Kuung!



Bästa rapparen fan! Gah love you!

Sen början på förra året eller tidigare har jag älskat dig


Vad använder jag på morgonen innan skolan ?

Här får ni se bilder på vad jag använder innan jag går till skolan på morgonen





först sprayar jag en spray som man tar i håret innan man plattar/lockar eller fönar. Då blir det enklare. Denna sprayen kommer ifrån Maria Nila som är en frisörsalong inne på golbens city.

sedan så plattar jag såklart håret, ''låter plattången vara på minst 5 minuter så är den extra varm''



sedan i med löshåret


sedan drar jag över detta pudret över hela ansiktet



sedan drar jag över ett litet lager solpuder, och lite mer på kindbenen



mascara såklart!



och till sist parfym använder jag ALLTID


Dagen

... Pappa körde mig som sagt till stan. Där jag mötte upp Jessie, på väg till bussen till knalle mötte vi upp Jenisa och Tina. Pratade bara en snabbis sen så drog vi till knalle. Gjorde inte så myket kollade runt på rean inne på gina fast hittade ingenting :(

jag köpte en fondation fast den lämnade jag tillbaka för jag insåg att jag blev 119 kr fattigare och det är bara onödigt eftersom jag verkligen behöver mina pengar ! Kollade på presenter till therese också men hittade inget, hon ska få två saker plus något mer! Får dra till stan imorgon efter jag varit i skolan och hitta något!

gårdagens planer blev tyvärr inte av idag heller, eftersom agnes är sjuk och filicia skulle vara med sin syster. Får väl ta oh träffa dom i veckan innan jag åker hem på fredag/lördag.



saknar dig bästevän!


Idag fyller min älskade Therese Gällros år!

Grattis therese älskling!


från 1an/2an tills nu. Du är bland det bästa som finns, och förtjänar det bästa man kan få. Vad som än händer så kommer jag alltid att älska dig lika mycket, jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling




Adios!

Nu åker jag med pappa ner till stan!:)


morning

Hejsan sötnosar!

Vaknade inte för så längesedan kanske en halavtimma sen. Jag är jätte trätt på kvällarna, förstår inte varför :p
Idag ska jag till stan, fast det är inte öppet så drar till knalle. Fast drar nog til stan först och möter upp jessie sen äter vi väl mat någonstans, och sedan ska vi antagligen träffa någon =)

jag ska ta och ringa jessie nu, vi hörs lite senare !

time to sleep

Nu ska jag sova allihopa!

Imorgon ska jag nog träffa agnes! Får se hur det blir med det, hör av mig mer imorgon!

Ha det så bra! Puss

vill bara sova

Godkväll kära bloggläsare..

 

Just nu ligger jag i mitt rum utan en ända lampa tänd. Är verklgen jätte trött och vill bara sova fast ska fortsätta med min spotify lista först. Jag orkar inte blogga mer ikväll. Hörs imorgon


Spotify fixat!

Äntligen har jag fixat spotify!

Aa, så alla vet!


hemma & pluggar

Hejsan!

Är hemma nu, sitter och pluggar med Jag3 kursen om tobak, droger & alkohol. Går ganska bra är bara 3 veckor efter, haha! Har vekrkligen jätte svårt när det kommer till skolan. Fast nu ska det äntligen bli klart !

Idag så drog jag ju till stan och mötte upp jessie. Vi gick runt och kollade lite, köpte ett billigt puder ifrån h&m. Vi träffade cajsa som har piercat tungan, skitunge vill också! Aja.. Sedan så skulle vi typ träffa filicia och dzeneta men det blev inte av eftersom vi var tvugna att åka hem för jessie skulle åka och kolla på ishockey match med sin syster. Så jag drog hem, och är helt utsvulten så har ingen energi alls. Men jag orkar inte äta. Mår bara illa när jag ser mat just nu, det ända jag har ätit idag är en cheeseburgare på donken och cola! Det är min måltid oftast när jag är här hos pappa. Inget vidare kul.

Imorgon vet jag inte vad som händer, ska iallafall försöka träffa agnes som egentligen skulle bli av idag. Så dagens planer blir antagligen för imorgon. Men nu ska jag fortsätta plugga. Jag bloggar mer om ett tag!''

