Bom bang bang

Tjaa, sitter hemma och är barnvakt eller syrran är ute. Mamma och peter är på ikea. När dom kommer hem ska jag åka till clara, jag sover där ikväll :) Nikola & Oliver kom hit runt 4 för det regnade :p men nu har dom dragit. Jag gjorde klart mina uppgifter idag också, känns riktigt skönt och jag känner mig riktigt jävla stolt !! 

Så nu ska jag bara ta det lungt, sitter och webbar med anthicha och dunkar musik !


Hej ligger och kollar på tv. Är jätte trö...

foto0469 (MMS)

Hej ligger och kollar på tv. Är jätte trött! Imorgon kommer tydligen mina morbröder. Men jag ska plugga :) nu ska jag kolla på tv. Hörs imorgon!


home sweet home

Hej är hemma hos mig nu med ronja. Idag drog jag till skolan och pluggade med clara, sen hade jag utveckligsamtal & det gick faktiskt hyffsat bra. Efter det drog jag till tyresö centrum och träffade ronja, linn & fanni. Ronja åt mat och sen drog vi med gurra , jesper & typ pontus ? till alleplan. Sen drog alla dom och jag och ronja åkte tillbaka till tyresö & träffade yasse. Så satt vi och snackade med henne ett tag.

Nu sitter vi hemma, ronja sitter i mitt rum. Vi väntar på att mamma ska komma hem med colan så vi kan käka. Får se vad vi gör ikväll jag ska försöka fotsätta plugga med mina hemstudieuppgifter så dom är klara, annars ska jag bara ta det lungt ikväll.

Vad ska ni sötnosar göra ? :)

school time

Ska dra till skolan och plugga med clara. Sen utveckligsamtal.

Taio cruze (stavning)

foto0478 (MMS)

Taio cruze (stavning)


nu ska jag o victoria åka katapulten. Se...

foto0477 (MMS)

nu ska jag o victoria åka katapulten. Ser ni min snygga hatt jag vann :)


Nu e vi inne! Hörs sen

foto0475 (MMS)

Nu e vi inne! Hörs sen


Nu sitter vi på djurgårdsfärjan och de reg...

Nu sitter vi på djurgårdsfärjan och de regnar typ :o :( aja måste pissa ! Höhö


Tja :) nu sitter jag och frida på tåget ...

Tja :) nu sitter jag och frida på tåget till tc. Sen rullar vi till slussen o tar färjan till grönan. De blir nice :) ikväll ska vi möta jennifer och therese där och kolla på nrj! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Hör av mig sen :) puss !


tidigt

Tjaa, började skolan klockan 10 idag,vi åkte kumla badet och körde kubb =) vi körde killarna mot tjejerna i varje klass och självklart vann vi över boysen.  slutade runt 12 för det började regna så drog jag till alleplan med massa. Sen åkte jag och therese hem till mig, nu städar hon mitt rum (FRIVILLIGT) Mamma kommer hem runt 2 då ska vi åka till tyres centrum och småshoppa lite, och fika. trevligt trevligt.

Nu ska jag fixa mina naglar lite, rätta till dom så de ser lite bättre ut ! Puss

Plugging timing

Tja, sitter och plugagr svanska och demokrati här :) går faktiskt bra! Skolan var suvrerän! Haha.. Aja, efter skolan drog jag hem till therese vi åt mat och mös framför tven sen spelade playstation :D

Jaja. Imorgon börjar vi 10 vi ska iväg till Europahuset ?? .. BOORING. Och på onsdag ska vi till kumla badet. Ännu tråkigare, aja måste forsätta med mitt pluggande !

tråkigt

ALLA MÅSTE GÖRA SOM SKA BÖRJA SKOLAN SNART!

