Hej ! Gjorde klart mitt manus idag stolt s...

Hej ! Gjorde klart mitt manus idag stolt som fan! Aja nu e jag hos cattis och ska vi kolla på film o dega.


16:35

Tjoman. Nyss kollat på två avsnitt utav one tree hill. Om mindre än en timme ska jag sätta mig på bussen och möta Cattis så ska vi till träningen. Det blir nice men väldigt väldigt jobbigt. Speciellt nu när jag har så mycket träningsvärk ... Uscha! Aja men nu ska jag gå och spela lite fifa :D

Vi höres!

boxning

asså åååå har sån jävla träningsvärk. Jag och cattis körde hårt igår. Och vi har träning ikväll och imorgon också .. :o Aja ska inte klaga men kan ju inte anstränga knät .... så saker blir svårt. Menmen måste dra måste fixa mig ska till bussen snart !!!



efter träningen. Jag, cattis & ronja


Sitter på bussen hem nu. Träningen va så J...

Sitter på bussen hem nu. Träningen va så Jävla jobbig! Körde med cattis. Gick bra ändå :) mitt internet funkar typ inte så vi hörs när vi hörs :)


Sitter och pluggar geografi. Visst är jag ...

foto0526 (MMS)

Sitter och pluggar geografi. Visst är jag duktig :d efter skolan drar jag och frida till handen. Och sedan till träningen. Cya later!


boxning

Om lite mer än en timme ungefär ska jag sätta mig på en buss och träffa frida. Så ska vi dra till boxningen och jag ska testa på. Det blir nice, ska bli skönt att börja träna med något igen. Men eftersom jag har problem med knät så ska jag typ träna mage och rygg med moa.

Men jag ska gå och få i mig mat innan jag sticker. Min buss går om en timme så ska städa rummet,byta om och käka. Vi höres!



Kate Voegele - Hallelujah

Fan vad jag älskar den här tjejens röst. Jag förstår mig inte på hur folk kan få så vackra sångröster. Jag vill också .. :(



godmorgon!

Hejsan hoppsan. Håller på att fixa mig och nu kommer det byggarbetare -.- Åh vad jobbigt som ska jobba här i 6 veckor. Men aja jag ska fixa mig lite nu, om 30 min ungefär ska jag till bussen. Så måste fixa klart mig och sen äta.

PussN


äckligt trött och ingen databatteri

Tjenamosh! Sitter hemma hos mig med therese. Vi hämtade min syster på dagis och sen har vi bara chillat hemma. Just nu vill jag lägga mig i min säng och sova, har inte varit såhär trött på jätte jätte länge. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Kanske går ut och träffar någon =)


You are making me scared

Vaknade upp nyss och kollade ut. Det har snöat. ÅH!! Inte i oktober, nu ska det inte vara snö! Visste att det skulle snöa inatt , igår när jag gick upp och köpte glass så kollade jag på molnen dom var jätte tjocka och vita SNÖMOLN. Åh helvete!'

Aja jag ska börja platta håret nu och sen äta frukost =) så vi hörs i skolan eller när jag kommer hem!


saknar sommaren otroligt mycket!


Jag vet hur du fungerar. Därför är jag beredd.

Nu har jag köpt mig en ben & jerrys, jag träffade clara uppe vid bussen också. Så nu innan jag kollar på one tree hill så ska jag göra mina övningar jag fick av min sjukgymnast. Så nu sätter jag igång !


-

-


Paradise Hotel

Hej jag kom nyss ut ur duschen och nu kollar jag på paradise hotel. Efter det ska jag hämta en kopp te och kolla på one tree hill är snart klar med säsong 5 av det ! Hihi det går undan! Skolan var INTE nice idag. Vi hade fyra föreläsningar. Eller två föreläsningar och två seminarum. Det var hemskt!

God morgon

Vaknade nyss, har redan hunnit ta på mig mina kläder. Nu gäller der bara att få ronja att sätta sig upp och börja fixa sig. Idag ska jag äta en fet frukost som jag inte har gjort på länge ! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tror jag ska dööö för jag är så otroligt trött. Men jag ska strax sätta på plattången och sen sminka mig. Wow ronja is up !

Vi hörs senare!



