Hahaha ojdå!!

Har inte bloggat på veckor typ ju ! Förlåt .. Men det är så svårt att blogga när jag inte har min älskade egna dator :( *snyft*. Ska fan ta och lägga in den på lagning fan! Igår så var jag med brudarna så var vi och fikade i haninge centrum det var mysigt.

Just nu är jag hemma med clara, victoria och therese och jag väntar på mamma ska komma hem med mina lösnaglar och så jag antagligen kan åka iväg :) Men nu ska jag gå tillbaka till mina vänner =)

Hej o förlåt för uppfattningen hehe .. E h...

Hej o förlåt för uppfattningen hehe .. E hos frida med therese o Clara o erics kompisar. Imorgon ska jag va med frida o träffa sebbe. Men vi hörs


HIHIHI

Jaaaa ... Jag suger på att blogga hahaha har inte haft tid och ork men som sagt jag bloggar efter min takt =) !!
Eh kan inte uppdatera er vad jag gjort de senaste dagarna för jag kommer själv inte ihåg hehe ... Bara att igår var jag med frida och vi åt och åt och åt .... o kollade film :)

Ne men nu äre så att jag ska tvinga någon till djurgårsplan ! ADIOS AMIGOS

Hej !

Hello!

Igår sov jag ju hos Clara och det var trevligt =) Idag vaknade vi runt 10 och spelade playstation .. Simpsons spel ....

Jag åkte hem runt tre tiden och nu har jag bara passat syrran och väntar på att gå ut till bussen som Clara sitter på så ska vi möta Jennifer,Victoria och Ronja i brandbergen och åka och äta =)

Så ser min kväll ut framöver. Imorgon är det skola väldigt pissigt men ändå kul och komma tillbaka. Fast vi är ju lediga 4 dagar till så vi börjar egentligen på måndag :) !! Men jag ska börja röra mig mot bussen.

Vi hörs kanske senare ! PUSSHEJ

Stockholms stad idag!

Idag kommer jag hem igen! Åker med flyget från landvetter som går 4 så jag är framme i bromma klockan 5. Yaay ! Har längtat hem så in i helvete. Fast inte lika mycket längre ..

Jaja, ikväll ska jag sova hos clara och mysa så det blir naaajs. Menmen nu ska jag ladda ner fler låtar till ipoden så jag kan lyssna i bilen till flygplatsen och från flygplatsen.

Vi hörs sen. PUSS

9 Januari 2011

Hejsan ! Har inte haft tid för bloggning idag för jag har varit full upptagen med att ha kul ! Haha .. Drog till stan med Parea och solade riktigt avslappnande och skönt var det. Sedan drog vi hem och har degat med lussebullar,chips,våfflor och tv ! Har varit en väldigt skön dag.

Åh nu är jag hungrig, ska gå och kolla om det finns något att äta !


Trevligt

Precis när man fått upp bloggandet så ska det hända dåliga saker. Men det ska inte hindra mig. Den här gången vet jag vad jag ska göra och inte gå ner i deprmission ;) Ska försöka blogga så gott jag kan! Vaknade för 30 min sedan och har redan fixat klart mig :p

Sov 5 timmar inatt och dränkts i tårar. Menmen strax ska jag över till parea och mysa.

Natti sa Mutti

Dags för mig att krypa ner i sängen. Ska gå till Parea imorgon runt tolv och lägger jag mig inte nu kommer jag aldrig upp ! Så ska gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna.

God Natt :)




JAH! Äntligen har jag någonting att göra ...

Yaay ! Johan ringde mig och frågade om jag ville träffa han och cajsa. Så nu är dom på väg hit så ska gå ut och träffa dom strax. Äntligen har jag någonting att göra ! Hihi.

Men ska klä på mig lite annat .. Hehe


Tråkigt ... :/

Jahap , Nu sitter men såhär igen en kväll utan någonting att göra, utan cola hemma och det är inte okej! :(

Aja, sitter och chattar med barndomsvännen Kevin .. eller ja barndomsvän ? Rättare sagt barndomsfiende. Haha. Men vi har fått upp kontakten och vänskapen i alla fall. Nu ska jag lyssna på musik, spela spel och döööö.


Time to play a game.

Nu ska jag sätta mig i soffan med godsaker och spela playstation i några timmar.

CYA

HISS/DISS

Jävlar vad jag är igång idag ! Men det är bra :)

JAG HISSAR :

- Spetstrosor !! Dom är så jävla bekväma, bekvämare än vanliga string ! Och snygga =)


- Ringar, det är så jävla snyggt att ha stora ringar osv för att puffa upp sig lite !




- Kavajer/Jackor. Skitsnyggt !


man ser inte den gröna så mycket, ni kanske gör det ? Annars har jag lagt upp en annan bild.



JAG DISSAR :


- Uggs. Visst dom är varma och sköna, men dom blir blöta så jävla fort, man kan inte gå med dom i slask för fötterna blir hur blöta som helst. Kan inte kalla den vinterskor längre .. Utan höstskor.



- Att ha självfalligt hår. Kan inte ens gå ut i fuktig luft utan att mitt hår blir lockigt. Det är skit jobbigt!

- Piercing i läppen på sidan , tycker det är skitfult nu ! Har tagit ut min, visst jag kanske stoppar in den igen .. Men jag tycker inte det är snyggt längre, bara kul att ha någonting i läppen. Det är snyggare med ring/spiral än kula iallafall :)


Skolan börjar den 12e ..

Yes ... Skola om 4 dagar. Ny termin, nya kurser osv .. Sista terminen i åttan hur ska detta gå till? Extra mycket plugg, mindre bus och raster. Måste klara av att få MVG och VG. Detta kommer bli en tuff termin och dessutom sista terminen niorna går ... Kommer bli ganska sorgligt när dom slutar faktiskt man har ju en del minnen med dom :/

Men jag ser fram emot den här terminen , jag vill plugga som en dåre och känna mig riktigt duktig för en gång skull. Men nu ska jag inte tänka på skolan, nu ska jag ta det lugnt de sista dagarna innan helvettet börjar igen ..


Godmorgon

... Eller njaa jag vaknade ju för en timme sen kanske. Så har spelat lite på facebook och druckit te. Idag ska jag nog bara ta det lungt om jag inte träffar parea en snabbis. Annars ska jag bara dega, och planera morgondagen. På måndag kommer jag hem till stockholm igen så ska väl hitta på något med någon. Ska kolal va min älskade clari ska göra :D

Men vi hörs sen !


Gloriaelm

foto0617 (MMS)

Gloriaelm


Vad jag har köpt.

Har inte köpt alls mycket ... Men lite småsaker blir alltid bra!



spetstrosor , parfym och en ring. ( Köpte ett par rosa trosor också)



Sen fick jag en kavaj/jacka av jessie :) <3

Okey ...

Jag börjar blogga igen, har inget annat för mig. Men nu bloggar vi i MIN takt. Sen kanske det går bättre och bättre =)

RSS 2.0