Vilken klass ska du börja i: 8:6
Heter din skola: Kunskapsskolan
Vilket datum börjar din skola: 23 augusti
Längtar du: sådär .. 
Har sommarlovet gått snabbt tycker du: to fast
Vad har du gjort på ditt sommarlov: vänner
Har du hunnit med mycket tycker du: nej
Ska du börja i en ny klass nu: ja
Isåfall, kommer du sakna din gamla klass: NOOOPE
Gillar du din nuvarande klass: nää
Gillar du alla i din klass:  ne
Varför tycker du så: venne
Vilka brukar du umgås med:brudarna
Vad brukar ni göra på rasterna: röka,springa runt
Har du kramat alla i din klass: nej
Gillar du din mentor: venne
Gillar du dina andra lärare: vissa
Vilken är din favorit: henke
Gillar du dina betyg: åt helvete med dom

ÅH , vill tillbaka NU !



till thailand ! Så underbart, måste tillbaka snart ..

tyvärr

så har min comviq gått ut nu. Kan inte svara på sms, ring om det är något :)


Emil :)

hej, jag och ronja kom nyss in vi var vid lidl och träffade emil. Snackade massor. Nu när vi är inne ska jag ta på mig sköna kläder, ta ur mina linser och hämta mat till oss =) Sen runt 11 ska vi gå och lägga oss, eller jag ska kolla på tv. Får se om jag kan sova ikväll. Jaja det löser sig alltid ! Hihi


ny duschad

Nyss duschat. Kom hem från handen för ett tag sedan. Åkte dit med ronja och hon shoppa. Ikväll kanske ronja sover här, får se hur det blir. Imorgon är det skola .. Wihu. Ska sätta på mig lite kläder nu och sen hitta på något. Kanske välja kläder tills imorgon =)


tjugo över fem.

Nu ska jag sova. Heheh ... Ska nog träffa yasse imorgon =) pusseeNN

sommarens mest spelade låtar för mig








Sommar minnen 2010

Den här sommaren är något att minnas, även om jag trodde att det skulle bli bättre än vad det varit. Så har det varit bra. Vi slutade 11 juni så vare såkallad avslutningsfest på gårdens bad alla 9or var där och fick bättre kontakt med dom. Den kvällen sov jag hemma hos therese. Sen fortsatte värmen flyta på och det var många baddagar,grillkvällar,myskvällar osv.

var på g med 3 killar, inget gick bra :p haha .. deprimissionen kom och gick. kvällarna i brandbergen med tjejerna när vi rökte vattenpipa och snackade om allt. Alla nätter jag dygnat och sovit hela jävla dagen. Alla nätter/morgonar jag och ronja smitit ut och badat , rökt. Alla sjuka dagar med mina vänner.

ung08 & the voice, Helt underbart! Badat i brb badet mitt i natten , tyskland ( som nu sög PUNG ) menmen. Åkt till fjäderholmarna med ronja, varit i borås. gått på bio, färgat håret, otroligt mycket myggbett.

Alla kvällarna med therese så vi bara snackat, norrtälje med therese när vi blev stångade av ett får i arslet & värsta lårkakan , badat i regn. Hundvakt. Kräftfiske, klätt ut mig till fjortis, fått upp kontakt med mitt ex, sovit hos  han , badat med han i krokodilbadet.

Finns nog massa mer minnen som inte kommer upp i mitt huvud just nu .. Men men jag vill tacka alla mina vänner för en underbar sommar ! På måndag är det skola, usch vill inte ens tänka på de.



skolår 8 ska bli mycket annorlunda ..

Gemfört med 7an.

Började i kunskapsskolan i tyresö förra året. Lärde snabbt känna alla där. Jag pluggade bra i ungefär 1 månad. Sen la jag ner, jag lärde mig att busa och höra skvaller. Jag skippade mina lektioner, fick gå på flera skolmöten. Fick varningar. Fick ig i idrott. Allt skönk. Vill ni veta varför ? Hmm .. är inte helt säker men för det första så började jag springa runt och tjaffsa med skitungar, stöka ner lite & brydde mig helt enkelt inte om skolan. Det var som en fritidsgård för mig dit jag kom på morgonen satt och pratade och skrattade på lektionerna och struntade i när läraren sa till mig. Började bråka som fan med min handledare osv ..

Sen efter jullovet blev jag på g med en kille. Och mina ögon var alltid efter honom, försökte alltid se han, forsatte busa. Jag fick inte bara inget gjort i skolan, utan efter skolan också. Efter skolan drog jag till centrum varje dag. Ljög för min mamma att jag stannade kvar i skolan, när jag ibland drog till centrum med mina vänner.

