Vaknat, ska fixa mig nu

Hej =D

Har vaknat och piggnat till, ska strax välja kläder och sminka mig och sånt. Ska möta upp rebecca tio i elva - elva i gullmars så ska vi åka till sergel och kolla på avatar ! Ska bli kul, vi ska fira hennes födelsedag eftersom att hon gjorde det igår med andra, och jag kunde ju inte vara med eftersom jag har utegångsförbud men det går ut imorgon! (Y)

Så nu måste jag börja fixa mig så jag är klar. Vi hörs senare ikväll, kommer antagligen köpa med mig något hem !


ÅÅÅÅH!

Jag skrev typ tre inlägg igår! Och inget av de uppdaterades, fuck blogg.se , jaja nu är jag hemma , var i skolan idag och efter skolan åkte jag hem och så har jag varit i handen med mamma och syster, jag fick med mig ett bar strumpbyxor och over knee byxor (ben värmare) nu sitter jag och dricker redbull och väntar på att någon rolig ska logga in.

Idag fyller Rebecca & Nathali år så jag vill säga grattis till dom. Imorgon ska jag på bio med rebecca tror jag, och mamma sa att jag ska få en rosa mjukisdress imorgon också! Hihi, eftersom hon ska till stan och kolla på bio då tycker hon att vi också ska dit och kolla.


oupsii!

NEEJ! Jag har glömt att plugga till diagnosen! CLEVER ! Fan ! jaja får försöka lära mig lite ikväll och så !=)

Nya favoritlåten







glass

hej ! Just nu så sitter jag med en cola glass i vänsterhanden och kollar på tv. Det ä one three hill. Älskar verkligen det programmet. I skolan har jag inte pluggat något typ eftersom det har hänt en massa saker. Men imorgon ska jag börja plugga ! Nu ska jag kolla vidare på programmet, hörs senare!


Into the blue

Tja, kollar på into the blue just nu. Filmen går på kanal 6. Den är sjukt bra jag lovar! Ne nu skla jag kolla vidare, hörs imorgon!

20.42

god kväll!

Som ni märker uppdaterar jag inte så mycket, eftersom jag är väldigt trött efter skolan, och har inget att komma med. Men ska försöka bättra mig. Idag var det skolan, pluggade mest med spanska och gick på föreläsning.

efter skolan åkte jag och ronja till sågen och jag köpte cola såklart ! mmm, när jag kom hem så sov jag från kvar i 4 till kvart i 6 typ. Jag är verkligen jätte trött, så ska ta och vila mig.

Puss

time for the beauty-sleepy

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska ha en bulle imorgon, inte utsläppt. Och shit jag kan inte vänta tills på måndaag! Då är det paradise hotel och då är jag äntligen fri från mitt utegångsförbud! Att jag klarat mig. Det tar slut på söndag, så åh äntligen jag har klarat mig sen i mitten av december typ, kan ni tänka er ? Så lång tid. Herregud.



hittade en gammal bild också


paradise hotel

ÅÅHNEJ !!! Cimon baby åkte ut :( nu är jag jätte ledsen!



Victoria Mattsson






HAHAHAHHA! Minns du?:)


Hejsan!

Vaknade runt halv ett idag tror jag. Min frukost bestod av en smoothie som jag gjorde, och tre klyftor av honungsmelon.

nu kollar jag på family guy och har jätte tråkigt. det var allt för mig !;)

mys!:)





har nyss kollat på bunny house och ätit ben & jerrys :)


im sorry

förlåt, men bloggen har en paus nu, för det är så mycket jag måste hålla stenkoll på, så bloggen är förtillfälligt ''nerstängd'' tills jag kommer tillbaka när jag har återhämtat mig


Ha det bra.

natti

Nu ska jag sova, om jag inte kan kanske jag loggar in senare, hörs ikväll/inatt , eller imorgon. Puss



så går det när man är sur

coca cola

Hejsan ! har nyss fått cola från min mamma, och nu håller hon på att laga mat. orkar inte skriva om dagen och skit, kan berätta att jag tappat min piercing kula igen i alla fall, så ska köpa en ny imorgon ;) gud jag är verkligen jätte trött alltså. Ska ta och ladda över lite bilder nu också.

ska sova strax

Är jätte trött, så ska ta upp disken och sedan krypa ner och sova. Vi hörs imorgon



cp

humör hit och dit..

hejsan.

Är hemma, har nyss duschat. Jag har humörsvängningar! Har haft det jätte länge. Speciellt från idag när en jävla äcklig nia kallar ronja för hora! vet ni hur irriterad jag blev, jag börja små skrika mot henne , vafan har hon för anledning till att kalla ronja för hora ?! Okej, ronja och 9ans lilla syrra bråkar , jo jag förstår att ''nian'' blir sur om ronja går in i henne, men liksom vad är hennes problem och kalla henne för hora ? Och att hon ska gå och dö ? Sen säger hon att ronja är på en låg nivå, men hon är ju nästan på en ännu lägre nivå när hon är två år äldre och kallar ronja för hora ! fan va sur jag blev asså.