åker nu



kanske ses i stan ;)

dagens

Idag kör jag mer mörkblåa jeans, ett långt svart linne och min gröna svea kofta! & uggs!



& uppsatt


planering


godmorgon

.. Alla sötnosar! Vaknat jätte tidigt idag. Kommer göra det de senaste dagarna nu som kommer eftersom jag är så van att gå upp halv 7 på vardagar. Annars så sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att jessie ska svara på mitt sms innan jag blir irriterad och ringer henne. Ne fan nu ringer jag henne så nu går det signaler :p ....... Ne hon svarade inte antingen sover hon eller så duschar hon eller så äter hon frukost ;) haha!

Dagens planering kommer i nästa inlägg om ett antal minuter ;)

packar

Tjuebre!

igår sov ronja hos mig vi var med putte och sen köpte vi cola och godis och gick hem. Jag har men ön halva colan kvar :D wooh. Måste dricka upp den innan jag åker! Ska ju till pappa idag, åker 21.15 med flyget :) jaja, skolan idag. var väl okej antar jag. Efter skolan drog jag,ronja och therese hem till mig och jag packade lite och så, sen drog vi hem till putte och var där med tommy. runt 5 drog vi och mötte upp jennifer och så ....

Sen väntade jag på bussen med jennifer,therese och ronja, sen gick jag hem. Håller på att packa klart, måste skynda mig så jag hinner tills vi ska åka. Ne men nu måste jag dra. Är hemma hos pappa runt 11 kanske. Bloggar förhoppningsvis mer då!

Puss på er alla sötnosar
  





imorse , haha! älskar dig syster







One three hill

Sitter i sängen med cola i glaset och kollar på one three hill. Säger ju att jag är colaberoende ;) sitter här och kommer inte på vad jag ska skriva, förlåt för världens sämsta uppdatering.

Ni kan komma med förslag vad jag ska skriva om :)

just nu


mmmmmmmmm livet!

Kom nyss hem, sitter här med ett stort glas cola och kollar på sex and the city! Underbar onsadgseftermiddag!
Ska strax börja plugga med kursen, får se om jag kommer in idag då!

Ska kolla på tven nu, och försöka få några ider om vad jag ska blogga om, vi hörs förhoppningsvis senare i eftermiddag/ikväll.


barnvakt

Hejsan!

Ingen skola för mig idag inte. Lillasystern är sjuk så har varit tvungen att vara hemma med henne ! Just nu sover hon och jag väntar på mamma

är skittrött, så ska sova lite nu, kanske hörs senare ! Eller först ska jag leta efter en kamerasladd!

see yah

tröttis

Hej=D

just nu sitter jag och chattar lite på fb och msn med cola brevid mig =) underbart ! Är sjukt trött, och tänker gå och sova en stund starx så jag blir lite pigg sen :)

skoldagen har varit riktigt busig haha, hartyp gått runt o petat folk o arslet.. Mmm täkner ni just nu, men våran vardag är att peta folk i arslet helt enkelt! OCH BLI PETAD I ARSLET.


16.14

tja, sitter här i rummet och kollar på tv, väntar på att min styvpappa ska bli klar så vi kan åka till min morbror. De som nyss fått en bebis som var 5 veckor tidig nivet! Tyvärr har jag ingen blogglust idag, kanske blir bättre imorgon!


Hemma

Hello!

Är hemma nu, från haninghe centrum, hoppade på bussen rebecca satt på sen åkte vi till handen då, åt på donken såklart, sedan träffade vi jennifer & ronja, 5 minuter efter kommer edvina och anna-klara. Vi är med jennifer och ronja ett tag, sedan går dom. Sen sitter vi och pratar typ. sedan så drar vi till bussen och nu är jag hemma !:)

Ikväll ska ronja sova hos mig, mysigt! Har inte varit med henne ensam på jättelänge! Speciellt inte sovit över. Ska bli skönt att få lite tid med henne, hon är liksom ändå min bästavän!




Jag älskar dig Ronja Romina Rashtak . <3










klar

rebecca tar bussen om 30 minuter ungefär, så då går jag ut om kanske 50 minuter, men jag ska få i mig nått att äta först, sen kolla ifall någon annan vill träffa oss :)

 


Fixar mig

God morgon bloggen!

