FUCK ATT BLOGGA !

SLUTAR BLOGGA HÄR OCH NU. PALLAR INTE DEN HÄR JÄVLA FITTHELVETE BLOGG.SE. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


Im home darlings!

Min jul var väl helt okej där uppe i hassela. Kom hem igår kväll runt 11 tiden. Åkte ju skidor där uppe men det total dissade jag och lämnade tillbaka. Men jag ska gå och fixa mig snart för jag ska till handen med clara och shoppa, sedan drar vi vidare till stan med therese!

Puss

hatar skidor ..

foto0622 (MMS)

hatar skidor ..


Ski skitful bild men men. Är typ i gävle n...

foto0612 (MMS)

Ski skitful bild men men. Är typ i gävle nu o rastar. Ska strax åka vidare :)


Hassela

Imorgon åker jag till Hassela, eller om 8 timmar. För er som underar är det typ som fjällen och ska fira jul där. Så ska åka bil i 5-6 timmar ... USCH. Jag funderar på att dygna. Men jag vet inte hur. För jag kan inte sitta vid den här stora datorn för då kommer mamma och dom vakna. Och sätter jag på film kommer jag bara somna, jag har ju inga bra filmer heller.

Ååh! Hade jag bara haft mitt playstation och mina spel som är hos pappa hade allting varit PERFA! Men nej .. Gud vill mig något, Han tar sönder min data .. Mina hörlurar till mobilen, HAN GER MIG SNÖ. För mycket snö ...

Nej tror jag tänker gå och lägga mig snart kan inte sitta uppe 8 timmar till och kolla på film. Ska sätta på tven och lägga mig och messa med någon kanske. Yeah , det låter bra!

Vi hörs via mobilbloggning mellan den 21-26 december.






förlåt mig ..

för uppdateringen men jag är så jävla äckligt trött på att blogga! Jaja i lördags sov jag hos frida. Det var mys. I söndags vaknade vi runt 12 aå åt vi, fixade oss och tog bussen. Mot kvällen mötte jag ronja och så drog vi och träffade sasha, sen kom putte. Sen drog alla hem. Idag var jag i skolan o vi åkte till hellasgården :s för att åka pulka :sss Fanns det någon backe att åka i eller ? NEJ. Och jag blev söndermulad och .. Nee de va bara hemskt, usch & fy & blä! Efter det drog jag till frida med clara och snackade och kollade på twilight.

Sedan drog jag och clara till sabis och mötte min älskling och handlade med honom. Kommer sakna min älskling 
=(


Frida

Hej vaknade klockan 14.00 idag ASSKÖNT. Fixade mig , åt mat och sånt och sedan åkte vi till mina kusiner i tyresö.Jag var där kanske en timme sedan drog jag till haninge c med ronja så stötte vi på frida och maria. Sedan träffade vi jennie. Vi drog runt lite i handen, käkade ronjas mat på donken =) O ja ... Jag ska sova hos frida ikväll så vi har köpt godsaker och sånt.

Imorgon ska jag se ifall jag kan träffa sebastian för jag åker till hassela på tisdag och bla bla bla. Men jag orkar inte skriva mer för jag har inget att skriva om.

Vi hörs kanske hemma hos frida senare. PUSSSSSS



Dag 9 - Min tro

Hmm .. Min tro ? Ja som ni kanske vet är jag efterbliven men jag vet inte om jag är döpt eller inte ... Så kanske är kristen hehe. Min pappa är från Iran så han äter inte .... Gris? Men jag äter all kött.

Vet inte vad jag ska skriva för jag vet ingenting om min tro. Shit jag känner inte ens mig själv. Ooups!!

Men i alla fall jag kanske är kristen men jag tror inte på gud ... Och jag är inte muslim.

Dag 8 - Ett ögonblick

Äääh! Ett ögonblick? Sorry guys men jag kan inte skriva något om det för jag kommer inte på något :p


:D

Godernatter allihopa! Kom nyss hem från bio som jag kollade på med Therese och Clara vi kollade på ''Due Date'' säger bara en sak ... REKOMENDERAS INTE. haha jag tyckte den var skitkass, visst lite rolig ibland men tråkig annars så ... Ska ni på bio kolla inte på den ;). Jaja idag var det skola som vanligt jag hade simning idag med Clara och Tilde hehe .. Det gick bra.

