ooups .. whatever

Hej. ja dålig uppdatering o tralalalla ...

Skola idag gick väll hyffsat .. Efter skolan drog jag och frida till handen , tog bussen till henens mormor och mötte anthicha, gick hem till fridas mormor hämtade pengar som frida ska ha till bajen matchen. Tillbaka till handen så tog vi pendeln till stockholm södra, åt donken och kollade om biljetter fanns.. tillbaka till handen träffade tove,maria och clara.

Jag köpte en bukett blommor till min mamma som sen morsdagpresent =) Åt på donken meer, :p och sen åkte jag hem :p hemma har jag chillat. Kollar på gossip girl på datorn, och nu e det dags för att kolla på desperate housewives på datorn. See yah!



älskar dig !


OMG

ÄNTLIGEN HEMMA ! åkte till mina kusiner var där i 3 timmar, redan efter en timme fick jag panik och ville hem. hade messat min vän tommy o frågat om han kunde köra mig, men ne han svara inte sen när jag satte mig i bilen för vi skulle åka till mina andra kusiner så svarar han ; var e du? ja ba kan du hämta mig vid marsvägen? han ba, var e du? sen ringde ja, då svara han inte -.- det var de senaste han skrev. jag har ringt han tusen gånger. för jag hade inget busskort !! Så jaa, jag fick panik och gick hem från längre bort än ip till djurgårdsvägen ! JAPP ! och nu ska jag gå hem till therese också ! Ännu mer promeniixx. jaja, nu ska jag byta kläder ! Pusss


15:39

Förlåt för uppdateringen till och börja med ! Men har varit upptagen !

I fredags så åkte jag till handen efter skolan och träffade mamma. Fick en byxdress och ett linne från bikbok. Vi fikade lite och sedan åkte jag hem till jennifer och fixade mig lite. Vi hade tjejkväll ! Alla tjejer rullade in runt 6-7 runt halv 8 började vi grilla och hade jätte mysigt verkligen ! Runt 11 åkte alla hem. Jag och frida åkte hem till henne och sov där. Igår vaknade vi tio och fixade oss för frida skulle iväg och shoppa med sin mamma. Så jag åkte hem och väntade på angelica och therese i 3 timmar ! Var med dom i handen 20 minuter för angelica skulle köpa present till sin mamma. Runt halv 6 åkte jag till trollbäckens centrum och mötte ronja som var barnvakt. Runt tjugo över 6 tog vi 24an till koriandergränd där tommy mötte upp oss. Vi gick hem till johan där jesper var och bara chillade, kollade på film och så .. Runt 9 åkte jag och ronja hem.

Idag så vaknade jag runt 12 så fixade mig direkt och åkte till handen och mötte upp frida och anthicha. Vi kollade på kläder, åt lite mat och så .. Sen träffade vi CLAARAA, therese och jelena! Clara kom hem från grekland tror jag i natt =) Jaja, jag åkte hem sen och så nu är jag hemma, bytt kläder och nu ska jag åka till min lilla kusin som fyller år. Så blir mer uppdatering ikväll. Hörs senare, finns på mobilen sötnosar =)

Jennifers place!

Hejhej! Just nu sitter jag hemma hos jennifer med frida, victoria , anti och jennifer hon sjölv =) om någon timme rullar antagligen therese och anglica in och sen ronja typ =) myspys! Vi ska grilla här vid jennifer och ha det hur mysigt som helst! Ikväll sover jag hos frida!

ny duschad

hejhej. kom nyss ut ur duschen, och nu ligger jag och tänker på skolan. jag orkar seriöst inte. förlåt men ja kommer inte blogga nu. alldeles för mycket i skolan

Gå mot bussen

Ska strax gå upp till bussen som går om tio minuter till haninge centru, angelica ska hoppa på bussen så ska vi åka och träffa frida och therese ! Ska ringa pappa om 20 minuter och fråga om han kan lägga in pengar på mitt kort. Nu måste jag rusa ! posss

Näspiercing

Jag ska pierca näsan men jag vet inte när, antingen nu innan sommarlovet eller efter sommaren, känns bäst om jag gör det efter sommaren så den inte blir infekterad när jag badar och så .. Den här gången tar jag i vänster för jag har ju en kula kvar sen jag hade i höger så kommer nog inte gå så bra om jag tar i höger igen. Så i vänstar kör vi på !



kommer köra på ring efter den läkt ;)


fick panik!