Jag blev tillsammans med den här killen, gick alltid hem till honom. När jag satt inne hos mig och inte orkade plugga, så frågade jag om jag kunde komma hem till han eller om han kunde komma ut. Och det gick varje dag i en månad & en månads inget pluggande i kunskapsskolan är över gränsen, då passar man inte in i skolan. Men något säger mig att jag måste stanna kvar, Sen tog det slut. Jag mådde dåligt, och det påverkade skolan ännumer, eftersom jag ville ha uppmärksamhet av honom så jag såg alltid ledsen ut (eller jag var ju ledsen & inte kunde dölja det ibland) Men han kollade inte på mig. Så jag försökte mer. Efter några veckor blev jag mer besatt av han. Men allt blev värre, det blev stora bråk mellan oss. Kunde inte fokusera alls nu på skolan. När vi var tillsammans sa han alltid ; du måste plugga, jag hjälper dig med matten, gå på dina lektioner gloria. och när jag sa nej, så bar han upp mig för trapporna och drog in mig till min lektion. Han brydde sig om min skolgång mer än vad jag gjorde, sjukt va ?

Jaja, jag började på sämre pga andra saker också, jag gick och pratade med skolkuratorn, fick fler skolmöten. Osv. Kände verkligen pressen bakom mig. Kändes som att en stor kör stog bakom mig och upprepade att jag var tvungen att plugga för att jag låg efter, hela tiden. Så nu har jag bestämt mig för att göra en stor förändring. På måndag är det chilldag. Eller jo visserligen är hela veckan chill, eftersom vi bara ska göra aktiviteter. Men veckan efter det, då är det plugg som gäller, gå på idrotten. Gå på alla lektioner, klara av alla prov & redovisningar. Kämpa som fan. Få MVG & VG , inte ett ända G eller IG endasf VG & MVG !

Im going to fucking do this !

PS!

Vill inte ha några jävla kommentarer på att jag inte kommer klara det.


Happy-Kid

Fick min cola av mamma =) Hehehe .. Typ besatt av cola or what? Ehm .. Lite jobbigt att vara det faktiskt. I skolan ibland får jag ingen lung och ro. Så ibland köper jag med mig en 50cl cola till skolan :p hihi! Måste göra det nu när jag slutar röka. Behöver något lungnande för skolarbetet.


Spammar min mamma =)

Jag är alldeles för LAT för att gå upp för trapporna och hämta cola, så jag har smsat min mamma att hon ska komma ner med cola. Men hon svarar inte så jag spammar henne istället =)



För er som inte ser så står det ; Gulliplutti mami


-

Jag var i detta tillstånd där jag hade alla symptomer av en flicka med ett brustet hjärta , men nu är jag starkare än den flickan med det brustna hjärtat.



 oktober 2009



juli 2010


Comviq kompis

Min comviq kompis tar slut imorgon ! To bad. Så kan inte svara på sms eller något. Ni får ringa !

Mot brandbergen ..

Mot brandbergen och träffa ronja och jennifer. Ronja behöver tillbaka sina saker. Vi hörs senare ikväll, e hemma runt 10 :)


hungry girl !!

Heeeej, kom hem för ett tag sen. Drog till tyresö centrum med ronja. Vi drog hem till sara och gav yasse henens busskort. Sen köpte vi hårfärg till ronja. Och nu e jag hemma. Jag är utsvulten, inte ätit något på hela dagen. Har chips & cola kvar .. Heheh. Min diet kommer ändras nu när skolan börjar. Ska äta nyttigt så jag mår bra =)

Men nu ska jag gå och kolla på tv, eller ska städa först =)

sitter & gottar mig med ...

chips och cola, ronja sitter i sängen. Kollar på något cp program :p Börjar bli trött nu också. Men innan jag sover måste jag ta ut mina linser , tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och skriva en lapp till mamma.


snygga brudar yeah


hos vicoria - ronja är orangehårig

Heej. Är hemma hos victoria med ronja, jag och ronja ha köpt linser :) Just nu färgar ronja håret, det är oranget :p Imorgon ska vi köpa en till färg och färg det till en brun nyans. Nu ska jag geeka facebook. Runt halc 10 ska jag och ronja röra oss hemåt.

natti

Nuu ska jag sova, eller lägga mig och kolla på tv. Men först ; borsta tänderna och ta hostmedecin om vi har.

converse!!

Har beställt hem ett par svarta converse ! Underbart snyggt nu till hösten. Sen ska jag skaffa mig ett par blåa också ! Eller olivgröna !

 

 






fast i höga ..


Vindruvor



sitter med en skål vindruvor, åhfyfan va gott det är !


