i tyresö

hejsan!
sitter hemma hos min kusin i tyresö nu. Har varit här kanske 2 timmar, maten börjar bli klar väntar bara på att moset ska bli helt färdigt, hemlagat you know! senare så kommer det lite mer folk som vi ska fira in det nya året med, nu har jag ingen blogglust och maten är färdig, så vi hörs imorgon på eftermiddagen tror jag !
Gott Nytt År

fixad o klar, ska bara packa

Nu ska jag packa, är äntligen klar! lägger in ett test sålänge ;)

Är du en dum Blondin?
im a brownie

[ x] ett tuggummi har ramlat ur din mun när du pratar.

[x ] ett tuggummi har ramlat ur din mun när du inte pratat.

[x ] du har gått in i en glasdörr/fönster.

[x ] du har skrattat åt något som du börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på dig.

[x] du har gått in i ett träd.

[ x] du har försökt slicka dig på armbågen.

[x ] du visste inte att alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi.

[x ] du testade nyss att sjunga den

[x] du har snubblat i dina skosnören och ramlat.

[x] du har satt ditt spott i halsen så du inte har kunnat andas

[ x] du har sett trolleri trick men förstår den ännu inte.

[  ] du är/har varit blond

[x] du har av misstag fått något att fatta eld.

[ ] du har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.

[x ] du har dreglat i sömnen

[x] du har somnat på en lektion

[x] om någon säger "fjärt" så skrattar du.

[x] ibland märker du att du inte tänker.

[x] du har börjat berätta något men sen glömt vad det var.

[ ] folk går oftast iväg från dig och himlar med ögonen.

[  ] du blir ofta ombedd att höra efter din inre röst.

[x] du räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9

[  ] du har ätit ett kryp

[x] du gör detta test fast du egentligen skulle göra något viktigt.

[x] du har klätt på dig kläderna fel väg.

[ x ] du har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.- när jagg pratar i tele ujndrar jag va mobilen e

[x] du har skickat kedjebrev för att du varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.

[x] du har tappat fat, glas eller bestick

[x] du använder ordet "smart".

[x] du använder ordet "coolt".

[ ] du slår i ditt huvud om du gör bort dig

[x] du har ramlat av en stol.

[x] du ligger ibland och försöker få fram figurer ur väggens mönster.

[x] du säger "ööh/vaaaah " flera gånger om dagen

Fyll I De Om Du Vill Veta Om Du e En Dum Blondin..


0-10: Du Är Int Så Blond..
10-20: Ganska Så Blond..
20-28: Väldigt Blond..
28-34: Du e Så Blond Att Du Int Fattar Att Du e Blond - okej, jag börjar fatta vf folk kallar andra '' du är så gloria''

morgoninlägg

godmorgon !

Vaknade nyss av att min styvpappa knacka på dörren och sa ''nu är klockan 11 , upp'' öh? jag sover hur länge jag vill. Han sa liksom för en halvtimma sen att han skulle iväg och träna, men har han åkt ännu ? Nej

Jag sitter nu och lyssnar på musik och ska börja fixa mig om ett tag, så blir inte så mycket bloggande på nåogn timma nu, och ikväll blir det tyvärr inget bloggande, kanske ett inlägg fast runt 12 ska vi ju smälla raketer och sådant. Ne nu måste jag rappa på om jag ska hinna fixa mig

Godnatt

nu ska jag sova allihopa!

Imorgon är det nyår, åker till kusinen så jag är där runt 3 någon gång. Ha det bra

Christina Aguilera

Jag drömmer om att kunna få sjunga som henne! Skulle kunna dö för hennes röst. Jag verkligen älskar den här låten med henne, gash har lyssnat på den hela förra veckan typ =) haha




christina aguilera - genie in a bottle

Hemma

hejsan !

jag är hemma nu , kom hem runt nio. men har inte haft tid för datorn, men det har jag nu, och jag och rebecca är så coola så vi har suttit och målat paint bilder till varandra, dem ska ni få nu!:) Min blev självklart mycket finare :O utan blodiga ögon :))





rebeccas



min

En timma kvar

Jag är framme i stockholm om en timma, så ska nog börja packa ner datorn om ett tag och bara ta det lungt den sista tiden har jag tänkt 6 timmar går verkligen fort ändå! och det bästa med bussen är att den har ström ooch internet! det har ju inte tåg eller flyg. eftersom jag inte har trådlöst så måste jag ansluta till något, så hellre buss än tåg och hellre flyg är buss för flyget ta 45 minuter så det är väldigt mycket skillnad och tåget tar typ bara 30 minuter kortare än bussen. gash tåg är det värsta som finns. hate it.