Efter skolan drog jag och Clara till handen och hon shoppade lite sedan mötte vi upp Sebastian och fixade lite saker och sen åt kebab. Min fredag har varit lyckad iallafall !

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra funderar på att sätta på en rulle och bara lägga mig i sängen och dega tills jag somnar. Men först ska jag göra min ''dags lista'' Så vi hörs i nästa inlägg

Dag 7 - Min bästavän

Min bästavän har jag egentligen känt sen jag var jätte liten. Våra pappor va jätte bra vänner. Sen så skildes vi isär. Och vi lärde känna varandra igen hösten 2009 genom att jag började i kunskap i tyresö. Vi har tusentals minnen tillsammans som är oförglömliga! Minns när jag piercade dig i underläppen, haha kvällarna i tyresö ... SOMMAREN 2010 ! Visst har vi våra bråk som är jävligt jobbiga! Men ändå håller vi ihop. Hon är den jag ringer när jag är ledsen, hon är den jag HELST vill göra saker med för det blir extra kul med just HON. Vi har våra stunder vi kan dra någonstans för att träffa några o sen kommer vi dit och dom kommer inte och vi blir arga men sen dagen därpå gör vi samma sak igen. För vi är mobbade. Men i vilket fall som helst, den här tjejen som är min bästa vän heter Ronja Romina Rashtak.


Guns N Roses ♥







den sista låten har mina föräldrar låtit mig växa upp med. Har alltid älskat den, mamma berättde nyss att när jag skulle sova satte dom på den och nattade mig .. Hehe (a) ÅÅH ÄLSKAR GUNS N ROSES


Har tråkigt .. Så varför inte ?

1. Hur mycket är klockan just nu? 20.59
2. Vem ringde dig senast? Mamma
4. Vad ville han/hon? säga att jag ska hmta syrran
5. Vem ringde du senast? Clara
6. Vem SMS:ade dig senast? Sebastian
7. Vad ville han/hon? han svarade på mitt mess
8. Vem SMS:ade du senast? Sebastian
9. Vad har du gjort idag? varit hemma, kompisar
10. Vad ska du göra idag? Sova
11. Vad åt du senast? päron
12. Vad drack du senast? cola
13. Vad köpte du senast? cola
14. Vad gör du just nu? skriver
15. När var du full senast? längesen
16. När var du deppig senast? förra veckan
17. När var du kåt senast? HAHAHA
18. Vilket är ditt favoritprogram? One Tree Hill
19. Vad är din favoritmat? Thaimat
20. Vem är din favoritkompis? dunno
21. Vart ligger din favoritplats? Sängen
22. Vad har du för underkläder? string
23. Vad har du för kläder? Mjukisar & t-shirt
24. Vad har du på fötterna? strumpor
25. Vad har du på huvudet? Hår ?
26. Vad heter din pappa? prutt
27. Vad heter din mamma? fis
28. Vem kramade du senast och när? jenny
29. Vem pussade du senast och när? sebastian - söndags
30. Vem kysste du senast och när? sebastian - söndags
31. Vem hade du sex med senast och när? asså hahaha
32. Vem är den snyggaste kille du vet? Många :$
33. Vem är den snyggaste tjej du vet? venne
34. Hur mår du just nu? Illa
35. Vad ser du till höger om dig? skrivbord
36. Vad ser du till vänster om dig? fotölj
37. Vad ser du bakom dig? Kartonger
38. Har du mer än 5 byxor? Ja
39. Har du mer än 10 tröjor? ja
40. Har du mer än 15 trosor? ja
41. Har du mer än 20 strumpor? ja
42. När går du och lägger dig på helgerna? olika ... sent
43. När vaknar du på helgerna? 11-1
44. När går du och lägger dig på vardagarna? 12-1
45. När vaknar du på vardagarna? 7.50 - 8.05
46. Dricker du? nope, sometimes
47. Snusar du? Nej
48. Röker du? Ja
49. Hur ser din tandborste ut? rosa
50. Hur ser din mobiltelefon ut? samsung toch svart
51. Hur ser din dator ut? svart/filvrig
52. Hur ser ditt rum ut? orkar inte förklara
53. Har du några husdjur? Ne
54. Har du några syskon? Två småsyskon
55. Har du några kusiner? aaaa
56. Brukar du skolka? Inte längre, gjorde det hela tiden förut
57. Brukar du slåss? med ronja
58. Brukar du klaga? a
59. Brukar du dansa? Ne
60. Vad är klockan nu? 21.09

Dag 6 - Min dag

Min dag har bestått av sovande. Jag har kollat på One Tree Hill. Nördat mig på facebook, sjungt och bara tagit det lungt.

