30 November 2010

Stressade mig hem efter träningen för att kolla på Desperate Housewives, Satte på 5an för att kolla då spelar dom en annan film istället så avsnitten börjar typ sändas efter jul igen .. BUU! Skolan idag gick bra jag redovisade matte steg 12 och är typ klar med 13 också så ska redovisa det på fredag så är jág godkänd i matten!

Just nu sitter jag och drogar med '' All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey '' Love it!


dags för skolan dååå

Tjenamors! Ska strax röra mig upp mot affären och fylla på mitt busskort och sedan dra mig mot skolan. Men nu ska jag faktiskt göra det så jag kommer bra i tid! PussN

åååååh no 45 minuters bg idag ... Kill me, måste hitta min loggbok ;o

Tjena mellan Bena

Ska försöka berätta lite kortfattat om min heelg :) i fredags efter skolan drog jag frida och ronja till frida och chillade ett tag, sen gick vi och träffa typ ralle,sebastian,tommy o lalalalala sen drog frida o ronja iväg för att möta upp två så jag stannade med ''killarna'' VILKET VAR HEMSKT, jaja skitsamma sen drog jag och ronja hem till sebbe och ronja satt o spela nått jävla ''krigarspel'' senare mot kvällen åkte vi hem till ronja o drog ut o träffa jennifer och victoria.

vaknade upp i lördags hemma hos ronja rumt 12-halv 1 så köpte vi massa godis och chips och dipp och kollade på desperate housewives. runt 6 tiden drog jag till sebbe och satt på en kebab med amir och viktor .. yäyä.

sen degade vi hemma ett tag tills båda fick flipp och typ ... attackera? varandra. Kan inte förklara våra småfajt men dom ser jävligt roliga ut kan jag säga :) sen sov clara hos mig och vi kollade på Dear John och clara grät! Hihi, för er som inte visste så brukar inte clara gråta till kärleksfilmer ;)

Idag drog vi till handen och hon småshoppade lite, sen har jag varit hos mina kusiner på adventsfika. Trevligt!

Nu väntar jag på att badkaret ska bli ledigt så jag kan ta mig ett bad. Tjolahopp!

träning

Ska strax åka till brandbergen för att möta upp laget. Vi ska typ till angelicas mammas ''jobb'' och pröva på något. Får väl se hur det är. Men nu måste jag fixa lite saker innan jag ska iväg


I've had the time of my life


<3





Hhii, min lilla galning. Du är bäst. På riktigt! Har aldrig träffat någon så underbar som du, älskar dig


Rullar mot handen

Tjabba tjena halååå!

Nyss fixat till mig lite grann ska till handen med clara och käka. Sen snacka med min älskling om en sak. Min buss går om tio minuter så ska fixa mig lite till.

Men vi höres!

Du är den bästa delen jag har i mitt hjärt...

foto0558 (MMS)

Du är den bästa delen jag har i mitt hjärta. Loveu!


snart hem till älskling

Hej. Nyss fixat klart mig och packat väskan jag ska ha hos frida ikväll. Snart ska jag ta bussen till sebbe så ska vi väl mysa lite för vi kommer inte träffas på ett tag sen. Jag har fucking träning tisdag till torsdag, och han jobbar typ varje dag. Men nu ska jag nog börja röra på mig.

Vi hörs hos sebbe eller frida! PUSS

tacosnachos!

Hejsan svejsan i stugorna!

Sitter och lyssnar på musiikaaa och väntar på att käket ska bli klart, Idag har jag spenderat min dag i skolan, för det mesta har jag haft hemkunskap och det gick riktigt jävla bra! Efter skolan drog jag hem och städa sedan drog jag till handen och träffade några kompisar. Dom drog sen förutom jag och frida som drog hem till henne. Och jag sov för jag sov bara 3 - 4 timmar inatt ..