Designer

Jag låg och funderade lite igår kväll så dök helt plötsligt en tanke upp i mitt huvud ... *JAG KAN BLI EN DESIGNER* Kläddesginer alltså. Så jag har redan funderat ut hur min första klänning ska se ut så jag ska strax göra en skiss på den. Jag har så otroligt höga förhoppningar just nu jag vill göra egna smycken och sen starta ett eget företag. Men jag måste fortfarande tänka att jag inte kan gå för fort fram med allt.

En sak i taget, nogrannt och så jag blir nöjd. Så nu ska jag lägga mig i sängen med en bunt papper och pennor och sudd och börja på min första skiss!


with ronja

Hejsan svejsan!  Har varit hemma ett bra tag nu. Drog ju som sagt till solna och fixade mitt knäskydd och sedan vidare till s:t eriksgatan och käkade frukost. Jag och mamma åkte vidare en snabbis till hötorget och köpte mig lite kläder och piercing. Sen åkte vi tillbaka till s:t ... Och jag gick till min sjukgymnat och tränade lite. Har tid nästa torsdag klockan 2 och då ska jag träna i gymmet :p

Aja sedan drog jag och träffade ronja så åkte vi till handen och shoppade och åt. Jag köpte bara två saker på bikbok, tyvärr kan jag inte ta kort för min kamera har inga batterier. Men i alla fall jag köpte ett par jeans och en vit bh från bikbok. Och med mamma köpte jag ett grått linne,strumpbyxor, en blommit vit tröja och ett par tights allt från gina t.

Nu sitter jag och ronja här och använder oss av våra internet! NAJSBAJS

Knäskydd & ortoped

Hej, jag vaknade 7 så har fixat mig snabbt. Men jag måste typ vara klart nu för vi ska åka till solna och fixa mitt knäskydd. Sedan så ska vi till ortopeden så ska jag typ ha sjukgymnast. Jag och mamma ska luncha också. Så ska jag kolla om jag kan köpa en ny piercing. Vill ha tillbaka min =)

Aja vi hörs när jag kommer hem från allt. Då har jag nog lite och blogga om !

CYA

Rökning

Varför började man röka? Är det coolt att röka? Varför slutade man inte? Varför varför & massa varför ...

Rökning är bland det SÄMSTA som finns. De flesta som börjar är ungdomar runt 11-13 års ålder och dom börjar för dom tycker det är coolt och självklart grupptryck. Men det är inte lika coolt efter två år det är inte coolt någonstans när man har rökhosta, man är beroende. Då sitter man och funderar på ''varför började jag?'' Man ångrar sig så grymt mycket. Man hade kanske inte haft den här dåliga konditionen och de här svarta lungorna. Man hade inte luktat äckligt varje dag, dålig andedräckt och fingrarna stinker.

Om man bara hade motstått från första början , första lilla blosset så hade man kanske inte varit som man är just nu. Att röka gör en inte till en tuffare person, det gjorde en till en svagare person som går efer grupptryck. Och när man frågar folk ''varför röker du?'' och dom svarar '' jag vet inte'' Varför röker man då? Man ska ju veta varför man röker. Jo för att man är beroende. Eller så gör man det för man vill vara cool. Jag skriver inte det här inlägget för jag vill vara cool och skryta, men jag röker och jag är beroende och det är ingenting jag är stolt över. För varje gång jag tänder en cigg så tänker jag alla dom här tankarna om varför jag började, varför slutar jag inte osv .. Jag började pga grupptryck. Nu kan jag inte sluta för jag är beroende. Vilket är hemskt. Jag kan inte hantera mina pengar längre för dom tar slut så fort jag får dom.

Jag har försökt sluta flera gånger, och då äter jag massa godis istället, vilket jag inte heller vill göra för jag vill inte gå upp i vikt och få diabetes .. Så ... Hur kan man sluta röka? Först måste man självklart hitta viljan inom sig att sluta, vilket jag har svårt för att hitta. Jag behöver tips om hur jag kan sluta, och rekomendera inte dom jävla nikotintuggummina för dom hjälper inte.



16.44

Hej , jag har nyss kollat på två avsnitt av one tree hill. Jag kom hen från skolan för ungefär 1 & en halv timme sedan. Jag hatar att skriva om skolan för det är så tråkigt, är det nödfall för bloggeri kan jag göra det. Men jag ska hitta någonting att blogga om faktiskt. Har suttit och tagit lite bilder med min kamera också, måste köpa nya batterier till den ..