3 dagars sjukling

Hello, jahaja i tre dagar har jag degat mig hemma och det har varit otroligt jääääääävla skönt! Skolan gör mig psykad. Jenny ska komma till mig snart och jag ska tvinga henne spela wii med mig och kolla på lillefot :D hahaha. Kommer ni ihåg lillefot? När vi va små vi som e födda typ 1994-1997 dom där dinosaurierna ? Lillefot,Kvackie,Spike,Tagg & Cera .. ? HAHAH! Mina favorit filmer när jag var liten!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Hmm ... Inte så bra på att förklara vad jag tycker kärlek är men jag ska försöka.

För mig är det första att hitta den som verkligen får en att må bra, som inte är för mycket på och vill ha sex hela tiden. Att kunna säga nej och att killen förstår. Man ska hitta den som bryr sig om en , som messar och frågar hur du mår, som säger att han älskar dig , SOM INTE FÅR NOG AV DIG! Jag bryr mig inte om utseende på killar bara dom har bra personlighet och får mig att må bra. Bråk/tjaffs tillhör också kärlek men det betyder inte att man ska bråka eller tjaffsa för det. Men sånt kan leda varandra närmare, för när man bråkar och mår dåligt över det så inser man hur mycket man älskar varandra. Jag älskar kärleken jag älskar när jag sover med min pojkvän och han håller om mig, när han kan ligga och kolla på mig hur länge som helst, när vi kan ligga uppe hur länge som helst på nätterna och bara mysa. När jag får frukost på sängen.

Min pojkvän är ÄKTA. Den ända jag kan tänka mig att vara tillsammans med resten av mitt liv.





Min helg =)

I fredags drog jag och clara till handen en snabbis och sen hem. Så chillade vi lite , sen så var vi barnvaktåt min syster. Sebastian kom och va här typ 2 timmar. Sen kom Alex och sen Daniel. Daniel var kvar till typ 12 och han somnade så vi fick typ bära upp honom -.- BEBIS.

Sen så gick vi och la oss och snackade lite osv. På lördagen vaknade vi tio i elva och åt frukost och fixade oss, sedan drog jag till brandbergen för att möta upp laget för att åka in till stan och äta. Efter det tog vi en liten runda i stan .. Sedan kom jag hem och tog det lungt, åkte till handen och träffade frida och moa, sen kom clara,victoria,jennie,angelica och ronja så drog vi till terminalen och träffade jasmine.

Sen mötte jag upp sebastian så åkte vi hem till honom och myste , Idag vaknade vi halv 2 oså har vi degat, åkte hem till ronja där clara,jennifer och victoria va. Nu är jag hemma och ska strax hoppa in i en dush!

So ... See Yah Later !

Mysiskvällish

Tja, sitter hemma hos mig med clara och lillasyster , väntar på sebbe. Ikväll ska vi vara barnvakt, och ha myyys.

Jaja, vet inte vad jag ska skriva mera. Bloggar kanske senare, annars imorgon.

Dag 4 - Vad jag har ätit idag

Idag åt jag lunch i skolan som var pasta med baconsås :s asäckligt. Så tog två knäckemackor och ett glas mjölk. Sen har jag ätit två mackor hemma och vaniljlatte.

Snart dags för träning

Tjabba, här är jag igen. Varit i skolan idag och det var väl helt okej .. Efter skolan drog jag hem till moi med ronja så har vi kollat på tv och så, men ska rulla mot bussen snart som går 23. PUSS

Dag 3 - Mina föräldrar

Mina päron är UNDERBARA. Visst man kan tycka illa om dom ibland osv när man inte får som man vill men jag vet att dom bryr sig om mig och älskar mig! Min mamma bor jag med här i sthlm och hon är typ ''störd'' HAHA. men hon är en sån som älskar att känna sig som en ungdom, hon kan komma in till mig ibland och säga typ : Tja mongo, eller bajs osv. Min pappa är inte speciellt ''rolig'' utan pinsam. Han bor i Borås och vi håller kontakten.




Haha ...