Jaja, annars sitter jag hemma och ska strax äta mat. så vi hörs antagligen efter !..


ska försöka sova ett tag

Nu ska jag försöka sova till typ 5-6, ska upp runt 6 så jag hinner fixa mig och äta mat. Åker nog lite tidigare till skolan också och möter clara :)


O-M-G

HAHAHAHAH! Hittade ett jätte gammalt video inlägg! Låter verkligen inte som jag alltså.


secondhand serenade

Jag älskar secondhand serenade, helt seriöst och just nu tycker jag bara om två av deras låtar och det är självklart
 it's not over,  fall for you, your call, broken, why, starnger , ja och massa mer

 alla  är sjukt bra, och jar har inte tröttnat på ''it's not over'' har liksom lysnat på den i ungefär 9 månader nu. Snart ett år fan!



inte trött

Blir nog att vara uppe hela natten, fast sover runt 3 till 5 sen 5-6 ;) haha så jävla onödig menmen.  Sitter och lyssnar på massa musik också


du får mig att må bättre

Jag minns när jag satt i ditt knä och du sa ''vet du hur fin du är?'' jag kände en speciell lycka inom mig, du förde med dig ett ljus till mitt mörker. När du sa att du älskade mig för första gången öga mot öga. Jag har aldrig känt den känslan jag kände. När jag väl var tvungen att gå så såg jag dina vackra ögon och jag ville verkligen inte lämna dig. Jag hade världens ångest, när jag satte mig i bilen ville jag bara gå ut igen och ropa ditt namn. Jag satte mig i bilden och tänkte på dig hela tiden. Det kittlades så där mysigt i min mage när jag tänkte på dig och den dagen det blev vi 29/7-09 den dagen kommer vara oförglömlig. Du är det bästa som kommit in i mitt liv år 2009. Du vände mitt liv som jag hatade till ett liv som var värt att leva. När det väl tog slut så sa folk hur mycket jag förändrades på så kort tid. Från överlycklig till sjukt deprimerad, jag grät varje kväll i timmar. Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig. Vi har träffats några gånger efter och det har alltid varit lika pirrigt som första gången. Men jag känner fortfarande samma närhet och trygghet. Du är som en bror för mig, du finns alltid där för mig och jag kan berätta allt för dig. Du får mig att känna mig speciell, speciell för dig. Att förlora dig skulle för'mdra mitt liv totalt, vill inte ens tänka på att förlora dig. För du och jag ska vara vänner livet ut, vad som än händer. Och jag bryr mig inte ett piss om vad mina andra vänner tycker och säger om dig. Dom får ha sina åsikter, men det ändrar ingenting mellan dig och mig. Det är så mycket vi har som tiden inte kan ersätta. Jag vill bara åka tillbaka till det gamla, då vi alltid var i skolan när vi delade våra skratt tillsammans, men det går inte. Det ända vi har kvar är minnerna. Jag tycker detta är så känsligt för det betyder verkligen allt för mig så ja självklart sitter jag och gråter framför datan samtidigt. Tänk alla månader på kunskap, tänk på veckan i gamleby. Vi har samlat ihop väldigt många minnen tillsammans. Du gjorde mig till en gladare person. Nu vet jag inte vad som har hänt med mig igen. Jag är alltid deprimerad och ledsen, gör saker jag egentligen inte vill. Jag känner mig inlåst i ett rum utan fönster. Det ända jag behöver är din närhet. Men det går inte, inte alltid. Jag har försökt att säga till mig själv att jag måste kunna klara mig nu också, jag kan inte ringa dig och be dig komma ner till stan eller något liknande längre. Eftersom det går inte. Men att bara få höra din röst i telefonen gör mig lycklig. Men det jag behöver när jag mår som sämst är att få ha mina ögon precis framför dina och bara känna närheten av dig. För får mig att må så mycket bättre. Jag saknar dig verkligen. Som jag har lovat dig, jag kommer aldrig att lämna dig A L D R I G. För jag skulle inte klara av det




herregud vad gammal,



låten betyder något obeskrivligt, ''secondhand serenade - it's not over''


mitt internet fungerar!

Äntligen fungerar det igen! Om 40 minuter börjar paradise hotel så det ska jag kolla på !

Ikväll ska jag somna i en bra tid så jag kommer upp imorgon, Om jag inte kan somna blir det att sitta uppe hela natten och det vill jag inte, eftersom jag blir så trött och flummig. Helt dum i huvudet.

Nu spelar jag något konstigt spel. Ska kolla paradise hotel snart. Puss

fuck you internet!

Ja somsagt har jag stannat hemma idag.

Mitt internet cpar som fan, men inte den stora datan tydligen, nejnej den ska ju självklart vara perfecto!!! Mamma kommer hem snart då ska jag få cola, shit need my cola kick alltså. Annars blir jag galen. Jaja, imorgon blir det skola i alla fall.

