Let's study

Ska strax åka hem till Frida och pluggam funderar på att ta med mig min minidator men inte säkert att den funkar där. Vill inte ta med mig den i onödan. Neh struntar i det. Senare idag ska jag träffa sebastian och åka hem till honom och mysa. Men måste kolla bussen nu. Vi hörs kankse senare .. För er som kan mitt lösenord ja ;)


Saturday night

Hello .. Ja jag har lösenordskyddat bloggen. Orkar inte att vissa människor ska läsa och har ju faktiskt bloggen bara för det är kul o skriva när man inte har något att göra. Ska berätta om min lördag. Vaknade upp vid 8 tiden av att min styvpappa satt och kollade på tv med högsta ljudet .. Låg halvvaken i sängen tills 11 tiden. Åkte sedan till haninge c och mötte Clara och Tove så drog vi hem till Teddy och spelade kort med Toves lillebror och hans kompis.. Tror redan jag har skrivit detta i ett annat inlägg ? Jaja .. Sedan drog jag hem och sååå sen köpte jag kebeb :) och sen gick jag hem till Jennifer och fixade mig, vi mötte upp Clara vid mig sen kom Ronja och Victoria. Vi åkte till sågen där Michelle och Anton mötte upp oss så drog vi hem till Eze. Var väldigt dött först men ganska skönt faktiskt. Satt i soffan och bara snackade. Sen rullade det in mer folk. Ronja och Victoria drog. Sedan drog vi hem till Max och satt och pratade i flera timmar. Från 3 till 7 ungefär (morgonen) Sen drog vi hem. Vi var hemma runt 8 tiden tror jag? Sov inte alls skönt inatt. Trängdes med Clara och Jennifer.
Nu ligger jag i sängen och kollar på ''true talent'' skittråkigt. Ska strax gå upp och hämta något och kolla 90210. Sen soooova!! Imorgon ska jag skippa skolan. Orkar verkligen inte. Har prov och måste lämna in mitt uppdrag. 1. Har inte pluggat till provet. 2.Har inte gjort klart uppdraget. Så ska säga till mamma att jag ska vara hemma och plugga istället så ska jag dra hem till Frida imorgon och göra uppdraget. Har inte pratat med henne ännu men det har jag bestämt!!

18.43

Hello kom nyss hem från handen. Åkte och träffade Clara och Tove sen spelade vi kort med Toves lillebror och hans kompis. Sitter hemma just nu och hör min mage kurra så ska vä gå upp och äta något. Ska planera något att hitta på ikväll också. Jobbigt ...
Men nu måste jag verkligen få i mig mat är vrålhungrig inte ätit sen runt 12 tiden.

...

Funderar på att lösenordskydda den här bloggen och skapa en ny ..  Hmm vet inte riktigt.

DEPPMODE

Laddar ner ''my sister's keeper'' och ''jag saknar dig'' nu blir det deppmode på hög nivå tårarna kommer forsa!


donken

Hejsan alla 100 000 läsare. Kom nyss hem från donken. Åkte dit med Jennifer och Victoria så kom sebastian dit. Satt och pratade och myste lite till en stor latte. Sedan drog vi och träffade en killkompis och nu sitter jag hemma i min säng med en massa tankar på huvudet som bara snurrar runt och runt ..
Min kväll ska spenderas här i min säng liggandes och kolla på 90210 och gotta mig (har bara cola) men whatever.
Ska hälla upp en glas cola nu och börja kolla. Hörs sen. PUSS
Ååh va jag saknar Turkiet! Sa att jag aldrig skulle åka dit igen. Men ska verkligen åka dit igen med familjen här och en kompis! LOVE

Skolan

Heey! Sitter i skolan och väntar på mat! Blir hamburgare idag :) kom sent till föreläsningen. Och missat engelskan. Ska inte gå på spanskan heller är för hungrig. Hatar att dom sätter spanska lektion 11.20 när jag äter då så får äta 12 istället. Skit irriterande. Ska till handen efter skolan med jennifer och fixa lite. Får se vad som händer ikväll? Vi hörs senare!