Jaja, har varit hemma ett tag nu och jag är förbannat trött! Så ska käka och sedan lägga mig i sängen med myskläder och käka godis och kolla på one tree hill som jag inte har gjort på ett bra tag , saknar det! :/

här kommer lite bilder från förra helgen med boxningen. Underbara tjejer!



frida & sara

brudarna

donkeeen

jag & ronja

ronja, jennie & maria

cattis & sara


jag, cattis & sara. Hej jag heter gloria elm & jag är cattis slav 24/7. Tro det eller ej ...


Tröttfia

Godkväll allihopa. Inte haft uppdateringen så bra .. Men aja vilka fan läser min blogg ändå? Hihi! Ska uppdatera er lite, igår vare skola de va fett tråkigt .. Sedan var jag med clara och vi chillade lite. Sen drog jag vidare till träningen och tränade , inte jobbigt alls :p Efter träningen drog jag hem till Sebbe och typ kolla film och myste.

Sen åkte jag hem och sov ... Idag vaknade jag runt kvart i 8 så fick rusa till bussen osv. Min dag har varit si och så. Har varit skitirriterad på en kille, som jag måste ge pengar för ett fucking par hörlurar som jag lånade av min kompis för ungefär 3-4 månader sedan. sooo .... FUCK IT. Efter skolan har jag varit med Frida och Clara och så har jag tränat.

Nu sitter jag och gäspar framför skärmen. Ska snacka med mamma om morgon dagen också ska sova hos Sebbe om jag får det.

Men tyvärr orkar jag inte skriva längre så vi hörs väl imorgon bitches !


NAAAW SIMBA!


-








Gahh

Hejsan som jag sa DÅLIG UPPDATERING. Åh herre gud kan jag bara säga er! Gårdagen var jätte jobbig och jag menar det, föreläsningar ... Middag i 3 timmar. Gash. Gick och la mig 4 imorse sen kom sara in 6 och la sig brevid mig , tog täcket, så där låg jag och frös. Sedan vaknade vi utav våra kära vänner som knackade på dörren. Så gick vi ner och hämtade frukost och sedan upp på rummet igen och sov till tolv. Missdade däremot föreläsningen .. Hehe. Sedan drog alla runt halv två.

Aja har varit hemma länge nu och bara chillat. Bilder kommer, jag väntar på att min kära vän ronja ska ladda upp dom ;)

Nacka

Godmorgon vaknade kvart i nio här hemma hos Frida. Vi har äntligen packat klart och ska strax dra till terminalen för att möta upp alla. Sedan ska vi åka till nacka och bo på hotell som jag sagt förut och som sagt blir det dålig uppdatering ikväll och imorgon.

Bilder får vi se om det kommer, men idag går våran dag ut på att sitta och lyssna på massa personer som ska hålla tal om olika partier ... Men men nu ska jag röra mig, eller strax. Vi hörs när vi hörs bitches!

Suck!

Har försökt få tag i Frida i typ tusen år men hon svarar inte, ungen sover fan va sur jag blir haha. Ska fortsätta att messa henne nu. Gah va jobbig hon är!


IM A ROCKSTAR, HEY BABY IM A ROCKSTAR

Goderafton!

Sitter hemma och väntar på att morsan ska rulla in genom dörren så vi kan snacka lite ock sådant, så jag kan rulla till Frida sen. Övernattar där ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka till nacka med laget. Skolan idag har varit ...  Bråkig ?. Men efter skolan drog jag till handen med brudarna och åt mat, sen hem.

Min uppdatering kommer inte vara värst bra ikväll och fram tills på söndag. Därför ska jag försöka blogga lite nu. Men bli inte förvånade om det inte blir något mer inlägg än detta!


Internet har fuckat

Hejsan, inte bloggat idag för jag har varit upptagen. Kom försent till skolan typ 1 och en halv timme .. Sen runt 1 åkte jag till sjukgymnasten och sedan till sjukhuset och röntga mig. Sen när jag var hemma så fungerade inte mitt internet och det var skitirriterande men nu håller jag på att ladda ner one tree hill säsong 7 som kommer vara klart imorgon -.-' Ville ju börja kolla idag :'(

Blev ingen träning för mig idag ... Så tränar imorgon istället klockan 7. Men innan de ska jag hem till en person. Nu ska jag hämta te och gotta mig med det!