Innan jag fortsätter blogga ska jag göra en stor kopp te. Och jag har huuur ont som helst i handen för jag och mange gjorde en överenskommelse :P Om han fick klämma min hand hur hårt han kunde så skulle jag få godis (a) hehe ... Ja det knäckdes i min hand så att säga, min knoge var svullen och röd .. Buhu men nu är det lite bättre.

skola

Hejhej, hinner inte blogga någonting. Men nu ska jag röra mig mot bussen. Först skajag ta på mig lite smink och parfym. Hörs senare

One tree hill - 4

Nyss kollat klart på sesong 4 av oth, dom tar studenten! Fyfan va underbart det va och se. Nu fuckar mitt internet så kan inte ladda ner sesong 5. Men ska pröva imorgon när jag kommer hem från skolan. Så nu sitter jag vid den stora datorn. Runt 6 så åkte vi till mina kusiner och var där till halv nio.

Åh nej imorgon är det skola ... Jobbigt jobbigt. Men nu ska jag kolla facebook lite och sen gå och lägga mig i ett snabbbad. Jag uppdaterar något inlägg från skolan imorgon! CYA


@ Victoriiia

Tjooofaan! Kom nyss hem till victoria från clara. Victoria och clara sitter och spelar fifa och jag ska möta vinnaren :p Ïgår träffade jag clara så drog vi och träffade victoria så drog vi till handen. Vi gjorde inte så mycket och sen drog vi till mig ett tag och kollade på i rymden finns inga känslor. Sen hade vi lite slagsmål (a)

Sen så drog vi ut så kom det massa små killar som retades så gick dom där små killarna in i videoaffären och sa till putte,jonas,ralle och nicklas att vi var rädda för dom :s

Aja, sen drog vi och träffade alex och sen hem till clara. Imorse vaknade jag och victoria runt halv 11. Jaja nu orkar jag inte skriva mer. Men vi hörs lite senare, behövde bara uppdatera er lite.


fyfan för den här dagen

sämsta lördagen ever. FUCK IT

Nyvaken - Städning

Hejhej vaknade nyss typ men jag håller på att städa mtit rum för det ser inte nice ut. Efter jag städat mitt rum ska jag käka frukost och sen planera dagen. Men innan jag gör ALLT detta. Så ska jag ta mig en morgonpaus =)

Hörs sen !

strömavbrott ...

Hej, fick strömavbrott runt 5 så har suttit och nördat one tree hill. Ronja skulle höra av sig till mig, men gjorde hon de ? Nej. Så har haft fett tråkigt, jaja clara kommer hit snart. Venne vad vi ska göra ska nog dralla runt någonstans tror jag. Pallar inte vara vid mig. Så ska typ sätta oss på en buss någonstans ... Maybe. Aja strömmen är tillbaka och jag ska strax ta på mig lite varmare kläder eftersom jag strax ska knalla ut! Och jag tycker det är kallt i mitt rum, vafan är det inte ute då ? :o


gloriaelm'



Jag älskar att göra bakrunden mörk så bara mitt ansikte syns. Alltså skuggar jag bilden :)


Kommentar

Såg nyss att jag fått en kommentar om jag kan lägga upp en bild på hur mitt hår ser ut .. Haha hur mitt hår ser ut? Jaja det ska väl inte vara så svårt kan jag tro. Här har du en bild =)



Mitt hår skiftar rött/brunt. Ni undrar kanske varför mitt hår är så mörkt på alla andra bilder. Jo det är för när jag tar bilder så tycker jag dom är så tråkiga och ljusa, då går jag in på picasa och kör på ''skuggor'' då gör jag bilderna mörkare :p


Tekniska Museet

Tjenahelena ;)) Kom nyss hem från handen. Drog till skolan idag så åkte vi till tekniska museet och hade någon föreläsning. haha killen som höll i föreläsningen var vidrig, han hade så kort tröja på sig så man såg hans ****hår vid skärpet. Så otroligt snuskigt. Jaja hehe .. Baxade en macka från någon mässa där .. hehe fast dom var tydligen gratis menmen .. Sen drog jag och brudarna till donken på kungsan och käkade. Jag clara och daniela drog vidare till handen. Sedan drog jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska försöka hitta på något ikväll också, Hallå det är fredag .. ? Defenetivt inte en hemma sitta dag/kväll. Det skulle döda mig!

