Sleeptime

Försent ikväll igen ... Lär mig aldrig. Inte bra där.
Imorgon efter skolan ska jag möta upp mamma vid port73 och kolla på skor och kanske lite annat =) får se om jag kommer hem med något. See yah !
jag imorgon bitti

Nya vinterjackan ?

Funtar på att beställa hem den här nu till vintern ...

chillpill

Hej!
Idag var det skola och det gick bra faktiskt! Har gjort matte hela dagen. Efter skolan åkte jag och mina fina tjejer till centrum , köpte latte och drog till bibblioteket och pluggade. Blev klar med ett kappitel i matten, gjort klart min slöjdstartrefklektion och gjort lite på svenska 21 som jag inte ens är på haha :p men kände för att skriva lite dikter och en sånganalys. Ganska bra att ha den klar när jag hamnar på det steget ;)
När jag kom hem åt jag mat och sedan träffade jag Ronja. Kom hem för en stund sedan och nu kollar jag på en film. Ska kolla klart på filmen och sedan lägga mig.

Inte trott att jag skulle känna mig såhär stressad redan nu ??

Är redan stressad i skolan .. Känns som att jag aldrig kommer klara terminsmålen och terminen har precis börjat ? Känns som att jag misslyckas igen. Måste plugga arslet av mig !! Idag ska jag i alla fall börja på Engelskan och Matte om det är kp. Men måste dra Jennifers buss går 6 över så den är vid mig 7 över !! Bråttom

Ikväll blir det filmmys!

Drog till haninge c efter skolan med Jennifer,Ronja och Victoria. Vi fikade på espresso house och tog en tripp till bibblan och vic pluggade. Sedan drog jag och Jenn och träffade Sebbe och satt ute och pratade lite.
Ikväll blir det filmmys hemma hos mig med Jennifer,Victoria och Ronja. Vi ska kolla på Never Say Never hihih. Ska strax gå och möta Jennifer vid lidl och köpa massa gottigott men hon är så seg och Ronja och Vic kommer om 20 min ungefär...
Ska byta om till mjukisar och hämta pengar och sen få tag i Jennifer. Hörs senare babes!

För mycket!

Åh fyfan om ni undrar varför det inte varit så mycket bloggande är det för jag inte haft den tiden. Fick sånna jäva uppgifter att göra från skolan tog mig 8 timmar idag att göra det visserligen pluggade jag inte hela tiden fick så ont i huvudet men nu är det klart äntligen klockan 12 på natten och jag har tryckt i mig min middag också som jag inte haft tid för. Men ska ta och sova nu ska upp tidigt imorgon.
Natti Natti

Måste snart rusa till bussen!

Hejsan har varit hemma ett tag och väntat på familjen skulle komma hem med mat. Nyss ätit och ska ta bussen som går fem i till sebastian. Blir filmmys ikväll!
Åkte till centrum tidigare idag och träffade Frida, så mötte vi Johanna och Tessan och köpte cigg. Men nu ska jag röra på mig.
BYE

23:47

Tjo broe vaknade runt 12 tiden idag. Åkte till haninge centrum med Clara så hälsade vi på Sebastian och hans mami och bror. Sedan mötte vi upp Jennifer och tog en fika på espresso house. Sedan följde vi sebbe till söderbymalm och så satt vi ute och pratade. Sedan åkte vi hem och sen åkte jag och mötte Frida vid mårdvägen så drog vi och käka på donken. Sedan träffade vi på Johanna och Tessan och sen kom Moa och Madde så satt vi och pratade med dom ett tag.
Jag åkte sen hem och satt ute för mig själv ett tag och bara tänkte , skönt faktiskt. Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Har ingen aning om vad jag ska göra vill sätta på en film men har inga bra filmer. Min styvpappa har ett helt skåp fullt av filmer men det är bara tråkiga vill ha en rolig film att kolla på men det finns det ju inte. Imorgon ska min mamma och styvpappa åka på en kurs för min mamma ska ta körkort så ska passa syrran till 4. Efter det vet jag inte vad som händer ska i alla fall plugga under dagen.
Får panik vet inte vad jag ska göra har så fruktansvärt tråkigt är hur pigg som helst!!

Träffa Jennifer !