15 september

godmorgon, sitter i sängen och lockar håret orkar inte platta eftersom löshåret också är lockigt just nu. Så aaaa!!! Haha idag har jag svenska och måste göra klart kursen för min lärare vill ha den imorgon istället för måndag. Men det blir enkelt inte så mycket kvar. Aj fuck brände mitt öra! Jaja har ganska bråttom faktiskt så ska snabblocka håret nu och klä på mig snabbt.
HÖÖÖRS!!

Natti!

Nu går jag och lägger mig. Måste komma upp imorgon får verkligen inte komma sent imorgon också ... Inte bra. Hörs imorgon bloggfis!!

Djurgården

Kvällsmat

Mumsigt. Mackor och te! Älskar detta på kvällen till en film och bara ligga och mysa i sängen.

KÄRLEK

Jag älskar kärlek älskar älskar älskar! Kärlek är så otroligt underbart! Älskar att hitta en kille som får en att må så bra som gör en lycklig och som finns där när man behöver det. Killen som tycker du är vacker oavsett om du gråtit, vaknat upp på morgonen med sminket kvar. Killen som kan ligga och hålla om dig i timmar. Som aldrig slutar säga hur vacker du är och hur mycket han älskar dig. Kärlek är det bästa som finns. Skulle inte klara mig utan kärlek. Skulle inte klara mig utan min älskling. LOVE! ♥

AAH .. DONKEEEN!!!

MUMS nu blir det donken!

misshandel dag ut & dag in

Blir fan misshandlad varje dag i skolan .. Vi är så jävla galna (tjejer) som kan attakera varandra från ingenstans. Står och slår och slår tills man typ börjar gråta. Slår i huven i borden osv ... Vi är G A L N A ! Om ni skulle komma till vår skola för en dag skulle ni trott att det var en jävla djurpark med apor.
Victoria slog mig jätte mycket för någon dag sedan har nu fått ett blåmärke som är blått,lila,grönt .. Gör så jävla ont. Payback is coming.



Aj :(

SPEX

Hej bloggen , kom hem runt 4 från skolan. Kom en timme försent idag eftersom jag fixade håret -.- Aja .. Hade matte direkt när jag kom till skolan och vi satt och spelade ett mattespel. Faktiskt ganska kul. Hade fotografering idag och har ingen aning om det blev bra alls. Fick sitta ner också för första gången .. Alla växer om mig :( Inte konstigt går i den klassen som har längst elever.
Hade spexfoto idag också, var skittråkig var en bebis -.- hade inte ens bebis saker. Aja här kommer bilder!

Solarium

sitter på solariumet i terminalen och väntar på jennifer och clara ska sola klart. Luktar verkligen äckligt här inne. Svettlukt blandat med solarium som fläktas runt i rummet... Ska hem runt 9 tiden och bestämma vad jag ska ha på mig till fotograferingen imorgon. Men vi hörs senare!

Off to school


90210

Hejsan hoppsan. Chillar hemma till 90210 och väntar på maten. Blir thaiwook! Mumsfilibaba. Skolan idag var bajs fick ingenting gjort, hatar måndagar kan aldrig plugga aldrig aldrig aldrig. Stannade kvar till 3 sen åkte jag hem. Har så jävla tråkigt och kommer fortsätta ha tråkigt. Är så jävla trött också.
Imorgon tänker jag plugga! Om inte ... Tar jag mitt liv.

Godmorgon

Vaknade för ungefär 30 min sedan. Har fixat mig lite snabbt blir inga märkvärdiga kläder idag utan något enkelt. Håret är platt, fult och fett och jag är jätte trött. Ska strax gå upp och göra te i en mugg, hitta paraply,borsta tänderna och röra mig mot bussen. Så vi hörs idag kanske via mobilen, har kurs hela dagen typ. Wiiie!!

