CSI

Hejsan! Sitter & kollar på CSI. SKa försöka sova men har bara en sak på tankarna hela tiden. skitjobbigt så har jätte svårt för att sova. Kommer bli en till sömnlösnatt & jag orkar inte det, igår somna jag efter två timmar vaknade efter en timma låg i sängen och tänkte i kanske 30 minuter somna,vakna,somna,vakna och så vidare. Men men får försöka.

Drog som sagt till ronja ovh vi köpte lösviktsgodis och satt i en park och pratade! Alltid jag och ronja som köper godis när vi är med varandra.

Hinner ine blogga mer nu ska kolla klart på CSI och sedan sova.


Awaaake

Hejsan, vaknade nyss sov i kanske två timmar. Skolan idag har varit både upp&ner. Rena berg&dahlbanan alltså. Nej men har varit neråt men försökt bli bättre, pratade lite med patrick också & det kändes bra. Okej bla bla bla .. Jag ska typ åka hem till ronja snart. Så jag måste kila iväg nu. Min hals är förstööörd

Hörs sen

förlåt för min äckligt dåliga uppdatering




Hejsan! Förlåt för min uslna upptaringen men saker och ting står inte på plats just nu, verkligen inte. Igår drog jag och sov hemma hos clara. Behövde verkligen det, vi hade mysigt , kollade tv och så.. Idag vaknade jag upp brevis clara vi åt frukost och fixade oss och sedan drog vi till skolan. Skolan har varit piss idag och jag menar det verkligen. Har försökt att vara glad mot alla men har mest varit tyst och deprimerad. Jag fick gråtpanik och kände hur de sved i halsen och ögonen kände hur tårarna bara var på väg så jag drog in jennifer på toan och fick äntligen ut tårarna. Vi pratade lite och så gick vi tillbaka till dom andra och när jag kom tillbaka så var jag tvugnen att gråta igen. Ni förstår inte hur dåligt jag mår. Aja.. Efter skolan drog jag och clara hem till mig vi åt tårta och skit, ja ni vet hur jag är när jag tröstäter. Efter ett tag drog vi till brandbergen och mötte ronja. Vi satt vid en bänk och jag bara satt och lyssna på deppmusik och skrev in en sak i ett bänkbord. Ni kanske tycker jag är löjlig men jag mår så dåligt så jag inte vet vad jag gör. Aja vi drog hem till mig, och jag försökte sova lite , men det fick jag inte för clara. Sen åt vi mat och jag försökte bli på bättre humör men det slutade med att jag somna på golvet. Aja, nu har dom dragit hem och jag kollar på svenska hollywood fruar.

Tyvärr kommer det vara en dålig uppdatering pga deprimisson eller vad det heter. Menmen.. det går över tror jag. Ni får ha en underbar kväll medans min består av tårar och musik, och antagligen ett uppesittanatt för jag kommer inte kunna somna. Hörs imorgon

dålig uppdatering? JA!

Hejsan, dålig uppdetaring idag för att jag har städat ''fixat mig'' och bakat tårta typ. Ja

EHm, min uppdatering kommer va sämst. Min kille har gjort slut med mig och skit. Så senare drar jag och träffar brudarna och sen sover jag hos clara! Så nu orkar jag inte blogga mer. KOmmer va deprimerad  läääänge

Underbar kväll med mina favorit tjejer!




Hejsan, ikväll har jag och clara,ronja,therese och jennifer haft det så sjukt mysigt! Vi drog till ett bad nära drevan och grillade och myste. Vi har verkligen haft det kul och mysigt, efter en timma kanske så kom ronjas kille tommy och hans kompis jesper tror jag han hette. Dom satt med oss i kanske en halv timma. Åh gud! Sedan skulle jag gå och kissa med clara. Så sätter jag mig ner, och clara sätter sig på mig och jag fortsätter kissa för jag garva så mycket HAHAHA och detta är inte fräscht men hon får kiss på benet! Fyyyyfan va äckligt hahahaha! Menmen.. Och det jag inte märkte var att tommy och jesper stod och kollade när jag kissa -.-

Aja, sedan drog vi hem till mig och fikade med kladdkaka =) har haft det jätte kul med er. Ni är verkligen bättre än bäst.






















