine. Vi ska sova där. Det blir mys, så jag uppdaterar er mer från Linns dator. Men nu ska jag gå och fixa en burk med granatäpple och ta med till skolan imorgon =)


love this song.

Miley Cyrus - Ordinary Girl


Risifrutti

Kom nyss hem från vårdcentralen och nu sitter jag och äter en risifrutti. Mumma! Men vi ska strax iväg till mina kusiner. Men ska snacka lite till med linn angående helgen =) vi ska ha tjejkväll hemma hos henne typ :) myspys

Sitter nu på vårdcentralan och väntar på...

foto0498 (MMS)

Sitter nu på vårdcentralan och väntar på min tur.


dags för svar

inte så många frågor men känner för att svara
Postat av: Fanni
gillar du mig? mer lr bara som vän ? xD 
gillar du ost ? 
favorit sak ? ;)
Bästa filmen ? 
första kärleken ? 
:D <3

svar: 1. du är en jättebra vän, o du e min pojkvän .. =)
2. ah! 3. vet inte :p mobil ? 4. the last song!!! 5. första bästa .. Patrick. :)



Postat av: Milica
Varför är jag bäst?
Äter du bajs?


svar: 1. för du e vän med mig. 2. ah i mina drömmar äter jag massa bajs =)
Postat av: Linn
Drömkille?
bästa delen på en kille? 
Första kärlek? 
Pusssss pårej babe :D:D <3


svar: 1. zac efron. 2. Bra personlighet. 3. svarade på det förut :P


Postat av: jennifer nsygg

varför är du så jävla nsygggg ??????

svar: I got it from my papa =)



Postat av: Anonym

kan du ta ett kort där du har skärt dig och har du skrivit nåt eller är det bara strek ?

svar: förlåt.. MEN ÄR DU DUM I HUVUDET ?!?!?! det är något jag inte är stolt över, so in my as att jag gör det!


knä ur led, IGEN !

Hejhej. Skolan va nice förutom att mitt knä åkte ur led idag igen. De stod ut denhär gången man såg skinn stå ut för benet tröck ut de.. DISCUSTIIIING !!!!!

jaja, åkte till sjukan och fick kryckor :p men nu ska jag hem till therese PUSS

Dags för bloggning mina kära vänner. Sitte...

Dags för bloggning mina kära vänner. Sitter hemma hos jasmine med linn , Ronja och fanni. Vi har typ varit i c och snackat o så. Chillpill :)


HELL TO THE YEAH !

FRÅGESTUND

fråga mig vad ni vill nu. Eftersom uppdateringen kommer vara dålig så håller jag igång med en frågestund tills vidare. Vet inte hur länge, men jag informerar er när den slutar!


@ SKOLAN

Sitter i skolan och ska stanna kvar till klockan 3. Sen drar jag ronja,frida och jasmine till tyresö och träffar fanni och linn på lite girlstalking hemma hos linn.

Men jag kan inte slösa min tid på att blogga just nu eftersom jag måste jobba med min engelska och svenska ... och spanska.  Men jag uppdaterar via mobilen så ni blir inte helt uttråkade. Ett inlägg till komer snabbt. Undra vad det kan vara ?

D.E.A.D

godmorgon! måste blogga snabbt. Men jag vaknade nyss typ. Ska gå in på distansporten och skicka in min kurs snabbt. Idag efter skolan ska jag dra med ronja och träffa fanni. Men jag har brottom. vi hörs via mobilen

Sitter och ska äta sallad med mamma! Shop...

foto0496 (MMS)

Sitter och ska äta sallad med mamma! Shoppat som galningar


godmorgon!

.. Ja jag är vaken så här tidigt. Men eftersom det ine blev någon shopping igår så blir det idag istället. Jag har nyss ätit thaimat till frukost ? :s haha .. Hade kvar lite från igår så .. Varför inte?:D


Men nu ska jag gå och parfymera mig och ta med mig massa klubbor i min väska eftersom jag slutar röka så måste jag ha något som distraherar mig.

