Valborg ..

Hej, sitter hemma. Kom från kusinerna för ett tag sedan. valborg idag. har inget att göra. jaja.. är jätte trött så funderar på att sova snart. och hitta på något imorn.

förlåt för min dåliga uppdatering men har varit i falun och har inte haft speciellt mycket tid och har dessutom varut sur. Men nu ska jag försöka börja igen nu när jag kommit hem. Måste vakna upp lite efter att ha varit död i 4 dagar ungefär!
















fler bilder kommer med tiden ;)




video från idag

här sjunger vi !

Jag bjuder på mig, uusch va ful HAHAHA


FALUN SUUGER

Hejhej! Sitter inne i datatrummet just nu. Har rast ifrån no:n. Vi håller på att göra en kikare typ :p

Det är verkligen pisstråkigt här. Skulle varit roligare i skolan.

- SÄG ATT PETER ÄR SNYGGAST (PETER) så sa han nyss. japp min blogg suger och mitt liv. bajs skitfalun hejdååh

snart så kommer ...

Therese och hennes mamma och hämtar upp mig hemma hos mig så åker vi och hämtar upp clara och sedan till skolan för att åka till FAAAALUUN! Ska bli underbart! Jag och frida sover ju ensamma i ett åttarum ! Nu ska jag kolla så jag inte glömmer något och sedan ta och bära upp väskan till hallen!

åh va gulligt.

asså jag har tänkt på en sak. jag e typ utsött av mina kompisar. ALLTID. folk har något emot mig, jag har verkligen märkt det :'(

TJOLAHOPP!

Goddag!

Jag har packat lite osv .. har fixat mig för jag ska åka till brandbergen och träffa frida om ett tag, först måste jag äta mat eller ja frukost =)

Så nu får jag rappa på lite.



pack pack pack

Ännu en shoppingdag + en kväll med clara gasiun!



Hejhej!

Idag drog jag och mamma till haninge centrum för att fixa mina converse men alla vita var slut och i storlek. Så vi åkte in till stan och köpte dom där och massa mer ! Har varit mysigt. Min styvpappa är ju iväg och åker skidor med jobbet och idag fick vi reda på att hans axel gått ur led så han ligger/låg på sjukhus ''/

Sedan åkte vi hem eller jag gjorde. Mamma hoppade av och gick till mina kusiner istället. Medans jag åkte hem och träffade clara. Vi åkte till handen och skulle träffa ronja och jasmine men dom dissa oss. Så vi träffade madde,moa,maria och emma istället. Var med dom ett tag sedan åkte vi hem till mig och kollade på tv. Nu kom jag hem för ca 10 minuter sedan för jag följde henne till bussen då träffade vi emma,jennifer och linda. Jaja strax ska jag färga håret igen. Kanske lägger in lite bilder senare på vad jag köpte idag. Annars får ni det imorgon. Imorgon måste jag packa inför falun också! Åker på måndag och kommer hem på fredag. Så blir inte så mycket uppdatering, kan kolla om jag får låna ronjas minidator någon gång i veckan så kan jag uppdatera. Annars finns de datorer där så jag slänger väl in ett snabbt inlägg troligen. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Vi hörs senare.

Posss!


bild från veckan =) mina fina vänner !:)


Godmorgon

Strax så åker jag och mamma till haninge centrum. Vi ska köpa mina converse! Sedan åker vi in mot stan och shoppar vidare .. Just nu sitter jag och dricker en speciell proviva juice som är bra till frukost om man har svårt att äta vilket jag har.


ser ni mit hår ? det e ljusare men de e värre i verkligheten :(


och min frukost :)


ÅH NEJ!!!

FAAAAN!

MITT HÅÅÅÅR! SKITLJUS UTVÄÄXT TYP OCH RÄSTEN MÖÖÖRKT ASSÅ JA DÖÖÖÖR VA SKA JA GÖRA NUUUU


SOOO SORRY ;(

Hej! förlåt för min otroligt dåliga uslna uppdatering :( har varit fööör upptagen! Aja Igår solade jag och ronja just so you know :D Idag åkte jag in till gullmars och mötte mamma så gick vi till globen city där jag klippte mig hos min egna frisör =) mitt hår blev koooort!;o eller det är typ till nyckelbenet :( LÖSHÅR NEXT?! eeh ja..

Jaja.. Jag och mamma har shoppat lite och här kommer det bilder !


en lila tuptobb på rean 50 kr


ett lila/vitt linne också på rean 50kr


leopard skor 99kr =)


skitgullig bh 50kr på rean


strumpor 49kr tror jag


fondation 149kr sminksvamp 20kr ansiktsmasker 20kr/st


hårfärger 79kr/st tror jag. ska färgas ikväll!


vita shorts 99kr hur billigt som helst :o från bikbok =)




två par jeansleggings två för 199. har visserligen redan ett par av de ljusaste men de har ett litet litet hål så köpte nya ändå =)

 

det var allt idag! Imorgon blir det mer shopping kommer få mina efterlängtade converse också :D


07:13 & klarfixad ! ;o

Godmorgon! Jag är helt vaken och helt klar ! Smsade nyss therese och frågade om jag kan komma till henne men hon svarar inte så hon hör förmodligen inte telefonen :p jaja.. Nu ska jag dricka någon dricka som ger energi eller något.