Håller på att fixa mig just nu, ska typ träffa rebecca.. Fast nu svarar hon inte på mina sms eller när jag ringer, och jag vill iväg nu, för jag är typ klar eller ska bara sminka mig. Men hon svarar inte så jag vet inte om det blir något.

Woh hon svarade nu, hahah! Men ska sminka mig nu, vi hörs väl senare !


Utkast: Feb. 19, 2010

Tjenriiixen !

Sitter här med cola just nu, mitt tredje glas på mindre än tio minuter. Aja idag åkte jag , jennifer , ronja & clara till haninge centrum. Där träffade vi edvina , rebecca , therse & frida & några fler som jag typ inte känner till, eller jo madde känner jag , på sätt och vis. Vi åt iaf donken, sen kom NIIKOOLA ! Hihi, och hans brorsa haha skitgullig! Han krama mig och therese, asså hans brorsa, hihi alla älskar mig och therese ! Sen kom jag hem, vänta på att mamma o dom ska komma me cola, så ja de fick jag också :).

Cola är typ som en drog för mig, helt sjukt. Om jag inte får i mig cola blir jag typ sur och irriterad. Samma sak när jag är ledsen, så måste jag verkligen dricka cola för att kunna koncentrera mig på att inte göra dumma saker, och så mår jag bättre av det :p Helt sjukt , jag vet. Jag älskar cola, ingen vet hur mycket jag älskar cola Och INGEN annan älskarcola lika mycket som jag gör. Så käfta inte emot. Då blir jag sur













LOOOOVEE IT !


orkar bara inte !

tja!

Kom nyss hem från handen, åkte dit med clara & ronja, träffade massa där också. Gjorde inte så mycket, aja nu är jag hemma och är på sämsta humöret ever. Så tänker inte blogga ikväll , just so you know.

Ska hoppa in i duschen & duscha håret, känner mig ofräsh som fan. Hörs väl imorgon.


20.14

Hejsan, idag har jag varit i skolan ,slutade 12 somsagt, var med edvina och rebecca. Vi passa beccas lillebror & han fyller år idag. Runt 6 åkte jag hem, har ätit mat. Funderar på att sova strax, är hur trött som helst verkligen. Men först tror jag att jag vill få i mig en varm kopp te:)

Är för trött för att skriva. Vi hörs imorgon !

godnatt.

Nu ska jag sova, för min mamma drar 100-200 kronor från mitt barnbidrag om jag inte går upp kvart över 7 :''(

förvirrande

- Ena stunden är du glad, andra stunden ber du mig inte prata med dig på ett antal dagar. Sedan tar du kontakt igen , sen säger du att vi inte skulle ha kontakt.

Jag blir fan orolig, hur är det med dig egentligen ?

Wooho!



Mitt löshår är verkligen skiitslitet! Kanske inte syns på bilden, menmen.


Nyss badat

godkväll sötnosar!

sitter här & har nyss badat och nu lyssnar jag på joshua radin - brand new day. Hihi!
Fick värsta damprycket idag för jag inte kom in på msn, typ ställde mig upp och hoppa och skrek, och bad till gud för att msn skulle funka, sen precis när jag skulle bada så funka de :D hihi! Jo men det kallas att gud tar emot en bön, eller ? Aa jag vet inte. Jag är iallafall skittrött. Låg och smsade med anton igår så somnade typ aldrig. Imorgon slutar vi 12 så kanske ska vara med clara om mamma inte vill att jag ska plugga. Får se hur det blir med det. Chill att vi går 2 & en halv timma typ. Om jag inte får vara med någon imorgon så ska jag gå hem och sova. och sen plugga!


hello

Tja, internet har krånglat så in i ****** !!! Blir galen! & sen ringer någon med dolt, och jag var typ halv död och hörde inte ett skit så jag klickade. Säger bara en sak att jag pratar inte med folk som ringer med dolt. OKej jag svarar men jag klickar om inte personen säger vem han/hon är.