 

 


Jag ser det snöar ...

Hejhej, kom nyss hem från boxningen. Hade möte idag och föräldrarna var med och kollade. Nu sitter jag och kollar på desperate housewives och snackar med min gulleplutt.

Nu ska jag chilla!


S-K-O-L-A-N

Vaknade för 20 minuter sedan ;o jag har fixat mig och så, men nu ska jag gå och ta ett glas juice och sedan gå upp till bussen. Tisdag idag, vilket innebär träning och desperate housewives! CYA


Ibland hatar jag verkligen föräldrar!!

Det var en jävla spindel i mitt rum o den sprang iväg ... KUK FITTA !! Jaja jag flyttade upp till min systers rum och så vill jag lyssna på musik men då ger dom mig inte ett par hörlurar jag kan sätta in i min data så nu sitter jag och dunkar musik på högsta volym ... Skyll er själva.

Tänker inte sova ikväll, jag e sur.

@ Frida Häggström

Tjena! Sitter hemma hos frida sm jag har gjort ett bra tag. Var i skolan idag vi drog till högdalen och kollade på teater -.- Sedan drog jag hem till frda så har vi kollat på film nu sitter vi i sängen och snackar.

Ska ta bussen som går tjugo över 7 så vi hörs väl av mer hemma .. OM mitt internet fungerar ..


my day

Hej älskade blogg. Idag vaknade jag runt halv 12 hemma hos min kusin. Drog runt 1 någon gång. Sen drog jag och träffade Clara så träffade vi Rebecca och hade det nice där, sedan gick jag en sväng till tyresö c och träffade ronja en snabbis, så träffade vi några killar. Sedan drog jag mot trollbäcken igen. Så träffade vi tommy,gurra och putte och var med dom inne i ett solarium.

Var inte speciellt nice för tommy började spruta någon vatten sak på mig så jag fick damp och drog han i håret för det är de jag är bäst på (a) så fick han damp och sprutade ännu mer, fyfan va lack jag blev. Sen blev vi tydligen vänner igen .. ;s Jaja whatevaaaaah! Just nu sitter jag och dricker te och kollar på one tree hill eller jag har pausat. Jag får damp för jag kan inte ladda ner säsong 7 fyfan va sur jag blir så nu får jag kolla på en hemsida och det är skitirriterande men jag får väl leva med det.


--

Tja. Vaknade halv 11 av att Gurra ringde mig o ba, Jag känner din kusin, vi gick i samma klass, fett coolt va. O bla bla bla ... Kunde inte somna om, men jag måste till bussen kan inte skriva mer .. Hehe. CYA


zzzzz

Dags för mig att ta en tupplur! Nyss tagit bort mitt smink , borstat tänderna och smörjt in ansiktet. Kommer sova så skönt i 7 timmar .. Sen kommer byggarbetarna borra och banka igen och då blir det i med hörlurarna.

GodNatt!


Shut up!

Hatar när folk klagar på att dom har ont i benen för dom gått för mycket tillexempel. Sluta klaga! Var glada för att ni inte är handikappade som jag och får använda jobbiga knäskydd varje dag för att mina knän ska hålla ihop! Ibland struntar jag i att ha dom för det är så jobbigt och jag får sova med dom och använda mjukisbyxor dagarna ut. Går på tabletter för att få smärtstillande, kan inte springa, kan inte böja på knäna. Kan inte förklara min smärta! Och göra övningar varje dag som är hur jävla jobbigt som helst + gå på rehabträning och inte kunna träna normalt, inte kunna vara med på idrotten och få IG








Men nu ska jag gå och göra mina övningar som jag inte gjort sedan i måndags ...


Ett halvår ..