I helgen färgas det hår!

Från mörkbrunt till ... Ljusbrunt med kanske mörkblonda slingor


   

                  

ungefär som den andra bilden fast lite mörkare kanske ..


Grattis Frida!

Idag fyller min älskling Frida Häggström fjååårtiiiis! Ha en bra kväll hjärtat!


pluggish!

Hejhej! Har varit hemma i ungefär två timmar nu. Tog en varm dusch när jag kom hem och så har jag pluggat till NO imorgon och ätit. Nu ska jag plugga ett tag till sedan ska jag vila lite. Är hur trött som helst.

Orkar inte berätta om dagen! Vi hörs senare. Ikväll åker min styvpappa till fjällen typ ? så bara jag och mamma hemma hela helgen. Eftersom att syrran är i göteborg också ((: Undebaaart!

sover borta ikväll!

Ikväll sover jag hos ronja! Vi ska självklart kolla på desperate housewives också! Tyvärr hinner jag inte blogga nått mer ikväll. Men vi hörs imorgon!

PUSSSS

SVAR :






: en tjej såklart! Tyvärr har inte du något med saken att göra.


Dagen!

Började med att jag hade möte i skolan angående mina studier .. gick väl bra. Sedan var det lunch och så .. Efter skolan drog jag och frida till polishuset för hon skulle hämta ut en anmälen till sitt busskort. Efter det åkte vi hem till hennes mormor och morfar och gick ut med deras hund en sväng. Sedan var vi hemma hos frida, pluggade lite och så .. Hon beställde kläder från ellos också. Sedan mötte vi upp moa så tog vi bussen. Dom hoppade av vid brandbergen för dom skulle på träning och jag fortsätte hem. Nu har jag ätit mat och lyssnar på musik. Funderar på att lägga mig i badet eller faktiskt ta och sova .. Får se hur jag gör. I vilket fall kanske detta blir mitt sista inlägg för dagen.

 

saknar oss.


R..R..R

- alltså du förstår inte hur mycket ja saknar dig ja e ingenting utan dig du va min bästavän, vet inte va du e för mig längre. du blir jämt irriterad och arg på mig. Vi var alltid så tajta. Nu är du alltid sur på mig och jag blir alltid utsött av de flesta nu för tiden. Du var den som alltid fick mig att va glad. Våran vänskap har rasat isär vi sjunker som kvicksand.

Vet verkligen inte vad det är som händer.


sitter hemma hos therese

hej! jag vaknade för kanske 40 minuter sedan. Satte upp mitt hår i en bulla och på med bjukisbrallorna och sen gå till bussen. nu sitter jag hemma hos therese som står och fixar sig, själv är jag skitful och har inget smink alls ! :) andra dagen i rad nu jag inte har det! Bra va?
Snart ska vi gå till bussen, så vi hörs efter skolan idag! Ni får ha en bra dag.
PUSS

Nu drar jag & träffar therese!

Ska dra till sågen och träffa therese nu!


uttråkad som faan

Hej! Ligger i min säng och har pisstråkigt! Min dag har bestått av INGENTING. Igår sov ronja hos mig , vilket spring det var igår! Vi drog från haninge centrum till rudan och bara snackade, ringde och pratade med evelina också.. sen åkte vi hem till ronja, därifrån tog vi bussen till haninge centrum igen. Vi hade redan missat 4-5. När vi kom dit var alla affärer stängda -.- så vi åkte till brandbergen för jag skulle ta ut pengar men då var det också stängt! Vi åkte till djurgårdsplan och köpte fettosaker och sedan satt vi i en park och satt vid datorn och lyssnade på musik!


on ronjas place

sitter hemma hos ronja och vi ska tillbaka till haninge centrum för hon ska köpa en skiitsnygg leopard bikini! Sedan drar vi hem till moi! Jag fick med mig ett linne hem från gina idag också! våran buss går hel och den får vi verkligen inte missa eftersom vi redan har missat 5 bussar för att vi har varit så upptagna.

Så om 7 minuter begör vi oss mot bussen ;)

11:18

Godmorgon! Igår gick jag och la mig klockan 4 för då var jag för trött så då kunde jag somna. Aja, nu är jag vaken och ät hur trött som helst skulle lätt kunna somna om igen men känner att det inte är någon ide för då försvinner hela dagen!

Jag ska ta ett bad snart och sedan ska jag städa upp på golvet lite. Så vi hörs efter det!

älska mat

Har nyss käkat mat dåra.. Gick ut med jenny vi gick till sågen och satt där och pratade sedan tog vi bussen hem för hon var försenad! Nu väntar jag på mamma så hon kan gå med mig upp och köpa något jag vill ha ikväll! Ska köpa ben och jerrys ! :D mohahaha & cola. FREEDAG you know ska njuta nu!


du & jag sjunker som kvicksand.



jag brydde mig så mycket om dig. men det ända jag ser i dig nu är FALSK FALSK FALSK OCH BARA FALSK !