Ne nu orkar jag inte skriva mer


hungrig och trött

Nu ska jag äta lite av min kycklingmacka och sedan sova lite, är seriöst pisstrött. Vi hörs senare

ON THE BUS

hejsan, är på bussen nu, varit de i ca 20 minuter.. Gah. Just nu lyssnar jag på älskade secondhand serenade
ÅÅH älskar dom verkligen ! Nästan mer än britney spears, eller nej jag skoja. Britney kommer först, sen secondhand serenade ! Fan jag har redan huvudvärk av att sitta vid datan. Varför just jag ?:(




guud va man är het, & mobba inte tapeterna, när jag flyttar till pappa så ska dom göras om.

måste städa nu

Hejsan, kom nyss hem från parea. NU måste jag städa rummet och sen ska vi åka till resecentrum för jag ska ta bussen hem till mamma igen.

bloggar på bussen

im sorry

Hej & förlåt för sämsta uppdateringen. Ska berätta lite snabbt om gårdagen. Började med att jag åkte till jessie, fixade mig i två timmar sedan drog vi till knalleland, där träffade vi dzeneta & linnea, aa.. sedan drog vi till södra då jag får sms från filicia, hon ber oss komma upp till agnes pappa så vi går dit och så pratar vi med henne om en sak.

Sedan drog vi hem till jessie och hämtade saker och sen hem till mig, nu har vi nyss vaknat och hon ska ta bussen om 10 minuter och då går jag hem till parea, nu ska jag platta håret och sminka mig fort.

BYE

 



haahhaha skitful


morning

Godmorgon älsklingar !

Har ''typ'' fixat mig, ska hem till jessie. Fast mitt hår är ofixat och jag är osminkad. Men nu ska jag åka hem till jessie så fixar mig där, sen så drar vi till stan & träffar några, vet inte vad vi ska göra. Aja sedan begär det väl hemmåt antar jag, men nu ska jag byta strumpbyxor

:)

foten har somnat :(

Hejsan!

idag åkte jag och jessie ner till stan, sedan hem till henne & fixade lite.. Sedan drog vi ner till stan igen. Vi skulle träffa agnes kvart över två , men sen smsade hon och sa att hon inte kunde, så vi träffade filicia istället, & var mes henne i kanske 15 minuter  , hahah ! Aja vi drog hem till mig, jag duschade och ja sen drog jessie hem. Sen dess har jag bara suttit hemma och tagit det lungt. Är jätte trött. Ska hem till jessie imorgon, sen ska vi iväg... Jag orkar inte blogga så mycket mer, men nu ska jag ta det lite lungt och kankse dricka te!

ha en bra kväll

God morgon

Tjena!

Jag och jessie sitter här och ska börja fixa oss, vi ska hem till henne & hon ska lämna lite saker sen så ska vi träffa agnes, måste snacka med henne om en sak :( .. Men jag måste rusa nu så jag hinner, vi hörs senare

Puss & kram


I taket lyser stjärnorna

God kväll allihopa !

Just nu ligger jag och jessie i olika sängar och kollar på I taket lyser stjärnorna. Så jävla bra. Vi kollade nyss på Mean girls också för vi behövde bli lite glada efter en väldigt deprimerad kväll kan man kalla det, ja ni behöver inte veta vad !

Annars är jag snuvig och har hosta det är verkligen inte kul, rebecca har smittat mig :(( buhu ! Kan knappt andas, så har jätte svårt att sova på kvällarna också :(
Nu ska jag kolla vidare på filmen, hejdå vi hörs imorgon puss

Drar nu!

Nu går jag ut & möter upp Jessie, vi hörs ikväll.

Nu är jessie på bussen

Jessie är framme om nio minuter ! Ska bli kul att få träffa min bästavän :) jag vet att jag och hon kommer kommer hålla ihop tills döden skiljer oss åt. Vi är verligen tajta och gör allt för varandra. även fast jag bor i stockholm har vi lika bra kontakt med varandra ! Är så lycklig som har henne , vill ni ha en gammal fjortisbild på oss ? eller ja, jag ser ganska fjortis ut :p


ni ska bara veta hur jag såg ut den dagen, K A T A S T R O F , skulle aldrig ALDRIG kunna tänka mig att gå tillbaka till att vara fjortis. Skulle vara vara sjukt pinsamt

väntar på Jessie =)

Hej alla sötnosar !