Kommer inte hålla bloggem uppdaterad ikväll pga internet

paradise hotel

Nu är det paradise hotel på tven. Så det ska jag självklart kolla på. Börjar känna mig lite bättre, men har fortfarande ont i halsen och kroppren. känner mig helt tung också så helt slö & min svanskota är helt pajj :( ska nog stanna hemma imorgon också så jag är helt frisk på onsdag.


klar

Nu har jag nyss badat



Tar ett bad

hoppar in i badet en stund..

ingen uppdatering tyvärr

hejsan. åkte hem från skolan idag eftersom jag inte mådde särskilt bra. har sovit sen jag kom hem och det var kanske kvart över ett till fem tror jag. Mamma har gjort någon soppa till mig också, Ingen aning ifall jag ska till skolan imorgon, men i vilket fall som helst så ska jag typ hämta min syster på dagis -.- skitjobbigt verkligen, men sjklart ställer jag upp även om jag är sjuk eller inte.

min blogg kommer inte vara så uppdaterad idag, för jag orkar verkligen inte men jag försöker så gott jag kan i alla fall.


svar till nathalie

Nathalie om orkar inte skriva:
Köpte du lårstövlarna eller vafan de heter? Skitsnygga :O <3

svar: haha, gumman rebecca provade dom & nej jag köpte dom inte ;) däremot ska jag köpa de andra som inte är lårhöga ;)

orkar inte skriva

Ni får  bilder istället, orka inte skriva


be mine

¨
skit snygga


of , nu bjuder vi på oss



bjuder ännumer


grr





hohoho



svar till cajsa om pierca näsan

Postat av: caaajsa

när då?<3:D


svar: har ingen aning, blir kanske i slutet av månaden , fast får se för om jag ska utomlands med rebecca, så kan jag inte bada direkt, för då blir det infekterat, så kanske tar efter istället


you were beautiful and it's hard to move on

We said forever


två gamla videos

Nu lägger jag ut två gamle videos, en på clara och jennifer när dom sjunger, mohahha, och en när jag piercar läppen i borås ;)




filmar inte så bra, menmen






haha snyggt typ 8e gången :p

fixad

hejsan, har fixat mig helt , morfar är här, han ska åka snart och då åker jag till haninge centrum och träffar kompisar. tyvärr är jag på sämsta humöret , så no update idag!


FUUUUUUUUCK YOOOOOOOUUUU!!!!!!!!!!!!

godmorgon

Alla sötnosar!

Min morfar kommer hit runt 1-2 så måste börja fixa mig och så.. Fast jag ska nog inte sminka mig eftersom jag och mamma ska iväg och sola senare. Eller vad jag tror iallafall. Äntligen får man lite finare färg än den fula färg jag har nu. okej jag är brun men nu vill jag bli brunare. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska tvätta mitt ansikte så jag blir lite piggare, sätta upp mitt hår och välja kläder! Blir antagligen något som jag köpte igår. Nu måste jag skynda mig.

PussPuss


mys med mami

Ska kolla på film med mamma och tjocka oss :) hörs nog inte på hela kvällen men finns självklart på mobilen!

Smsa/ring om det är något, ring bara om det är VIKTIGT inte för att ''bara'' prata, då får ni smsa ;)

jag älskar att shoppa



från jc, byxorna var på rea 300-400 kr & tröjan 199kr


344kr


rosa spetströja från vila rea 99kr


strumpor, puder & trosor från h&m minns inte priserna


och mina fula skor, men ville ha klack, tyckte dom var ganska cola och ville inte ha för hög klack så valde dom, lite cola faktiskt, snyggast till strumpbyxor/tights, vet att alla garvar nu men whatever


pierca näsan

Jag ska pierca näsan igen, haha ända stället jag får så!;) varför inte.


dricker monster

Godkväll!

Idag har jag pluggat matte, eller försökte men jag kom igång iallafall, thanks to clara & frida :) sen idag åkte ronja med mig hem och vi har köpt filtar till mitt rum och valt en rosa tapet :D wooh, äntligen! Sedan åkte vi och handla lite, nu är jag hemma och dricker monster, gash var jätte längesen jag drack det gud. Åh om jag inte hade haft utegångsförbud hade jag åkt upp till uppsala i helgen för att träffa agnes, hon ska dit för hennes kusin tar examen. :( fan. jaja, träffar henne i mars någon gång! ;d innan jag fyller år (a) åh ska ha en liten födelsedagsfest hihi! Fan va jag sitter och planerar om dagarna, idag har jag varit riktigt sur från ungefär ett. Varför behöver inte ni veta men aja.



gissa vem ?


Kan ni gissa vem det här är ?


Åker till clara runt 7 imorgon bitti!