Mitt cola inlägg försvann!:@

Jaja, sitter och dricker mitt sista glas med cola! jag hade skrivit ett inlägg och trott att det uppdaterades men tydligen så gjorde det inte det! jag gick i alla fall upp till affären och köpte mig en liten flaska cola, jag har verkligen börjat minska ner på mitt cola drickande. kände efter det idag och det är faktiskt fredag vilket betyder helg! Ska börja dricka cola bara på helger, fine det är okej på vardagar om jag äter någonstans men inte varje dag som förut för jag har börjat inse att man bara gåt upp i vikt! Så nu på onsdag ska jag se ifall jag sla gå på fotbollen och sen ska jag börja träna hemma, typ situps och sådant!;) det kan jag ju börja med redan ikväll

Ronja om du ser detta så kommentera i kommentarsfältet! Vill du fortfarande börja gymma? Isåfall borde vi börja så fort vi kan. Hör av dig :) Puss


Ooh baby ..

Oh baby
Youre making a mistake again, oh why?!!!
Dont you understand, every time you do you make me cry?

I see those tears and it hurts so much
Each time you said youre sorry
Cause no more words or regretful touch
Could change the way Im feeling
You do it on your own again again
You say that you will but you wont

Oh baby
Youre making a mistake again, oh why?!!!
Dont you understand, every time you do you make me cry?

I stayed up late every lonely night
Waiting for you to call me
I used to think if I gave you time
Ooohh baby, you find a way to make it right
Youre doing me wrong again and again
You say that you will, but you won't
no

Oh baby
Youre making a mistake again, oh why?!!!
Dont you understand, every time you do you make me cry?
oh why

Dont explain and dont ask me why
Ooh baby please stop crying
Weve been through this one too many times
So baby dont you put me there again
Cause no matter how hard
I try to believe
This time I know that I wont
no I won't

baby
Youre making a mistake again, oh why?!!!
Dont you understand, every time you do you make me cry?

Oh baby
Youre making a mistake again, oh why?!!!
I Dont understand, every time you do you make me cry

Oh why
Why oh why
Baby don't cry and say goodbye

JAA bort med 8orna!

Faaaan va skönt alltså! Var så otroligt glad i slutet av skoldagen! Kom på att jag kommer få slippa alla killar i 8an nu i två veckor ! Otroligt underbart! Slipper se bajspatrick om dagarna också! I TVÅÅÅÅ VECKOR för på måndag så åker dom till falun! Och sedan måndagen efter så åker viii till falun! Så kommer kännas hur bra som helst verkligen!! Snacka om lyx!

Oh shit... Förlåååt!

.. För min urkassa uppdatering! Herregud vad dålig. Men jag ska berätta lite att det har varit mycket på sistonde så har haft jätte svårt för att uppdetera. Gårdagen tillbringades i alla fall med clara. Vi mat på donken efter skolan sedan drog vi till haninge centrum ett tag och sen hem till mig. Hon åkte hem runt kvart över 9 något sånt där. Idag var det skola har varit upp & ner. Jag och jenny har i alla fall jobbat matte idag! Efter skolan drog jag och frida till söderbymals skolan och träffade moa. Sedan gick vi hem till frida och åt och kollade på film. Sen drog moa hem och jag och frida till hennes mormor för hon skulle hämta sin astmamedecin. Sedan tog vi 24an hem och nu är jag hemma och har ätit mat. Jag ska nog städa mitt rum lite, höll på igår och det börjar se bra ut!!

Nu ska jag bara smsa lite, och sedan städa lite till !

Nu ska det kollas på desperate housewives!

                     

Favorit programmet ikväll !

Om ungefär en halvtimma så börjar älskade desperate housewives! Nu är det synd för nu har jag ingen ben & jerrys & ingen cola! Jag har tänkt på en sak. Jag har SLUTAT dricka cola och äta ben & jerrys sen det tog slut mellan mig och patrick. Bra va?! Något positivt i alla fall. Men är så sjukt sugen på en ben & jerrys strawberry cheesecake! Åh hjälp mig, skänk mig en glass !


saknar dig ben&jerry! :'( ♥


Haninge centrum

Hej! Kom nyss hem. Jag gick ut och träffade jenny så ringer agge mig och frågar om vi vill åka med dom till handen. Agge,Therese & Clara hoppar av vid oss och sen tog vi bussen till haninge centrum. Gjorde inte alls mycket satt utanför bibblioteket och bara myste. Sen kom Jennie. Jag , Therese och Jenny träffade stackars Frida som letade efter Moa :p hon hittade henne aldrig till er som undrar! Sen åkte vi hem och nu Ska jag ladda över lite bilder från min mobil till datorn.

Vi hörs senare allihopa !



mitt så fiiiina öga som therese tog kort på idag :p


Varit sjukt arg idag!