sista texten till rebecca

Okej, jag kanske har förändras men du ska veta en sak. Att det var DU som förändrade mig. Jag påverkades av dig, det har rätt så många sagt, ta inte illa upp, det vet jag att du inte gör för jag menar dig inget illa med att du påverkade mig, men du var helt enkelt inte rätt person för mig som jag trodde. Det var du som påverkade mig, när jag började kunskap här i tyresö så visa jag mitt rätta jag. Jag kände mig så säker med dig, jag kände att jag hittat mig själv, men jag hade fel för det hade jag verkligen inte. Och jag försöker inte göra så du ska sjunka dig till lika låg nivå som jag. Men att du är mogen, ja på sätt och vis kan man tycka det , men ändå inte. Och det tar jag inte här i bloggen eller någon annanstans detta håller jag för mig själv. Nu har jag inget mer att säga orkar inte slösa min tid på dig mer. Hejdå.

God morgon

Hej! Har varit vaken länge sen klockan 8!, har fixat mig nu och vi ska åka till globen och köpa min touchmobil! Woooh! Efter det ska vi handla lite till grillandet med brudarna ikväll tror jag. Får se hur det blir med grillandet, hoppas att det blir av iaf.

Jag fick en kommentar för några minuter sedan också som jag tänkt svara på i detta inlägget


om ni inte ser vad det står så står det '' hej varför är du aldrig med hon rebecca längre?''

och svaret till det är att vi bråkar! Jag vill inte ha vänner som spottar mig rakt i ansiktet så fort jag blir tyst och inte säger något på någon minut. Det är helt enkelt inte rätt, det är bara hon av alla mina kompisar som verkar tycka det är rätt och roligt. Jag tycker jätte mycket om rebecca som vän men hon har gått över gränsen hon kan inte tro att hon kan bossa över mig, och tro att det är okej, för det är det fanemej inte. Hon sa också att jag inte varit hennes vän, eller jo vän men inte en ''närmaste vän'' för mig var hon den närmaste som fanns till mig, vi kallade varandra systrar och blodsystrar och hon tycker inte att ja va en av hennes närmaste, om hon inte tycker de så skulle hon aldrig ha kallat mig för sin syster. Hon har kallat mig falsk, men nu inser jag att det är HON som är det. Hon sa att jag alltid går runt och säger till alla vad hon har sagt till mig, det kanske jag har gjort någon gång. Men hon gjorde same shit! Säg inget du gör själv. Och jag har fått höra att du snackat jävligt mycket skit om oss andra också. Och det vet jag är sant. Det kanske inte är rätt av mig att skriva detta i bloggen, men någonstans måste jag få skriva av mig. Och detta är det ända stället hon också får en chans att läsa.

Du ska veta att jag inte har glömt tiderna med dig. För du var verkligen som en syster för mig. Men nu ALDRIG mer vill jag ha tillbaka din vänskap. ALDRIG.


21.50

Nu ska jag sova. Är verkligen jätte trött!


Puss & Kram!

Love it ♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Gerbil

Jag ska förmodligen skaffa mig en liten gerbil. Det är en blandning av möss/råttor. Skitsöta! Men tror ni jag skulle klara av att ha en gerbil i mitt stökiga rum. Eftersom jag måste verkligen hålla rent när jag har ett husdjur


dammsugaren han stått där i två dagar nu. Och har fortfarande inte damsugat, såhär kommer mitt rum se ut tills på söndag, eller ja på söndag kommer det att se värre ur !

Shoppat med mami!

Hejsan! Kom hem för inte alls längesedan. Drog till haninge centrum med clara,jennifer och ronja efter skolan. Var där till 3 sedan mötte jag upp mamma. Vi gick ovh köpte fotbollsskor , benskydd och strumpor till fotbollen. Sedan träffade jag min vaniljbulle :D Nikola! Jag och mamma åt på tacobar och sen drog vi till gina och träffade therese och hennes mamma :)

Här kommer bilder på vad jag köpte


ljusa jeans tights från bikbok - 199kr


svart tshirt med lite spets vid axlarna från h&m - 79kr


hårsspännen från h&m 19,50 kr st




två par fotbollsskor ett bar för gräs och ett par för inomhus från stadium 149 kr styck, rea!


fotbollsstrumpor från stadium 69kr



och benskydd från stadium 79kr


Hohoo!