Så tråkigt att jag ska sova

Ligger i sängen och har det så uselt tråkigt så jag ska gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen och tänka på vad jag ska vara på spexfotot. Uschofyobläää vill inte tänka på det .. Kommer ju inte på något och ens kompisar kommer ju inte heller med bättre ideêr!
Låg och kollade på 90210 men eftersom jag inte laddat ner säsong 2 så kan man endast kolla 72 minuter. Så måste vänta tills kvart i nu men orkar ej så går och lägger mig. Natti natti hörs imorgon!!

MIAMI

När vi var i göteborg i sommras så pratade vi om att kankse ta en semester till miami om något år. Kan inte sluta tänka på det! MIAMI! Ååh gud vad jag vill åka dit, värme! Så otroligt fint också!

MINI-BLOPPIS!!!

Sådär ja! Nu är mini-bloppisen igång. Nu när du rullar ner kommer du hitta klänningar,tröjor,skor,smycken,väskor. Om du vill ha något av det i bloppisen ska du skriva en kommentar med ditt namn och BLOGG och de du vill ha. Om du inte har en blogg eller tycker det är enklare så skicka ett meddelande på facebook , Gloria Maria Elm. Hittar ni inte mig på facebook så gör via bloggen. Hoppas ni hittar något! Ha helst gämna pengar. Kan inte garantera att det finns växel.


'
Vit spetströja.
Storlek: S
Pris: 30kr

Leopard linne
SÅLD


Rosa tunn genomskinlig topp
Storlek: 38 (ska vara pösig)
Pris : 40kr


Linne med text
Storlek: S
Pris: 10kr



Svart spetskjol
Storlek: S
Pris: 25kr




Mörklila klackskor ''ormskinn''
Storlek: kommer ej ihåg men chansar på 38/39. Tror 39.
Pris: 90kr (pris kan diskuteras)



Skön klänning
Storlek: M
Pris: 25kr






Vit fin klänning. Den här klänningen är ALDRIG använd har bara testat. Köpte den för två år sedan
till min skolavslutning. Men använde den aldrig, prislappen sitter kvar. Den här klänningen passar till bal,bröllop,skolavslutning och annat.
Storlek: 36
Pris: Ordinarie pris: 249kr. Nuvarande pris: 150kr




Rosa vacker klänning. Använd 1 gång! På skolavslutningen i 7an.
Storlek: 36
Pris: 100kr
Älskar den här klänningen men har ingen användning av den.
Den är snygg till ett par pumps och ett skärp i midjan.
Armband
Storlek: Onesize
Pris: 15kr


Pärlhalsband
Pris: 15kr




Snygg ring!
Dock vet jag ej storleken men ni kan testa.
Pris: 25kr


Äpple halsband (guld)
Pris: 15kr



Adidas väska
SÅLD!!
Pris: 70kr




Jätte gullig väska. (passar till olika fester,bröllop,bal)
Pris: 30kr

Det var hela bloppisen. Hoppas ni hitta något.


fotat lite kläder

Sitter och för över lite bilder till datorn .. Ska faktiskt ha en mini-bloppis! Så håll utkik kommer lite alla möjliga saker har inte kollat igenom hela mitt rum ännu, ska kolla om det finns lite väskor och smycken också. Let's see. Men i nästa inlägg är det mini-bloppis mer information kommer där.

Hmm ... Vad händer idag ?

Godmorgon. Sitter i sängen och har ångest över vad jag ska hitta på idag + att det är söndag (chilldag) så de flesta kommer säkert dega hemma. Men eftersom jag är så jävla rastlös klarar inte jag av det. Har pengarkris som fan också!! Måste ha pengar tills nästa helg men det har jag inte. Pengar till derbyt den 19 som jag ska få, men måste använda 100 av det i helgen. Måste skrapa ihop mer pengar ..
Skola imorgon ... På onsdag ska vi ha skolfoto och typ spexfoto men får damp för vet inte vad jag ska vara. Har ingen jävla aning vad jag ska vara!! Har inte jävla pengar så jag kan åka till buttrix och köpa något heller. Jaja får väl skita i spexfotot.