Sömntuta

Jag har sovit ungefär en timma, inte s lyckat är ungefär två och en halv timma kvar av min ''lilla'' resa, och jag har faktiskt väldigt tråkigt, är super trött och ont i nacken! Sjukt jobbigt faktiskt. Jaja sitter och smsar och planerar in lite saker och så. Tänk nu är det jullov, om en månad ungefär är det sportlov, sen påsklov och sedan sommarlov! tänk att det blir sommar snart igen, sommaren 2010 ska bli bäst, ska vara hos pappa i kanske en månad, så kommer nog inte köpa guldkort iår :(.. Aja, får bli bra ändå!

längtar verkligen till sommaren, fast ändå inte, efter sommarlovet börjar man ju åttan :/ betygen ser jag inte fram emot så mycket! Blir jätte mycket plugg. Jag vill liksom gå sjuan ett år till, fan sjuan borde vara två år :p inte ett haha! Va jobbigt att bärja tänka på betygen nu! Jag dör.



ge mig!

ännu mer mobbad


helt jävla mobbade

för er som inte ser vad det står, spara bilden och sedan kolla :) detta är vårat liv !;)
jag & rebecca


Fryser!

har nyss ätit min macka, och sitter och fryser, ändå så har jag på mig min jacka, men fortfarande så fryser jag, irriterande, jag hae blivit förskyld också, great!  har jätte ont i nacken också, ska se om man kan fälla ner sätet lite, ooh det gick ;D hahah, lite bekvämare nu i alla fall. Mitt internet cpar verkligen sönder, eller ''bussens internet'' rättare sagt. blir så irriterad, ena stunden fungerar det inte men andra stunden gör det, sen håller det på så jätte länge, blir galen! Nu fick jag ett sms av min älskade jennifer, hon är på väg till gnesta, hon är alltså i sverige igen, saknar den lilla ungen :(

Jönköping

Nu är jag i jönköping allihopa, om ca 5 minuter åker vi vidate till typ linköping , ingen aning, jag är redan skittrött verkligen har sådan lust att bara stänga av datorn och soova i typ två timmar, men jag orkar verkligen inte packa ner datan och sen ta upp den igen. Så får se hur jag gör. Tror jag lägger ner den runt 7 , jag ska försöka blogga så mycket jag kan, så fortsätt att läsa!


Min nyår

Min nyår ska firas som vanligt hos mina kusiner i tyresö. Det ska väl bli kul fast egentligen had ejag velat följa med jennifer,ronja och victoria m till gnesta, jaja får bli det gamla vanliga, men nästa år då jävlar ska jag göra något annat! Antingen borås eller så blir det något med brudarna i stockholm :)


till tilde





Hörre du gullefia! Nu är det så att zac efron har varit min i alla åratal och ingen kan ändra på det, inte ens du som är en av mina närmaste vänner, mohahah! jag tror du har slagit i ditt huvud riktigt hårt någonstans för alla vet att zac efron är min! OKEJ! Puss på rumpan snuttan


på bussen nu

Hejsan alla roliga , söta, vackra, fina bloggläsare, nu sitter jag på bussen hem till stockholm igen nu, jävlar va mörkt det blev på bara 20 minuter ;o jaja är på motorvägen nu och sitter i en mörkbuss, idag åt jag upp min första cheesebrurgare EN HEL på hela veckan! jag är fan duktig! hahah fast mådde verkligen spyilla efteråt. Aja, jag och jessie hade inget att göra i stan så vi hoppade på ettan till sjöbo, vi träffade fatina, don´ja och jennifer, vi hängde med dom till sjöbo för dom skulle göra en sak, kan inte berätta! vi sprang efter en tjej då från sjöbo till typ navet! shit asså här får man motion också!

Fick aldrig tag på ungen men whatever. Jessie väntade tills bussen kom också, så ledsamt att lämna henne här :( åh saknar allt. Jag har hittat min kamera sladd btw! så blir nog bilder ikväll eller imorgon, orkar inte ladda upp på bussen, och kommer kanske hem halv 11 ? får se hur det blir, kommer nog gå och lägga mig direkt när jag kommer hem, jag ska nog ta och äta min FETA macka strax, får se om jag äter upp hela, min ända mat på 5 timmar nu! och sen har jag självklart cola!

New Moon för tredje gången!

Hejsan alla sötnosar!

Har varit hemma ett tag nu, träffade jessie i stan klockan två och har varit där ett tag, vi var med jennifer och caisa också :) runt fem hämtade vi ut biljetterna till lovley new moon, hahah! Tredje gången jag sett den, och jag ska kanske gå på den en gång till med jenny :) vi får se om jag har lust. jaja efter bion träffade vi anna och cajsa, jessie är ett ägghead och glömde sin mobil inne på salongen. Nu är det så att hon går in för att hämta mobilen,jag går in igen efter fem minuter, då kommer det in en man och säger, du får gå ut, jag ba, men alltså min kompis är där inne hon har tappat sin mobil, han ba, aa men nu spelas en annan fil ( alltså vi gick under filmen) jag ba, nej vi kollade på denna som spelas nu men vi gick tidigare för att träffa dom. han ba, har du biljett ? jag ba men nej min kompis har dom och hon sitter där inne jag såg henne. han ba, då får du hämta henne. så jag var tvungen att gå in och hämta ungen och visa biljetterna, ååh va jag va irriterad jag typ ropade, förihelvette o allt. haha alltså åh vilken jobbig vakt. jaja var med anna och cajsa en stund, sen gick dom hem , cajsa skulle egentligen sova hos mig men så blev det inte, så jag smsade pauline så hon ska sova här. Imorgon ska typ jessie komma hem till oss tror jag. Jag åker ju hem imorgon :( runt klockan 4. skittråkigt:( vill verkligen inte! Jaja ett måste. kommer på sportlovet i alla fall, jag har tagit lite bilder, men orkar seriöst inte hitta min sladd som är BOOORTA åååå :( jaja, får väl leta efter den imorgon!