Åh! Äntligen hemma! Åkte till brandbergen och mötte tove och frida, vi träffade ak & victoria också :) Sedan drog ak och vicci så träffade vi ronja , maria och jennie. Alla drog efter ett tag och jag och ronja var kvar ett tag. När jag skulle till bussen så hade jag inte mitt busskort fick värsta paniken aja, sen gick jag till bänkarna där vi satt där låg det ! Fan vilken tur jag hade att ingen tagit det ! Kände för att ni skulle veta vad jag gjort i en timma =)

Nu ska jag dricka upp rästen av min cola och sedan blogga lite mer !

Gårdagen / Idag

Nu ska ni få den informationen som jag skrev för ca 3 minuter sedan men det raderades !

Igår efter skolan så drog jag och frida hem till mig och städade och packade .. Sedan drog vi hem till frida vad jag kommer ihåg. Vi åt mat och fixade oss, sedan bussluffade vi till tyresö centrum, vet att vi inte har något liv menmen.. Vi hade tänkt åka till nacka först men då kom vi på att det var sista bussen som gick och då skulle vi inte kommit hem :p I tyresö centrum träffade vi på johan och tommy runt kvart över 7 typ ? Vi gick och handlade chips och dricka med dom på ica, sedan träffade vi på jonas , ralle , nicklas , adde och några till. Vi var med dom i typ två timmar och sedan runt halv tio åkte jag och frida hem. När vi kom hem så la vi oss direkt i sängen och tog det lungt, rund 11 så somnade vi

Idag så vaknade vi runt kvart i 11 av att hennes mamma väckte oss, vi pluggade lite en snabbis och sedan åt vi frukost och fixade oss. Vi åkte till haninge centrum och kollade på en massa kläder och skor. Där träffade vi tove , maria och johanna. Dom hade piercat näsan alla 3 :p

Idag köpte jag ett par jätte gulliga skor till skolavslutningen och dom får ni bild på strax! Sedan träffade vi anti och sen åkte jag hem. Nu när jag skrivit klart så ska jag plugga till mitt prov som jag har på fredag. Måste verkligen bli godkänd i sexualkunskap ;)


FAAN

ÅÅh va sur jag blev nu ! jag skrev ett långt inlägg och jaaaaa vad händer då, jo jag råkar radera skiten ! Åhh ********* Vill vräka ur mig hur mycket ord som helst nu, jaja nu får jag väl fortsätta att skriva om allting då ! Ah skitkul, ni får allt i nästa inlägg !

Dagens outfit



svarta leggings, svart linne , vit kofta med fina detaljer och klackskor


Kaos-väder

Hejhej ! Sitter hemma hos mig med frida just nu, jag har städat mitt rum ! Så nu är det rent, vi har käkat och när jag har bloggat klart så ska jag packa för jag sover hos frida ikväll sen åker vi till frida, a juste jag har tagit ur min läpppiercing för jag orkade inte ha längre !

BýyeBye !

Ligger i sängen

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på michael jackson - man in the mirror !

Idag var jag med frida efter skolan, vi pluggade , var barnvakt och kollade på film ! Har haft det jätte mysigt. Runt 7 åkte jag och träffade ronja. vi var i brandbergen, kollade på fridas och massas träning och sen träffade vi lissi och michelle :) Nu är jag hemma och bara tar det lungt. Ska sova om en timme för jag kommer inte orka vara uppe längre än så. Nu fick jag sms så det ska jag ta och kolla. Vi hörs imorgon !


dagens bild på mig och frida


Nu går jag

Jag går ut lite tidigare till bussen, för jag är alltid så seg att gå till bussen. Så får vi se om therese svarar på mitt sms så jag kan möta henne i sågen kanske =) Men då måste jag gå nu annars blir jag försenad!