Eftersom min mamma är lika blond som mig ...

Eftersom min mamma är lika blond som mig så märker hon att hon glömt bankkortet hemma. Så nu är vi på bussen hem och jag dricker en vaniljfrapino. Sen ska vi typ till godissvampen och sen köpa thaimat. Vi kör ju på deppning nu eftersom vi inte fick med oss något hem :(


Hej nu e jag på bussen hem från frida. Ska...

Hej nu e jag på bussen hem från frida. Ska in till stan o shoppa lite med mamma.


FREDAG!

Tjafan! Idag är det fredag vilket innebär ... HELG! Haha idag var jag i skolan, det var nice fast vissa 9or är ju allmänt störda och sjunger high school musical låtar o beter sig som bögar. Mange lärde mig ''karate'' haha sick :p Efter skolan drog jag frida och clara hem till clara och käkade lite och sedan drog vi till handen och fixade lite småsaker. Nu är jag hemma och dricker en cola, ska börja packa mina saker och sedan åka och möta frida och clara. Vi ska på tjejmiddag ikväll. Ska bli sjukt mysigt att ha en till kväll med mina tjejer !



HHAHAHAAHH! omg , hemma hos rebecca i vintras typ :p


Hej. E i skolan nu har vi samling och slut...

Hej. E i skolan nu har vi samling och slutar 5 i halv. Ska hem till Clara med frida och sen åka till handen. Ha en bra fredag !


Åh (Bethany Joy) som spelar Haley i one tree hill sjunger så jävla bra ! =)











my computer sucks sometimes ...

Min dator fungerar på dagarna & kvällarna men inte på morgonen. Och på morgonen vill jag liksom blogga lite snabbt och lyssna på min spotify .. Men går det ? N.E.J ! . Jaja, Tog nyss en dusch och nu ska jag strax fortsätta kolla på one tree hill. SÅÅ insatt i det ! Love it !


Dags för one tree hill

Nu ska jag ta det lite chill och kolla på one tree hill, börjar bli så jäävla spännande nu så !




här e vårat ''one tree hill'' gäng XD HAHAHA, eh? nää


even the best one fall down sometimes.



Jag vill inte prata om saker vi gått igenom för det gör mig fortfarande illa att jag kunde vara så dum i huvudet. Nu är den en historia, du spelade dina kort. Det finns inget mer att säga, Inga fler ess att spela. Vinnaren tar allting medans förloraren står tomhänt ensam kvar. Jag var i din famn. Trodde jag skulle tillhöra den plastsen föralltid. Jag var stark i din närhet. Men jag var en idiot, Jag visste om från första början att jag skulle bli spelad. Allt jag mådde bra av då var en enda jävla lek. Jag tog Kär , du tog Lek. Reglerna gick ut på att få tjejen att falla djupt, och sedan såra. Att ni killar lyckas ...





-

Killen börjar med att hälsa på dig, du blir förvirrad för du aldrig sett honom förut. Killen fortsätter ha kontakt med dig, du är fortfarande förvirrad över vem han är, Hanhåller på med dig i ett halv år, Du hatar honom under de månaderna för han är så jobbig. Han är kompis med killen som är tillsammans med din bästavän. Du och killen får bra kontakt, Han addar dig på facebook, han frågar efter ditt nummer och msn. Han slutar inte skriva, han börjar få dig att falla, Du har svårt att sova för du tänker på honom och du känner små fjärillar i magen som kittlas, du ler för dig själv, du har fallit för honom. Killen säger att han saknar dig , Han säger att du betyder mycket för honom. Du är med han, ni får eran första kyss. Ni träffas några gånger till, Ni blir tillsammans och umgås varje dag. Ni ''råkar'' gå i samma skola.

Killen bryr sig om dig, Han tar dig till dina lektioner du inte vill gå på, han skyddar dig framför hans vänner. Du har fallit för honom ännu mer.