Nu ska jag fortsätta skicka över låtar, sen ta något att äta, idag åt jag nästan upp en hel cheeseburgare btw! känner mig stolt, tycker det är läskigt att inte kunna äta fet mat längre, kan inte ens äta chips eller godis utan att må dåligt. Gaaash.


HINNER INTE

förlåt men jag hinner inte blogga, ska till bussen om går om 6 minuter! ska till stan sedan bio, öh vi hörs senare, ikväll!

PUSS

god natt tror jag ?

Funderar på att gå och lägga mig, men jag vet inte riktigt. jag köpte en ny bh idag och den är en storlek förliten men ändå är den stor ?! skitjobbig är den, gaash!

Jaja, ska nog vara uppe ett tag till, men bloggar inte mer ikväll. hörs imorgon förhoppningsvis



ser ni hur snygg min älskling är eller ?;o

jag vet inte vad jag ska göra.

Alltså, de tre senaste gånger vi varit med varandra har varit underbara, den första var sjukt underbar iaf. Men de två senaste har spårat ur totalt, vet inte vad som händer nu, är det nått som händer igen ? Jag kan inte förklara helt vad jag menar, bara att jag mår så jävla bra med den här personen, känner mig trygg. Och har svårt att hålla mig borta från personen när jag är med den. Ni förstår inte hur jobbigt det är, vill tillbaka till allt gammalt bara. Skippa allt, men ändå är det så jävla underbart att bara få va med dig i någon timma, det känns som evigheter för du gör det till evigheter, du får tiden att gå sakta men ändå fort. Helt jävla underbar är du.


you will always be in my heart
, i vilket fall som helst


usel bloggare

Hejsan!

Ja som sagt, JAG SUGER när det kommer till bloggen, speciellt när jag är på besök hos pappa då gör jag så sjukt mycket, har träffat alla möjliga personer idag :p orkar inte skriva ett piss om dagen, bara att jag fyllt på min mobil för tredje gången ;) jaja, nu ska jag duscha en sova eb liten stund, ska se om vi har massa frukt hemma så jag kan göra fruktsallad :D, btw jag kan inte äta donken :o jag mår skit illa, weird. men bra! Jaja time for the shower ;D



heeeet

Bröllop

Hejsan allihopa, kom nyss hem. Igår var en galen kväll. Kul var det men väldigt långtråkigt senare. Höll på till 12-1 typ, aja har inte så mycket att skriva, väntar på jessie just nu, och att maten ska bli klar, men jag slänger in lite bilder :)


outfit, men fan va fet jag har flivit :o




heeeeheeeeeeeeeta, jag o syrra






orkar inte ladda upp mera. JOINA

Borås:)

Hejsan, ja förlåt min dåliga uppdatering, men det krånglade på bussen så det segade jätte mycket när jag skulle blogga, så det blev tyvärr inget inlägg.

Satt på bussen i 6 timmar, och kom hem runt tio över nio. Imorgon kommer typ jessie hem till oss, vi ska köpa hörfärg och färga förlängningen (ronjas) och mitt hår, ska de bra ut till bröllopet! Ne nu ska jag kolla på film, vi hörs imorgon och bilder kommer..


Packar!

Hejsan, jag håller på att packa min resväska tills imorgon! Inte alls mycket kläder, för det behövs inte


clari turkilak!


Clara , du & jag baby alltid :)






God Jul!

Ja god jul allihopa! Kan säga att den här julen har varit bra, förutom att jag har ju önskat mig löshår så sjukt länge, och trodde verkligen att jag skulle få det, så är lite besviken nu då. Men jag får nöja mig som vanligt. Fick i alla fall min britney spears parfym, EN LITEN , jag ville ha en stor :s aja den räcker i typ 2 månader sen behöver jag en ny










Jobbig dag!

Hejsan!

Vaknade runt halv elva idag, fixade mig fort och runt ett åkte jag till haninge centrum me mamma och syster och köpte en ny piercing, och julklapp till min gudson och till min kusin=)  sedan drog vi till maxi och julhandla, shit gick på typ två och halvt tusen!!:o aja, nu inväntar vi farmor och faster, de ska fira jul med oss imorgon.

Annars har jag städat och ja, inte så mycket mer!

vet inte om ja kommer blogga så mycket, den 25e åker jag till pappa med buss och då kommer jag förmodligen att blogga på bussen :)



jag just nu ;)


Piercingar

Jag har alltid tyckt om piercingar, själv har jag i underläppen och har haft i näsan men tog ut den pga infektering, Jag har velat ha navel piercing skit länge, men min mamma är envis och låter mig inte. Alla andra får ju typ ? Det är normalt i 13 och uppåt att ha navelpiercing, men tydligen tycker min mamma att det är för ungt. Jag kan tycka att tungan är ungt. Men jag skulle kunna ha den ändå! För det vill jag, men jag vill ha i naveln. Men får ju inte

    

ge mig navel och tunga :)

Gumman!