Vi hörs när jag är hemma , puss puss

Dagens outfit



klänning/tunika : fick jag av min styvfaster för längesedan, den är inte så rosa som på bilden. verkligen inte. sen har jag svarta leggings till och en kofta. till det kör jag på uppsatt och converse!


SÅ BRA

Hej ! Gud va jag är bra ! Jag gick upp några minuter efter 7 helt pigg och glad ! Fixade mig på 10 minuter och gick och å frukost. Jag börjar liksom om en timma så har jätte lång tid på mig, eller jag ska åka om 25 minuter typ :p Så jag passar på att blogga också =) Jag ska försöka ta outfitsbilder med min kamera så ni får se vad jag har på mig idag ! Ses i nästa inlägg !

Gossip Girl

Hej sitter och kollar på gossip girl just nu, kom hem för ungefär 40 minuter sedan.

Idag vaknade jag och angelica runt kvart i tolv, vi åt frukost och planerade dagen =) vi åkte till haninge centrum och kollade på kläder och sedan till sågen och gjorde ? Ingenting .. Jag tog bussen till skolvägen och där kom min kusin och hämtade upp mig på sin moppe. Min morbror fyllde år så vi fikade och så .. sedan drog vi ner på moppen till shell och köpte cola sen körde han mig till trollbäckens centrum och jag mötte ronja. Vi sprang till 24an och när vi satt på bussen så insåg jag att det var 24an till tyresö centrum. så vi hoppade av vid njupgränd och tog 24an handenterminalen hem istället =)

Nu är det reklam så jag ska passa på att hämta något att äta !


04:03

 

hej, sitter fortfarande uppe, angelica ligger här brevid mig och typ sover. förlåt för mitt otroligt dåliga uppdatering, men ni fick en videoblogg i alla fall. Vi satt ute från 11 till 1 på min altan och myste! Idag har vi som sagt varit i rudan och grillat och badat, jätte mysigt. runt tio drog jag och angelica hem, var ute ett tag och så.

Imorgon fyller min morbror år så vi ska åka till tyresö och fira honom. Imorgon får ni bilder från dagen, jag orkar inte ladda upp dom nu för jag ska sova om ca 20 minuter. Kommer aldrig upp imorgon. Ni får ha det så bra !

PussPuss


rawwrr ..


videoinlägg :)


Grattis underbaring !

Nu har jag plågat mig att sitta uppe för att gratta dig i tid !

Jag älskar dig sjukt mycket syster.

Du är verkligen mitt allt ! Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig !

Nu måste jag skynda mig och gratta dig på facebook också!

Love you baby!






Live your life

Godkväll sötnosar ! Idag efter skolan drog jag tilll handen med clara,frida,jelena och daniela. Kollade där lite, sedan drog vi till rudan där tove,maria,johanna,moa & madde typ va. Vi badade och solade gud va kul vi har haft det ! Sedan kom ronja,jennifer,nathalie och ellinor !=)

Badade i 2 timmar kanske sedan drog vi till donken och åt. Vi träffade therese och angelica på donken så vi satt med dom, eller dom satt med oss :p sen drog jennifer,clara och ronja och vi andra blev kvar eller ; jag,frida,therese och agge. Sen åkte vi till brandbergen och frida solade. Nu är jag hemma eller har varit det en timma. har fått pengar av mamma till imorgon när vi ska fira ronja! Vi ska först äta på resturang och sedan gå på rixfm somsagt !! Kommer bli hur underbart som helst och jag har kameran laddad, men ingen kamera sladd :/ hmm.. har mobilen !


22:24

Tja ! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och planerar morgondagen samt helgen. Idag så var det klart skola. Hade no föreläsning vi skulle rita hur en jävla killes och tjejs könsorgan ser ut ;) nice, eheheh !