Killen blir sämre på att höra av sig, Du messar och ringer men får inget svar. Du är orolig och tänker på honom i sekunder,minuter,timmar. Du kommer hem, du får tag i honom. Han säger att han gjorde något och du blir misstänksam, han säger ''jag ringer dig imorgon'' . Nästa dag gör han slut. Du frågar om du har gjort något ..
'' Det var inte du, det var jag''

Du blir deprimerad och tänker tillbaka på alla minnen, då du låg i hans famn, när han kysste dig, när han visade upp dig för sin familj, när du sov hos honom. Du trodde att du skulle få vara i hans famn föralltid. du ser honom i skolan, du ser han skratta, sjäv sitter du inne på en toalett och undrar vad som gick fel. Du pratar med han, han säger att det var för mycket osv. Men han säger att han fortfarande gillar dig och vill vara vän med dig. Du blir glad och inser att du inte förlorat honom helt. Några dagar efter inser du att det var en lögn , du blir chockad eftersom du fick reda på sanningen. Han hade dig för några veckor, sedan tröttnade han och gick till en annan. Han spelade en lek han är kär i, leken kallas Kär-Lek.

Killar ser inte så som vi tjejer gör i förhållanden. I början är dom jätte gulliga osv. Kallar än för saker osv. När förhållandet är över så tänker killarna igenom det och sedan går dom vidare utan något besvär dom bryr sig inte om vad tjejen går igenom. Medans tjejerna blir glada och fallar direkt för det killarna skriver, men när det tar slut så kan dom inte sluta tänka på det. Dom har svårt att inse, dom försöker få tillbaka killen, dom gråter, dom blir avundsjuka.

Varför är det så ? Varför? Varför ska killar vara så ... Själviska?. Så från och med nu ska jag sluta böla över killar, jag ska skita i om mina förhållanden ta slut, jag ska inte fortsätta skriva. Dom får komma till mig. Min nya regel!







psyko dator!

Hejsan, som ni vet försöker jag bättra upp mitt bloggande. Men hatar att blogga när jag inte kan lägga in nya bilder på min dator, men ska försöka nu igen. Idag har jag varit i skolan , jobbigt var det faktiskt. Lacka lite på en 9a. Men nu är jag OKEJ! Haha, efter skolan drog jag till handen med frida och vi kollade lite. Sedan drog vi hem till henne och kollade på Mamma Mia (a). Sedan drog jag tillbaka till centrum och träffade Ronja och hennes syster, satt och snackade och sen tog vi bussen hem. Nu har jag nyss käkat och snackat med mamma. Ska typ lägga mig och kolla på one tree hill. Men ska kolla om jenny vill gå ut med mig, för jag vill ut =) Annars ska jag lägga mig i sängen med en kopp te och kolla one tree hill !


-

Försöker föra över bilder från kameran till datorn, men nu verkar det inte fungera. Varför ska jag ha otur för?

Varit död ett tag

Hejsan mina pinglor, har inte bloggat på några dagar för jag inte har haft en aning om vad jag ska skriva. Men nu ska jag göra en lista som jag ser i mitt huvud på vad jag ska blogga om. Ska blogga på morgonen innan jag ska till skolan, lägga upp outfits osv .. Ska köra på frågestund lite då och då. Hitta på lite roligare saker på helger så man kan uppdatera er om det. Och lite andra saker. Jag har liksom sagt länge att jag vill kämpa med bloggandet. Men det går inte när jag inte vet vad jag ska skriva. Men nu känns det som att jag har massa saker på gång!


LÄNGTAR!

Imorgon får jag hämta ut min pälsväst jag beställt hem ni vet ! =)


nyduschad , småfixad , uttråkad !

Dushade för ett tag sedan, fyfan va skönt det var! Nu väntar jag på att min styvpappa och lilla syster ska åka iväg så jag kan dunka extra hög musik och ha the house on my own!

hehe .. Får se vad som händer senare, kanske drar iväg en sväng till tyresö eller något. Have a nice day!


igår/idag

hejhej sorry för uppdateringen.igår åkte jag o ronja hem till en kompis, vi köpte mat och kollade film o så. Hennes syster hade typ ''kalas'' xd hon fyllde år för en vecka sen så hon e 18 så hon hade massa kompisar där. Idag så vaknade vi upp och så åkte vi hem till tommy med rebecca där gurra va. Trevligt vi kollade på film och snackade =) Men jag har sjuuukt brottom. Ska till mina kusiner och fira min morbror. Så måste fortsätta fixa mig , men vi hörs ikväll ! :)

what do you wan't from me more ???