Kom hem för några minuter sedan. Drog ju till handen med clara och ronja vi köpte godis och mat =) vi träffade också therese, efter kanske en timma drog jag therese och clara till torvalla och kollade på tjejernas fotbolls träning =) jag och therese ska ju börja i deras lag. Vet inte när men tror jag ska gå nästa torsdag i alla fall. Vi kollade kanske i 40 minuter sen drog vi till torvalla badhus och käka lite. Och sen drog vi till bussen, där therese satt och tröck i sig en hel pommfritt låda för sig själv!

Aja, min styvpappa ska typ hämta min styvfarmor som ska vara här, vet inte hur länge men någon vecka kanske hon kommer från göteborg så stannar väl ett tag kan jag tro.



therese och ronja för kanske 3 veckor sedan :)

Haninge centrum

Nu sticker jag ronja och clara till haninge centrum!

Have a nice day =)

Passar syster!

Hejsan! Kom nyss hem från att ha hämtat min syster på dagis med ronja och clara. Snart kommer min mamma hem från jobbet och då ska hon lägga in pengar på mitt kort så ska vi åka till handen, kanske köper något..

Det var allt jag ville säga!:)

www.runjas.blogg.se

Hooola amigas!

Sitter här med ronja och vi pluggar :D skitbra ju! Är klar med min spanska så imorgon blir det att redovisa, eller nej jag skoja. Imorgon ska jag redovisa svenska och engelska eller jag har lämnat in min svenska så får se hur det går :) så imorgon BAAAAAM för engelskan ! :D

Väntar på ronja

Hejsan!

Kom hem för ett tag sedan. Ikväll ska ronja ponja bajs sova här! Vi ska plugga! Jag har redan börjat plugga lite =) men innan jag fortsätter med det så ska jag städa upp lite på rummet. så det inte är så ofräsht!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik också =) mariah carey - i wan't to know what love is. Så sjukt fin låt! ne men nu måste jag städa! Hörs snart !=)

godmorgon!

Vaknade för inte så längesedan, men jag hinner verkligen inte blogga för min buss går om 30 minuter om jag inte tar den kommer jag försent ! Men jag måste sticka nu, har en massa att göra. Vi hörs när jag kommer hem!


Kom nyss hem

Trudelutt!

Kom nyss hem från pojkvännen. Gjorde inte så mycket kollade på ''nyheterna'' eh ? Kul.. Haha nej. Jaja om 50 minuter börjar deperate housewives! Har längtat efter det så länge nu ! 

Nu ska jag försöka rätta till lite saker. 

 

tidigare idag

Good Afternoon!

Hejsan!

Kom nyss hem, har suttit vid datorn kanske tio minuter. I skolan idag har jag och frida pluggat skit bra ! Vi ska plugga tillsammans så här bra fram tills påsklovet då ska jag bara ta det lugnt, sedan blir det en massa plugg fram till vecka 17 då vi åker till falun ! Så börjar äntligen komma i kapp! Blev ju klar med två steg idag! Så ska bara rätta till mina stavfel här hemma och sedan imorgon blir det att redovisa ! Sen är det bara matten och spanskan kvar. Och det gör jag imorgon hela dagen! Super Duper !

Har inte känt mig så har duktig på jätte länge ! Ne men nu måste jag börja plugga innan jag tappar tålamodet! vi hör när jag pluggat lite.

Puss på rumpan :)

(a)

Hejsan ! Har nyss kommit ut från duschen. Idag har jag varit på skit dåligt humör verkligen. Men sen nu när jag kom hem och duschade så blev jag på bättre humör. Men är fortfarande lite nere ..

Ska antagligen ut ochgå med jenny sen men först måste jag föna håret och äta mat. Tror mamma håller på att duka eller så tar hon ut/in ur diskmaskinen. Men nu ska jag klä på mig lite jag sitter i min morgonrock och blött lockigt hår. Så ska klä på mig och sedan ha håret i en handduk. Sen föna håret. Ha det bra så länge

pussss


18:28

Hejsan bloggen & alla andra i världen !