Asså älskling!

jag blir så ledsen när du är ledsen, du är ledsen över att jag kanske hamnar hos fosterfamilj och det förstår jag, men vad ska jag göra åt saken ? Jag kan inget göra. Det är soc vi snackar om, dom styr över oss alla. Dom bestämmer om man blr inblandad med dom. Dom tar kontrollen över ens liv. Soc är bland det sämsta som finns dom förstår inte vilket fel dom gör om dom flyttar på en liten människa som jag. Dom gör allt värre, jag kanske kommer må sämre än vad jag redan gör, nu mår jag jätte bra! Och känner mig så fri av problem! Men ändå så finns soc bakom mig och när jag tänker på det blir jag jätte ledsen, jag vill inte lämna mina vänner här. Jag kommer dö. Du är en utan mina bästa vänner ! Jag är så glad som lärt känna dig, jag kan inte tänka mig ett liv
utan dig för du är så underbar och du bryr dig verkligen om dina vänner! Jag skulle inte klara mig utan dig.

Vi klarar detta tillsammans gumman, jag älskar dig Jennifer Moonan!



i love you so much!

ronja och clara

Dom kom hit en sväng och underhöll mig, höll på att dö av tråkhet! Rummet är smutsigt, jag är inte på humör för någonting. Gash vad mycket det är just nu, men det gäller bara att kämpa och bygga upp allt igen. Inte fallar till 0 igen. Nu har mamma kommit hem och vi ska typ baka kolakakor ikväll :) så gott ! Och imorgon kommer Min styvpapps mamma och syster som vi ska fira jul med. Underbart ! Ser verkligen fram emot julen :) bara två dagar kvar kan inte tro det. :) nu ska jag lyssna på musik så jag blir på topp humör!

 



gammal bild


Mathilde Skotte

Idag fyller vår kära Mathilde (Tilde) Skotte år, två dagar innan julafton gash hur känns det egentligen ? Födelsedagspresenter och julklappar på samma gång, födelsefirande och julfirande :) måste vara väldigt mycket på samma gång. Jag vill bara gratta dig min kära vän, och vi har varit borta från varandra i fyra år, men efter sommaren träffades vi igen, och nu går vi i samma klass och är riktigt tajta, jag älskar dig ska du veta.

Ha en riktigt bra dag !


Godmorgon

Tidigt morgon inlägg, kan inte förstå att jag redan är vaken, fast tänker sova strax igen, för jag känner hur det svider i mina ögon, och jag gäspar hela tiden, jag är verkligen ingen morgonmänniska! Så ska alldeles strax krypa ner och sova, vi hörs senare!

Super pigg ?

Jag är jätte pigg! Verkligen. Har ingen lust alls att lägga mig, men funderar på att göra det ändå så jag hinner träffa mamma imorgon innan hon åker till jobbet.

Ja det blir bäst så. Går och lägger mig nu, god natt


Webb med clara

Just nu sitter jag och webbar med clara, hon är min turkilak , så jävla skjuk är hon!



clara, jag älskar dig för att du där du. <3

It's alright , ok

You told me
there's no need
To talk it out
Cause its too late
To proceed
And slowly
I took your words

No looking back
I wont regret, no
I will find my way
I'm broken
But still I have to say

It's Alright, OK
I'm so much better without you
I won't be sorry
Alright, OK
So don't you bother what I do
No matter what you say
I wont return
Our bridge has burned down
I'm stronger now
Alright , OK
I'm so much better without you
I won't be sorry

You played me
Betrayed me
Your love was nothing but a game
Portrait a role
You took control, I
I couldn't help but fall
So deep
But now I see things clear

It's Alright, OK
I'm so much better without you
I won't be sorry
Alright, OK
So don't you bother what I do
No matter what you say
I wont return
Our bridge has burned down
I'm stronger now
Alright , OK
I'm so much better without you
I won't be sorry

Don't waist you fiction tears on me
Just save them for someone in need
It's Way to late
I'm closing the door

It's Alright, OK
I'm so much better without you
I won't be sorry
Alright, OK
So don't you bother what I do
No matter what you say
I wont return
Our bridge has burned down
I'm stronger now
Alright , OK
I'm so much better without you
I won't be sorry

It's Alright, OK
Alright, OK
Without you
No matter what you
It's Alright, OK
Alright, OK
Without you
I won't be sorry


Kolla vad jag fick av jessie på posten!

Julklapp från min kära bästevän i borås vid namn Jessie Årjes, du är så sjukt underbar ska du veta! Jag älskar dig gumman, snart kommer jag och då ska vi umgås som gamla tider baby



ett bestfriend halsband, hon har andra halvan
och ett jätte fint armband, på bilden ser det inte så bra ut
men i verkligheten är det så sjukt snyggt, love love


Fixad och klar

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade nu, men jag har fixat mig och så.. Här får ni en bild på min facelook , min outfit är mjukisbyxor och ett rosa snobben linne :)


bara tre dagar kvar!