Hejsan bloggen! En irriterad,förbannad,sur,arg gloria här. Killar är hopplösa dom suger verkligen! Kan dom inte utrotas? Förlåt mig. Men det är vad jag tycker just nu. har varit lite ''fight'' idag eller vad jag ska kalla det. Lite failat men men.. Har inte varit så här arg på kanske 1 månad. Jaja det är bra att få ut sin ilska ibland!

Nu ska jag äta något för jag är hungrig och sedan får vi se om jag träffar någon, imorgon ska jag på fotbollsträning i alla fall !;)

Time for food!

Mtv!

Hejhej! Just nu sitter jag och kollar på hogan knows best och pluggar på datorn!:) duktigt va ? att jag pluggar ! Känns hur bra som helst faktiskt! Skoldagen har varit rätt så okej. Hade ingen lektion för min engelska lärare var borta :p satt ute i solen i kanske 2 timmar och solade, underbart skönt!

Jag är jätte trött så när jag har pluggat lite extra ska jag nog sova lite. Nu ska jag fortsätta plugga! Ha det bra

Facelook & outfit


strumpbyxor & jeans shorts över. Sen har jag en svart t-shirt som är lite spetsig vid armbågarna & lite sån där ''flufffluff''





sen kör vi på uppsatt idag! Nu måste jag dra börjar om 30 minuter!


Ballar av stål

Sitter i sängen och kollar på ballar av stål! Så jävla kul program. Tyvärr kan jag inte blogga mer för jag är ganska upptagen. Vi hörs väl imorgon eller någontin! Have a nice night!

funderar på att ha lockigt hår imorgon




... Håller på att locka min hårförlängning. Funderar på att ha lockigt imorgon. Vi får se. Mitt egna hår är redan ganska lockigt så nu ska jag locka förlängningen och sätta i den och se om det ser bra ut. Ser det bra ut blir det lockigt imorgon, vi får se imorgon vad jag väljer =) kanske blir uppsatt också!

Nyss ätit...

Foodie! Försöker komma på något roligt att göra just nu vet inte riktigt, har inte fått tag i therese som jag behövt prata med. Får prata med henne imorgon helt enkelt. Vädret är fortfarande underbart och jag vill bara dra ut !

Jag blir alledles för trött av att sitta inomhus när det är så fint väder är helt slut vill bara sova just nu. Tror jag ska gå och välja kläder inför imorgon! Och ska försöka lägga mig i tid i kväll så jag kommer upp en bra tid imorgon så jag kan blogga också !  Nu ska jag gå och välja kläder!

 


Tjolahopp!

Tjaa! Kom nyss hem från att ha varit ute i solskenet med jenny! Så otroligt varmt och skönt är det ute har verkligen längtat efter det här vädret. Mamma sitter ute och solar och jag funderar på att göra det jag också.. Annars så sitter jag just nu och kollar på disaster date :p

Har ingenting mer att säga för tillfället ska försöka på tag på therese också. Vi hörs senare!

Natty!

Nu ska jag gå och lägga mig. GodNatt!

webbar med aggiliito!

Hej!

Sitter och webbar med angelica den såkallade agge you know! Visst är hon sööt!


Bara ett grattis ..


Grattis Clara.


ha en bra dag ..




...
...


God morgon

Jag har nyss blivit klar fixad och ska försöka få i mig något att äta. Vi ska åka till mina kusiner i tyresö. Inte dom jag var och grilla hos utan några andra :) lillkusinerna kallar jag det! Max & Therese.


kör på uppsatt idag!

ingen bild på outfiten direkt men som ni ser lite lätt har jag ett svart linne och en beige/rosa typ nät/stickad tröja över. Till det har jag jeanseleggings.


i don't get it

fattar inte vad som händer. jag gör fel och fel hela tiden.

Låtar jag inte tröttnar på


neyo - so sick


timbaland feat katy perry - if we ever meet agian


eminem - crack a bottle



florida - right round


timbuktu - alla vill till himmelen men ingen vill dö


kelly clarckson - behind these hazel eyes


pink - i don't belive you


Här är några låtar jag aldrig tröttnar på! Finns massa fler. Speciellt eminem & britney spears låtar men just nu orkar jag inte ladda upp de, för det är väldigt många. Får ta det någon annan gång :)


Kom nyss hem

... Från att ha handlat med mamma och syster. Ikväll ska vi ha det lite mys framför tven! Vet inte hur mycket jag kommer att blogga ikväll vi får se hur det blir med det men jag ska försöka slänga in lite inlägg då & då, blir kanske 3-4 inlägg till!

Hörs i nästa inlägg !

RONJA ÄR HEMMA !

 

Ååååh! Ronja är äntligen hemma! Lyyyycka!


alooone

sitter ensam hemma nu. syrran är ute och leker så jag ska börja städa mitt rum tror jag innan mamma kommer hem! Nu går jag och städar. Have a nice day. Min suger..

Sömnlösnatt så det inte är sant!