Linser

Imorgon ska vi som sagt köpa linser, ska typ köpa två par, gröna och något annat par. Sen ska jag och mamma beställa hem ett par månadslinser. Ni får hjälpa mig och välja, kolla bilderna under ;)


Kom nyss hem

från brandbergen, har varit där med victoria. Sen åkte jag till djurgårdsvägen och träffa emil =) sen kom adamboi,mogge,adam o oskar. Aja, va me dom i typ 10 min ;p

Nu är jag hemma och knarkar halstabletter. Imorgon ska jag åka och köpa linser med ronja. Nu ska jag hämta lite paj som mamma har gjort, så ska jag lägga mig och kolla på tv. Ska komma på lite och blogga om också känner på mig att ideerna kommer rulla ut ur mitt huvud snart =)

sjukt trött

hej, kom hem från skolan runt halv tre. Runt 3 någon gång somnade jag, har varit så otroligt trött. Sovit tills nu typ, och nu är jag ensam hemma :p Aja jag blir bara sjukare och sjukare. Imorgon ska jag och ronja köpa linser, antagligen. Åååh är hur trött som helst och det är varmt i rummet och det gör ont i halsen o kan knappt andas! Ska nog göra några rostade mackor och äta. Känner ingen smak heller ..


Ska slagga hos victoria

Hej! Kom nyss hem, skolan var ''ok'' tommy va jobbig, som vanligt slogs vi med varandra, han snodde victorias ipod och jag bet han (a) haha .. Jaja fick tillbaka den tillslut. Stog ut med han i ungefär 5 timmar. Aja efter skolan drog jag och victoria hem till henne, sen gick vi till bussen så träffade vi sasha och pontus. Vi åkte till handen och träffade brudarna, sen käka vi på donkish. Sen drog vi hem till ronja, och nu åkte jag och ronja till tyresö centrum .. och jag åkte hem igen ? Eeeh.

Aja, nu ska jag packa min väska och välja kläder tills imorgon. Och sen åka hem till victoria. Ska sova där ikväll med ronja, eftersom vi alla 3 ska upp och åka till skolan imorgon! Niceva!

'

jag & victoria. Long time ago


i skolan

hej bloggen. Sitter i skolan, varit här sen halv 9.  Har suttit och pluggat på plan 2 med tommy, snackat lite med han och så. Nu har victoria rast :) eheh.. i 5 minuter.

Aja, jag e skit trött o nu ska jag hitta tommy o mobba han

ääh .. whatever godnatt.

Nää, jag går nog och lägger mig ändå, har ställt både mobilen och väckarklockan på alarm hoppas de ringer nu då. Vi hörs om några timmar =)


*Gäääsp!!*

02:14

Hej bloggen. Ligger i min säng och har nyss kollat på hsm (a) hihihi. Aja, vaknade halv 12 idag och tog bussen 12 till tyresö och träffade ronja, vi åkte till brandbergen och gick hem till jennifer. Så var vi där och snackade, runt halv 8 eller något åkte jag hem, E skittrött och förskyld ett rent helvete .. Aja imorgon eller .. Idag ska jag till skolan, ska vara där halv 9 och ska plugga :)

Tommy kommer vara där så vi har kommit överens om att han ska göra sina läskiga peddoblickar till de nya
6orna =)) Belive me .. Dom kommer bli skrajja. Aja, Drar väl hem runt 2-3 som en vanlig skoldag =) fast .. Utan lunch. Får ta med mig någon frukt eller något, Victoria kommer i alla fall få äta ;( Jaja. Jag ska plugga min spanska och matte, jag ska bli vg & mvg barn! Tyvärr har jag otroligt svårt för att sova, så ska som vanligt ladda ner filmer, äta mera mat, sitta uppe till 7 då jag ska fixa mig och åka klockan 8. OMG HUR ORKAR JAG? Saknar man skolan så gör man såhär .. Hehehe.

jag&therese


Min dag..

Har variit bajs, jaja vaknade runt 3 så åt jag frukost, sen tog jag en dusch. Sen drog jag till handen och träffade ron,yasse o jasmine. Eller jag mötte ronja o yasse på bussen. Jaja, vi träffade på Simon E och va med han ett taf, sen åkte jasmine hem och simon. Sen drog vi andra till brandbergen. Ronja drog hem och jag och yasse väntade på henne. Sen snackade vi om lite personliga saker .. Sen drog alla, jag drog till sågen och träffade therese, och nu är jag hemma och käkar, väntar på ronja som ska komma hit. Men just nu är hon och snackar med en person, så hon rullar väl in inatt .. Not good. Aja.