Sitter hemma hos med ronja och vi väntar på min mamma och resten av familjen på att dom ska komma hem med kebab till oss :) Ikväll ska vi bara mysa,kolla på film & bara ta det lugnt. Kanske träffa någon ute..

Nu ska jag kolla på tv, goodbye!

Hos jennifer med clara !

Hej! Vi vaknade runt halv tolv hemma hos jennifer ! Vi kollade på scary movie och myste med godsaker!
Idag vet jag inte vad vi ska göra, ronja har nyss gått till bussen. Och jag ska hem om Några timmar kanske. Senare ska jag kanske träffa patrick om jag inte har annat förut. Nu ber clara mig att platta hennes hår, så vi hörs när jag kommer hem!


haha oldiiee

HEYHEYHEYYY ITS FAT ALBERT

yaaay




från eran snygga sexiga claraa!!!!!!!!!!!!! mmmmm


Är med clara !

hejsan! Sitter hemma hos mig nu med min kära vän clara ! Just nu provar clara mina klackskor och shakar sin rooompa! Vi ska snart gå upp och köpa ben och jerrys. Sen runt halv tio träffar vi ronja och jennifer så åker vi hem till jennifer och har myyyys !:D

AAHJ nu brände hon mig på plattången! CLARA ÄR SNYGG , HEJDÅÅÅ


Fotboll !

Åh vad underbart min mamma har pratat med vendelsös tränare och jag ska komma och träna med dom på söndag och torsdag underbart ! Jag och mamma har suttit och kollat på fotbollsskor som vi ska köpa till mig också! Nu håller vi på att göra te. Är verkligen inte på blogghumör så efter jag druckit upp mitt te så ska jag sova. Så vi hörs imorgon!


mammasboy & syster ♥

Barnvakt

Hej!

Sitter och kollar på tv med syrran. Snart är mamma hemma också så jag kan få lite paus. I skolan gjorde jag inte så mycket. Tommybajs fyller år idag också:) grattis brorsaan!

Ne nu är jag riktigt tråkig men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om så jag slutar detta inlägget




NU

Woups!

Tja!

Kom hem för ungefär en timma sedan har varit hos putte med ronja,gurra,tommy och jennifer. Myste för det mesta :) Runt kvart över sju gick jag och ronja hem och nu har jag ätit mat och pratat med min mamma. Just nu är jag väldigt trött och deprimerad. Så snart gäller det att tröst äta. Det får mig alltid på bea humör. Fast först ska jag gråta ut alla känslor.

Hörs imorgon

förlåt mig

... För dålig uppdatering! Idag var det skolan då. Efter skolan drog jag till haninge centrum med jennifer,ronja & clara. Vi proppade i oss donken såklart ! Sedan träffade vi therese och agge, så köpte dom godis. Sedan drog i runt lite i centrum och sen åkte jag hem. När jag kom hem har jag pluggat, och ute och gått med jenny ! Vi träffade therese på vägen så vi följde henne hem och sen tillbaka, så gick vi till djurgårdsplan och träffade älskling. Sedan köpte jag ben & jerrys och har ätit halva och pratat med clara i telefon. Snart är det desperate Housewives också.. Så ska ägna min dit åt det med min mamma, så nu måste jag sluta!

Pusshej



älskar dig syster

Min & ronjas humor :)


spola till 2:45


hahahah !


Aah!

Hej! Har nyss badat! Känner mig fräsh :) jag och jenny gick en sväng till sågen och tog bussen hem (a) hahaha! Skitlata! Ne men min kondition är inte så bra så jag klarar inte av att gå ner och upp igen. Men det ska ändras! Nu ska jag klä på mig och prata med mamma om att jag ska börja fotboll :) så dags att skynda sig. Ser verkligen fram emot att börja igen! Älskar verkligen fotboll!

Hörs senare eller imorgon!


JENNY BAAAJS

Jag får inte tag i lilla jenny ! Och jag måste få tag i henne för vi ska ut och gå som vi brukar !

Jaja i vilket fall som helst sitter jag hemma och äter chocklad ;d haha ! Mamma köpte hem det till mig en 200 gram också, jo hon köper godis till mig nu pga en sak ;) Idag var det skola.. Sen drog jag till haninge centrum med jennifer och ronja, så träffade vi jonas,putte och ralle. Var med dom sedan drog vi hem allihopa ! Nu är jag hemma och fick äntligen tag på jenny så nu ska jag ta på mig mjukiskläder och gå ut och gå ! Suuuuper ! vi hörs när jag kommer hem igen!


kvällsmat!



ja.. min kvällsmat består alltså av en macka! Måste ha koll på vikten såklart!


