Morgondagens planer

Imorgon blir det skola, och plugg .. Redovida engelska och försöka med matte. Efter skolan drar jag till Raman med mina älskade flickor och badar eftersom det ska bli 10 grader varmare än de var idag, och sedan träning ;) WHOOOP!! Så jag ska faktiskt packa min väska nu annars glömmer jag det imorgon :p
Detta blir mitt godnatt inlägg, för nu är klockan mycket för lilla mig. NATTI

Outfiten

Nu lägger jag upp dagens outfit.
vit tubtopp, jeansjacka och svarta tights.

Märks det ..

Att jag inte har ätit tacos på ca ett halvår? Allting bara åkte ut, brödet gick sönder och jag tror jag spyr ... UUUUSCH vilken äcklig tacos jag åt. Fast den smakar som vanligt och då är den asgod. Men jag har verkligen tröttnat på tacos, var min favoriträtt förut åt det varje helg. Men nu .. FIFAN va äckligt med tacos.
MMMM visst ser det gott äckligt ut ?

härligt!

Min lördag har varit jätte tråkig men lugn, haar varit hemma och handlat med familjen, köpt hem sabbmat. Tog ett otroligt underbart skönt bad, smörjt in mig med victoria beckham's body lotion. Nu kollar jag på ''på smällen'' som går på 6an. Ska hämta lite cola och godis och bädda ner mig i sängen.

skääääms.

Börjar verkligen tröttna på hur dåååliga djurgårn är!! Fyfan man skäms ju. Jaja men älskar djurgårn oavsett.
Idag efter skolan drog jag till handen och gick till tandläkaren och det gick bra. Ska träffa en specialist i augusti och typ få en genomskinlig tandställning .. YAAY :(( för att fixa till mina tänder och sedan ifyllning. Efter tandläkaren drog jag , mamma och syster till centrum och shoppade lite. Köpte subway macka och åkte hem. Tjugo i 6 åkte jag till gullmars och mötte rodde,therese,victoria och ronja. Vi åkte in till stadion och kollade på matchen. Det blev 1-0 till elfsborg. Nu är jag hemma, jag glömde hoppa av på min hållplats -.-

 

en jäte skön t-shirt från gina t

 

ett gulligt och bekvämt linne också från gina t

bikinin jag velat köpa länge ocksååå från gina t :)


Djurgården - Elfsborg

På torsdag blir det match igen! Har verkligen längtad efter den här matchen otroligt länge. Eftersom jag var ''elfsborgare'' för år sedan vill jag verkligen se denna match. Jag hejade på elfsborg när jag bodde hos pappa för er som undrar eftersom elfsborg är Borås lag.

Det jag fick idag

 

 

köpte en vit tubtop också, men den har jag på mig

 


Marabou , Fanta Lemon & DHW

Chillar i sängen och kollar på dhw och smaskar i mig min marabou daim och dricker fanta lemon. Kom hem för lite mindre än en timme sedan. Var på träning då vi spelade fotboll och det var jättekul! Imorgon ska vi träffas igen och spela.
Efter skolan åkte jag till haninge c och bytte lite kläder, och köpte en annan tröja. Sedan kom mamma hem med mitt paket. Ska strax ta kort och lägga upp =)
Så vi hörs i nästa inlägg!

At the moment :

Halvsitter i sängen och läser KLICK. Blev så intresserad av den när den låg på köksbordet och det var Britney på framsidan. Så intressant att läsa om henne eftersom hon varit med om så mycket i sitt liv.
Aja. Idag har jag varit i skolan kom väldigt försent, maten var asäcklig btw! Efter skolan åkte jag,clara,ronja och victoria hem till vickan och sedan till handen och åkte till VH med massa. Sedan drog vi till donken och åt lite sen till victoria och tog det lugnt. Nu är jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem med mina älskade ostchips!!


don't wanna be by myself.