Efter skolan drog jag hem, plugga lite och solade. sen åkte jag till handen och träffa clara och frida, clara drog hem efter ett tag och jag var kvar med frida. sedan åkte jag hem till therese och vi pluggade, och sen åkte vi tillbaka till handen i den otroligt sköna vädret, vi träffade ronja och sen åkte vi till brandbergen och satt i en lekplats o snacka.

Imorgon ska jag antagligen till vega och bada med ronja,frida och jasmine. Så blir inte så mycket uppdatering imorgon ! Ronja fyller år på fredag så ska antagligen äta på resturang och gå på rix fm festivalen =) Här har ni lite fakta om mina två närmaste dagar !


älskar dig så sjukt mycket, vet att vi bråkar lite då & då. så som syskon gör ♥


Albydag !

Hej hej bloggen ! Kom nyss hem. Samlades i skolan idag runt 8 så åkte vi till alby. där så paddla vi kanot och bada !! fyfan va roligt jag har haft! Jag och frida hoppade i vattnet och sen gick och putta i flera stycken =) jag therese och jennifer paddla kanot, HAHAA KATASTROOF. vi skrek på varandea direkt när vi kom ut i vattnet till vägen tillbaka. och vi paddla i kanske en timma. så ja i en timma satt vi o skrek rösten av oss på varandra kan jag säga. för jag tydligen inte kunde höger och vänster. Jaja sen så hoppa therese i vattnet från kanoten o jennifer o jag satt kvar då hoppade jag också i och fastnade i kanoten :p då fylldes hela kanoten med vatten o tralallaala. Sen fortsätte vi bada och putte i folk =) sen åkte jag frida och therese hem till mig och jag bytte kläder och sedan åkte vi till haninge centrum för therese skulle på möte då gick jag och frida hem till frida och sen mötte vi therese igen. Kollade på en massa kläder, och nu har frida äntligen hittat en klänning ! Vi båda kommer ha rosa klännigar, gash så jävla snygga kommer vi vara asså ! Sen gick jag med therese när hon piercade naveeeeeln !!!!! gahh :( Aja, sen mötte vi upp frida igen och therese åkte hem och sen träffade vi ronja. och nu har jag åkt hem och ska hoppa in i duschen för känner mig jätte ofräsh efter badet och sen plugga ! så vi hörs kanske lite senare PUSS!


17 Maj

Godkväll!

Kom hem runt 9. Idag var det skola , gahh vädret är underbart här i stockholm! Efter skolan åkte jag och frida hem till mig, jag bytte om och sedan åkte vi till handens närsjukhus och hon kollade sin astmasak. sedan åkte vi med hennes mamma och handlade, och sedan hem till frida och åt. sen drog vi till handen, kollade på massa kläder och skor. sedan drog vi till rampen och satt där i en och en halv timma typ med massa. sen runt tio i nio gick jag hem från tyrestavägen till difplan :D


: svar



ni kanske inte ser vad det står annars kan ni gå in på : min nyttighets diet

svar : jag skulle aldrig skippa maten verkligen inte. och jag vet redan allt detta att man blir tjockare när man inte äter, jag har inte ens nämnt att jag ska sluta äta :p utan att bli nyttigare


du ska veta att du betyder bland det mesta på jorden









När jag grät, torkade jag tårarna
När jag ramlade, klev jag upp igen
När jag blev sviken, gick jag vidare
När mitt liv rasade, byggde jag upp det igen
Men om jag skulle förlora dig, då skulle tårarna få rinna
Då skulle jag inte kliva upp igen
Då skulle jag inte gå vidare
Då skulle jag låta mitt liv rasa


typ veckans planering


The perfekt man

Hej. Idag har jag typ bara varit hemma eller runt 7 åkte jag till sågen och träffade therese ! FAAAN va jag har saknat henne, runt halv 9 åkte jag hem och nu kollar jag på film som går på 3an - the perfekt man. Skitbra film =) Ska lägga mig efter den för jag ska upp tidigt imorgon och åka hem till therese på morgonen runt 8 ungefär. Förlåt för uppdateringen inte har varit så bra idag. Ska försöka uppdatera lite bättre !