Ska kolla om jag kan ladda ner någon film också, vet bara inte vilken har så otroligt dåliga ider på filmer :/

BUSS

17:51 går min buss mot haninge centrum. Jasmine väntar där nu. Så ska vi träffa yasse och ronja, o jag ska äta maaat :d jaja, jag måste ta på  mig skorna nu så jag inte missar den här bussen också. Vi hörs när jag kommer hem. PUSS !

Aaawh!!



är han inte sööt :)


Måste se!

Vampyrer äger suger måste jag se ! Bestämde idag att jag ska kolla på den med victoria, någon som hänkar??

 


Karate Kid

Heej ! Kom nyss hem från hötorget. Kollade på bio med therese , victoria , danne och hans kompisar josef och sebastian, kollade på karate kid, fyfan vilken underbar film! seriöst och jadesn smith är så jävla sööööt! Åhh Im inloved! Jaja jag är fett trött och hungrig :( ska göra mackor och sen ladda ner någon film och kolla :D funderar på att ladda ner eclipse och några fler =) jaja.. Vi hörs strax!!

The voice night!

Hej kom nyss hem typ. Drog somsagt in till kungsan med mina tjejer, ronja,victoria,therese,diana. Vi mötte upp massa osv. Sen drog vi och dansa, haha jaja, vi träffade jasmine,linn & fanni. Så stod och dansa med dom, senare drog jag,ronja,yasse,diana,jasmine,fanni,linn och käkade på donken. Kärringen tog för mycket betalt!! Jaja, jag räddade allt (a) Haha.. Sen kom sean banan och fyfan va vi dansa hahaha. aja jag är hemma nu i alla fall. Imorgon ska jag möta victoria för hon ska få sitt busskort och nyckel. Får se mer vad vi hittar på imorgon. Jag ska i alla fall äta något snart och sen ta det lite lugnt =) känner seriöst för att duscha. Känner mig jätte äcklig.


Fixilitrix

Håller på att fixa mig just nu =) Ska ta bussen som går 51 och möta victoria :)

Nyduschad !

Hellue, kom nyss ut ifrån badet har rakat benen AAH!! Idag ska jag möta Victoria Mattson i brandbergen klockan 5 så ska vi åka in till the voice, på vägen ska vi möta upp jennifer, och typ yasse. Får se hur det blir. Innan jag åker ska jag städa rummet. Okej inte mycket att städa men ligger kanske 3 plagg på golvet och sen massa rena kläder på stolen och vid tven så ska lägga in dom i garderoben. Sen ska jag äta en bigmama frukost så jag inte blir hungrig, eh .. Frukost & lunch (a) Sen ska jag fixa mig så bra jag kan, ska bli nöjd för en gångs skull. Hinna blogga några inlägg till eftersom jag inte kan mobilblogga för jag inte har några pengar på mobilen ... :( buhu.

Jaja, nu ska jag ta på mig något bekvämt och sen gå och äta, och sen fixa mig lite smått. Vi hörs efter ätandet. PUSS!


HisseN / DisseN



- okej ta inte upp nu men blattekillarna eller va ska jag kalla dom .. utlänningarna, har inget emot dom alls. bara deras sätt dom håller på på ung 08. Var än man går så kollar dom på en som att man är en ooo mami sääxi caliente roompah! uäk. o typ petar en i arslet, mmm yummie.

- getingar, dom förföljer mig dom vet vem jag är, OMG jag är känd i geting världen, jag är den nya hetingen hos getingen ! STAAALKERS! .. heheh

- åhååååå! idag när jag skulle ta bussen från ronja, kommer de 8 åringar som har näspiercing vitt mellan ögonen .. såkallat fågelbajs i min värld. Tuperat hår och knytit upp tröjorna till magen, dom kommer där o ba, asså jag är fett sugen på att ta bilder, tjejer kom vi tar bilder, OMG fett ful. hahaha, på ung 08 gör vi de, asså jaa, fett najs. HÖHÖHÖH. 8 FUCKING ÅR !! tänk om mina systrar håller på så där om två år..

 


home sweet home.