Vet ni vad mitt liv gick ut på i ett fucking halv år ? .. En korkad kille. Okej nu undrar jag varför jag skriver om detta jo för jag har inget bättre för mig och tycker om och skriva ut saker som gjort mig arg ... Nu känner ni mig lite bättre. Men varför var jag så dum och satt på kvällarna i ett halv år och tänkte ''varför blev det såhär?'' ''jag älskar han'' lala ... Grejen var den att jag älskade honom aldrig .. jag lärde mig att älska honom när vi gjort slut för då insåg jag hur mycket jag saknade honom. Varje gång han sa ''jag älskar dig'' så log jag bara, jag kunde inte säga det tillbaka. Varför inte? Jo för jag visste att han inte gjorde det. Det han sa var en lögn. Även fast han var så gullig, snäll, omtänksam och alltid ville hitta på något så visste jag att något var fel. Och allt snällt han gjorde var för att få mig in i spelet. Tillslut vann han över mig, han fick mig att falla och sen krossa mig hårt. Han lyckades MER än vad någon annan kille någonsin har gjort. Han var bra på detta spel. Men nu har han kört detta spelet med massvis så han har ingen att spela det med. Too Bad! Jaja whatever.

Haha nu ska jag göra något annat än att sitta och skriva om en sån här onödig sak :D


Film kväll med ''laget'' eller vad jag ska kalla det

Hej jag kom nyss hem från filmkvällen vi hade med boxningen. Det var kul. Vi kollade på två skräckfilmer haha skit scary. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och dricker en latte. Tidigare idag åkte jag och Ronja till alleplan och träffade Gustav en liten stund. Sedan drog vi hemåt och jag chillade lite och sen hade jag bråttom iväg :p

Har faktiskt inte så mycket mer att säga kommer väl på något att skriva om så småning om men nu ska jag kolla lite på one tree hill baby!

Frukost

Gah en underbar frukost står brevid mig. Ett stort glas vanilj latte och 2 köttbullsmackor :) Nu saknas det bara en sak jag ska göra, Kolla på one tree hill och sen kommer jag ha världens bästa dag :)

Hemmagjord Vanilj Latte

Gjorde mig nyss en vanilj latte. Så otroligt gott. Vi har köpt vaniljsyrup från espresso house så jag har äkta vara ;d Haha ... Detta blir min morgon sockerkick ? :p



Voltaren

Jag ÄLSKAR voltaren. Det tar bort min smärta i mina knän i typ 30 minuter. Och dom 30 minuterna är de bästa i mitt liv just nu ! VOLTAREN ♥


Ranjkebjy

Tjoman i trosan ;)

Vaknade för ett tag sedan, Håller på att få tag i pengar så jag kan köpa linser idag, men det går inte så bra :(
Jaja. Ikväll har vi ingen träning vi ställde in den igår, najsbajs. Imorgon ska vi ha skräckkväll med vår grupp det blir myyyyys. Och nästa helg ska vi till ett hotell utanför sickla och övernatta och ha kul.

Aja ni bryr er inte så nu ska jag försöka fixa pengar ... CYA

inte bra

Sorry ... Glömde av bloggen några dagar hehe. Ringde nyss mamma och bad henne komma ner med frukost =) Sedan ska vi in till stan och ska käka lunch och sen vidare till sjukgymnasten. Ska berätta en sak som hände mig i lördags. Jo mitt andra knä hoppade ur led ... Smidigt va? Skulle inte tro det. Och det gör så jädraaaans ont så jag bara tänker på de negativa sakerna som ''tänk om jag får operera båda knäna'' ''då får jag sitta i rullstol'' ''jag kommer bli handikappad i typ 2-3 månader'' ''sitta i rullstol till skolan'' o bla bla bla. Jag vill inte att detta ska hända, USCH.

Whatever får bara leva med detta just nu och se hur det går. Men nu ska jag förbereda att kolla på one tree hill !


jag, cattis och ronja. En dag efter träningen. Hehe .. Ronja ser lite creepy ut.


RSS 2.0