SNABBISH


HAHAH, old shit ?


One Tree Hill Baby !

Hej, kom hem runt kvart i 6. har nyss käkat mat och nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill. Skolan var väl OK. Vi skulle göra någon jävla plansh jag jobbade med ronja men hon drog hem ... så jag gjorde klart den alone. Fast frida hjälpte mig lite. Sen stannade vi kvar till 3 och väntade på therese. och 9orna hade spexfoto. HAHAHA !!

Jaja, måste kolla oth nu =) PUSS

I love to be on my own, nobody else.

Har nyss köpt mig godis och cola fanta. Hehe ... Så nu ska jag fortsätta kolla på one three hill jag har bestämt mig för att bli klar med första sesongen ikväll! Har typ 18 avsnitt kvar. Så nu blir det att nörda! Vi hörs lite emellanåt! :)





råkat göra någon konstig inställning på min kamera :p haha ser ni min hand på första bilden? Helt fucked-up!!

 


mys för mig själv

Nu har jag förberett med en stor kopp grönt te och ska kolla på massa avsnitt av one three hill tills mamma kommer hem så jag kan gå upp och köpa mig godis ! Men nu ska jag börja kolla !


old and new, love it !


maroon 5 - she will be loved


rihanna - te amo


sibel ft lazee - the fall


tiao cruz ft kesha - dirty picture


ronan keating - if tomorrow nerver comes


taylor swift - you're not sorry


eminem ft rihanna - love the way you lie


master blaster - walking in memphis


kelly rowland - commander


rihanna - cry


godmorgon för min del

vaknade för ett bra tag sedan, men är sjuk idag, halsen gör ont o är riktigt snuvig. Men nu ligger jag och kollar på cityakuten och lyssnar på musik.

Asså åh, jag är sugen på allt jag inte har här hemma, godis, cola, nektarin, äpplejuice, jordgubbar. ÅÅÅÅH. ska fråga mamma om hon kan köpa hem godis och läsk åt mig (a)



jag & jennifer i sommras


byebye

Nu åker jag och träffar mattis. See yah!

skolan avklarad , catchiiing!

Hej, kom nyss hem från skolan. Vi hade skolfoto idag. Blev väl nöjd kan man säga .. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och kollar på simpson och väntar på att mattis ska bli klar så jag kan träffa han. Ska nog lägga mig i sängen och sova tills han hör av sig. Men först ska jag ta en macka och juice!




så jävla bra låt


out

Nu ska jag gå ner till lidl och träffa emil. Sen åker jag hem till ronja. See yah!

nästa --- haninge centrum

Ska åka och träffa frida i handen snart !



hahaha, vintras ..


blää för regna (planer inställda)

Fuuuck regn, förstör min dag ;( skulle träffa mattis men vädret är alltför pissigt .. sooo fuck it. Men ska typ sova hos ronja ikväll. Men vi måste till handen o fixa lite saker i skitvädret ...

gooodmoriiing

vaknade klockan 7 av att jag fick sms av frida. Har fixat mig och idag regnar det och är fult, fuck it. Fult väder varje dag nu ju ;( Jaja jag har ph idag så ska stanna till 3. Sedan uppdaterar jag i skolan eller hemifrån för funkar inte från mobilen nu ''/ ska i alla fall iväg runt 3-halv 4 så får se vad jag tar vägen. Puss

22:40

Hej. Kom hem klockan 10. Idag träffade jag therese så drog vi till handen. sen åkte vi em till mig och åt. Efter det åkte jag till alleplan och träffade mattis =) vi gick till fornudden och satt och snackade i mer än en timme :p sen träffade jag ronja och victoria och åkte hem med dom =) Nu sitter jag hemma och har käkat som fan (A) hehe ... Imorgon är det skola och efter skolan ska jag träffa mattis :)

BYEE

heyhey

ska strax åka till sats och få pengar av mamma, sedan vidare till handen ! och senare ska jag träffa en =)





godmorgon!