Har äntligen fixat klart mig, shit vilken natt alltså har inte kunnat sova någonting låg vaken från kvrt i tio till två, sedan somnade jag ungefär en timma vaknade och höll på sådär. Antar att jag varit nervös inför idag :p fast jag är rätt så nervös just nu också, ska bli kul att få träffa alla, men ändå lite pirrigt. Jaja, just nu är jessie på väg hon är framme om tjugo minuter ungefär och då ska jag möta henne och ta bussen kvart i till stan och sedan ta 6an som går upp till skolan ;) Ja dom har ju idrott idag så är tvungen att vara med :( buhu ! Skriskor också bästa alternativet för mig kommer liksom bli '' idiot on ice '' Ja inte så kul inte.

 


godnatt

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

svar !

Anonym om HHAHAHA !:
Bodde inte din pappa i boråås? :P eller har han flyttat?


svar: min pappa bor i borås ja, men borås & göteborg är ungefär samma, det ligger bara 30-45 minuter ifrån varandra & både borås & göteborg ligger i ''västra götaland'' NATHALIE! Kom ihåg det ;) haha, där fick du ditt svar '' anonym ''

God kväll.

Är äntligen hemma hos pappa efter en lååååång resa. Gud hatar att åka buss ! Menmen hart internet i alla fall :p haha. Just nu är jag väldigt trött och vill sova men jag är inte så trött så jag skulle kunna somna. Men jag vill ändå sova för vill att det ska bli fredag! Do you get it ? ;)


ska sova ett tag

... Ungefär 3 timmar kvar, ska ta och sova nu , hörs nog hos pappa. Orkar inte använda datorn så mycket mer. Ha en bra eftermiddag!!

Puss & Kram

HHAHAHA !


Jag -  idag ska jag sitta på en buss i 6 timmar
nathalie - varför ?
jag - ska till pappa
nathalie - aha, han bor i göteborg va ?
jag - ja
nathalie - okej, ligger inte göteborg i skåne ?
jag - ? eh nej
nathalie - jo för göteborg är ju skånes huvudstad !
jag - nej nathalie det är det inte
nathalie - jo det har jag alltid trott.
jag - men det är det inte

sen berättar vi för putte och massa. Jag förklarade för nathalie att göteborg ligger i västragötaland. Gash får man vara dummare än nathalie bjerselius :p


trött

Är otroligt trött vill bara komma hem och slänga mig i sängen och sova ! Gaah va underbart !

älskar sol men inte att få den i ögonen

Solen lyser rakt in i mina ögon, gud jag blir galen så otroligt jobbigt är det! Så börjar nästan gråta för den lyser rakt in i mina ögon :(


lovley!

Igår köpte min mamma en bästavän till mig ! Åhh love it!


baby

Internet krånglar.

hejsan. sitter på bussen just nu, är på motorvägen. Internet har krånglat jätte mycket är sjukt irriterad har lust att kasta datorn i marken och spotta på den! Haha! Aja, morfar var jätte gullig, han gav mig lite pengar och vi har fikat också =)

så alla vet är jag framme runt 8 tiden antar jag, så har två timmar på mig att packa upp och så innan jag ska sova, eftersom jag ska upp till och åka till skolan imorgon. Måste få tag i min kompis och fråga om en hjälm eftersom jag ska följa med dom i min gamla skola på idrott. Ska ju vara i deras skola imorgon så måste vara med på idrotten annars får jag frånvaro :s hahah! Alltså det är kunskapsskola där också så när jag åker till deras skola måste jag plugga och dom får se min terminsplanering, men nu är det så att dom kan inte se min planering för jag råkade tappa bort loggboken någonstans i skolan idag. I bilden tror jag när jag pluggade med therese och sofia. Så om någon av mina vänner i kunskap tyresö ser detta, skulle ni kunna kolla om dom fått in min loggbok ? skulle vara jätte snällt!


Ready ..... GO!

Nu är jag hemma, ska strax gå upp till parkeringen för morfar kommer och hämtar mig och så åker vi till cityterminalen där jag ska åka buss till pappa, det blir förmodligen bloggande på bussen, ska sitta där i 6 timmar. Men nu måste jag slänga i mig något så jag inte är så hungrig. Skippade ju lunchen i skolan !