Jag och Therese sitter i mitt rum färdigfixade och ska strax ut och möta Jennifer som har kommit hem från New York. Vi köpte hem pizza och kebabrulle och gottade oss idag. Men nu ska vi gå ut och ha kul !
SMELL yah later

Hämtat syster

Hejsan hoppsan kom nyss hem från att ha hämtat min syster på skolan. Sen gick vi och köpte glass och cola :) Nu sitter vi och kollar på barnkanalen och väntar in Therese.
Vet ej vad vi ska hitta på senare idag. Kanske ska på bio med mina vänner adde, putte och therese men får se hur det blir med det =) Annars tar vi nog en rutt till handen och käkar eller nått.

Godmorgon

Har nyss vaknat och funderat på vad jag ska göra nu i tre timmar tills jag ska hämta min syster. Måste laga lunch och plugga. Runt halv 5 - 5 tiden kommer therese hem till mig så ska vi beställa pizza och gotta oss.
Ja det är så jävla skönt att vara ledig medans alla andra sitter i skolan just nu och pluggar. Hihi.

24 augusti

Hello kom hem för en stund sedan. Åkte ju somsagt och mötte Therese vid gullmars så åkte vi in och fixade håret. Blev bra! Sedan åkte vi hem till henne och åt massa mat , hemgjord hamburgare och sen kycklingklubbor. Mumsigt!
Efter det åkte jag till mig och träffade Ronja, Jennie och Maria så tog vi bussen hem till Ronja och mötte Clara. Sedan gick vi ut och åkte till sågen för dom skulle äta men då stängde dom precis. Sen åkte jag hem. Nu ska jag fixa och trixa med löshåret. Hörs senare!

KLAR!


Ska strax åka mot gullmars och möta upp Therese. Har haft ångest över vad jag ska ta på mig. Men det fick bli tights och en kofta :)

Måste köpa hårfärg

Har fått pengar av mamma idag och jag måste köpa mörkbrun hårfärg så jag kan färga håret idag innan jag ska köpa min hårförlägning. Men har ingen att åka med så åker snart ensam hatar att jag inte bor 5 min ifrån centrum så jag bara kunde gått ner och köpt. Eller hade en moppe. Hade varit så mycket skönare.

11:17

Kom nyss hem utveckligsamtalet gick faktiskt jättebra! Har inte för höga mål och inte för låga. Nu ska jag chilla hemma några timmar tills jag får tag i Therese. Vet ej vad jag ska skriva är för trött för att tänka just nu. Men vi hörs senare


nighty nighty

Nu kryper jag ner i sängen ska ta bussen kvart över 9 imorgon. Godnatt!

Så jävla ont i nacken

Sovit på ett jätte konstigt sätt inatt har hur ont som helst i nacken vill bara gråta! När jag vrider på huvudet så knakar det aouch känner mig gammal .. Inte kul alls känns nästan som att jag har nackspärr. Ingenting hjälper , massage , voltaren .. Får väl bara stå ut med det. Tog iaf nyss en skönt bad och gjorde ''tjejsysslor''. Ska ta och äta kvällsmat och krypa ner under täcket med datorn i knät och mysa och messa med min älskling.
See yah later aligator !

VILL HA

Har typ kollat på dessa kläder ganska länge nu men vet inte när jag ska beställa hem dom. Vissa finns ju i affär så ska nog köpa det som finns i affären så blir det billigare ;)

helt slut

Helt slut efter bara 1 timmes pluggande. Märks att min hjärna inte är inställd på ''plugg'' utan på ''slapp'' Har gjort ganska mycket men har ungefär hälften kvar som jag ska ta tag i imorgon nu är det för sent och jag är för trött. Ska ut och träffa Clara om ett tag. Vi ska ha en utesittarkväll då vi köper cola och sitter ute och pratar. Myyys!


Good girl


Bra start!

Fick reda på att jag hoppat upp 5 steg i engelska för jag gjorde det så bra förra terminen och 4 steg i spanska  och ska bara göra 3 steg sen är jag godkänd för terminen =)

Kom nyss hem och jag ska fortsätta jobba med kursen. Men först ska jag ta något att äta. Börjar se skolan på allvar redan första dagen it feels good!



måste verkligen fixa nya bilder!