Det är ju snart julafton! Tänk hur snabbt det har gått! Ett helt år

 

God dag ?

Jag vaknade  för inte så längesen.. Jag har gjort mig en morgon smoothie och lyssnat på låtar och bara slappnat av. Jag ska strax hoppa in duschen för jag gjorde ju inte det igår.  Jag har också rensat min kontaktlista på msn,telefon och andra hemsidor. Behövdes verkligen, har mest de jag känner nu istället för 300 extra främmande. Tycker jag låter bra!

Ne nu ska jag duscha/bada, vi hörs om 30 minuter kanske om inte mer.

Nu ska jag sova

Klockan är strax fyra, dags att lägga sig :) ska sova länge imorgon! Wonderful.

Hörs imorgon!


flickor

Tre underbara flickor i borås, Jenisa, Dzeneta & filicia, ni är underbara!

Dzaneta som sitter på jenisas axlar, filicia i röd jacka :) ni vet hon jag skrev om tidigare fast här är hon blondin=)


Rummet är stökigt!

Igår stökade jag coh ronja ner riktigt mycket kan jag säga! O-M-G ! Och så sticker hon hem utan att hjälpa mig:( KOSSA! Jaja, jag orkar inte städa, så gör det imorgon, jag funderar på att om jag ska hoppa in i duschen en snabbis eller om jag ska göra det imorgon när jag vaknar.. Hmm,



du är som en syster för mig. <3

201209

Hejsan!

Ronja och jenny stack hem runt kvart i 7 ? Jag har ätit mat och fikat med the family :p idag lämnade vi filmen och satt ute lite, ringde jenny och bad henne komma ut, och så köpte vi glass! G L A S S, när det är vinter ute! Jag vet att vi är psyko ! Whatever. Jag har inte så mycket att berätta, bara att igår kollade jag och ronja på twiligt och hade det jätte mysigt :)

har inget mer att säga  :(

svar : Anonym

 

svar: jadu ''Anonym'' jag hade jätte gärna velat tala om det för er men jag skäms lite för mycket för att berätta mina ''bra'' betyg, haha. Tyvärr så får ni inte veta.. :/

Ha en bra kväll:).


Nacka Forum

Hejsan!

Idag vaknade jag och ronja runt tio, fixade oss och åkte sedan till nacka forum !;) jag har shoppat upp typ alla mina pengar :( på JULKLAPPAR :( sen 4 saker till mig själv, tre par trosor och en sminksvamp ! öh ? haha.

Aja, nu har v gjort fruktsallad och ska kolla på älskade twiligt! Hörs senare puss.




vi imorse typ.. Hahaa grr på mig va!;)

Coola!

Sitter med ronja nu, och är världens lyckligaste unge! shit asså. Ni anar inte!!!!!!, & så har jag cola, och då blir allt bättre, fan va allt är bra nu jag mår så jävla bra så det inte är sant! & så kollar jag på en massa bilder på Zac Efron , vill ha hooooooonom!



VAFAN GÖR JAG MED ARMEN ?


Britney Spears

Britney Spears är världens bästa sångerska! Jag älskar henne, och hon är så sjukt snygg också! O-m-g jag dör! Nu lägger jag in lite låtar jag tycker om med henne! Rättare sagt ''älskar''


cinderella

circus

gimme more

3

shattered glass

quciksand

lonley

when i found you

womanizer


my baby

Sovit

Hejsan, jag och ronja har sovit i typ en timma . Vi har nyss ätit mat och nu lyssnar vi på musik och ronja pratar i telefon :) när min styvpappa kommer hem så ska vi åka hem till ronja och hämta saker, för ronja ska sova hos oss! Vi kanske ska hyra film också, får se hur det blir med det. Nu ska jag försöka blogga om något annat!


jag & nathalie, I love you girl


Jullov!

Hejsan sötnosar!

Vaknade tjugo över 8 idag, skyndade mig och drog till skolan började ju halv tio. Idga hade vi bara fika och fick våra omdömmen :) inte alls nöjd :p Nu är jag hemma med nathalie och ronja :) vi ahr ätit, dampat , lyssnat på musik och massa :) ja vi har haft kul.

Ronja ska typ sova hos oss ikväll och imorgon åker vi och handlar juklappar! Nu ska jag fortsätta att lyssna på britney baby!

videoblogg

Haahah, ser ju ut som ett mongo!


Cola!

Inlägg runt klockan 4

har inte cola längre :( var runt 4, men jag tog en bild i alla fall ;)


förlåt för dålig uppdatering ...

Hej, vill ni veta varför min uppdatering varit så kass idag, jo för att internet har inte fungerat! Jag har varit jätte sur idag. Verkligen jobbigt. kan bli sur på vem som helst, verkligen vem som helst menar jag nu.

Aja, i skolan idag så hade 8orna någon julshow och lalalalal.... vi skulle städa också fast jag glömde så jag strunta i det !, sen hade vi någon tipspromenad och då var jag skitsur för det var så jävla tråkigt :o sen slutade vi halv 2. Stanna kvar me victoria eftersom vi ville inte riskera att bli mulade som vanligt.