Ha den bra

är med jenny :)

Tjena !

Är med jenny just nu, vi kollar på film. När filmen är slut så ska jag packa min resväska för imorgon åker jag till pappa. Jag kan inte låna min styvmammas busskort så måste fylla på mobilen på något sätt så jag betala bussbiljett. Nu ska jag kolla klart på filmen :p


Biff & potatis

Mamma har gjort mat nu så ska strax gå och äta, biffarna håller på att bli klara. Fan va gott med mat!



typ såhär ser maten ut, fast potatisen är fräshare och inga sånna där såser :p


Ingen blogglust

tyvärr.. Men nu när jag är lite småsjuk har jag ingen energi för att blogga alls. Men jag ska försöka så gott jag kan. Maten är påväg att fixas också , gud va gott att få varm mati sig :) och för halsen gud älskar när något varmt åker ner i halsen när man har ont :p

Hihi, nu ska jag kolla lite saker =) Kanske hörs senare


fixar mig

Nu håller jag på at fixa mig till skolan, min hals är helt förstörd har verkligen jätte ont i den :( starkars mig ...
Plattången håller på att värmas upp just nu, dagens outfit blir mjukisbyxor och nnågo tröja till. Känner för nnågot bekvämt idag.


Nu ska jag sova då

Kryper ner i min älskade säng nu och lyssnar på musik.

Nattinatti

Förresten blogg.se knasar lite, kan inte ladda upp bilder :s

Bokat resa till pappa !

Jag & mamma har bokat min resa till pappa nu på måndag, underbart ! Stannar bara tills på måndag men whatever 4 dagar i allafall, måste komma ifrån stockholm lite. sen åker jag till pappa vecka 9 på spotlovet. Så therese jag kan inte komma när vi ska fira dig :( im sorry. Vi får hitta på något annat, loveu!


sjuk :(

god kväll!

Bloggen har itne varit uppdetarad idag, har varit hemma hos rebecca. Hon har smittat mig med sin hosta och ont i halsen så nu ligger jag här och sjukar, men jag ska till skolan imorgon i vilket fall som helst :)

Just so you know!

..

Ni vet min dagens outfit idag, jag tog på mig de kläderna för jag skulle träffa rebecca, men eftersom det inte blev av så bytte jag kläder, så den outfiten ni fick se idag är förmodligen outfiten för imorgon istället ;)

baby





goosh, loveuboooy


blir irriterad

Nu får jag inte tag på rebecca igen. Skiter i att hämta sakerna men mamma kommer bli sur. Men får ta det. Ska hämta mina saker i veckan i alla fall, måste ju ha mitt smink,laddare,ipod och mina UGGS! mina ända vinterskor herregud, katastrof nu fan

dagens outfit


suddig, vitt linne, svart t-shirt över och jeans


svarta klackskor


mobbad bild, min kamera suger, aja uppsatt osminkad


glömde visst

Oups! Glömde bort att mitt smink är hos rebecca.. Happ då får man se ut som ett troll idag också yeeeii!


Shit.. äntligen

... Har jag fått tag i rebecca , jag ska antagligen träffa henne senare så jag kan få tillbaka mina saker :p Nu ska jag sminka mig lite, så jag ser lite bättre ut i alla fall



skitheta, saknar när det var du & jag..


städar

Godmorgon!

Håller på att städa min svinstia , kläder överallt disk överallt. Inte kul alls. Jag försöker få tag i rebecca också eftersom jag ska hämta mina saker men hon svarar inte och det är brottåm för jag måste ha mina saker ! Så det är inte bra just nu för min styvpappa kommer åka hem till henne när han kommer hem, så jag måste få tag i henne och han kommer hem om kanske en och en halv timma. Då kommer han vilja åka och hämta sakerna, och hon är ju tydligen inte hemma. Så det är ju jätte bra, wihu -.- Men nu måste jag fortsätta städa och fortsätta ringa och smsa rebecca


so sorry

hejsan, ja uppdateringen har varit SÄMST ! Men har inte orkat. Idag åkte vi till södersjukhuset där min morbror och hans tjej är, dom har fått bebis :) hihi så jag har blivit kusin till en liten flicka som är 5 vekor tidig som sagt. Min dag/kväll suger. Aja ska strax borsta tänderna och sova, är verkligen jätte trött.