TRÅD 7

Hejsan sitter i skolan och pluggar med Frida. Har fått ett häfte om en ny kurs som vi ska skriva för hand och det är kanske 30 uppgifter? Vi i Kunskapsskolan är verkligen lata eftersom vi alltid använder oss utav datorer. Jaja känns helt ok att vara tillbaka till skolan men känner mig redan stressad efter allt snack om nationella proven och framtiden osv. Nu ska jag sätta igång med pluggandet så jag inte har så mycket att göra de dagar vi är lediga.

Vi hörs senare!

2 COOL 4 SCHOOL

Klar fixad och klar att gå om tjugo min ungefär. Ska vara på skolan runt kvart i 9 eftersom Cattis kommer vara där och hälsa på så ska tvinga henne vara lite snäll mot mig =)

Vi gick och la oss runt halv 4 imorse .. Duktigt men vi är pigga och glada!


Måste sova upp om 6 timmar

Jag och Ronja skulle gått och lagt oss klockan 12 men 1 timme och 20 min senare och vi är fortfarande vakna. Vi tog nyss den sista ciggen och bestämt oss för att sova men istället sätter jag mig vid datorn och Ronja lägger sig och skriver i något block.

Vet inte om jag kommer kunna somna ikväll känns som att jag kommer ha en ''uppesittarnatt'' igen. Men det vill jag verkligen inte orkar inte vara dödstrött till skolan imorgon. Så nu säger jag godnatt och lämnar er för idag så kanske vi hörs i ett godmorgoninlägg eller efter skolan.


Hiss

-  Jag älskar folk som har långa fixade naglar det är så fräsht. Det är skitäckligt när dom är långa och ofixade. Lösnaglar kan jag sätta en liten hiss på men det ser oftast fejk ut. Om man köper lösnaglar så tycker jag det är jättefult att ha den vanliga franska manikyren som redan är på naglarna. Så jag brukar oftast måla dit eget vitt så ser det mer äkta ut, annars kör jag på en röd färg som också ser mer äkta ut, ljusa färger som bebisrosa så ser naglarna bredare och mer fejk ut.
- Channing Tatum är så jävla het! Skulle inte banga på honom asså!
- Kings of leon ''use somebody'' Jag har helt olika smaker när det kommer till musik. Kan lyssna på rock och sen typ house :p

Sover hos ronja ikväll

Åkte till handen med ronja och jag hade samlat ihop 4 märken så jag fick en gratis latte. Vad tror ni jag gör när jag fått min stora latte? Jo jag häller i salt istället för socker. Snacka om trött. Så jag gick och skulle köpa en ny men då var mjölken slut så jag kunde inte få en latte så det blev en kaffe istället. Gud vill inte att jag ska dricka latte.
Ska strax röra mig mot Ronja men först så ska jag tvinga ut Sasha på en cigg men det är typ omöjligt för han är så otroligt lat och jag har missat mina bussar för han inte vill komma ut men jag ger inte upp jag ska ha som jag vill! Så det så!
Imorgon är det skola och jag börjar klockan 9. Så imorgon blir det upp göra en fet kopp med kaffe och bara acceptera att sommarlovet är över och helvetet har börjat igen.

 


Dagens outfit

Blev ett par jeans och ett sommrigt linne. Ville få lite sommarkänsla i alla fall :)

Träffa ronja

Ska börja fixa mig nu och sedan åker jag till Ronja. Ska nog ta en sväng till Haninge centrum och så ska jag köpa ciggaretter och så tar vi en fika eller något sådant. Kameran åker med så hoppas på nya bilder när jag kommer hem!
Nu måste jag sätta fart klockan tickar !!

Nyvaken

Jag gick och la mig 08.40 vaknade för unfegär 10 min sedan. Såg att Ronja fortfarande sover hon som skulle upp och hjälpa sin mamma klockan 10 imorse och sen åka till stan med mig ? Skulle inte tro det va. Blir i allafall inte stan för pengarna har inte kommit tror jag drar med Ronja imorgon efter skolan istället och fixar allt!
Mamma har lagat middag köttbullar med potatis och sås mums vad gott! Men nu ska jag ta och äta middag så hörs vi senare!
& dessa två är i fucking new york och kommer hem på ons el. tor. Avundsjuk eller ?