 

Jag är så otroligt klumpig också .. Hämtade mig ett stort glas isvatten med citron i och så sitter jag och försöker ladda min dator som är lite cp.. Så slår jag till glaset och spiller över hela golvet. Så nu har jag torkat upp det .. Hehe. Men nu ska jag hitta på något. Talk To You Later!


Träning imorgon!

Imorgon efter skolan .. Eller efter museet som vi ska till med skolan så ska jag dra hem till clara och träna i hennes gym. Nu jävlar ska de gås på rullband träna magen, cykla osv. Sen ska jag fixa mig en boxningssäck! Och göra situps ikväll och sen ut och gå. Kommer kännas jävligt nice. Mitt mål är att komma ner till 45 kg till jul. Det är mycket jag måste gå ner, men mår inte bra över min kropp längre och jag måste bättra mitt självförtroende!


Impossible


B.S Parfym

Mamma ska typ åka på kryssning om ett tag antagligen ... Och då ska hon köpa den här parfymen till mig :d den luktar så jävla gott !


Britney Spears - Radiance


Handen snart

Snart kommer Clara hit så ska vi åka till handen. Ronja kanske följer med. Aja skolan idag var inte så rolig ändå, fick bara masse gullemys klängande och kvävande kramar av tommy .... Gjorde en längd/syn/vikt sak idag hos skolsyster. Så snackade vi om mina skärsår och hon ska kolla om jag kan göra en gratis laserbehandlig så dom försvinner, Älskar skolsyrran så jäääävla mycket!!!!

Aja , inte gjort så mycket hemma bara käkat, kollat one tree hill och bara chillat :)


Sitter på spanska lektion o pluggar med ...

foto0511 (MMS)

Sitter på spanska lektion o pluggar med anna , tilde o sebbe. Adios amigos !


buhu, im sorry ..

Förlåt för min uppdatering som har varit så hemsk men har inte haft ork till att blogga. Kom hem runt halv 4 idag. Har inte gjort så mycket , tagit ett bad och så .. Just nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel. Det programmet är så otroligt löligt men så jävla kul att kolla på =)

Klockan 9 är det desperate housewives sen ska jag kolla på one tree hill mellan 22-23 och sedan sova. Men vi hörs nog lite senare! PussN!!

-



Nyss fixat mig, fast den randiga tröjan ska bytas.


I need food!

Kom nyss in. Jag & Clara satt och snackade om en massa saker, gamla saker också gah va mysigt. Jaja jag är FEEEEETT hungrig för jag åt aldrig .. Hehe .. Så måste få i mig något och sen kolla gossip girl och sen ... ja ni vet vad :D One Tree Hill BABY

Inväntar clara

Heej, kom nyss hem och fick nyss ett sms av jennifer att det är gossipgirl, GAAHH glömde bort de men nu kollar jag på det. Men tyvärr kommer jag inte kunna kolla klart på det så när jag kommer hem ska jag kolla på internet om det kommit upp ... Vaknade idag runt 11 så städa becca rummet sen kom tommy och gurra till oss och så drog vi till rotvik. Sen drog jag och becca hem igen så kom gurra och mattis till oss så köpte vi massa godsaker och pommes :D så kollade vi på eclipse och jag och gurra satt och gjorde någon jävla klappahändersak :p

Jaja nu väntar jag på clara som jag nyss fick mess från att bussen åkte förbi henne :p Hehe ... Men de e bra för då får jag mer tid för GG och mat =) Soo ... Vi hörs senare för nu ska jag äta !!!


Tja är fortfarande hos rebecca. Vi , gurr...

Tja är fortfarande hos rebecca. Vi , gurra och matti har nyss köpt massa godsaker o pommes. Så nu ska vi tjocka oss. Visst e de bra att jag kan uppdatera er via mobilen ? Men nu slavia kolla på eclipse !


Nu sitter jag , becca o mattis o väntar på...

Nu sitter jag , becca o mattis o väntar på våra pizzor så vi kan dra hem o äta. Nice :)


Sover hos becca ikväll

Nyss snackat lite med mamma och jag ska sova hos Rebecca ikväll. Visst är det lite konstigt att vi bara börjat umgås igen? Haha känns bra i alla fall. Vi ska vara inne hela kvällen och ta det lungt och så, det blir skönt eftersom jag har mens också så har jag jävligt ont i magen så jag ska knarka alvedon!