BAD

Hej , kom hem nyss. Satt på vattnet till badkaret förberett musik och ett glas cola. Ska ha mys för mig själv. Puss!

Fredag 9/9

Yoman!
Igår drog jag hem efter skolan och sov sedan kom Ronja till mig så chillade vi. Sedan åkte jag och mötte Sebbe så drog vi hem till han. Så åt han mat och sedan så drog vi hem till Robert där Eric och Emil var. Sedan fick vi skjutts till Anton. Var ganska dött där i början men sen rullade det in lite mer folk. Vi drog därifrån runt halv 3 tiden, så drog Jag,Sebbe,Danne och Robert till statoil och käkade. Sedan hem och sova.
Vet ej när vi vaknade idag men vi käkade frulle och sen ut. Sebbe till Elias och jag hem. Träffat Jennifer och Clara en stund ute. Om en timme ungefär ska jag möta Jennifer och åka till handen för att fixa jara.
Förlåt för min sämsta uppdatering vet inte varför jag inte bloggat. Sa ju att jag skulle mobilblogga igår om det inlägget kom upp, men så blev det ju inte .... Nu ska jag äta min kära mamma har lagat mat till mig :)
Vi hörs förhoppningsvis senare.

regn regn regn ...

känns som att planerna rök där. Från klar himmel till ösregn. Weeho!

Sååå jobbigt!!!

Jag älskar min lillasyster men .... Ibland blir hon för mycket. Som nu på morgonen , jag hatar höga ljud på morgonen jag vill kunna ta det lugnt inte ha någon som har på tv:n jätte högt eller som skriker. Min styvpappa höjer alltid tv:n jätte mycket och min syster pratar alltid högt. Så jävla jobbigt och gör konstiga jobbiga ljud.
Ännu värre när man är sjuk också , hatar höga ljud när man är sjuk för då är man känslig och så kommer någon o skriker .. -.-
Aja ska gå och sminka mig nu och sen dra mig till bussen! See yah

Skola idag

Godmorgon! Vaknade för ungefär 30 min sedan, sitter i soffan och småhostar lite då och då och kollar på nyheterna. Hatar nyheterna på morgonen eller över huvudtaget men idag var det faktiskt helt okej att kolla på. Idag ska jag till skolan har ingen aning om vad jag har missat.. Vi ska tydligen börja på ett uppdrag i SO. Idrott idag också på Trollbäckens IP dock vet jag inte vilken tid :p
Men ska strax börja fixa mig och ta hel bussen. Uppdaterar senare från mobilen så ha en bra dag!

Snart 10 år sedan

På söndag är det 10 år sedan det var terrordåden i USA. Man har ju sett bilder på det och det är sjukt hemskt. Tänk att något sånt händer, tänk hur mycket folk som dör. Det är sinnessjukt!

MARABO CARIBBEAN

Jag finner inga ord för hur god den här maraboun är. Det finns ingen marabou som är/har varit godare än caribbean. Och vet ni vad ... Det ska sluta tillverkas !! :( Hur kan man sluta tillverka en sådan god chocklad :(
R.I.P CARIBBEAN ! ♥ ♥

imse vimse spindel

Vaknade upp runt halv 4 tiden och skulle gå på toa. När jag kommer tillbaka och ska släcka lampan ser jag något svart ganska stort sitta på väggen under mitt skrivbord. YAAAAY. Fittspindel.
Varför kan dom aldrig lämna mig ifred? Mamma funderar på att ringa hjälp nu, det är sjukt hur många spindlar jag får in om åren. Förra året var dom små som 2cm nu är dom som 7-10cm. Och det är ju förfan bara äckligt. Jag håller typ på att bli psykiskt störd utav dem. När jag såg den inatt så blev jag skitarg och sa hur mycket jag hatar den osv. Satt alltså och pratade med en spindel ...
Vill bara att dom ska lämna mig, jag hatar spindlar det är det värsta jag vet. Visst det är dom som ska vara rädda för mig , när dom ser mig ser dom en jävla stor jätte. Men jag är rädd för dom. Usch va dom är äckliga.
Jaja gick upp och la mig på soffan hade svårt att sova där. Runt halv 7 imorse gick jag och la mig i mammas rum i en timme. Nu sitter jag och äter yogurth och dricker nyponsoppa. Ska fixa mig om ett tag och ta 09.19 bussen till haninge c och möta upp therese och dra till umo. Inget mer om det. Ska fortsätta lyssna på Justin Bieber nu och äta min frulle. Efter umo åker jag ganska hem igen, mamma ville inte att jag skulle till skolan men om jag känner pigg nog så åker jag om det inte är onödigt. Kommer vara klar runt 11 tiden ... Jaja.
Saknar Turkiet!