Fan va jag älskar denhär texten, inte något speciellt kände bara för att lägga upp den :P texten kommer från : Sara Löfgren

Du ska veta att inget kan förbättra de du gjort, inga förlåt jag är ledsen kan va nog. Under så lång tid kämpa jag så hårt att all den kärlek jag hade faktiskt dog, och allt de jag känner under ytan de bränner, ALDRIG ALDRIG kommer jag förlåta dig för du tog de allra bästa som fanns innuti mig. ALDRIG ALDRIG kommer jag tillbaks till dig, NEJ ryggen e de sista som du ser av mig. Din värld var aldrig samma värld som vi andra levde i, och vi ville nog aldrig mot samma mål.


Dag 2 - Min första kärlek

Alltså, min första kärlek är ingenting jag direkt .. har lust att skrva. Då menar jag min första RIKTIGA och seriösa. Så istället skriver jag o m Sebastian :) Lärde känna honom genom min kompis Frida när jag sov hos henne och Sebbe är ju Fridas brors bästavän. Så han kom dit på eftermiddagen med bakismat och var där till 3-4 på morgonen, vi snackade inte så mycket med varandra, men sen la han till mig på facebook och vi snackade om allt möjligt, jag fick hans nummer osv. Sen började vi snacka mer och mer och vi blev på g och vi träffades men allting blev skit men vi fortsatte snacka ändå .. Han var som en magnet .. jag drogs till han hela tiden. Men sen sa jag stopp ''det går inte mer'' så bråkade vi osv. Vi hade 3 månaders uppehåll sedan skrev jag till han för jag saknade honom. Nu är vi tillsammans och jag älskar honom väldigt mycket!



2 and half men

Kollar på 2 and half men, eller inte just nu haha! Juju jag drog ut ett tag förut och träffade ronja. Sen när jag kom hem så kom min kära mamma in i rummet och gav mig en present för jag varit så duktig i skolan !

Fick Britney Spears nya parfym ''Radiance'' som jag velat ha fett länge. Hihi min mamma är BÄST




Dag 1 - Presentera dig själv

DAG 1

Jag heter Gloria Maria Elm och lever mitt liv i Stockholms län. Jag föddes i Nacka 29 mars 1996. Jag har bott i Borås som ligger närtill Göteborg i 3-4 år. Okej ni vill väl veta mer om mig så får väl skriva en krot livshistoria. När jag bodde hos min pappa i Borås blev jag alltid mobbad för en figur i en film heter samma sak som jag därför tål jag inte när folk retar mig för det fortfarande, för er som gör de. Jaja, när jag började 6an i kunskapsskolan så blev allting bättre, kommer ihåg att jag var kär i en kille hela 6an utan att berätta för honom! Istället blev vi bästa vänner :p När jag slutade 7an flyttade jag upp till min mamma igen och började kunskap i tyresö. Här lärde jag känna massvis med nya vänner som är otroligt underbara, vad mer ska jag berätta ... ? Vet inte, ni får nöja er ! PUSSS


Okej, jag vill också göra den!

Under dessa dagar ska göra detta:


Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


trött som attans

Kom nyss hem från lidingö, är så otroligt trött så ska fixa mig lite så jag känner mig lite ''finare''. Senare ska jag nog hem till Sebastian så ska vi tjocka oss och bli feta tillsammans och kedja fast oss och lägga nyckeln i en burk med syre i så den försvinner (a) hehe ... Ne men ska sova där om min mamma tillåter de -.- HAHA.

Men åh va trött jag e , ska pigga upp mig med en kalldusch :)

På bosön med boxningen för att göra tester...

foto0581 (MMS)

På bosön med boxningen för att göra tester. Bloggar kanske senare


Alla har sina deppstunder

Ja .. det har man, jag kan deppa från allt till inget. Kan sitta och bara gråta för jag känner för det, att gråta för mig är som att få ut något jag inte vill ha, jag vill inte behöva gråta när jag ska gråta. Ibland har jag en vecka då jag är askänslig och kan gråta för vad som helst, ifs är det veckan jag har mens .. HAHA. Sen har jag mina deppdagar då jag kan gråta tills jag typ ... dör? Haha ne men ni kanske fattar.

Förstår inte ens varför jag skrev detta inlägg? Har inget och göra så , Híhihihi!

Dagens jag

foto0573 (MMS)

Dagens jag


RSS 2.0