Min sminkning - Hehe

Din video är nu färdigbehandlad och reda att embeddas genom att kopiera koden nedan och klistra in på din blogg eller sajt.


You were my only real love.





Godmorgon! Vaknade runt 12 så har jag ätit frukost och kollat min facebook lite !

jag ska strax gå och fixa mig ifall det blir utgång lite senare .. vill inte se ut som en nöt heller.

tog en blund

Oj .. Hehe jag somnade visst. Mamma kom in och väckte mig och jag var heelt KOKHET ! Ouff. nej men det var så varmt här inne så jag var nästan lite klibbig på pannan. mmhm !

Åt en knäckebröds macka och ett glas vatten till också. Nu kom mamma ner med ett glas vatten, och jag ska kolla på film eller så ska jag sova. jag vet inte riktigt. Men vi hörs i alla fall imorgon ! Ha en underbar kväll/natt !

Redan börjat !

Åt nyss en knäckemacka med skinka och tomat på ! Börjar redan komma in i den här nyttighetsdiet :D



..bye bye


Min nyttighets diet !

Igår bestämde jag mig för att det är sista dagen jag ska gå och gotta mig om dagarna ! Så igår proppade jag och jenny i oss en hel skål chips , dipp och cola ! Så här ser min plan ut !



någon som tror att jag kommer lyckas ?


Dagens outfit



lite suddig bild

- en rosa t-shirt som är min mammas ;)

- jeans shorts

- och strumpbyxor under de

- vita converse

- och en rosa vår/sommar jacka !


Nu är jag hemma

Åkte till haninge centrum då säger frida att hon ska in till stan och fika ? aah.. så jag mötte upp cattis så gick vi till handen terminalen och tillbaka, fråga mig inte varför. Sedan träffade vi frida , tove och massa andra gullepluttar. Sedan drog alla så jag och cattis gick runt och pratade lite. Köpte glass och satt i solen och snackade som jaa vi tjejer gör ! Sen åkte vi hem till yasse och gick och käkade kebab eller ja jag fick yasses räster :p

Nu har jag åkt hem och ska städa mitt rum lite mer nogrannare! Strax kommer det bild på min outfit idag.


14:22

Då går mi buss till haninge centrum, så ska be cattis att åka snart ! Juste jag är hemma nu för frida är skitseg ! så jag åkte hem bytte jacka och nu fungerar internet igen ! *Happy-face!*



Åker snart och ..

Åker snart och möter frida och cattis i haninge centrum!

bajs internet !

Tja! Jag sitter hemma hos Ronja just nu. Vi åkte till handen och kollade runt lite snabbt och sen åkte vi hem till Ronja. Hon ska till alby med massa och jag skulle egentligen följt med men så blev det inte. Så strax ska jag möta upp Frida och så ska vi träffa Cattis vet inte riktigt vad vi ska göra. Ikväll blir det nog att sova hos Frida jag ska prata med mamma nu och kolla om det är okej.

Jag kanske inte uppdaterar så mycket idag eftersom mitt internet fungerar inte och jag kommer knappast att vara hemma idag. Men vill ni få tag i mig så får ni ringa eller messa.

Men jag uppdaterar nog hos Frida senare!

Puss


tjaba

Hejhej, träffade aldrig cattis idag eftersom vi skulle äta på tacobar men jag hade inga pengar så det ska vi ta en annan gång :) aja idag så drog jag och träffade ronja i brb så träffade vi clara och nathalie .. ronja gick hem och vi andra åkte hem till mig , nathalie åkte hem efter ett tag och jag och clara åkte till haninge centrum och kollade lite. sen träffade vi ronja. vi åkte hem till clara och gjorde typ ingenting. sen åkte jag och mötte jenny som sover här ikvälll. Vi har kollat på bella & tyra show och kissie är ju förfan helt pantad i huvet. aja whatever, nu ska vi gå och hämta chips,dipp och cola och kolla på tretton !



hahhaha snyyygggg


Godmorgon , nu hoppar jag in i duschen



Morning ! Jag ska hoppa in i duschen nu för mitt hår är inte färsht någonstans. Hörs om en halvtimme kanske

Ska nog sova nu

Tror att jag ska lägga mig nu, är väldigt trött. Eller jag ska lägga mig och kolla på tv =)


Har suttit och dansat i 45 minuter nu !