Usch

Haha fy.. Försöker verkligen se pigg och frisk ut men ser helt död ut. Ligger här i soffan och väntar på att mamma ska börja med maten. Blir soppa idag eftersom jag har så torr hals osv.:) Men ska göra mig en kopp te och vila.

sjukling

Vaknade 05.10 imorse av att jag kallsvettades , tog tempen som visade vara över 40 grader så det blev att stanna hemma idag. Somnade om runt 7 tiden och vaknade kvart i ett och mådde genast mycket bättre. Har legat i soffan sen dess och kollat 90210. Ska bara dega hemma idag så jag blir frisk. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ska hämta något gott från köket och ta en tablett.
Blir kanske inte så mycket bloggande idag med tanke på att jag är så sjuk men något inlägg till blir det.

majs

Muuums!! Sitter och smaskar i mig en skål med majs. Så jävla gott! Kollar forfarande på 90210 men ska gå lägga mig om någon timme, skoooola imorgon ju.
Jaja drog ut och träffade Clara i någon timme förut, satte oss och pratade som vanligt. Men ska fortsätta kolla nu.

Kräftis


Jobbig tunnitus ...

Kom hem för ett tag sedan. Har hjälpt mamma med salladen till maten och kände verkligen hur dåligt jag mådde så nu har jag gått ner och lagt mig i sängen för att kolla 90210. Fick nyss en jätte jobbig tinnitus som vägrade försvinna och allting blev snurrigt. Blev precis lite bättre.
Idag/Ikväll blir nog bara att sitta hemma och checka 90210 och gotta mig i sängen, messa med min älskling och sen sova. Nu ska jag ladda upp bilder från kräftskivan!

Tjo

Hejsan, vaknade imorse med 40 graders feber och sjukanmälde mig. 3 timmar senare drog jag till skolan :s im a fighter. Sitter hemma hos clara just nu. Vet inte vad jag ska göra idag, clara ska till stan så jag åker nog hem. Men ska platta hennes hår nu. See yah

90210

Ligger hemma i min säng nu åt nyss middag. Nu ligger jag och kollar på 90210 som jag laddat ner, håller på att bli sjuk också har rethosta och grejer. Inte roligt. Ska kolla på 1/2 avsnitt och sedan hoppa in i duschen.
Ska ladda upp bilder från igår också men det kommer senare, nu ska jag mysa i min säng.

Påväg hem

Hej, nu sitter vi på tåget hem. Hör av mig när jag är hemma :)

Test

Är somsagt i gnesta , hade kräftskiva igår. Och vi kämpade för att få tag i kräftor. Nu ligger vi alla i rummet o pratar och väntar på att tåget ska gå om två timmar.

GNESTA

Hej! Igår kväll träffade jag Jennifer och Clara. Vi åkte och myste i stan och sedan åkte vi hem till J och sov. Vaknade runt halv 11 imorse av att C var vaken. Sedan somnade vi om till ett då Victoria ringde och sa att vi skulle ha kräftskiva i gnesta som vi planerat i en vecka nu. Så har varit jätte stressigt idag måste packa och få tag i några osv .. Vet inte ens när jag ska åka härifrån.
Kameran åker ner i väskan så det blir bilder ... Om jag kommer ihåg. Men nu måste jag packa och ringa ett samtal.
Vi hörs senare

RSS 2.0