3 bilder


typ ny vakna & slitna


en ronja


trilla!


21.29

Hej! Följde nyss älskling en bit. Idag vaknade jag av att ronja sa '' GOOOODIS '' och ja självklart började äta ! Vi kollade lite på tv och planerade inför dagen och så.. Det blev som vanligt att dra hem till putte. Där var vi och gurra. Vi kollade på film och snackade som vanligt ;) sedan drog gurra och ronja och mötte victoria och jennifer. Sen satt vi bara hemma och så .. Jag och ronja drog hem och åt och städa lite. Sedan kom putte till mig. Vi kollade på tv , hahah ovanligt !:o

nu ska jag leta efter min kamera som ronja gömde :o

PS! I love u

Tjuuue!

Ronja typ sover, och jag kollar PS I love u och saknar min älskling :(

Jag ska lägga mig i sängen och kolla klart på filmen, sedan ska jag sova. Förlåt för min dåliga uppdatering idag men när ronja kom så drog vi hem till putte och var där till 11. Sedan drog vi hem och nu kollat på film. Så jag har inte haft någon speciell bloggtid.

Vi får se hur det blir med bloggandet imorgon. Men nu ska jag dra. Vi hörs vidare imorgon

Godnatt


Nu är ronja på väg !

Har inte städat! HAHAAH! Tro aldrig på mig när jag säger att jag ska städa eller äta frukost, för det gör jag inte :p jag försöker men gör alltid något annat ! Nu är ronja på väg hit. Så ska bära upp smutsvätten (på riktigt) och plocka upp snabbt och sedan gå upp och möta henne! Men nu ska jag kissa först, hörs när vi kommer hem igen!


Städa

Hej, nu är jag hemma igen och just nu väntar jag på ronja. Så ska börja städa så det är trevligare! Senare när ronja kommer så drar vi hem till älskling och är där ett tag! Vet inte vad vi ska göra där men vi hittar antagligen på något. Nu ska jag städa klart , och fixa mig lite


bild från idag. älskar er tjejor ♥


time to go again

Jag ska åka till godissvampen och maxi och handla inför ikväll! Ikväll sover ronja hos mig. Får se vad vi hittar på kanske är med patrick, och tommy fast tommy vill typ inte va med :p jaja, det löser vi. Men jag har bråttom så jag kan inte blogga. Vi hörs senare!

Puss

hungrig

god morgon, har nyss fixat håret och ska välja kläder, sedan städa,ladda mobilen och kanske träffa mina brudar ! Så jag har ingen tid alls att blogga. Så vi hörs sen!


sorry

förlåt för min dåliga uppdatering. Men har gjort en massa ikväll! När jag kom hem gjorde jag pizza med mamma och syster. Efter maten drog jag och mötte ronja,jennifer,victoria mattsson och clara. Vi väntade på putte, bohman,gurra och tommy. Och gick hem till putte. Där kollade vi på film och så... Sen runt halv tolv kom jag hem och då satte jag mig med min kära mamma och kollade på this is it :) hahah! Skittråkig film!

Ne men nu ska jag gå upp till mamma! Och dricka upp sista colan. Sen sova :) vi hörs imorgon! Puss


18.22

Hejhej!

Kom nyss hem från älskling. jag och brudarna åkte till handen och så, sedan drog jag och ronja till putte och där va tommy. Sedan drog tommy och mötte upp gurra så kom dom tillbaka. Vi satt och kolla på film typ. Sedan drog tommy,gurra och ronja till bohman och lånade en film. Sen kom dom tillbaka och vi snackade lite och så..Nu är jag hemma och jag och mamma ska göra pizza strax. Är sjukt hungrig. Sen får vi se om jag går tillbaka till killarna, tror inte det, behöver lite tid med mamma också.


Outfit

vi kör på de nya kläderna jag köpte igår




haha snygg bild ! felvänd


så kör vi på uppsatt eftersom mitt hår är vaxigt tack vare tommy.