Tänk er jag gloria elm gå upp 6 så jag åker till clara klockan 7! Ska äta frukost där, har jag sagt hur jävla snygg clara gasiun är alltså ? Oh shit man kan sitta och kolla på henne i tusen timmar! Alltid lika snygg alltså, raawr!


syster

Du ska veta att jag ställer upp för dig i alla lägen, eller åtminstonde försöka göra allt för att det ska bli bra igen. Där är så jävla underbar och bland det bästa som hände mig förra året. Jag älskar dig Rebecca Ekberg !




min mat


hur ska jag orka allt?







till sist som inte är lika onyttigt som det andra, kiwi och päron :)

ååh!

Gud va irrierad jag blir helt seriöst! Min mamma skulle åka och handla hon fråga om jag vill ha något då sa jag ; tamponger och cola, självklart glömmer hon tamponger! Jag blir så suuuuur. ÅÅÅÅÅ

dags att hämta syster snart

Ska ta bussen till sågen och hämta min syster strax. om tjugo minuter ungefär, fast först så ska jag dricka upp min cola! Skulle vara med ronja idag egentligen men hon beslöt sig för att vara med jennifer. Men nu ska jag hämta ett glas och is och hälla i min älskade cola.

 

 


Ska dra mot skolan

Jo godmorgon allihopa i inlägget under fick ni min outfit för dagen, håret är uppsatt. Jag ska strax dra mig mot bussen, eller jag ska hoppa på den ronja är på så vi får se hur lång tid det tar. Ska vara i skolan till kvart över två - halv tre, för tre - halv 4 ska jag hämta min syster på dagis igen. Bloggen kommer inte att vara så uppdeterad idag, kanske flyger in ett antal inlägg lite senare mot eftermiddagen/kvällen, men nu ska jag gå på toa, Vi hörs senare idag

Puss! 

outfit



blrv min mjukisdress, enkel och bekväm!

ska gå och sova

Ja, ska upp nio imorgon, ska åka till skolan och plugga! Mohaha! Jag är bäst, jaja vi hörs imorgon runt halv 5 typ.


Woh ut med Rami !

Kollade nyss på paradise hotel , haha fan va Rami blev ägd asså han sa att dom försökte få ut honom men att dom inte skulle lyckas, ursäkta ? Jo dom fick ut dig din gay! Och han Pontus verkar ju inte lite weird helt seriöst! Herregud! Jaja vill ha ut pontus förfan!


plockat in disken

Hej igen, mamma hade visst smörjt in sig själv! Vi kollade lite på svenka hollywood fruar och sedan plockade jag in disken ;) Jag är en duktig liten flicka! Jag har inget att skriva om är tom på ideer, gash måste komma på något nu alltså, trött på att skriva om mig hela tiden :p får bli något bra någon gång!


god kväll

Oj här ser man nu har man fått frågor, ska försöka samla på mig lite fler, i allafall ronja har åkt hem och vi har gjort klart kursen ! Om alkohol och tobak, haha, hinner tyvärr inte blogga, ska smörja in mammas rygg för hon har jätte ont, kankse bloggar efter det, mitt internet på MIN dator fungerar inte, får be min styvpappa kolla in felet, om jag hinner så bloggar jag mer om ett tag. Annars får ni något imorgon.

Hejdå

Hemstudiedag

Hejsan sötnosar! Idag är det hemstudiedag och det har vi imorgon också, haha alla har utveckligsamtal utom jag för jag har på fredag! Suckers!:) Annars har jag hjälpt rebecca lite med matten och engelskan ! Just nu inväntar jag ronja, vi ska plugga och sedan hämta min syster. Nu ska jag fortsätta städa så mitt rum inte är lika stökigt, sedan ska jag försöka få i mig lite frukost..

Vi hörs om ett tag då



kag & victoria mattson :)

frukt

nej men gud va sugen jag blev på frukt, typ annanas,jordgubbar och melon åh fyfan va gott! Guud.

så jävla irriterad!

Hejsan, har varit hemma ett tag nu är riktigt irriterad på min såkallade ''bästavän'' men bästavänner ställer upp för varandra när som helst eller hur ? Det är vad hon inte gör just nu, det hon gör är inte rätt och sånt gör man inte, vänner kommer före killar. Okej vi tjaffsar över en pytteliten sak som blir som big bang. Men jag förstår inte varför man väljer en kille framför sin ''bästavän'' kan inte kalla den är riktig vän.


jävla svanskota

hejsan! sitter i min säng och tror att jag ska dööö, min svanskota bara skriker på hjälp! Gud va ont jag har alltså. Tror jag ska dö!


i'm awake

Godmorgon söta bloggläsare! Japp det blev ingen träning idag inte, synd :/ I alla fall så sitter jag och kollar på scrubs , funderar på om jag ska dra iväg någonstans, men somsagt har jag utegångsförbud fast på helger får jag vara ute till 6 -.- whatever. Aja får se hur det blir, men jag börjar fixa mig nu så jag är klar ifall jag ska iväg. Så vi hörs kanske senare


ska sova nu


00.49

nu är jag hemma allihopa! kvällen har varit jätte rolig. Kom till jennifer runt 7 vi inväntade ellinor, clara och therese, när dom kom åt vi tacos, haha herregud clara & therese kunde inte vara tysta en minut, antingen skratt eller så ska dom slå varandra xp vi har dansat jätte mycket och verkligen haft jätte kul, längesedan jag roade mig så här mycket. Behövdes verkligen en sån här kväll.