Vi hörs imorgon


inväntar becca

hej, idag har jag gjort inte så mkt , eller ja har klippt mig i globen o massa skit, det blev väl bra, sedan fick jag reda på att jag har fått en kusin det blev en tjej fast hon skulle komma i mars men hon blev 5 veckor tidigare :p  sedan köpte vi nya skor till mig, och nu har rebecca kommit hit och jag ska börja fixa mig. Ikväll ska vi på grease konsterten, det är premiär och vi sitter längst fram :D


No time

Hejsan, har ingen tid att blogga ska packa och om tjugo minuter går bussen till rebecca, ska sova hos henne ikväll ! Men måste snabba på, kanske uppdaterar mer där!

Pusshej

Paus

Nu är det paus i paradise hotel så passar på att skriva ett inlägg, mina besökare har ökat också ;p haha med min kassa uppdetaring! Men det är bra, fortsätt såhär! Börjar känna mig jävligt hängig, vet inte om jag åker till skolan imorgon, Tror inte det, mår inte bra alls.


UNDERBART !





detta har jag till paradise hotel just nu :)


det är så jävla jobbigt

Att ha vänner som är med om mycket skit är jobbigt, när man verkligen vill hjälpa till och göra så allt ska bli bra för sin vän så går det aldrig. Man känner sig så skyldig som inte kan hjälpa till. Jag mår jätte dåligt över allt som hänt mina vänner, och orkar inte se dom plågas längre, det är som en mardröm för mig. Jag mår själv dåligt när mina vänner mår dåligt, jag kan sitta och gråta jätte mycket. Alltså jag klarar bara inte av det längre, jag vill bara hoppa, hoppa från en bro så jag slipper allt detta, men tänk då hur dåligt kompisen mår då, ännu sämre, så det är inte någon bra lösning. Det är så jobbigt när man har vänner som bråkar med en annan vän, det är jobbigt att höra ens vän snacka skit om en annan vän. Det är jobbigt om man blir tvungen att välja sida. Men det kommer jag inte att göra. Det jag mår mest dåligt över just nu är det som händer dig och att min mamma mår så dåligt, jag bråkar med henne varje dag, jag orkar inte med det. Jag som ville att 2010 skulle bli ett nytt liv för mig, men allt är likadant fast värre. Jag vet inte vad som händer, jag kan inte plugga i skolan jag kan inte plugga hemma, jag är med mina vänner hela tiden , jag pluggar aldrig. Men så blir det när man bara tänker på sina vänners liv och inte sitt eget.


ny duschad

God kväll !

Jag har nyss duschat, var i haninge centrum med rebecca , vi träffade aldrig victoria eftersom hon åkte hem :p Aja, vi kollade lite och hon köpte en assnygg shorta , sen tjockade vi oss på donken, vi träffade frida och madde sedan åkte vi hemåt!

Nu har jag duschat, köpt ben & jerrys och har cola, som jag ska ha ikväll till paradise hotel!


Haninge centrum

Tja! =)

Sitter här brevid rebecca, och vi ska dra till haninge centrum nu, sen möter vi victoria där också =) vi hörs ikväll när jag kommer hem.

Puss


godnatt

Nu ska jag krypa ner i min varma säng, vi hörs antagligen imorgon

im home

Hejsan!

Är hemma och ska strax äta någonting, idag ahr jag varit med victoria och rebecca, jätte mysigt har vi haft det, vi har ätit kebab bland annat haha fettosar as always!;) sen när vi var hemma hos becca så kollade vi på american pie =) hihih ! Aja, jag och victoria tog bussen hem och nu är jag vrålhungrig (a)

03.05

Oups.. En sitta upp natt idag med :/ men ska ta och sova till halv 6/6 nu. Imorgon blir det typ centrum med rebecca, ska kolla på lite saker ...

Ska skoja nu, vi hörs senare alltså mpt dagen ;p

 


RSS 2.0