Godmorgon! Hoppas ni har sovit skönt vilket jag inte har gjort. Gick ner runt halv ett och la mig hos lillasyster. Hon snarkade och andades som ronja gör när hon är sjuk! Höll på att dö. Senast jag sov hos ronja låg jag vaken i två timmar om inte mer för hon andades så djupt. Gaah och inatt var det värre! Så syrran väkte mig runt 9 och sa att hon ville gå upp så hon gick upp och jag sov. Sen kommer hon ner 20 minuter efter och säger att hon vill ha pannkakor. Jaja jag gick upp alldelles nyss och nu äter vi båda flingor och dricker proviva till :)

Vet inte vad vi ska göra idag jag ska i alla fall hoppa in i duschen om ett tag så jag piggnar till lite ! Vet inte om jag ska duscha håret eller inte, Det blir ju så lockigt och det är ändå ganska rent. Men jag ska ju inte göra något speciellt idag så jag kan ju sitta med en bulle. Men jag tror inte jag ska duscha håret.

Gör det imorgon kväll istället så är mitt hår inte fettigt tills på måndag när vi börjar skolan igen!:p Nu ska jag kolla min facebook och vänta tills ronja loggar in på msn! Hon sitter antagligen i bilen till stockholm nu! ÅÅÅÅH :D :D men men vi hörs lite senare när jag har duschat och städat och sånt.. Puss!

Mmmm... Glass!

Hejsan har nyss ätit glass ! Kom hem för en timme sedan ungefär. Har varit med mina brudar vid söderbymalmskolan :) Just nu är jag hur trött som helst och vill sova men känner inte för att sova på soffan och jag orkar inte gå ner. Så funderar på att lägga mig i syrrans säng. För mamma ska upp runt 3 och då väcker hon mig så ska jag lägga mig nere hos syrran. Imorgon ska jag ju vara barnvakt åt henne hela dagen! Just nu är det älskade CSI på tv så ska kolla klart på det och sedan gå och lägga mig. Jag somnade runt 7 igår och vaknade runt 12-1 så har inte fått min vanliga sömn :(

Ne nu ska jag kolla klart och sedan smsa lite! PusseN! 


 SÅ ALLA VET SÅ SAKNAR JAG RONJA ÄLSKLING ROMINA RASHTAK MEEEST! KOM HEM NY SYSTER SÅ JÄVLA TOMT HÄR UTAN DIG. SAKNAR DIG SÅÅÅ MYCKET :'''(



otroligt gammal bild! I början av 7an


Justin Bieber feat Sean Kingston

Ååh vad jag älskar den här låten! Den gör mig fett glaaad!


Here I am once again ;)

Tjaah! Kom nyss hem från therese. Åkte dit direkt när jag vaknade. Var där med agge och daniel vi gick ut och satt på ett berg ? .. Sen så åkte jag hem för therese och agge ska äta hos agge och danne drog hem. Så nu ska jag äta och sedan träffa mina fina flickor igen! Men nu ska jag ta och fixa mig lite för jag ser helt nyvaken och ful ut. Sen ska jag äta !



Klarstädat

Städade klart för ett tag sedan. Just nu kollar jag på wacked sports och ska gå och lägga mig runt 6 tror jag. Börjar känna hur kroppen blir tung och ögonen börjar svida. Om jag går och lägger mig nu kommer jag sova till typ 3-4.

Jaja.. Nu säger jag godnatt. Och vi hörs under dagen!


Still awake

Japp! Fortfarande vaken. Galet va? Men jag är faktiskt inte trött. Har smsat med therese som smsade mig runt 3 och sa att hon börjat plugga. Lilla gumman. Hahah! Mamma gick typ nyss till jobbet och jag är jätte tråkigt, eller jag kollar på tv där dom åker hellikopter och un ser dom björnar som springer wiiiiiiiiiiiiiiie!

okej tror jag är över trött. imorn ska ja kanske träffa therese hon kanske skulle va med agge men då kanske ja kan träffa dom, DAAAAAAAAAH. Idag har jag klagat som in i helvete och gurra blev offret som fick höra alla klagomål ööh och www.klaga.nu ! Jag skrev mina klagomål däär, hehe ! Jag är inte normal bara att leva med deet! Jag sitter och nyser hela tiden också. Bajs. Inte kul. Idag är det torsdag och imorgon kommer ronja hem! Underbart ! Jag tror jag ska tra och städa rummet lite för jag har ändå ingenting att göra. Så nu ska jag lyssna på musik och stääädäa! Hörs senare eller imorgon. Tror inte det blir något träffande imorgon för mig för jag kommer säkert gå och lägga mig runt 6-8 och sova till 6-7 på kväällaaah! Jajajaaja whatever

Nu ska jag städa lite smått och gåååttt. BAJS

CSI

Godkväll! Ligger i sängen och kollar på CSI så otroligt bra älskar det verkligen.  Gud va bra det är jag fastnar emellanåt så jag glömmer av att blogga! Ne nu vill jag inte missa mer skit spännande, hörs kanske senare

Nu: Anna Anka söker assistent & glass!