åker nu

hejsan, ronja är här nu, är helt klar och kladdkakan är färdig, nu måste vi sticka, hörs ikväll. ronja sover hos oss också.

puss & kram svennebanan


kladdkaka

Min mamma bestämde sig för att baka kladdkaka och ta med sig till jennifer -.- haha, så jag ska hjälåa henne och ta med :) GOOTT den kommer ta slut väldigt fort, clara dela med dig till de andra ! haha. Men nu ska jag gå upp och hjälpa henne sedan försöka få tag på ronja.


grattis jennifer


idag fyller älskade jennifer moonan år, jennifer du är så grymt underbar ska du veta jag älskar dig av hela mitt hjärta, du lyser upp ens dag när den är som sämst och du har alltid rätt. vi har gått på samma innebandy för flera år sedan, och gud va mycket minnen vi har hunnit skaffa oss sedan vi började kunskap. Du är en sån äkta vän som man ska hålla i, och inte släppa. Jag är verkligen glad att vi lärt känna varandra så här bra på så kort tid, och jag känner på mig att sommaren 2010 kommer bli den bästa sommaren man kan minnas. jag älskar dig jennifer moonan, du är en av de bästa!





bloggvärde

Haha, min blogg är värd så här mycket

 

fett lite :o


outfit & facelook



gråa strumpbyxor, svart linne & adidas tröja


städat :)

Haha, oj nu har jag städat klart och även fixat mig lite, ja ni ska få en bild på min outfit och så vidare, ska bara sminka klart mig så hörs vi efter det ;)

bilder & somnade

God morgon, ja jag vaknade nu. Förlåt för att jag inte bloggade igår efter nio som jag sa eller något sådant, men vi satt och kollade på en massa thailands bilder från oktober 2007 HAHA! skitful var jag. Och jag somnade i soffan var verkligen jätte trött. Så tyvärr blev det ingen blev bloggande. Nu ska jag försöka vakna upp och fixa rummet och sedan fixa mig, ser ut som en galen kossa


städa ?:O

oh nej! katastrof i mitt rum som vanligt, måste fixas! Fast det värsta är att jag är för lat och orkar inte ett piss alls, men måste har lovat mamma, sen ska jag sova till typ halv 9 - 9, då hörs vi efter det






kass kamera ;)

första skoldagen

Ja, idag var det ju första skoldagen, PAIN! Eftersom att jag och ronja inte kunde somna igår, så satt vi uppe typ hela natten. Så i skolan har vi varit helt ur vettet , verkligen borta. Men annars var det kul, aldrig skrattat så mycket förut, seriöst omg! Rebecca började idag också :) haha sötnos :) Aja, vart haninge centrum efter skolan o massa. Nu är jag hemma, har duschat och gjort ansiktsmask, jätte skönt. Skit skönt med helg också, känns som extra lov :) haha, vi är ju lediga på tisdag och onsdag också underbart! Fast vi kommer få uppgifter att göra. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem för jag måste prata med henne om lite saker och så, men hon kommer hem halv nio. gud va uttråkad jag är!



jag & sofia för längesen ;)

kass


förlåt så mycket för sådan kass uppdatering, men jag har inte haft lust och inte tid. var tvungen att säga det


kunde inte somna inatt

Vaknade nyss herregud alltså vilken natt, gick och la mig runt tolv kanske, somade inte försänn efter 4., ohshit mitt rum är en katastrof måste fixas saker hit och dit, disk lite överallt , riktig katastrof. Jag och mamma ska typ iväg och handla eller jag vet faktiskt inte
nu ska jag försöka fixa mig lite, hörs senare idag


Wooh!

Har äntligen skaffat min playboy afisch i en stor storlek, jag lägger ut en bild från google, för jag kan inte öppna den nu, den ska ju upp på väggen när mina rosa väggar är klara!



så ser min älskling ut!

hemma

god kväll, är hemma nu då efter att ha hämtat mamma och handlat ! Ehm, har inte så mycket att blogga om just nu, kommer väl med tankar & ider senare eller något får vi se, jag ska ta och försöka få tag i några just nu , väldigt jobbigt för vissa här och där, borås och stockholm. jises.