Jag har suttit och dansat i 45 minuter ! Helt seriöst, tröttnar aldrig så jävla kul ! Men jag kommer däcka snart för jag ser snart ingenting för jag e så trött :P


ååh gud va snygg !


Dagens planer inför imorgon


NCIS!

Just nu sitter jag i min säng och kollar på NCIS ! Love it !



ett av favorit programmen ! tror ni har fattat det för längesedan ;) I nästa inlägg får ni morgondagens planer

:)

Hej bloggibloggblogg ! :)

efter jag hade ätit så gick jag ut och mötte nathalie och clara så åkte vi till skyttens gata och mötte ronja. sen träffade vi jennifer och victoria mattson , tove , maria och jennie :) satt och pratade med dom ett tag. Sen satt vi och snackade i en park så började det ösregna så ja vi sprang in i en port ;) Ehh.. vi gick till brb och gjorde inprincip ingenting :p sen nu åkte jag,clara och nathalie hem och nu ska jag kolla om det finns cola kvar annars blir jag verkligen sur för nu är jag hur sugen som helst på cola och måste ha cola !!!!!!!

Hemma nu

Hejhej ! Nu är jag hemma igen !

Åkte som sagt och mötte upp Jasmine i haninge centrum. så åkte vi till tyresö centrum och gick till vallen där vi träffade tommy och några, fick mina pengar och så drog vi till bollmoraberg. där jag tog bussen till haninge centrum igen och träffade clara och nathalie. Vi gick runt och så. och så köpte vi massa godis åh gud va gott. Nu är jag hemma och ska äta tacos om en timma. och så ska jag antagligen träffa ronja och jennfier.



detta är dagens outfit, jag vet att mina ben ser hur feta och fula ut som helst. men men :D


videoblogg !


jaooo


facebook är en jävla rasist sida

Vad har facebook blivit egentligen ? En jävla hatsida ?!?

Åh! Lediga nu

Hejhej. kom hem för ganska längesedan. Åkte hem tidigare för jag inte mådde bra. Tydligen blev min lärare arg ? Men han sa liksom till mig att jag fick åka om jag mådde sämre men att jag skulle säga till honom innan , vilket jag glömde. men jag bad ju en kompis att göra det åt mig när jag hade åkt för jag glömde ju bort.

Jag ska gå och ta mig lite mat. sen ska jag nog vila lite. börjar må bättre, kanske bara har vätskebrist eller någonting ;p hörs om ett litet tag !


Girls Just Wanna Have Fun



Älskar låten så sjukt mycket ! Blir verkligen glad av den


hos ronja

Hejhej! Sitter hemma hos ronja. Åkte till henne efter skolan så åkte vi hem till mig och hämtade hårfärg och sedan hem till ronja igen och färgade hennes hår blackyy! Se har vi ätit mat och nu gör vi ingenting. Ronja sitter ute i vardagrummet och jag i hennes rum.


Godnatt!

Nu ska jag sova. Ha den bra kväll, godnatt

Kvällens bästa !


Pappa ringde nyss ..

.. Och frågade mig om jag kanske vill följa med till tysklad och belgien nu första veckan i juli ! Ååh! Fan va underbart ! Så jag ska kolla med parea ifall hon kan följa med för då blir allting verkligen roligare ! Nu längtar jag hur mycket som helst!