Aja, nu ska jag fortsätta platta håret och sedan gå upp och äta! Vi hörs kanske innan jag åker eller hemma hos Rebecca!



skitgammal bild :o


Påminnelse till alla GG fans!

På söndag den 10/10 så börjar gossipgirl igen det ska bli så jävla underbart! Missa inte! Klockan 19.00 på 5an! :D


Fan inte gråtit såhär mycket på ett bra tag

One tree hill sista avsnittet i sesong 3 var så fucking hemsk i slutet. Fyfan va ja grinade allvarligt trodde jag skulle dö! Och nu får jag tårar när jag bara skriver om det :( Aja kollade på ett avsnitt av sesong 4 också. Gah det börjar gå undan nu. Men det är ju bara 22 avsnitt och kolla på så det går faktiskt jävligt fort för mig ändå (a) ibland ... Men men jag är svintrött så ska nog ta och lägga mig och vakna till en dator full med one tree hill!

Nu ska jag sussa! PussN

Kärlek till den här serien! ♥




Lovley friends!

Hejsan jag kom nyss in från att ha varit ute med Clara, Alex , Jennifer och Therese. Háde faktiskt väldigt kul har suttit och snackat i 2 timmar kanske. Nu sitter jag här och har typ ... pms? Jaja ska upp och hämta mig chips och cola och götta mig framför one tree hill. Ska bli riktigt jävla nice!

inga planer för imorgon men ska försöka planera något ikväll. Vi hörs om ett litet tag!


Åh va gammal bild, Mitt hår va fint också, och jag va smalare :( jaja ska sluta klaga. Ska börja träna mer när mitt knä är bättre, ska nog dra till gymmet nästa vecka och försöka gå på rullband och lite andra saker, måste få upp styrkan i knät.


The hills

Tjafan! Sitter hemma hos mig med therese och kollar på the hills. Efter skolan drog vi till tyresö och träffade rebecca så drog vi hem till henne och försökte få tag i en kille som inte gjort så bra saker .. Fick tag i han tillslut så saker är lite bättre nu. Sen kom mattis och persson till becca och vi satt och snacka lite. Jag och therese drog sen till tyresö centrum och kollade, sen träffade vi på fanni lite snabbt så snackade med henne lite. Vi har varit hemma ett tag och käkat macka, och mamma ska göra potatisgratäng och någon kött typ ... Yummie! Ikväll vill jag hitta på något, men jag har inga pengar så jag kan inte hyra film eller någonting heller, that sucks! Så kommer ha en SKIT tråkig kväll ;(

Måste fan hitta på något, Therese ska hem senare ikväll för hennes mamma kommer hem från London. Får väl se vad jag kan hitta på då.


Hahah, fett snygga :D


with therese

Heej! Sitter och lyssnar på musik och therese tar bort sitt smink. Vi har tjockat oss med massa glass,godis,chips och cola =) Vi har pluggat också. Jaja haft värsta talking med mami också. Men nu ska jag leva vidare och njuta av min sista tid med min computer ;(

sitter och pluggar kurs med frida och få...

foto0509 (MMS)

sitter och pluggar kurs med frida och får hjälp av sebbe :) lunch om 20 min sen rast då blir det lidl


I try to hold on but it hurts to much.

I try to hold on but it hurts to much.


Sitter på röntgen och ska vänta i en timme...

Sitter på röntgen och ska vänta i en timme -.- mamma är nere o köper mat åt mig. Aja orkar inte skriva mer är jätte trött


Skolan e hemsk! Ska snart upp o jobba med ...

Skolan e hemsk! Ska snart upp o jobba med henke. Halv 3 blir jag hämtad för att åka till sjukhuset för en röntgen


Du kanske trodde jag var starkare än såhär?

Men tyvärr ..  Jag orkade mycket men inte mer. Alla gör fel, fel som är normala. Jag brukar säga till folk '' du förstår inte att du gör fel '' sen när jag tänker efter kan jag också göra sådanna fel. Men dom felen är normala. Bara för det ska man inte säga att någon ska gå och göra något dumt. Har ni hört historian om en tjej och en kille, killen var kär i tjejen men hon var inte kär i honom så hon bad honom att dra åt helvete och gå och hänga sig själv. Killen gjorde som hon sa. Sen hitade tjejen honom.