Hemma har jag typ sovit , smsat kollat tv. Mitt liv för dagen. Imorgon är det avslutning och vi börjar halv tio, ååh sovmorgon till 8 har jag nu :) underbart istället för halv 7. Och vi slutar kanske runt halv 12 ?:) det är bara fika imorgon! Wonderful.



old pictures

 

























inte så många bilder, men dom är rätt så gamla


Varit med Jenny!

God kväll!

Jenny gick nyss hem, vi har varit ute och haft snöbollskrig med min syster och styvpappa. Blev mulad 2 gånger. kul.. Aja när vi kom in så drack vi te, har gjort massa videosar och bara tagit det lungt.

Nu har mamma kommit hem och jag ska lägga mig om ett tag runt tio ska jag försöka idag! Hah good luck! Vi tog typ tre bilder men dom blev unte bra så det blir inga bilder :P fast jag kommer lägga in lite gamla bilder i nästa inlägg !;)

bilder från www.runjas.blogg.se







täckte också över mig sj ;)








HipHop dans & gymma.

Ja somsagt ska jag börja på hiphop med jenny, vet inte om ronja fortfarande ska börja.. Aja, ska börja nästa termin. Och så ska jag börja gymma med rebecca, jag ska få en skit snygg kropp till sommaren , allt fett ska vara borta och jag ska ha en fast mage och fasta lår. Snyggt! Och så ska jag sola innan sommaren så jag är fint brun till sommaren. Liksom perfekta kroppen! Ni anar inte hur lycklig jag kommer att vara. Jag kommer gå ner jätte mycket i vikt! Underbart!

 

Utflykt !

Hejsan !

Började skolan idag 8.25. runt tio över nio gick vi till bussen och vi fick vänta i en halvtimma. Vi åkte till gullmarsplan och sedan till gamla stan, från gamla stan gick vi till kungsan och där fick vi fritt. Jag och tjejerna drog direkt till donken. Hade inte käkat någon frukost så var sjukt hungrig. Aja satt och åt där , inne på donken fanns en uteliggare som gick och tog en annans mat. Jävla psyko. Han började prata med anna och han blev typ sur på henne ?!

Aja, sedan gick vi runt och så, vi åkte på isbanan också :p vid 12.00 möttes vi och åkte hem, fast jag , tilde och jenny smet i tcentralen och åkte med nåra andra, hehe =) åkte till handen , stanna där en stund inne på donken med therese för hon skulle träffa micke. jag åkte hem runt 15.00. Nu är jag hemma och lyssnar på musik =) som ni ser har jag också en ny design ! GREAT! Nu ska jag skriva ett nytt inlägg!

Design :)

Äntligen är min design fixad nu! Tack Linnea!

Nu har vi fikat hos grannarna och kollat på bilder från deras olika resor :p nu måste jag fixa lite saker innan jag ska gå och lägga mig.

Hörs nog imorgon :)

till grannarna

Nu ska vi in till våra grannar, kvinnan huset fyller däremot år. Så vi ska fika lite tårta och så. Jag är riktigt sliten kan jag säga er. Så det blir inte så kul. Ska nog sminka mig snabbt. Hörs senare ikväll

Äntligen!

Min design håller på att fixas av min älskade Linnea Käll! Så underbar, du fixar alltid mina designer när det är nöd för mig :) Som ni alla vet är min design verkligen skitful just nu så behöver verkligen en ny design!


Dagens låt!




fixat musik-spelaren

Har äntligen fixat så man kan se vilken musik jag lyssnar på på msn igen =) det gick inte för nåra minuter sedan

nu är jag barnvakt för miin mamma skulle iväg och handla. Har laddat ner lite mer musik,  men ska ta och ladda ner mer strax. Måste bara komma på en massa bra låtar, ska kolla bland skivorna vi har i vår big mama bokhylla! Fast nu ska jag ta något att äta, strax tillbaka :)

varm chocklad

hej, sitter här i soffan med en kopp varm chocklad i min vänstra arm.       

Annars så sitter jag ock kollar på mtv, undrar vad som kommer nu =) jag älskar mtv ! Woho nu är det my super sweet 16 så jag måste kolla, jag hör av mig lite senare



snygg mugg ?:)

God natt

Nu måste jag gå och sova. Måste borsta tänderna, ställa klockan osv. om någon vill smsa så är det bara att skicka ett sms till mig !

 

Natti


omg orkar inte !:O

jag skrev ett inlägg, och sen helt plötsligt på något sätt kommer jag åt ''logga ut '' knappen, a vafan då sparas inte mitt inlägg. åÅÅ va sur jag blir. Ni får bli utan det inlägget för jag har inte tid nu

Har ni sett min fula design btw! ahaahhaaah

puss


Mat

Maten är strax klar så ska äta och sedan åker vi =) kommer inte blogga så mycket mer idag. Men idag har min bloggning varit väldit ointressant. Har gjort lite mycket saker kanske... Får bättre mig på detta


Måste städa

Ska städa fort innan vi ska åka också, tar 5 minuter

fruktsallad

Åh sitter och mumsar i mig en skål av fruktsallad! Banan,kiwi och jordhubbar , wonderful! Tyvärr kan jag inte överföra bilder, men jag ska kolla om min kusin har en överförningssladd så kan jag låna den =)

Vi ska åka till dom senare :)



ni diggar mina läppar =)

dags att fixa sig

nu har jag duschat klart, ska torka håret, platta och sminka mig så är jag klar sedan, ni får en liten bild senare också :)

Duscha

Nu ska ja hoppa in i duschen, gash känner mig så ofräsh.