Bild av staden Kiel



The pain is reality


Idag hade det varit tre månader, men du var tvungen att förstöra det på den sämsta och lågaste sättet någonsin. Min kärlek till dig var äkta allt jag sa menade jag. Jag sa till dig att du var den ända för mig, men jag var tydligen inte den ända för dig.






Who Is best? Im best!

Hejhej! Jag äger verkligen ! Jag har skivit tre A4 sidor om mitt manus på datorn! Så jävla bra. Nu har jag gjort engelska också, inte så svårt alls. Jag känner mig hur duktig som helst ! Åh gud!


Åhh!

Therese är i kreta och kommer hem på lördag! När hon åkte så försvann det fina vädret också! jaja jag och therese bestämde att helgen efter therese kommer hem om det är bra väder. Ska vi gå till stranden med våra djurgårdsbikini med ipodhögtalare och ligga där och chilla ! Åååh va ja längtar till sommaren ! Inte långt kvar ungefär 20 skoldagar kvar sen smäller det! S-O-M-M-A-R-L-O-V ! Men det jag inte ser fram emot är 8an och betygen. Men det fixar sig nog!



saknar min frida häggström !


Här länkar vi några av mina vänners bloggar =)





klicka på namnen för att komma till bloggarna





Mona
 



Cattis




Ronja/Diana



Victoria





förlåt

Hej och sorry för uppdateringen. sov hos ronja igår efter ha varit hos diana =) vi kom hem runt tolv någon gång och somna runt 3. idag så vakna ja ju upp hos ronja runt 12 åkte jag hem och sen träffade jag henne runt halv 4. Vi var i trollbäckens centrum och träffade på 3 troll ! vi åkte hem till mig, köpte pitsa (är tvungen att skriva ''pitsa'' ) för ''s'' fast det omvända och raka sträck HAHAHAH! HOPPAS NI FATTAR , aa den knappen fungerar inte :p sen satt vi hemma här och flumma galet. Följde henne till bussen och nu är jag hemma och lyssnar på musik.

Jag tänker sätta mig ner och plugga lite snart! Det är bra att göra :)

Now I'm going

Nu ska jag mot bussen!

sover hos min älskade clara ikväll :)

Jag ska strax börja packa, och åka och möta upp clara så ska vi köpa massa godis! Så ska vi hem till henne och chilla galet! Clara du ska veta att du är så jävla underbar! Och jag älskar dig trots vad som händer, även om vi bråkat o så, jag älskar dig i vilket fall som helst. Så jävla rolig och världens underbaraste humor!




hola amigos!

Kom hem för ett tag sedan. efter skolan drog jag och clara hem till mig. jag städade och sedan åkte vi till handen och mötte jelena och daniela. Sen åt jag och clara donken och så träffade vi madde och moa. daniela och jelena drog och sen drog moa. vi träffade ronja och jasmine. var med dom för dom skulle äta på donken. och sen åkte jag hem :p mohahaha min dag typ =)

Nu är jag hemma och pluggar. men jag är otroligt trött och vill bara sova. så jag funderar på att sova ! hihi. Ååh längtar inte till ikväll när jag ska sova. jag håller på att bli frisk så min kropp vill ju ha ut alla bakterier så jag ligger och hostar sjukt länge! skit jobbigt. Igår tillexempel låg jag vaken i kanske 2 timmar och hosta :/



såhär känner jag mig hit o dit.

Någon som kan göra mig en härlig design ?



Jag undrar om någon sötboll kan göra en design till mig? Jag behöver en ny nu är trött på den jag har. Jag vill ha en liten avancerad och sommrig. Inte mycket detaljer som blommor och skit. Utan kanske någon ljusrosa färg fin kanske stor text, bild på mig. Maila till min hotmail [email protected] om ni kan tänka er göra en så kan jag förklara mer hur jag vill ha den!

Stooora kramar!


yomah!

Hej sitter i min säng och lyssnar på musik! Ska hitta kläder inför imorgon så jag slipper stå och leta imorgon bitti när jag alltid vaknar så jävla sent.