Den berättelsen är sann. Så man ska aldrig säga något sånt för det kan kosta ens liv. När man mår dåligt eller är arg så ska man inte ta ut det på sina vänner. Mår man dåligt man kan man självklart prata med sina vänner för de ger en råd. Men när man mår piss och bara vill dö. Ta inte ut ilskan på ens vänner, saker blir värre. Gör som jag när jag är arg så skriker jag ut allting jag skriker så högt jag kan flera gånger och sen tar jag sönder något jag inte har användning av. Ska jag ta ut det på mina vänner så varnar jag dom först och säger '' förlåt men jag behöver något och ... SPY ur min galla på. Då vet dom att jag inte menar det. Men när någon säger '' dra härifrån,håll käften, dra vill inte ha dig här'' osv. Det sårar, det sårar verkligen trots att det inte är så ''djupa'' ord så trycker det ner folk. Så ta inte ut ilskan på vännerna och inte på just en och samma person. För den personen blir trött på det och mår dåligt, Personen får en känsla av att den inte är omtyckt. För er som undrar är det mig jag skriver om , jag är personen som får all den här ilskan på sig och det gör mig ledsen,arg,nertryckt och jag mår helt enkelt dåligt av det för jag är ingen sån som kan ta skit jag klarar inte av det, speciellt inte ifrån mina vänner.

Äntligen är jag klar! Sitter på bussen til...

Äntligen är jag klar! Sitter på bussen till skanstull och ska köpa voltaren o donken. Vi hörs senare


Sitter i vänterummet som jag gjort väldigt...

Sitter i vänterummet som jag gjort väldigt länge nu. Har någon vätska i knät dom ska få ur o mitt knä är typ överhettat


Okey ...

Jag har suttit i 5 minuter och försökt komma på vad jag ska skriva i min hiss & disslista .. Men kommer inte på någonting! Gash jag är verkligen inte bra på det här! Det suger, och nu tar det stopp igen. Kanske borde sluta somna och ta tips från andra, men nu ska jag göra mig en stor fet jävla kopp te och kolla på one tree hill ... AGAIN!


13:56

godmorgon BLOGGEN ! Vaknade runt halv tio ... Kunde inte somna om så jag satte mig och kollade på one tree hill och fixade naglarna som nu är rosa och fula ... Hate It! Jag har bara haft en chilldag/morgon. Ingen kan typ hittta på nått eller orkar så jag degar hemma =) Just nu sitter jag och lyssnar på såkallade deprimerade låtar, jag vet inte varför men jag känner bara för det när jag är ensam och trött då är det sådanna låtar som gäller!

Men eftersom jag bara sitter inne så kan jag nog ha lite bättre uppdatering idag. Får se vad jag kommer med !


ful bild från höstas typ


Here Without You




@ linn

hej är frtf hemma hos linn eller jag åkte till tyresö c och träffade fanni så åkte vi hem till linn igen och kollade på the last song och one misssed call. nu ska vi strax gå till bussen och jag ska åka hem och ta det lungt och sen köpa godsaker =) ! Hade det jätte mysigt igår kväll, massa snack och så. Men nu ska jag röra på mig. Vi hörs när jag kommer hem !

Hej vi vaknade för 1 timme sen kanske, har...

Hej vi vaknade för 1 timme sen kanske, har fixat mig och så. Orkar inte skriva mer nu hörs sen


FETT TRÖTTISH

Har bytt om till något mer vardagligt istället för mjukisbyxor. Om en timme ungefär ska jag röra mig till tyresö. Men nu ska jag packa ner mina saker och sedan äta och sen ska jag lägga mig och kolla på tven! Hörs via mobilen och hemma hos Linn !


School is not cool

Sitter i skolan brevid Daniela. Har nyss läst en erättelse som Cattis skrivit bra skrivet Cattis :D ! Vi slutar om två timmar och mitt knä dödar mig. Efter skolan ska jag hem och packa, träna knät lite och  sen sova någon timme. Sedan ska jag åka till Tyresö Centrum och möta upp Linn och Fanni.

Men nu ska jag strax ut på rasten och ta mig en cigg, Have a nice day!

RSS 2.0