Hörs om en 3o minuter kankse ?:)

Morning sweetheart!

Hejsan alla... Sovit gott ? själv så vaknade jag kvart i tolv och jag har hunnit äte frukost också ! Inte likt mig. Annars så sitter jag och smsar för tillfället.´, mycket saker som händer på en gång. Och jag fattar bara hälften. Whatever, idag ska vi tydligen lussefika ? Och prata om massa skit o så vidare..

jag vet inte om vi ska till min kusin idag också.. Vi var hos han igår vid gullmarsplan och firade hans 15årsdag. Men idag ska han till sin pappa så vi kanske ska dit ? Får se senare. Aja ehm jag måste skaffa fram en överförningssladd också, så jag kan ladda upp mina bilder någon gång, har verkligen bildbrist. Får ta och låna någons eller helt enkelt köpa mig en ny, men jag orkar inte slösa mina pengar på det (a) ska köpa julklappar också.

Nu ska jag kolla på tv lite.. Hörs sen

thaimat & film

Hejsan! Nu har jag nyss käkat thaimat ! Phad Thai, riktigt längesedan. Och så har jag hyrt två filmer :) jag kollar på ena nu =) nu ska jag fortsätta kolla på min film. hörs senare eller imorgon.

puss


sova

Ska gå och sova nu, imorgon blir det en bra dag!:) slutar tidigare också :)

puss



FUUL

new shoes!

Kolla mina nya snygga 10 cm högklackade skor :D



britney spears parfym

Jag är med i en tävlig i FRIDA tidningen om att vinna britneys nyaste parfym ''circus'' dom lottar ut tio stycken, och jag M Å S T E vinna en! Annars dör jag.



tid

NU har jag tid för bloggning däremot! Idag har jag shoppat lite =) imorgon ska jag köpa en mobil så då kommer det bilder =) eller bara kanske! Aja, nu har min styvpappa hämtat min data hos ronja GREAT! och jag tävlar om att vinna britneys nyaste parfym! Jag har käkat fruktsallad, shit va gott vi hade aööa möjliga frukter mango,kiwi,annanas,klementin,apelsin,jordgubbar,granatäpple :) hihi jätte gott faktiskt! Aja, nu ska jag sätta migv vid min egna data, och slänga in alla kläder på mitt rum igen! Super. Jag bloggar mer om en stund då.

Puss sålänge

oups!

Hejsan allihopa! Förlåt för dålig uppdatering men det har hänt lite mycket nu. Igår var jag och rebecca i farsta.. vi är törstiga och går in på hemköp, jag baxar en cola och vi blir busted. FÖR EN COLA!:( aja.. vi satt inne i ett rum i mer än en timma. När poliserna kom fick vi vänta ännu mer. Sen kom beccas mamma och hämtade henne och jag fick åka polisbil. Lite kul faktiskt. Aja... På kvällen så orkade jag inte med något så jag hoppade ut genom fönstret och stack. Sov borta tills idag. Idag åkte jag hem till rebecca och vi kollade på twilit och sånt. Sedan får jag sms av mamma där det står att hon är in tyresö centrum och vill fika. Jag och rebecca går dit. Tillslut så kommer min morbror. Dom lurade mig. Och jag fick åka med dom hem. Sen så kom pappa också, mygood va sur jag har varit idag. Så nu har jag sovit och sånt..

Och ska göra det strax igen om jag inte orkar sitta vid datorn. Snart är det mat också, har inte ätit något på hela dagen förutom en skål med fruktsallad hos becca. Jaja, nu ska jag göra lite saker. Vi hörs nog imorgon. Ska lägga mig tidigt ikväll så jag kan åka till skolan imorgon. Så alla vet så sover jag hos min morbror ikväll. Blev tvingad inte frivilligt inte.

sista inlägget på länge

Detta är sista mitt inlägg på kanske två-tre timmar ?:( omg. jaja jag har ju i alla fall bloggat idag , right ? Jag är bätttre är jenny larsson! Ännu mer underbart fan! hej jenny ! vill bara säga att jag ör bättra än dig och att du suger på att blogga :D but i love you anyway boooeg :D min lille pumpenumpa !

ronja sitter och gör sin '' to do list '' som hon börjat göra varje dag. Ni hittar till hennes blogg här  . Läs den och njut så länge du kan. & så länge hon bloggar! Jag kommer komma över hennes statistik :D ahahah jag är så självisk. Eller om man nu säger ''självisk'' jag vet inte. Aja men jag tycker att jag är bättre än jenny och ronja :) jag har bloggat bättre än dom idag ! Känner mig stolt, ronja gör sitt första inlägg nu & den heter '' HELLO '' muhahaaha. Okej nu går jag över gränsen på osocialhet. Så ska nog sluta skriva

Ha en bra kväll allesammans, så hörs vi senare ikväll eller imorgon!



mitt batteri :(

MItt batteri har bara 28 minuter kvar, sen dör min data :( sadness! höhöhöh.

