Mysig dag på stan.

Imorse väckte mamma mig och en present och våfflor till frukost. Jag fixade mig , åt osv. Drog till skolan och pluggade med svenska och redovisade steg 16. I maten så sjöng alla för mig o lalala hahah. Efter skolan så kom rebecca till skolan så åkte jag , frida och becca till stan och shoppade lite, och fikade, shoppade vidare osv. Sen åkte vi alla hem och jag har suttit hemma och bara tagit det lugnt. Funderar på att dygna ikväll/inatt men kommer verkligen vara aptrött så tror inte jag orkar det :p så jag lägger mig efter bigbroter !
Just nu sitter jag och äter mina älskade tacochips med ostsmak. Men jag ska kila. Höres !

Snart 00.00

Snart fyller jag år ! Haha känns inte som det gått ett år sen jag fyllde år sist tiden går så fooort!!
Just nu ligger jag i sängen och messar lite med sebastian och kollar runt på fejjan!! ;) jaja det är tråkigt att blogga så hejdå

Snart 00.00

Snart fyller jag år ! Haha känns inte som det gått ett år sen jag fyllde år sist tiden går så fooort!!
Just nu ligger jag i sängen och messar lite med sebastian och kollar runt på fejjan!! ;) jaja det är tråkigt att blogga så hejdå

Vad är det för dag imorn? Jo det är Elmuttas födelsedag !!

Hejsan och ni är väl inte förvånade över uppdateringen ? :) Har bara inte pallat men igår så firade jag mig här hemma med släkten och frida. Och det var väl kul. Men vi får höras senare för jag måste gå till bussen strax men lägger upp bilder på lite av det jag fick igår.
en ny data, äntligen!
lite smink skadar ju aldrig =)
armband och presentlkort på h&m på 800.
Sen fick jag lite kläder och så som jag inte orkar visa. Men det var legging, tregging,linnen typ :)
Nu måste jag rusha! BYEE

:@

Får damp på riktigt, jag vill hem NU orkar inte vänta tills imorgon jag längtar verkligen hem. Har skippat bilden, idrotten och slöjden. Sen kom en lärare och hotade mig med att skicka hem mig om jag inte skulle gå på slöjden. Har typ inte gjort ett piss sen runt 11 idag och jag har slöjd till 4 sen ska jag fan döööö. Ska göra klart min pall nu lite snabbt. BYE

KUNDVAGN!!

Hejsan, just nu sitter jag i receptionen och har kollat runt lite på fejjan. Ni kanske undrar vad som menas med ''kundvagn'' ? Jo det var så att vi gick till MAXI i typ måndags och då var vi så jävla lata och tog en kundvagn att ha våra påsar i på vägen hem hände det lite saker som att vi försökte få ner kundvagnen från en backe och det är ju snö ute och med en kundvagn gick det inget vidare så jag vurpade med den och det var ju .... kul
Vi kom hem tillslut och dumpade den kära kundvagnen utanför det såkallade hemmet. Nästa dag på morgonen när vi hade samling så rabblade lärarna upp saker som hänt under gårdagen. Som att spela hög musik på morgonen, blåsa visselpipa tjugo i sju på morgonen och att en stulen kundvagn stog utanför huset och allt det hade vi gjort .. hehe. Och om vi inte skulle berätta att det var vi som tog kundvagnen så skulle INGEN få gå till stan. Så vi berättade och fick gå till MAXI bara vi ingen annan :)

Men allting löste sig tillslut och alla blev glada =) Men nu kan jag inte blogga mer för jag ska upp till rummet för sedan ska vi ner till kebaben och käka mat! Så vi hörs när vet jag inte men jag kommer hem på fredag eftermiddag. Ha det BÄÄÄÄÄST ! ♥

Tjilevippen!