Kom nyss hem från morfar, vi har haft kräft fiske. jaja orkar inte skriva något om de.

Dags att väcka min vän ..

Godermorgon! Ska strax väcka ronja, vi måste börja fixa oss för vi ska vara i gullmars 5, sen rullar vi vidare mot ung. Blir nog lite mobiluppladdningar senare, men jag kan vara sur ibland för jag har ingen rolig vecka. Jaja, nu är min mobil borta också, tror den ligger inne på toan, men ronjas data är jobbig att skriva från sö nu går jag och väcker bajskorver så vi kan börja bli klara. vi hörs senae mina änglar!


bild från falun ! :)


E hemma hos Ronja o gråter för jag saknar ...

E hemma hos Ronja o gråter för jag saknar skolan. Imorgon ska vi till ung :) puss påt


Sitter inne på hårklippet. Therese ska kli...

Sitter inne på hårklippet. Therese ska klippa sig :)


Nyvaken

Usch, drömde en dröm. Hoppas de inte händer! :)) Igår satt jag som sagt uppe hela natten och runt tjugo i tio åkte jag till jasmine i tyresö. Vi fixade oss och sen åkte vi till gullmars, där vi fick vänta på de andra i 30 minuter. Sen kom dom ( Ronja, Clara & Yasmine ) Vi drog vidare in till kungsan där var det riktigt mycket folk. Vi gjorde inte så mycket, var pisstråkigt. Sen blev det lite roligare men var ändå uttråkad. Åkte hem runt 7 någon gång. Jag somnade på bussen hem (a) hehe, det var 806 an och den går till norra söderby, jag vaknade vid sågen och skulle av två hållplatser efter, så tur att jag vaknade till där. När jag kom hem åt jag snabbt med mamma, sen gick jag och la mig direkt, så somnade runt halv nio. Nu är jag vaken, men trött som igår. Ska gå occh tvätta ansiktet och försöka äta något. Ska kolla om therese vill träffas idag. Vi hörs vidare om någon/några timmar!



senast jag var på kungsan, jag, madde & ronja


Just nu sitter jag med therese och dricker...

Just nu sitter jag med therese och dricker en blåbärsshake inne i stan :) mys! Om någon timme ska jag börja röra mig hem! Vi hörs om ett tag


Sitter i tcentralen , skittrött o väntar p...

Sitter i tcentralen , skittrött o väntar på therese. Shit känns som att jag sommar vilken sekund som helst! Hemskt


Nu sitter jag med en stor kopp te !

Aah, underbart gott. Och kollar på tv, this is life ! Eller nää men otroligt avslappnande.







UNG 08 IMORGON

.. Med ronja, yasmine och jasmine. Ska möta dom i gullmars klockan 12. Ska försöka få tag på ronja så ska vi se hur vi gör imorgon eftersom att hon inte har något busskort. Menmen det blir nog bra. Vi ses där ;)



Rashtak & Laraqui är de jobbigaste !!!

Heej ! Igår sov jag hos yasse med ronja. Vi gick o la oss 9 i morse, jo undra varför .. för ronja o yasse satt o garva hela tiden o sa massa bajs hit o dit, målade på mig när jag sov o lallala, dom höll på i 3 timmar. HEMSKT. Så äntliiigen har jag ett tyst rum, där ja kan sova i lugn o ro :) Idag drog vi till tyresö och käka på donken. Sen drog vi runt lite i centrum. o ronja o yasse höll på som vanligt. skittråkiga :p

Kom hem runt 10, nu har jag duschat och bara tagit det lungt :) Strax ska jag gå och ta en kopp te och sätta mig här i min underbara säng och kolla på tv. Underbart!


baby


i tyresö

Tjooobräääh ! Är hemma hos mina kusiner i tyresö. najsbajs. Han och hans tjej sitter inne på hans rum .. sociala ? Nope. Aja väntar på att morbror ska komma hem så vi kan börja grilla. Senare drar jag och träffas yasse, sover nog hos henne ikväll. Vi får se vad vi hittar på :p
Men nu ska jag spela spel på fejjan :D

bored.

Fyfan va tråkigt jag har. seriöst. alla kan dö. förlåt, men jag är uttråkad o arg. så fuck you allihopa, dö !

