Jag är inte tillför bloggning.

Haha varför bloggar jag ens? Uppdaterar ändå aldrig :s Jaja nu har jag varit ganska upptagen i alla fall alla typ fyller år också. I lördags firade jag min morfar och åt förrätt och varmrätt och efterrätt. Igår firade jag sebastian i typ 3 timmar och åt varmrätt och efterrätt. Idag ska jag fira therese och då ska vi äta mat och efterrätt. Shit jag kommer bli asfet ju ! HAha. Men imorgon då kan jag nog ta det lugnt och sen på onsdag ska jag måla om mitt rum så då är jag igång igen :) Jag ska försöka ladda kameran för ikväll så jag kan ladda upp lite nya bilder :)

Innan jag åker till therese ska jag till frida och sedan åka därifrån. Men nu ska jag gå och göra ett behov på toaletten sen ska jag platta håret och bestämma kläder och sätta på en rulla och käka.

Vi hörs sen PUSSSS

 


I SUCK, I KNOW.

Igår var jag med Frida ett tag efter skolan sedan drog jag och mötte Sebastian och köpte donken, så var vi där med typ robert,amanda,danne och kevin. Sedan drog vi hem och typ inte gjorde någonting.

Idag var skolan tråkig , gjorde klart min labbrationsrapport men tror att jag blandade ihop ''seriekoppling'' och '' parallelkoppling''. Efter skolan drog jag hem och har nördat one tree hill några avsnitt på sista säsongen men det kommer bara nya och nya avsnitt hela tiden och jag orkar inte kolla på tv för jag glömmer alltid bort så använder datan =)

Just nu sitter jag och väntar på att clara ska åka hit. Och jag är typ dum i huvudet och tror att det är sommar ute jag får en sommarkänsla men sen när jag kollar ut så är det snö. Sen tror jag att det är sommar igen ... CP!

Men nu ska jag gå och måla mina naglar igen och sen ta på mig lite varmare kläder för det är ju svinkallt ute !

min uppdatering är ikke OK !!!

I lördags när jag kom till frida så satt grabbarna fortfarande och lana ... Hehe var där til 7 typ sedan gick jag och frida ner till gymmet, Juste vi var med michelle också :) vi tränade ett tag och sedan gick vi hem till fridas pappa och sedan skulle vi till mig men då gick bussen efter en halvtimme ... TJOHO. Sen så skulle vi ta 24an hem men då gick den bara till brandbergen. Så missade vi bussen i brandbergen och fick ta nästa efter 30 min typ. TJOOOOHOOOO.

På kvällen kollade vi på film '' freaky friday'' och ''legally blond'' och myste. Igår gick jag upp runt 11 tiden och fixade mig och drog på barnkalas -.- som var skittråkigt.

Träffade ronja så kom angelica o sen ernesto o sen åkte alla hem.

Nu är jag hemma hos frida och snart ska jag gå til centrum :) Vi hörs senare. PUSSSS

Torsdag 5 februari

Hejsan hoppsan ! Dålig uppdatering som vanligt. Men igår var jag i skolan och hade bild hela dagen som gick skit hela tiden. Sedan åkte jag och mötte Sebastian vid söderbymalm så åkte vi hem till honom och chillade lite. Sedan åkte vi till handen och käkade donken och stötte på mamma som köpt lite saker åt mig :) Senare så rullade vi hem till Frida där Tove , Clara och Eric var. Sen drog killarna och handlade för dom skulle lana. Sen blev det dags att åka hem.

Idag vaknade ja runt 12 och nu försöker jag få tag i Frida för jag har så tråkigt och vill träffa henne =) Men jag ska börja fixa mig nu så jag är klar för att åka någonstans =)

Vi höres ! :)


RSS 2.0