Ska packa mina saker och gå till bussen. Vet inte när jag bloggar igen men nu har ni fått lite uppdateringen så jag behöver inte tänka på er idag :)

Hörs =)

Två väskor jag antagligen kommer få =)

Älskar dom här väskorna !! Assnygga till sommaren och jag är helt inne i den här bruna färgen! Love it. MITT MITT MITT





förstår inte hur folk orkar lägga ner så mycket tid på sina bloggar ..

Jag försöker men det går inte för dety är så jävla tråkigt :p Jaja jag för det för jag inte har något bättre för mig ibland som nu. Jag väntar på att mamma ska åka från jobbet så jag kan möta henne i handen och få pengar. Igår var jag i skolan sen drog jag till umo med min pojkvän och fixade en sak. Sedan drog vi hem till robert och kollade på film och sen hem. Idag Har jag varit i skolan typ 2 timmar sen kom morfar och hämtade mig så åkte vi till sjukhuset och kollade mina knän. Allt gick bra och jag sitter hemma och som sagt väntar på mamma. När jag mött mamma i centrum ska jag antagligen hem till frida.

I helgen har jag massor att göra !

- vara med sebastian
- packa
- handla
- umgås med mamma
- sova hos clara

på måndag åker vi till falun och kommer hem på fredag så blir nog ingen bloggning under den tiden om jag inte har tid och smiter till en data och uppdaterar lite :)




Sportlovet snart slut

Det här lovet har varit ASSKÖNT men det är synd att det snart är slut :( men sen är det bara en skolvecka kvar och sedan åker vi till Falun från Måndagen till Fredagen så det blir nice :) 

Åh snart är det sommarlov också :D

Aja orkar inte blogga. BYEEE

Giiirls

Hej! Sitter hemma hos Frida med Victoria och Clara. Idag vaknade jag och Frida runt 1 så degade vi i soffan och kollade på harry potter. Sen kom Victoria och Clara hit och vi fortsätte att dega och det gör vi fortfarande. Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra vi ska typ hem till Fridas pappa och fixa oss sen för vi har ingen plattång här.

Jag vet inte vad jag ska skriva så jag avsluar det här inlägget nu. Hörs om ett tag eller så




                                


Sista inlägget

Nu ska jag kolla på det SISTA avsnittet av One Tree Hill. Åh va sorgligt kommer inte klara mig, ska köpa hem boxarna och kolla om en gång till :) Om inte fler gånger ..



Hatar att Lucas och Peyton inte är med i säsong 8 .. :(


Håller hus hemma hos Frida

Vaknade runt 11.40 imorse och degade ett tag. Sen fixade jag mig lite smått och började städa undan rummet lite, så kom sebastian till mig så låg vi och mýste lite tills mamma kom hem så började jag plocka ner mina hyllor och spegel. Sen följde jag sebastian till bussen och frida kom till mig medans jág och mamma målade om mitt rum. Vi var hos mig ett tag och fixade lite sen tog vi bussen hem till henne och kollade på bigbrother. Så kom sebastian dit. Men nu har han dragit och frida sover och jag har fett tråkigt är inte trött heller :(

Ska kolla lite på fejjan och så får vi se vad som händer sen, kanske bloggar mer ? Har ändå inget bättre för mig :/


Glad över den jag blivit.

Nu kanske ni undrar varför jag är glad över den jag blivit. Men förut för ca ett år sedan om inte mer fram tills i somras så var jag så otroligt deprimerad och skit jag satt liksom hemma lyssnade på deppmusik och grät, åt inte låg bara i sängen och grät. Det var hemskt och inga tider jag vill minnas när jag satt och skar mig själv. Nu har jag inte skurit mig sen i sommras och jag är jätte stolt!!  Ni kanske tycker att jag skriver detta för att få uppmärksamhet men nej så är det inte utan jag vill kunna skriva någonstans hur stolt jag är över mig själv att jag slutat göra mig illa osv. Och jag säger tack till mina vänner som har hjälpt mig igenom detta , jag säger tack till min skolsköterska för att hon är sån underbar person att prata med och jag säger tack till min pojkvän sebastian som får mig att må så otroligt bra !

TACK !

RSS 2.0