Min styvpappa kom hem med en påse med daimglassar i ! Så nu ska det ätas en glass :D




Anna Anka söker assistent

Om tio minuter börjar Anna Anka söker assistent och det ska jag ta och kolla på!



Jag älskar Anna Anka hon är så otroligt skön!


Orkar inte

Jag tänker städa imorgon och storstäda på fredag när jag är barnvakt åt min lillasyster för då kan hon hjälpa mig att typ torka av lite =) det tycker hon säkert är kul. Nu ska jag gå och hämta mig ett äpple och sedan är det dax för ännu mer tvtittande

-

Kom nyss in efter att ha följt jenny upp till videobutiken. Jag mötte henne vid skomakarvägen runt 4. Och så gick vi hem till mig då vi spelade Wii! Jenny sööög! Hahah. Självklart vann jag med 9-0 på baseball! Okej nu ska jag sluta skryta och så kollade vi på vänner och åt glass. Nu sitter jag nere i mitt lilla rum. Funderar på att storstäda mitt rum för då blir mami glad också! Typ dammsuga, damma av mina hyllor plocka upp mina kläder och så.. Aaa det ska jag göra nu. Det kommer ta väldigt lång tid för mig kanske två timmar. jag tror jag ska ta och göra så jag får en personlig städare 4 gånger i veckan typ. För mitt rum blir städat sen efter 3 timmar ligger det disk på borden , gamla colaburkar och kläder på golvet. Det funkar inte så längre :p Ne nu ska jag börja städa!

Godmorgon för min del

Vaknade för 40 minuter sedan kanske så ska strax gå och göra mig lite frukost och fixa mig. Måste städa rummet också :( sedan drar jag väl ut eller något.

Nu måste jag börja fixa lite. Vi hörs senare

01:04

Gooood''natt''

Sitter och smsar med lukas för tillfället och lyssnar på musik. Håller på att planera in för morgondagen. Ska antagligen träffa lukas, det ända på min planering än så länge. Jag vill att ronja ska komma hem !!!! känns så tomt här i vår stora stad utan min lilla sockertopp :(

Aja har kvar många som inte åkt iväg på lovet i alla fall! Men ronja kommer hem på fredag! Nu tror jag faktiskt att jag ska dra täcket över mig och sova. För jag är verkligne jätte trött och orkar inte sitta uppe vid datorn länge till. Så nu säger jag godnatt till min alldeles egna och älskade blogg som jag aldrig kommer att lämna!

Jag vet att ni älskar mig och min blogg. Erkänn det bara =)


Time for bath

Snart ska jag lägga mig i ett varmt bad och göra ansiktsmask. Vi hörs av efter det.


Ohyeah




någon mer än jag som sitter framför tven och kollar på desperata hemmafruar ?:)


Desperate Housewives!

OMG! Ikväll är det Desperate Housewives! Har längtat så mycket efter det. Det har ju inte visats på TVÅ veckor herregud äntligen! Nu är jag jätte glad. Det kom upp i mitt huvud *DIIING, *lampa lyser* då satte jag på tven och kollade på text-tv och då stod det att det skulle visas, ni vet inte hur glad jag blev! Och efter är det cougar town! Wooh! Nu ska jag byta till mjukisbyxor för jag orkar inte ha på mig lackleggings.


love love love !


Jenny larsson is on her waaay

Jenny är på väg hit :) hihi mitt lilla barn! Vet inte vad vi ska göra. Vi kanske går ut en sväng får väl se =)

Vänner

Hejsan. kom hem för kanske 20 minuter sedan. Åkte från min kusin till trollbäckens centrum där clara hoppade på bussen. Så åkte vi till haninge centrum. Där träffade vi massa ; Frida,Madde,Agge,Moa Och Michelle. Tror det var alla. Vi satt ute och pratade lite och så.. Sedan åkte vi till brandbergen för att Moa skulle sola. Sen åkte jag hem och nu kollar jag på vänner och har nyss ätit lite. Vet inte vad jag ska göra nu.



Solen skiner!!

Tja. Sitter i köket hos min kusin och har nyss ätit mat. Nu ser jag den lilla postbilen där ute och solen skiner. Aaaah! Värme. Idag kanske jag ska träffa clara får se hur det blir med det när jag kommer iväg härifrån. Ska antagligen till brandbergen och träffa henne. Men får se vet inte riktigt. Annars kanske jag träfar henne imorgon.
Nu ska jag gå och spela poffpoff spelet som jag alltid dör på:)

Nyss varit ute med hundarna

Hej om nyss in från en liten promenad med hundarna. vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Hittar antagligen på något snart.