åker nu

hörs senare ídag

puss & kram

morning

Ojoj, vaknade ganska tidigt ändå, runt halv två faktiskt, vi ska åka iväg och hämta mamma runt halv tre, fast jag har inte fixat mig något speciellt, har en toffs och inget smink, känns ganska skönt ändå att gå ut utan smink och mjukisbyxor. Men min hy behöver faktiskt vila ifrån alla sminkprodukter någon dag nu. Får se om jag lyckas, är inte så värst säker på det, jag har tagit hundratals bilder men ingen blir bra, så tyvärr får ni ingen bild på mig just nu, men jag lägger väl ut någon annan.



juli 09

Nu börjar det, hörs imorgon

Paradise hotel börjar nu! Men vi hörs mer imorgon, sover antagligen lika länge som idag fast någon timme extra, vi hörs kanske runt 4-halv 5

15 minuter kvar

.. Tills paradise hotel börjar på 7an! Haha jag är inte ett dugg trött alls, kommer få jätte jobbigt när jag ska sova på tordsag och komma upp på fredag börjar ju 8.25 en mardröm, får hoppas att jag inte försover mig nu då. Nej jag ska klara detta ! Förresten rebecca när du ser detta, du kan inte sova hos mig på torsdag :( men vi kan ju mötas vid skolan på fredag , fast gör så här, du åker till tb centrum och byter till 807an så hoppar du av vid hanviken så kan vi mötas där, eller om vi möts utan för skolan vid ingången, du bestämmer ;)



kunskap i borås, gash jag saknar det verkligen!


dags för paradise hotel

nu ska jag kolla på paradise hotel på datorn, men det segar skitmycket och det kommer inte på tven försänn 03.00, jag orkar inte vänta :p


börjar bli beroende av julmust

O-M-G katastrof! Seriöst, jag börjar bli beroende av julmust jag blir galen, inget får komma för cola, cola är mitt liv. Tänk om julmust kommer före cola nu, jag blir galen! inte julmust usch va äckligt äh fyfan, tumme ner för julmust alltså

Gash, jag älskar julmust


 

hahah, kolla cola flaskan skitball ju

Britney Spears skivor



Jag ahr typ åtta skivor med britney, fast där är 5 så tre är borta, förstår inte hur jag lyckas! rättaresagt 5 är borta eftrsom i två frodral finns de inga skivor, finns ingen i circus :o:( gaash. Vet inte var deb är :(

svar : donja



haha, donja du skrämmer mig lite här va!

Såhär brukar jag göra; först och främst behöver du en mixer så du kan mixa allt samman. Jag brukar använda youhurt, vanilj, om jag har blåbär eller någon annan bäryougurt som jordgubb/hallon. Så häller jag i så mycket jag vill , sedan brukar jag ta en halv/hel banan och sedan hallon/jordgubbar, sedan mixar jag ihop allting, det är jätte enkelt. Om du vill göra milkshake så kan du använda glass och bär ;) sök på internet för bättre förklaring hjärtat! Puss

playboy afisch

Jag ska ju göra om mitt rum, när det är klart ska jag skaffa en stor playboy afisch och sätta upp på min vägg! & sen ska jag hitta en britney spears afisch, har letat överallt efter en men hittar aldrig. Vet ni kanske var man kan köpa ? Skriv gärna, har kollat på gallerix och bokhandeln och sånt men dom har inte, mamma sa att punktshop kanske har , men det är jag inte helt övertygad om.


älskar att vara nyttig

Just nu så sitter jag och äter en skål med skivae kiwi och ett glas smoothie, känner mig jätte nyttig istället för att sitta och äta en massa skit som chips, uuuush! jätte äckligt! Så ska börja och äta frukt till två måltider förrutom frukost, för frukost måste vara den mest ätbara måltiden, man ska äta så mkt som man kan för kroppen bränner det senare.

 

fixad

Har fixat mig lite sent, men orkar inte sitta hemma helt ofixad, känner mig så ofräsh!

 

såhär ser jag ut just nu, inte så bra bild, menmen..


Lady Gaga

Jag dör, varför har lady gaga så bra låtar för ? Jag älskar typ alla ! Lägger in dom jag tycker om












det blir lite cp med musikgrejen

god morgon ?

ja, godmorgon för min del eller jag har varit vaken i en timma nu, nu så ska jag vara barnvakt för min styvpappa ska iväg och träna så ska vara barn vakt i 2 timmar typ nu. Men jag ska klä på mig, och försöka äta någonting, vet bara inte vad. Är inte på mathumör idag. Men jag måste äta


Tv

Skitdåliga program på tven nu, kan det inte så typ CSI eller något ? älskar CSI :) Ne nu är jag alldeles för trött för att blogga, ni får höra mer av mig imorgon, förreseten ska jag vara barnvakt imorgon, irriterande, ska fråga om ronja vill komma över och hjälpa mig :p haha, kommer få gå till dagis ensam och hämta syster, det vill jag inte ;p ahah :) aja får väl se hur det blir med det

God natt kära blogg & bloggläsare


Russian Roulette

jag älskar verkligen den här låten med rihanna. Sorry clara, men jag älskar låten!


Mitt schema ( dålig bild )


Plugget på fredag!

Vi börjar ju skolan på fredag som sagt! Ska bli rätt så kul ändå att komma tillbaka..