Får ladda datan när laddaren är ledig :) Alla här i rummet är osociala, jag,ronja och hennes syster sitter självklart vid en varsin data, vi ungdomar har verkligen blivit datanördar. Vad skulle vi göra om bara datorerna försvann om typ en månad ? Jo jag ahde suttiit hemma och grinat. Det är som att jorden går under. Liksom bloggen försvinner :( gaaash jag hade dött! :o




höhöh snyggt!

Käk

vi har nyss ätit mat då. Blev tjockis mat :((( jag ska ju sluta med alla onyttigheter och bli nyttig. Jag & rebecca ska köpa en nyttig dricka som man går ner i vikt av :) och det är inte som att banta!:) wonderful!



my baby


sådär ja!

Nu så är jag hemma hos ronja, vi ska strax äta mat.. Vet inte vad är i alla fall vrål hungrig så måste tvinga ronja att äta. Ikväll så ska jag göra klart min svenska antar jag, eller asså jag är klar med den typ, ska bara lämna in den tror jag. Men ska kolla för säkerhetsskull att jag inte har något kvar. Jag kommer få en till signatur nu :) Eller jo jag har någonting att göra, min filmrecention. Måste göras!

nu ska jag kolla bloggar :)

mot ronja

Hejsan!

kom nyss hem ifrån skolan och sånt. Nu ska jag åka hem mot ronja, ska sova där ikväll. Tar med mig datan för jag ska plugga och så kan jag blogga såklart!

Vi hörs hemma hos ronja runt 5 kanske ? Puss



gammal bild

godnatt

nu ska jag sova, okej jag kommer aldrig att orkar upp imorgon :( får be någon ringa och väcka mig typ tio gånger!:) men nu ska jag lyssna klart på jolins låt. Jag älskar den verkligen! Kan lägga in den så länge :)



jolin skoglund- over

Låten är betydesfull


den här låten är riktigt betydesfull för mig. En av mina favoritlåtar faktiskt! Blir aldrig trött på den, Har lyssnat på den i 8-9 månader ungefär. Och det är min låt. Det vet alla. Ingen annans.

secondhand serenade - it's not over


HAHAHA o-m-g !

HAHAHAHAHA ni som har kollat på bilderna i inlägget under måste ha fått er ett gott skratt. på alla de tre bilderna på mig ser min näsa helt cp ut. kolla på de två första, potatonose hello! :o ahahah verkligen inte så i verkligheten!

Här är verkligheten!


jag tycker inte det liknar en potatisnäsa :P

bilder från www.runjas.blogg.se

Bilder från igår kväll :)

ronja sa att edward va skitful, när hon väl fick se honom i filmen fastnade hon med blicken ;)
alla tjejer fastnar för honom.











Den som gör en riktigt snygg design åt mig...

Den som gör en riktigt snygg design åt mig vinner en länkning i 3 dagar! Bra va ?! Tävligen börjar från och med imorgon klockan 14.30. Gör en riktigt snygg design nu som jag tycker dom. Ni kan skicka dom till min mail.

[email protected]

ni vill väl vinna en läkning i 3 dagar eller ? Det betyder mer besökare kan jag säga, och jag vill ha photoshop fixade designer :)

Päls

Jag nekar päsl upp till 100% helt okej med fejk pälsk, men fuck äkta. Tycker det är så äckligt att använda liksom djurens hår. Som dom lever med. Man dödar djuren för att få deras päls. Jag är verkligen emot sånt. Okej det är fint det tycker jag faktiskt. Men jag skulle aldrig kunna ta på mig en äkta päls. Svär att jag skulle spytt.


Utomland med rebecca!

Som ni läste i min förra blogg, så ska jag och rebecca utomlands i februari :) hon ska typ få det i födelsedagspresent! Hoppas det går för mamma också, annars blir jag riktigt mad! Det kommer bli så sjukt underbart, och så kul att göra er så avensjuka. Vi ska självklart åka någonstans där det är varmt. Så vi kommer vara bruna när vi kommer tillbaka ;)


oss två i paradiset, i en varsin solstol på stranden med en varsin drink i handen

musik

Jag sitter och lyssnar på en massa olika låtar ! Jag älskar musik på kvällarna, och bara sitta med en kopp te brevid sig och en filt omkring sig. Är inte det lite mysigt ? Det tycker jag däremot !

Jag behöver fler låtar till min musiklista , så om ni läsare vet någon/några bra låtar så skriver ni det i kommentarsrutan ;) bara så ni vet, helt rnb & hiphop :)

 


bjuder på den här


New blog

Hejsan sötnosar!

Jag kommer fortsätta att bogga som vanligt, men bara om mina föräldrar slutar att läsa min blogg. ÅÅÅÅh det kan ni göra när jag är känd istället !;)

RSS 2.0