Coca cola

Sitter & dricker cola i en glasflaska & har pisstråkigt, tror jag däckar på datorn snart.


tröttis - tacos

Nyss ätit tacos. Ååh vill bara spy, åt det igår hemma hos frida också .. Jaja, vi har köpt godis och cola i glasflaskor så ska sätta mig och kolla på film med mamma och peter. igår hämtade vi upp ronja på vägen hem, sen släppte elisabeth av oss hos mig. Vi kollade på film, åt massor, deppade. typiskt oss. Sat uppe till 7, sen drog vi ut en sväng, sen gick vi hem och sov till 4. Vi drog till trollbäcken och köpte gottigott gott.. Sen drog vi hem. Jag är hur trött som helst och vädret gör mig bara mer trött och deprimerad. Så fuck you regn.

Jag är verkligen helt död, orkar inte prata, ibland blir jag helt tyst och gäspar och kollar in i en vägg ? Något fel på mig.



oldie ..


Sitter i bilen på väg till handen ! :)

foto0443 (MMS)

Sitter i bilen på väg till handen ! :)


Sitter hemma hos therese. Snart tar vi bil...

Sitter hemma hos therese. Snart tar vi bilen till handen o köper klubbor :) haha. Sen vidare mot frida :)


Time för frukost !

Vaknade för en timma sedan. Kom i säng klockan 7 imorse :p har fixat mig lite. Om 1-2 timmar ska jag börja rulla hem till therese. Ikäll drar vi hem till frida och är på tjejkväll. Ska bli mysigt. Kommer nog antagligen att ta bilder :) Jaja, nu ska jag äta frukost !


Psykad man i vendelsö !

Fick reda på för ett litet tag sedan att det går runt en man i vendelsö som hoppar på män,kvinnor,pojkar & flickor. Han skär alla han anfaller, mannen är 20-25 år 185 cm lång och mörk röst. Mannen har överfallit en bekant till mig när hon var på väg från bussen .. Detta är hemskt. Så se upp alla där ute, ni tänker att det inte kommer hända er, men var inte så säkra. Känner ni er misstänksamma om någon kommer fram till er, sparka han i skrevet , kicka han så hårt ni kan mellan bena och kuta därifrån så fort ni bara kan !

Hoppas polisen får fast jävlen.

im sorryyyyy

Förlåt för min uppdatering .. Igår drog jag till therese, vi träffade nikola eller han kom till oss. Vi drog iväg med cyklarna till difplan och köpte cola =) Sen drog vi tillbaka till therese, klockan var runt 10 så drog vi ner och bada vid lyckan. Sen satt vi från 11 till 4 vid tven och bara dega !! Idag vaknade jag runt halv 4 kanske av att nikola kom till oss. Jaja, åt hamburgare till frukost/lunch. Sen drog vi till norra sköndal och träffade suat :d sen tog vi bussen till tyresö centrum och hoppa sedan på 24an till difplan. Åkte till sågen och sen till difplan idag ?? :s jaja, hämtade pengar och sen köpte cola och glass. Nu är jag hemma, har duschat och så. Ska ta något att äta strax är hur hungrig som helst !

Okej .. godnatt (godmorgon)

Godnatt för min del, och godmorgon för eran del

Still awake

kan inte förstå hur jag fortfarande kan hålla mig vaken. Det är helt sjukt är inte ens trött. Men måste börja vända tillbaka på dygnet nu, kan inte hålla på såhär. Visst idag är jag upptagen men imorgon kommer jag antagligen sova till 5-6.

Shit.. Är skithungrig men orkar inte gå och äta något. Har hur tråkigt som helst, kan ingen typ bara vakna nu? Hör fåglarna kvittra och magen kurra. & har inga roliga filmer att kolla på, det ända jag vill just nu är att börja skolan. Gaah !

Skilsmässa ..

Bohman gjorde slut. Så nu ska jag gå vidare xd Heheh..

Skolan - Lover

Folk som inte går i kunskapsskolan i tyresö kan inte förstå hur mycket skolan betyder. Skolan för mig är som ett andra hem, jag är där från 8.45 & 8.25 till 14-16 på dagarna, där jag lär mig min utbildning och får mat, samt som att umgås med mina vänner. Mina brudar alltså ksbrudarna är som en hel jävla familj. Vi är som syskon allihopa, vi bråkar, gråter med varandra , reser med varandra. Vi gör allt. Och att förlora en hel familj skulle ju döda mig helt. Sen har man ju vänner i andra årskurser också men just vi TJEJER är ett band som inte ska brista.