Innan vi slutade så pratade jag med min kära vän therese, och vi har beslutat oss för att bli pluggisar! vi ska plugga tillsammans och bli skit duktiga i skolan, ska fan på en massa MVG och VG inte ett ända G bara VG och MVG , snacka om hur bra jag kommer ha det sen. Gaaash! Nu längtar jag fan till att plugga, så ni vet så kommer bloggen gå lite segt tills jag verkligen kommer igång med skolan, skolan kommer verkligen först nu. Är kris kan jag säga er. Matten ska bli klar först , sedan spanskan sen svenskan sen engelskan. Engelskan är jag bäst på. Nu gäller det att redovisa typ 3 steg på 4 veckor. Det klarar jag, en månad!

Fan jag kommer bli kallad pluggis, men whatever!


I can be your hero baby

Gud va mycket det är just nu, önska att jag inte hade alla de här tankarna! Jag blir seriöst galen varför så mycket skit hela tiden ? orkar inte med det längre


paradise hotel

sitter och kollar på tven just nu, paradise hotel går så kah kollar väl på det =) har ju inget annat för mig direkt, väntar på att lilla skitjohan ska ringa mig men han vägrar så skit i det då! Fast äntligen har min mobil slutat att ringa, den ringer 24/7 annars, så lite break är ju alltid skönt. så jävla mycket snack om allt och alla varje dag.

Jaja, bloggar lite senare


edvina , ronja & jenny

Hej igen! min morbror och hans ''familh'' typ var nyss här, innan det var jag med ronja,edvina och jenny. Kul :p haha, dom pierca sig också ;) yeah! ronja tog ut sin, eller nu vet jag inte fast edvina har kvar sin. tog lite bilder som ni kan få ;)




















film

Sitter i rummet och kollar på rosa panterna två med ronja och jenny. Vi ska nog kolla på en till film sen. Dom ska herm om två timmar :o tiden går ju skitfort! Runt fem kommer min morbror. Vi ska typ fika lite och så... Ikväll vet jag inte vad som händer, får se.

Ska fortsätta att kolla på filmen nu, men jag håller bloggen uppdaterad i alla fall !



Inväntar sms från ronja

God morgon allihopa! Nu är ronja påväg till mig, hon ska skicka ett sms när hon nästan är framme så jag ska gå ut. Har inte träffat skitkorvet på jättelänge nu!:o

så ska fixa klart mig nu




gammal!

godnatt typ

ska gå och sova nu, ronja kommer hit runt 12, så måste vara vaken när hon kommer, men ska typ ligga och smsa ett tag nu! är smsberoende you know!;)

vilken ska jag köpa ?

 

göra om mitt rum

Jag ska göra om hela mitt rum inprencip. Jag har en vän som heter rebecca, som min syster helt underbar, hon har gjort alla sina väggar rosa, och hennes säng är playboy tema så jag har fått lite insperation från henne. Så jag ska göra alla mina väggar rosa, fast ena ska vara en annan rosa som är glittrig som jag har sett. Sen ska jag ha svart täcke och två playboy kuddar, och så ska jag ska en massa flisfiltar i olika färger, sen ska jag få ett nytt svart skrivbord. och en stereo som ska sitta på väggen, och en ny tv. jag ska slänga en massa kläder och andra saker jag inte har behov av.

Ska verkligen trivas i mitt rum, vilket jag inte gör nu . Men jag har för litet rum tycker jag, vill ha mammas och peters rum. Hade varit sååå mycket bättre, mitt rum är för litet för mig. Aja,


BABY!!!!!!!!!!!

Fräsh!

Åh, va skönt det var med ett bad, samt ansiktsmask och rakat benen. Tid för mig själv också. Wonderful!  Känner mig jätte fräsh nu har smörjt in mina ben också så jag lukar gott!  Nu gäller det abra att fixa rummet ordentligt, så jag trivs , trivs inte när det är så stökigt, så ska ta och plocka undan lite,


Äntligen!

äntligen är min syster klar, så nu ska jag hoppa i badkaret, göra ansiktsmask och ta hand om mig själv lite. Vi hörs efter

bilder på lille kevin

Jag älskar dig min lilla sockertopp













hemma från bålsta

Hejsan hoppsan!
Aah! Har äntligen kommit hem, fick verkligen stressa imorse, har ju varit i bålsta hos min moster och kusiner. Fick ett presentkort på kicks och en naomi campbell parfym som är halva kvar av min moster :) hon tyckte inte om den så den fick jag. presentkortet kommer verkligen att hjälpa till den nya britney spears parfymen jag ska köpa ''circus'' eller om jag ska köpa en annan som hon har som liknar en diamant som jag såg i nacka forum. ska tänka lite ;) och ja som ni ser har jag startat en ny ketegori eftersom clara nu så vill att jag ska blogga om henne så startar jag istället en kategori om henne! och ALLT är så sant, trust me! Ska hitta betterier så jag kan föra över bilder. Så snart får ni bilder från idag om jag hittar batterier


fixat mig , åker snart

god morgon , vakna för en timma sedan och har blivit klar och ska iväg till bålsa till min moster och kusiner så har inte tid för att blogga idag. Kommer hem runt halv 8 kanske, då har jag säkert tid för bloggning. Men jag måste kila nu, ska försöka få i mig en snabb macka och sedan sticka!


god natt

nu går jag och lägger mig

puss

gamla tider

turken har också varit en fjårtis en gång i tiden som ni själva ser på bilden har hon haft platina blond hår som kissie men glömt att färga ögonbrynen, och självklart rosa läppstift!



ojojoj!

clari turkilak!