Vaknade runt 12 men har inte orkat blogga. Ligger i sängen och känner doften av pannkakor och kollar på tv. Funderar på att ta på mig mukisbrallorna och gå upp och käka lite för jag är hur hungrig som helst.

Så hörs vi senare när jag har fixat mig och ser fräshare ut!

 


YAAY!

desperate housewives och gossipgirl börjar nästa månad! FYFAN va underbart, längtar som in i helvete nu!

girlsnight at victoria

Tjafään! Kom nyss hem från victoria. Har haft en sjukt underbar kväll med mina flickor. Vi köpte massa gott och satt och kollade på she's the man , och har snackat om allt jävla möjligt, gamla minnen osv. Jaja, nu är jag i alla fall hemma och har mer än min halva älskade cola kvar som jag ska sitta och slurpa i mig medans jag kollar på ''the last song'' HIHIH! Helt seriöst så rekomenderar jag den till er, ni kommer inte ångra mig, belive me!


nyss käkat frulle

Hejhej. Vi har nyss käkat frukost, eller .. jag har. Ronja som vanligt åt en avocado,nektarin och drack schweppes ;) Ikväll ska vi kanske tjejer hem till victoria och ha tjejkväll, inte säkert men vi får se hur det blir. Jag och ronja måste i alla fall iväg sen och fixa lite stuff.

men vi hörs senare ! PUSS

The last song

Tja, ligger i sängen nu och lyssnar på musik. Jag drog och mötte ronja sen träffade vi brudarna. Sen fortsatte jag,ronja,nathalie och therese till djurgårdsplan och hyrde film. Sedan vidare till haga och snacka. Sen rullade jag och ronja hemmåt. Så kollade vi på the last song, och jag kan inte beskriva hur mycket vi grät men det slutade med att vi satt o höll om varandra och grät som in i helvete. Sjukt men underbart fin film. Nya favoritfilmen!







bajs

Helloooooo!!! Kom nyss hem från therese. Vi har tagit de lungt , käkat massa! ÅÅH. hade världens mensvärk sen fick jag massa mat och alvedon. Och nu har jag inte ont längre :) Hehe ... Skolan var bra har gjort klart min engelska så ska redovisa den. Hade diagnos idag också det gick väl bra, svarade på typ 8-9 frågor av 11. Så är nöd ändå.

Efter skolan drog jag,therese och alexandra till haga för att hämta alex syster, så hälsade vi på vår gamla lärare rose-marie. Fyfan va söt hon är, haha!

Aja, kom hem nyss till ett tomt hus så sitter och dunkar musik just nu '' the fall ''



nothing is going right. Everything is a me...

nothing is going right. Everything is a mess. And no one likes to be alone.


@ home

HejHej, kom hem för ett tag sedan, skolan har varit good. Stannade kvar till halv 4 med ronja och tommy. Sen drog jag och ronja och åkte till alleplan och träffade gurra,lihammar,mattis,ralle och marcus. Sen satt vi och snacka. Sen drog jag hem till min kusin i tyresö och vi bytte tillbaka mobiler, och sen fick jag skjutts hem. Är hemma nu och har käkat lite. Börjar bli lite småsjuk ;( funderar på att lägga mig i ett varmt bad och sen börja plugga tills imorgon. Eftersom jag inte kommer orka plugga om jag sitter här ett tag till. Annars får jag sitta till typ klockan 12 ikväll och plugga.

Men nu ska jag ta ett bad, vi hörs senare =)




hahaah


morsning

Godmorgon, vaknade nyss är helt död! Jag ska i alla fall platta håret snabbt och sen gå upp och äta något. idag ska bli en pluggdag för mig.Och eftersom jag inte har några cigg så kan jag inte gå ut heller. Idag ska jag nörda i hagen och plugga sönder mig. Men ett problem har ingen musik att lyssna på :o. Om jag hittar min fula lilla ipod ska jag se om den fungerar. Annars får jag klara mig ..