Jag kan inte förklara hur en skoldag i 7an var, men jag kan berätta kortfattat, man kommer till skolan och träffar alla, går på sin samling där det är otroligt mycket flum men ändå sovande .. Slutar sin samling och går på våra såkallade lektioner, inte alltid. Oftast blev det så att jag inte gick på mina pass som ; engelska, svenska. Första terminen gick jag rakt efter mitt schema. Sen började jag trappa ner vilket inte är bra. Vår skola handlar om ensamarbete. Vi får arbeta med vem vi vill, i alla årskurser. 7an har varit det mest galnaste skolår jag varit med om. Snöbollskrig, bråkat med lärare, matkrig,pojkvän,flera timmar sittandes inne på en toalett med mina vänner och bara snackat. Busted för rökning, falun, springades i korridorerna, sjunga för lärarna och få dom på gott skratt. Både gott och ont. Jag trivs som fan i min skola och jag skulle inte ens komma in på tanken att byta till en kominal skola eller vad det heter, vi har en friskola som är den bästa friskolan. Och i den ska jag gå tills jag slutar 9an, jag ska gå ut med toppenbetyg och njuta av min bal i 9an. Jag ska bli en goodgirl, så nu blir det ändring i 8an. Om två veckor och två dagar börjar vi. Så om ungefär en och en halv vecka, ska jag redan börja plugga, jag ska börja komma igång med mina steg och jobba hemmifrån jag ska börja komma in i arbetet redan nu, så jag är beredd till 8an nu när vi får betyg, annars kommer jag gå runt där och inte fatta ett piss vad jag ska göra, jag ska sätta mig och gå igenom spanskan, skriva upp massa meningar så jag kommer ihåg, lära mig gångertabellen en gång till. Börja skriva på mitt engelska steg 13, tror jag. Planera redan nu hur jag ska börja min skolgång. Det är två veckor kvar och det är inte lång tid alls.

Känner redan press på det men ändå känner jag längtan, längtan efter att få träffa alla kompisar som jag saknar som in i helvete, ser fram emot att det ska bli VI tjejer igen, vi har sepparerats så mycket ! 8an ska bli fucking bäst, ingen protest !


jag,jennifer,clara & ronja. Älskar er !


Skituttråkad !

SKulle egentligen tagit bussen nu o träffa ronja och yasmine som gått ut :p stööörda på hög nivå .. jaja, men nej dom kunde inte tillslut. om ca 6 timmar ska jag börja knalla hem till therese, vi ska träffa nikola idag =) och bada om det ska bli fint väder ? men just nu är det pissigt så jag pissar på vädret =) Jag ska sätta mig och kolla på alla filmer jag har på min data, eller ja till en början i 6 timmar i alla fall. Puss vi hörs alldeles strax !!

En bild från tidigare idag på mig och min blivnade man i solstolarna.


du är mitt allt , älskar dig !!


Dissah !



- ronja Rashtak , hon är så jävla konstig.. Ibland är hon fin ibland är hon ful. Ne men aa hon är cool och det stör mig. Så .. ah.

- när anden i glaset ger mig förhoppningar som kanske inte ens är sant

-  att bohman inte vill vill gå ner i lobbyn här i hawai och ta en drink ..

- att ronja inte vågar gå upp och hämta colan i frysen, ja som ni vet är hon 2 år och är rädd för monster under sängen. PS! Hon kollade under sängen precis ;)

 

 


Ronja & Yasmine

Hej, sitter hemma hos mig med ronja och yasse, vi ska kolla på film och mysa galet !! Runt 5-6 ska vi tagga ut och bajsa. Nää men det kommer kanske bilder :p ahahaha

Jaja, nu kollar vi på något konstigt program. Imorgon får vi se vad som händer i alla fall =)

Godmorgon, vet att det är tidigt men har varit uppe hela tiden

Drog ut tidigt imorse o drog o bada med crilla och putte, sen varit hemma hos putte tills nu typ :p yeye

jaja, får se vad som händer idag, ska i alla fall va me yasse och hon har inget busskort så hon kommer inte iväg någonstans

Bröllop på onsdag ..

Jag och bohman gifter oss på onsdag i hawai. Alla är välkomna! GRATIS CHAMPANGE


RSS 2.0