Jag vet inte vad vi är för något men något är vi. Det finns fortfarande kärlek mellan oss, annars skulle du inte säga hur mycket du fortfarande älskar mig, när du smsar mig varje kväll och skriver ''godnatt hjärtat'' från ingenstans. Det betyder att du tänker på mig, och det är inte som alla andra säger. Jag vet att dom har fel och jag blir så jävla irriterad när dom säger det. För jag vet att det är mer än så, du och jag kan inte skilljas från varandra. Du är min drog , jag kan inte vara utan dig. Men jag vågar inte berätta för dig eller mina vänner hur jag känner, berättar jag för mina vänner skulle dom bara blii sura. Jag vet inte vart jag ska ta vägen jag vet inte vad jag ska göra, jag vill ha dig. För det vi har känns inte äkta känns som ett tillfälle vi bara är och sen försvinner det, om & om & om igen. Det är jobbigt jobbigt jobbigt. Jag vill ha något seriöst men du kan inte, men jag vill inte lämna dig, vafan ska jag göra ...

11 Maj

Godmorgon. Och jag kom nyss på att jag har hemkunskap just nu i skolan ... Och det var sista chansen. Jahaop då har man IG i det.

Vaknade för typ 20 min sen så har klätt på mig bekväma kläder som mjukiskläder :) ska fixa håre lite för det står åt alla håll, sminka och så. Funderar på att ta det lugnt nu denna morgon och ta mig en god frukost som jag inte har gjort på riktigt länge
Varför jag inte har bloggat är för att blogg.se har fuckat och jag har helt enkelt inte orkat ;) Men nu är det ingen hemma så ska sätta på musik och fixa klart mig och ta mig en frukost =)
DET ÄR FÖRFAN SOMMAR NU !!!

Clari

Hej allihop jag är hemma med clara och vi har målat naglarna :) I skolan hade jag prov och det gick ganska bra ... Tror jag. Efter skolan åkte jag och massa till haninge centrum och alla åt typ donken. Sen åkte jag hem sen kom clara hit och vi har suttit ute och pratat. Ikväll ska jag åka och träffa sebastian.
Imorgon ska jag bara ta det lugnt och sen va med familjen.
Men orkar inte bry mig om att blogga. Så hejdå.

Pappa ringde med roliga nyheter!

Satt ner för någon timme sedan och tänkte på hur mycket jag saknar min pappa, men inte har någon lust att åka ner för jag inte känner mig välkommen längre pga vissa själ. Men sen efter 5 min ringar och frågar om jag vill följa med till Turkiet i sommar! Och jag blev så otroligt glad har alltid velat åka till Turkiet utan att vara hos släktingar osv. Så nu blir det skönt. Bara jag pappa och familjen + min kusin i turkiet i två veckor! WONDERFUL!

Jag vet dock inte vart i Turkiet vi ska men det får jag reda på snart. Jag blir borta mellan 21 Juni - 5 Juli.
lovelovelove.

EY EY EY ! DISSLISTA MADE BY ELMUTTA



Hmm vart ska vi börja? Som alla vet är mina disslistor lite ironiska ibland.


- Att jag är så fruktansvärt KÅT. Fast det är ju de flesta ungdomar idag men jag är ju typ .. Överklasskåt ?!? Nu tycker ni säkert att jag är en liten fjortis som vill ha snorre. MEN NEJ!! Jag är bara kåtish!
- Att allt gott är onyttigt! Kan inte allt äckligt vara onyttigt? Och allt gott nyttigt? Tänk hur mycket cola jag skulle kunna dricka då och hur mycket donken och kebab jag kan äta, utan att lägga på sig fett!!
- Att jag tycker om ''Never say never'' låten med äckliga JB !! Allvarligt det är ju bara pinsamt. Hehe ...
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
FUCK NU BÖRJADE JAG LYSSNA PÅ DEN IGEN.

KEBABRULLE + GOSSIP GIRL

Åh mamma har beställt kebabrulle till mig och cola, så nu ska jag tjocka mig till GG

B.A.J.S.

Jaa , Min val borg SÖG! Fast alltid lika mysigt att vara med släkten. Men jag och mamma drog hem tidigt =) Vi var i alla fall i Tyresö hos mina kusiner och grillande och hade trevligt.

Idag vaknade jag ganska tidigt och hade huset för mig själv så satte på musik och chillade. Sedan tog jag bussen till Therese och fikade lite med hennes mamma och kompis. Sedan drog vi hem till Jennifer där Clara var och tjockade oss med godsaker, efter någon timme pallra vi iväg våra arslen till Svartan och myste. Jag tog och Therese tog bussen hem, och nu kollar jag på Gossip Girl. Så vi hörs sen!

RSS 2.0