Men nu måste jag rulla, ska till bussen om 45 minuter. PussoKram


My day!

Tjafan! Skola idag, vi hade idrott och det var otroligt äckligt jobbigt. Sen slutade vi och jag,frida och anthicha drog till handen, sen drog vi till vh hem till anthicha. Så kom moa sen åkte vi tillbaka till handen hem till anthicha. Sedan drog vi till djurgårdsplan och träffade massa okej ska försöka rabbla upp alla namn. Gurra, crilla, tommy, mogge, bohman, sasha, putte, mattis, jesper. Eh a typ dom, Aja, sen drog jag och tjejerna. Nu har jag suttit hemma sedan 9 och om tio minuter stängs min dator av. BAJS


respeltlösa snorungar

Tja, är sur. Sista timmen i skolan skulle jag gå till mitt skåp o ta en cigg, jo vad ser jag då? Jo dom är borta. Fick fucking flipp , fick reda på snorungen och snackade med han. EN 7A !  Aaja. Han ljög och sa att en annan hade dem så jag , sara o jasmine drog ner till bussen och snacka me henne, hon ba nää han har den. Sen kom han och gav mig. Fan va sur jag var, halva slut också så ska kräva fram pengar. Så jävla respeltlöst. Men jag glömde ju låsa mitt skåp också men man snor inte från andra. Snorunge!

godnatt!

Min data stängs av hel "" BUHU. hataratt dom ändrat så internet stängs av 11. aja ee hejdå brottom. hörs kimorgon puss. skriver slarvigt , vet men har brottom. vvf fortsaätter ja skriva ? oj 1 min kvar, puss

GAAAAAAAH

-


Mitt sinne är borta, jag snurrar runt och innerst inne drunknar jag i mina tårar denna gång var annorlunda, kändes som jag var bara ett offer och det skär i mig som en kniv när du gick ur mitt liv nu är jag i detta tillstånd och jag har ett brustet hjärta. Kanske var det när vi kysstes för första gången? För bara det gör ont i mig att släppa nu när jag vet att det inte finns något mer. Jag skulle aldrig ha låtit dig hålla om mig, kanske för att vi tillbringade så mycket tid är kanske därför jag är ledsen att se oss isär? Jag gav dig inte min kärlek med flit. Men nu kan jag inte räkna ut hur du stal mitt hjärta. Hur hamnade jag i den här situationen? Får jag aldrig veta? Jag ville aldrig att det skulle bli såhär .. Efter allt jag försökt göra, att hålla sig borta från att älska dig har varit en kamp. Mitt hjärta är krossat, jag kan inte visa det längre och jag kommer inte visa det mer.

Mitt hjärta till hörde dig & ingen annan. Min kärlek jag gav till dig var på allvar. Den kärlek du gav till mig var en lek du tyckte om.


timing to bloggish

Tjafaan ! Kom hem för tjugo min sedan kanske, skolan var väl ändå helt okej. Hade ph idag så stannade kvar till 3. Så jävla hemskt att stanna kvar om dagarna, ska stanna imorgon också .. Horrible. Aja ska visa vad jag har på mig idag !



shorttan jag köpte från gina + ett par svarta jeans tights


SNYYYYGGGG , står dif på min arm för alla som undrar & inte DIE.. tommy the bög bolin måla på mig.


-

Hejsan. Ligger hemma i min säng och kollar på ''dumpad'' idag har jag varit med therese,clara , jennifer och victoria. Sen har jag varit i tyresö hos mina kusiner. Eh orkar inte skriva mitt liv, men har haft en bra dag i alla fall. Sen träffade jag jenny i en timme och snacka, nicebice.

Imorgon är det skola .. BAJS. Min data stängs av klockan 11 ... FUCK. nu ska jag kolla på kläder :D


Hej förlåt för min dåliga uppdatering....