Sätter ihop en ''byrå''

Jimmi, Micke & min kära morbror håller på att sätta ihop en byrå. Först var det två idioter som slog sig samman att arbeta tillsammans. Nu är det tre. K-A-T-A-S-T-R-O-F.
Hundarna är galna dom attackerar varandra under soffan som inte ens är en halvmeter hög och dom får plats där det ända man hör är deras morr och ''DONK DONK DONK'' i soffan. Nej nu ska jag sätta mig i soffan med Lotta och min kära lillkusin Lovisa :)

Längtar till sommaren

den här låten gör mig så glad!

Hooome!

Tjaaa. Vi är hemma igen shit vilken promenad mina fötter är hur blöta som helst och hundarna bara tjuter och tjuter.
Jimmi gör mat just nu (till sig själv) skit snål och tar allt för sig själv. Jaja. Ne men nu ska jag kolla i köket vad jag ska laga för mat till lilla mig.
Hörs senare

Ska dra ner till Shell.

Hejsan! Sitter hemma hos min kusin nu. Vi ska börja röra oss ner till shell med hundarna och hyra film. Det är riktigt blött ute men det får jag lida med.
nu dampar jimmi på mig. AJDE vi hörs

Ska gå mot bussen nu

Min buss går 14.38 hem till mina kusiner.

Vi hörs senare då

Ska börja fixa mig

Jag ska åka till min kusin om ett tag. Så ska börja fixa mig nu. Hörs om ett litet tag!

Min naturliga färg



på den här bilden ser min mage ut som en bulle HAHHAAHAHAAHAH.


Usch snön is back on the track :(

När jag väl vaknade upp så går jag först in på facebook och så ser jag att det lyser in i mitt rum. Jag kollade ut direkt och där såg jag bara äcklig snö och började frysa på direkten. Jag vart verkligen helt chockad och satt och kollade ut genom fönstret i minuter. Gahh! Som jag sa till edvina. Är inte snön borta imorgon så uppfinner jag en dödsmaskin för snö!



det är inte såhär vi vill ha det i vår stockholmsstad. :(


: klänning

Alla har ju valt den vita. Men jag tycker den vita ser ut som en brudtänklänning. Fine det är VITT som brular vara på skolavalutningen men man behöver ine följa en såkallad tradition ? tycker inte jag i alla fall. Jag kommer antagligen ha den rosa. För den är mer somrig och fin.

Ska sova nu!

Godnatt sötnosar! nu är jag väldigt trött och ska bädda ner mig i sängen. Vi hörs imorgon när jag vaknat.


Bildbomb på ALLT gammalt & nytt






















































































Ute i god tid! Vilken klänning ... ?

Vilken klänning tycker ni jag ska ha till skolavslutningen iår ?:)

båda klänningarna är från gina tricot. Den vita är ett år gammal och helt oanvänd. Har till och med kvar prislappen fast jag stoppade in den. Har aldrig använt den, känner mig så onödig





eller..




..vilken klänning tycker ni ?

Broken up deep inside

... I eftermiddags fick jag reda på att min kära farmor har lämnat oss. Detta var inget jag behövde just nu. Okej jag har inte träffat henne på några år men det spelar ingen roll hon är min fucking farmor och jag älskar henne. Nu är hon borta. Kan inte ens tänka mig hur min pappa mår just nu :/

R.I.P Älskade Farmor!


Grillning avklarat!

Hej! Kom hem för ett litet tag sedan. Vi grillade jätte god mat och åt äpplepaj till efterätt =) sedan gick jag och lille kusinen jimmi till shell men icke sa nicke det var inte öppet :( Jaja, vi drog oss hemåt och då var jag tvugnen att åka hem. Vi lämnade av lillkusinen therese på vägen också. Det blev tyvärr inga bilder som jag sa. Glömde ta kameran i handen :/

Dags att rulla iväg!

Nu ska jag åka typ och hämta mamma på jobbet. Sedan åker vi till kusinerna och grillar. Kommer bilder lite senare.


klar typ

Hejsan. har fixat mig och så... Ska bara platta håret vid öronen och fixa till håret lite så det ser bättre ut.



för ett tag sedan

clara ''bidflak'' gasiun

Clara. Jag vet inte om du läser detta. Men just nu är det inte så bra mellan oss vad jag känner på mig. Du är antagligen arg och vad som helst på mig. För jag gjorde ett misstag mot någon annan. Och jag förstår att du blir irriterad och arg det är rätt att du blir det, för jag måste lära mig av mina misstag.

Men just nu har allt blivit bra, förutom mellan dig och mig. och jag vet inte hur länge detta kommer hålla på. Men jag känner redan att det hållit på för länge, det är bara två dagar ungefär men dessa två dagar känns som en månad, mer än en månad. Och jag vill inte att det ska vara såhär mellan oss för du är så speciell du får mig att må bra. Jag har aldrig haft såhär kul med någon annan än vad jag har haft med dig. Du är nästan ALLTID glad och jag verkligen älskar din humor, du är den roligaste person jag känner och ingen kommer någonsin att kunna ta din plats ifrån mig. Jag har lärt mig av mitt misstag och kommer aldrig att göra om det. Jag hoppas att du läser detta. Jag älskar dig verkligen sjukt mycket, och vill inte att något dåligt ska hända mellan oss



jag älskar dig ♥♥

leave me alone stupid love song.