Jaja, idag var det skola hände inte något speciellt. vanlig jävla rolig skoldag! efter skolan åkte jag ronja och therese hem till therese. där vi satt ute i hennes stora utomhustält och lyssna på musik i ipodhögtalarna och myste! sedan åkte jag hem, sov åt och träffade clara och therese i haninge centrum. så köpte vi glass och sedan gick vi på bussen till branbergen och träffade angelica och jennie på bussen. vi mötte ronja i brandbergen och nu är jag hemma. eller ja har varit det ett bra tag!

ja ska ta och leta mig efter ett lepsyl! uttårkade läppar typ. Sen ska jag ta en kopp te, lägga mig i sängen och läsa min älskade twiligt bok. har tre nu måste läsa så jag kan läsa de andra två!!


hejhej

tja! sitter här skituttråkad o deprimerad. skoldagen har varit bra. snacka me skolsyster om massa skit också. nästa kuratorn då.

är inte på blogghumör, fortfarande sjuk. de e fint väder ute och ja har inget att göra ! :(

sova

nu måste jag gå och sova. har ju skola imorgon så måste komma upp i tid. Men först ska jag gå och dricka något för min hals är uttorkad!

19:23

förlåt för dålig uppdatering men jag är sjuk.

idag drog jag till therese. Vi satt ute på hennes framsida och spelade spel och hade det mysigt. sen har vi gjort lite spanska. runt halv 4 drog vi till gudö och försökte lifta till stallet. men icke sa nicke ingen ville köra oss. tillslut så kom sofia,elin och hennes mamma och hämtade upp oss :) vi åkte till coop och hämtade upp sofias pappa och sen åkte vi till stallet.

Jaa.. nu är jag hemma har nyss ätit mat och ska egentligen städa rummet. men på fullaste allvar så mår jag verkligen inte bra och har ingen lust alls. mår nog bättre imorgon så går nog bättre. Imorgon efter skolan ska jag och therese åka in till stan till hennes mammas jobb och sedan ska vi gå och kolla på djurgårdsbikini ! och nytt löshår. Nu ska jag leta efter lite låtar. Pusspuss

Waiting for a sms :p

Just nu väntar jag på att therese ska smsa mig och säga att hon är klar! Ska träffa henne idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra, vi åker antagligen till vårat andra hem (haninge centrum) och träffar någon. Vi måste träffa angelica lite senare så ska vi byta tillbaka jackor. ;) Jag har böjat bli sjuk. Nu är jag hes och snuvig och mer ont i halsen. Får se hur jag mår på tisdag..

Underbart väder idag, soligt ! Åh så idag ska jag ha solglasögon och balerina skor också! Vilken sommarkänsla.

Nu ska jag gå och äta frukost.

tror jag börjar bli sj...

tror jag börjar bli sjuk jag känner det i kroppen. Är slö och mitt huvud känns jätte tungt. Min hals gör ont när jag sväljer eller gäspar. Mina ben är döda. Skit vill inte känna så här. Vill inte vara sjuk nu när det är skola igen, måste verkligen plugga. Får se om jag har blivit jätte sjuk på tisdag för då får jag stanna hemma.

Ska försöka tvätta bort mitt smink nu och borsta tänderna och bara sova.. Imorgon ska jag sova ut!

Men vi hörs imorgon för jag mår inge bra just nu !


vi var så snälla i falun! Vi köpte tårta,ballonger, pip pip saker och hade musik och firade suat och sofia!


svar

Anonym om video från idag:
vem är hon som spelar gitarr, har hon blogg? :D

; hon heter elin & är en sjukt gullig tjej. Ja det har hon länkar den här

vill till papi

Åh vad jag saknar min pappa. Vill verkligen till honom nu!

Morsning

Hej.. har ätit frukost för inte så längesedan. Vet inte vad jag ska blogga om tyvärr är uttråkad och slut på ider. Ska kolla med mamma när mitt busskort går ut. kanske träffar någon.

jaja.. vi hörs

RSS 2.0