Hej förlåt för min dåliga uppdatering. Men e iaf hemma hos therese. O vi ska gå till bussen för att åka till handen och köpa cigg , och fika med jennifer och victoria :) gurra mådde dåligt, så träffade han aldrig ! have a nice day!


NU : Sova!!

Dags att få sin skönhets sömn ! Imorgon ska jag träffa gurra en snabbis på alleplan, sen ska jag vidare o käka mat. O bla bla bla, ni ser va jag ska göra imorgon.

Aja i vilket fall som helst så ligger jag i sängen och kollar på någon konstig film på 4an, men nu ska jag stänga ner datorn och kolla på filmen. Hörs imorgon !

Morgon dagens planer


worried ..

-
what can happend now .. ?


plugg plugg ... Manusskrivande

Håller på att skriva mitt manus i svenskan. Det handlar om en tjej som heter filicia, hennes syster har leukemi o lalalalala ... Filicia kommer bli våldtagen o alalal.. Jag får minst skriva 20 sidor ! Har jävligt mycket att skriva, kommer ta minst 2-3 veckor. 2 timmar varje dag ungefär. Är inte ens klar med personbeskrivningarna och är inne på 3e sidan. jaja detta går bra !! Nu ska jag ropa på mamma så ska hon läsa och sen beställa hem min pälsväst ! :D

Det som också ska beställas hem :)



den här underbara pälsvästen!
och ...



dessa underbart snygga tights ! GAH är så käär


;)


vit bommulls spets tröja =)


rutig skjorta


och sen köpte jag även ett par svarta jeans tights som jag inte hittade =)


småshoppat

Hejsan! Jag drog till haninge centrum och träffade mamma, köpte mig tre plagg. Hittade skitsnygga stövlar med klack men köpte dom inte. Ska beställa hem de andra jag visade för samma pris och bättre kvallite =)  Har tyvärr inte tagit bild på det jag köpte, så jag tar fram bilderna från internet istället, det kommer i nästa inlägg ! :)

nykär



ska ta och beställa hem dom här någon vecka innan barnbidraget kommer. Åh underbara !


Ensam hemmaaa !

Tja, väntar på att mamma ska sluta så ska jag möta henne i handen och köpa lite kläder. Ska försöka få med mig ett par skor också. Alla som läser min blogg idag , kan ni snälla komma med ideer pm vad jag ska skriva , men inte ; 5-10-15 saker ni inte vet om mig. Har redan berättat allt, inte så att något förändrats. Skulle vara tacksam om ni hjälpte till :)


Skrev ett inlägg men råkade radera.Hehe

Skrev ett inlägg men råkade radera.Hehe


forgot it ... AGAIN

Heheh, glömde av att jag skulle blogga. Jaja kom hem runt 8 , har nyss käkat var hur hungrig som helst eftersom jag bara åt en macka hemma hos frida. Den här skoldagen har varit horrible ! Har blvit misshandlad av tommy. Nu har jag sår på armen så har fetaste plåstret över, sår på svanskotan o svullet, ont i benen. The Evil Guy! Not OK !

lite payback har han fått, men han blir inte sur så han fortsätter istället för att gå !! Jaja, imorgon ska jag försöka göra klart min engelska , redovisade svenskan idag så är godkänd , Så imorgon ska jag börja på att skriva mitt manus ! Men nu måste ajg ta ut tårtan på baking life innan den bränns!

Vi hörs imorgon ! :)

Nu sitter jag på bussen hem från frida. Vi...

Nu sitter jag på bussen hem från frida. Vi har ätit o kollat på film :) bloggar mer när jag kommer hem! Pussar


skol dags

Ska strax rulla till bussen. ska stanna till 3 idag sen ska jag träffa gurra på alleplan =) 

vi hörs senare !


oups i did it again

glömt uppdatera. men har hat skola och varit svintrött när jag kommit hem ! Så bajs på de. O nu e jag svintrött också. Tänker inte sätta ett fotsteg utanför dörren av resten av kvällen. jag döööööööööör !!


RSS 2.0