Lilla jag har sömnproblem

Jag är inte trött över huvudtaget sitter och kollar på ett program som heter funiest pets and people så jävla klumpiga djur en jävla kalkon som jagar en hund ??
Aja klockan 9 ska jag gå och lämna syrran på skolan. Sen åker jag mot Ronja och vi ska antagligen in till stan om mamma fått in sina pengar på kortet eftersom hon bytt bank så måste det självklart ta 1000 år innan allt är klart och hon kan få in pengar på sitt kort. Jobbigt värre. Okej jag är faktiskt jätte trött men jag ser ingen mening med att sova nu när klockan är 7 när jag ändå ska gå om två timmar och åka in till stan om typ 5 timmar ? Sover jag blir jag bara tröttare så ingen ide!

Dags att säga godnatt

Nu ska jag gå ut och ta min sista cigg. Ingen morgoncigg då men får kirra en av Sasha =) Natti!
Jag & Rebecca igår =)

Manycam

Så går det när man har tråkigt!

Varför just den sista veckan?

Så idiotiskt av mig att vända på dygnet nu den senaste veckan. Gått och lagt sig 6-7 på morgonen vaknat 4-5 på eftermiddagen, det har ju varit sista veckan av sommarlovet då ska man hitta på saker men jag sover bort dagarna istället. Skolan börjar på tisdag och här sitter jag 04.45 på morgonen och upp tidigt imorgon ska man så jag kan somna imorgon annars blir det dygna och det vet vi alla hur jag blir av det när jag ska till skolan ... Ser inte skillnad på glas eller inte. En gång gick jag in i en glasdörr ?
Men det kommer vara spännande att komma tillbaka till skolan och vara störst. Men det är så tråkigt att 95orna har slutat man har haft så mycket minnen med dom så det är väldigt tråkigt att dom har lämnat oss. Ändå skönt att få lugn och ro till att plugga !!

Blindtarmsinfektion??

Har haft jätte ont vid magen idag, när jag går upp och ner för trappor haltar jag för det gör så ont. Så jag sökte på google och fick fram resultat och att det kan vara blindtarmsinfektion så ska ta och kolla upp det. Det stod också att det är runt naveln men kan sprida sig till höger sida. Och det är på höger sida jag har ont :/


NY DESIGN

Som ni ser har jag skaffat mig en ny design tack vare min kära vän (http://ronjawho.blogg.se/) Ronja.

Gaaah!!!

Asså jag får daaaamp !! Jag är verkligen ingen människa som ska redigera på stilmallarna osv. Fattar ingenting. Ska tvinga hit Ronja imorgon så får hon hjälpa mig gud va detta är jobbigt !!

Hej ....

Ja som vanligt är jag dålig på att blogga. Min vecka har varit helt OK. Hahah jag har varit på ung08 & the voice men detta året på ung har jag verkligen insett att jag har växt ifrån det, inte alls lika kul som några år tillbaka. Har iallafall varit där med Ronja,Therese,Gurra,Adde & Jesper.
Jag kom nyss in från att ha varit ute och träffat Ronja och Sasha på en cigg. Och min kväll ska spenderas åt min blogg! Ska göra massa olika designer och om jag orkar ska jag gå till den stora datorn och testa lite på photoshop! Så kanske designen blir ännu bättre. Är så otroligt trött på designen jag har nu har haft den i kanske två år. Så jävla ful.
Jaja dags att börja!


Jag Therese & Ronja. Sköna brudar.

Ny design

Ska fixa min header osv så att min blogg känns roligare det är så jag blir peppad till att blogga också. Om jag har en fin design osv. Har ingen aning om hur den ska se ut ska nog börja jobba på det =)

CSI

Degar i sängen och kollar på CSI är aptrött och måste sova ska på förhör klockan 10. Men känner inte för att sova. Hehe vet ni vad jag har köpt för spel till mitt playstation ... Jo Harry Potter som är från 3+ och jag själv som är 15 fattar ungefär ingenting. Just nu är jag fast i en jävla håla och vet inte hur jag kommer ut. Får be någon hjälpa mig :)
Idag vaknade jag runt ett medans ronja sov till tre tiden. Hon åkte hem och jag åkte till Tyresö och hämtade min resväska och min dator. Sen har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt. Tror jag ska gå och göra mig en stor kopp te eller kaffe!

RSS 2.0