Kom nyss hem från jasmine =) jag vaknade tio över tio och då ringer ronja mig och säger att jag ska komma till tyresö för hon behöver sitt busskort så ja jag hann inte ens fixa mig , äta. Aja jag åkte iallafall till tyresö centrum och träffade dom. sen gick vi hem till jasmine och inte gjorde så mycket. Nu är jag hemma och ska strax börja fixa mig. Idag ska vi åka till mina kusiner i tyresö och grilla. Mysigt mysigt.

ne men nu ska jag duscha och sedan fixa lite hit och dit, vi hörs efter det. PUUUSS



älskar dig :)

Måste dra hemmåt

Hejsan. Jag måste strax börja fixa mig. Ska träffa min kära barndomsvän Parea som kom hit i torsdags från borås! Har saknat henne såååå! Vi ska vara i stan och kolla runt lite. Sedan kanske hon ska sova hos mig ikväll.

Men nu ska jag börja fixa mig. Vi hörs nog mer ikväll



minnen alltså! saknar dom här tiderna. :( ♥

Morning

Godmorgon! Jag och ronja har nyss ätit frukost. Idag vet jag inte vad vi ska göra om vi ska åka någonstans måste vi åka hem till mig först och sedan hämta mitt busskort som jag nu glömde i min skinnjacka :(

men vi hörs antagligen senare!

Hiss & Diss




Cougar Town skit roligt program på tisdagar klockan 22.00 på 5an

- Ben & Jerrys gah finns ingen godare glass än Ben & Jerrys. Sjukt många smaker och favoriten är ju Strawberry Cheesecake! Sen är Half Baked också sjukt god.

- Eminem den bästa rapparen som finns, älskar alla hans låtar!

 


 




- vintern så sjukt tråkig,kall,slaskig,blöt uuusch!

- sötsaker man går bara upp i vikt. Det är så gott så man inte kan motstå

- korta naglar på killar är det okej men inte på tjejer, jag har korta naglar och tycker det är skitfult. Mina naglar är pissäckliga.


Mat

Hejsan! Har nyss ätit mat. Kyckling & ris. Idag träffade jag clara som kom från haninge centrum. Vi träffade agge och therese också :) sedan drog jag och clara hem till henne så åt vi kladdkaka ! Sedan drog jag hem och nu har jag ätit och ska strax städa. Jag ska hem till ronja sen och sova där. Blir kanske mer bloggning där sedan får se. Kommer hålla igång här hemma i alla fall.

Gårdagen!

Hejsan! Igår drog jag till haninge centrum och träffade upp agge och therese. Sedan åkte vi några stationer med tåget med Ian agges kompis. Sedan åkte vi tillbaka. Så träffade vi clara och ronja och sen kom lollo. Lolla,clara & ronja stack och vi satt kvar. Sedan kom dom tillbaka och vi gick till h&m och tog gratis tuggummin HAHAH! aja sedan blev det att äta på donken såklart!!

Åkte hem runt fem över åtta. Sedan kom jag hem och satt vid datan och då såg jag en spindel på min vägg så jag skrek och sprang ut till min styvpappa och bad han ta bort den. Men det tog ungefär 15 minuter för honom eftersom han satt vid datorn och var helt inne i datorn så ja spindeln försvann och nu är den borta någonstans i mitt rum i mina kläder säkert. Så jag sov inte där inatt. Utan jag sov i syrrans rum. Idag vaknade jag runt halv 12. Har ätit frukost och kollat runt lite på facebook. Ska städa rummet strax och sedan kanske jag ska träffa clara, får se hur det blir med det.

Nu måste jag plocka undan min disk och sedan städa UTAN att få panik av någon spindel.

Hörs senare


oldie

Hola!

Hejsan! Kom nyss hem från Therese. Var där med agge också. Jag och agge fettade oss med två skålar med glass och chockladsås mmmmm.. :D

Idag var det sista dagen i skolan innan lovet då;) När jag kom till klassrummet imorse sa min handledare godmorgon och jag var så sur på han igår så jag va helt tyst och bara stängde dörren. Om ni vill veta varför så var jag vid toaletterna igår på eftermiddagen med några till. Och då kommer min handledare och skriker till mig '' GLORIA DU KAN DRA ÅT HELVETE'' och så gör man helt enkelt inte. Så jag får damp och skriker CHILLA FÖRFAN och så går jag in i klassrummet och skriker att han ska hålla käften & ändå fortsätter han skrika. Han ber mig gå ut och jobba, ja det gör jag. Och så säger han till min mamma sen att jag gick ut från klassrummet, ÅÅÅÅÅH! aja han sa idag att jag skulle få byta till en annan om jag ville :) Så det känns hur skönt som helst.

Hade prov idag. Det gick hyffsat bra. Nu ska jag berätta för mamma så hon blir glad. Och sedan ska jag fråga om jag får åka till haninge centrum. Vi hörs senare =)

RSS 2.0