Clara, vi har känt varandra i nästan 135 år nu! Och du blir bara yngre och yngre för dagarna! och vackrare och vackrare i mina ögon, du är lika söt som jördgubbssylt med socker på! när du trodde jag va runjaaaw och så spotta på mig , då blev jag jätte ledsen och började gråta silvertårar och då ville jag hämnas så jag samlade mitt goda spott och spottade dig rakt i håret och då sa alla till dig ''clara du har spott i håret'' då blev du glad och skutta runt och stängde ögonen och var jätte glaad! jag blev jätte rädd för jag trodde du skulle strypa mig som du gjorde me ruuunjaw! så jag sprang och gämde mig, jag tog toalett dörren och sprang till verandan :) trodde du skulle skära mig i bitar. clara och jag har varit förlovade läge nu och jag funderar på att skaffa en ring! vi är förlovade som bidlak och turkilak, ja ni kan ju ana vem turkilak är  ;) här har ni min husbend!



är hon  HAN! inte vackeer!?


Hiss / Diss




Pärlörhängen dom är skitfina verkligen! Assnyggt om man har typ tre hål i öronen då kan man ha en stor , mindre och minst. Skitfint

lockigt hår speciellt när man lockar löshåret , det blir verkligen jätte fint passar till både fest och vardag



christina aguilera gash älskar den kvinnan! Seriöst så jävla vacker röst så det inte är sant, ryser varje gång jag lyssnar på henne!

 



Killar som slutar svara på ens sms , de ska fortsätta skriva så länge tjejen skriver, killen ska smsa och fråga om man har gått och lagt sig, killen ska visa att den bryr sig. Inte sluta smsa för att tjejen fortsätter, vi tjejer vill ha uppmärksamhet, och tycker om att få gulliga sms från killar.

Vanessa hudgens, U-S-C-H! hatar henne! Lyssna bara på hennes chipmunk röst och hon är tillsammans med zac efron det gör mig mer irriterad, gosh! Snälla någon hatar henne såg grovt mycket, hennes röööst! Asså vet inte vad jag ska säga, spyr när jag ser henne

jacob i twiligt! okej han är skitsnygg när han klipper sig, men i new moon när edward tänker ta sitt liv och han ber bella att stanna kvar när alice kommit och ska köra som till voltori(stavning) så är han jätte jobbig!;o han ba, han lämnade dig, han vill inte ha dig, stanna med mig,för min skull. han tänker bara på sig själv, ååh blir så irriterad fuck you jacob!


ingen kommer svara med whatever

Som sagt, ingen kommer att svara men frågar endå, tycker ni jag ska köra på löshår eller utan?

Här får ni en bild


cola break

Aaah! Nu sitter jag här med ett glas cola brevid mig, underbart! Cola får mig verkligen på bra humör när jag är nere, inte för att jag är nere men jag är inte jätte glad heller, men jag försöker så gott jag kan verkligen ! Det finns seriöst ingen godare läskdryck än coca cola , jag undrar verkligen vad dom har i för hemligheter! Tänker ta över cola frabriken =) jag lever på cola! så om cola går under går jag under, höhö vilken katastrof!


we all need cola, so we all need gloria ;)


förlåt mig

god kväll!

Förlåt för dålig uppdatering igår och idag, men igår kollade jag och jimmi på fem hela filmer, gash. sen somnade vi runt halv 5. Och idag har det verkligen varit jätte stressigt, vaknade runt två och började fixa mig kvart i tre - tre kanske, fixade mig till tio över 4! Sedan åkte vi till tyresö och hämtade upp våran kusin och sedan till heron city, vi kollade på bio '' sherlock holmes '' haha kunde aldrig tro att just jag skulle kolla på den filmen, men den var väl helt okej, rätt så rolig faktiskt. Efter bion handlade vi och nu har vi åkt hem, har käkat tacos och städat lite. Nu ska jag strax tvätta av mitt smink, kanske göra en ansiktsmask eller något, först ska jag ta på mig lite bekvämare kläder och hämta cola!






ni diggar bilden ;)


Hemma hos mig

Hejsan, nu är jag och min kära kusin jimmi hemma hos mig, vi har nyss kollar på ''dumpad'' gash skit rolig film haha, nu ska vi kolla på någon annan :) nu börjar filmen, vi hörs nog imorgon

puss

RSS 2.0