God morgon!

Hejsan, har nyss fixat klart mig, och ska gå mot bussen om fem minuter. Jag ahr tagit dagens outfit bilder som jag lägger in i det andra inlägget! Ni får ha en jätte bra fredag!

tv

Nu är jag hemma igen, jag och jenny gick till sågen och hem igen. Vi ska börja promenera varje dag i ungefär 40 minuter ! Nu är jag hemma och kollar på tv och dricker min sista cola !

Jag har ingenting mer att skriva , får se om jag bloggar mer senare.



hag vet att jag är snygg

Im going out

Nu drar jag ut och träffar jenny ;d kommer in runt åtta. Blir antaglgien mer bloggning då!

Yeah

Hejsan! Jag åkte till haninge centrum med min mamma och syster. Och köpte lite saker som jag har behov av! Sedan köpte vi mat från subway och åkte hem och åt! Bilder på det jag fick med mig hem kommer här under ;)




vanliga tygskor


strumpor


nytt vitt linne, eftersom mitt är sönder och jätte fult!


tights


och en nättröja typ ? gäller att ha en annan tröja under !


mmmmm.... daxvax!

Hej! Kom nyss hem och jag är pisssur! Åh var verkligen jätte längesedan jag va såhär sur! TOMMY BOLIN KLETADE DAXVAX I MITT HÅR & just nu är jag riktigt pissed-of ! Så jag kommer antagligen inte blogga någonting idag. gör aldrig det när jag är sur typ.

va glada över att jag uppdaterad iaf ! HEJKDÅ

Klubba!

Sitter & äter en klubba och kollar på two and a half men ! Ska strax gå och bada !


Kom nyss hem !

Hejsan ! Kom hem för kanske 10 minuter sedan! Dagen har varit jobbig typ haha ! För det första när vi satt vid maten så spiller fidde mat på mig! Så ja inte så mysigt direkt. Sedan har jag en klängade ronja på mig som kallar mig för mamma och hoppas upp i min famn och sätter sig på golvet och håller i mitt ben så jag inte kan gå. Wiih ! Men det är bra att hon är glad :)

Själv har jag tillbringat min dag med frida för det mesta! Nu ska jag gå och prata med min styvpappa. Vi hörs senare mot kvällen!



ÄLSKLIIING !

Snart dags!

Snart dags för ben & jerrys och desperate houseviwes ! Just nu ska jag ta på mig lite kläder, eftersom jag sitter i min morgonrock!  Och har 7 minuter på mig ! Måste ruscha!

Puss


Badet

SKa hoppa in i badet!


sjukt trött

Tja! Har nyss ätit mat, kom hem för ungefär 50 minuter sedan från putte. Just nu ska jag plugga. Men jag är så trött så jag knappt orkar ! men jag måste! Ikväll är desperate houseviwes också! Underbart ! Jag vet inte vad jag ska skriva för något jag är för trött för att blogga just nu.

Vi hörs antagligen senare!



min lilla snuttilutta !

Klar fixad !

God morgon sötnosar!

Har fixat klart mig & om ungefär tio minuter ska jag gå och möta jenny och åka till skolan. Nu ska jag hitta ett par strumpor och en tröja jag kan ha över :)

Idag kör jag på uppsatt & svarta kläder :p hahah ! Lacktights, svart tuptopp och en svart kofta från gina! I like black! Beacuse Im a EMO haha nej jag skojade bara. Men nu ska jag gå upp och äta ett äpple. Sedan drar jag. Ni får ha en jätte bra dag. Så bloggar jag senare!

 

Puss


No time

Ingen tid för bloggning just nu. Ska kolla på Svenska hollywood fruar och sedan sova!

Hörs imorgon!

Im back

Nu är jag tillbaka med Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake :d jag vet att ni är avensjuka ! vet ni jag har klarat mig utan cola i exakt två dagar ! Jag är ju bäst! Ska verkligen sluta dricka cola så mycket, ska dricka de 2-3 gånger veckan nu istället för 2 gånger om dagen. Jag ska klara detta & det kommer jag  att göra!


Ben & Jerrys !

Wooooh! Ska få pengar av mamma så jag ska köpa Ben & Jerrys. Ska möta Jenny en snabbis och prata lite :) Vi hörs vidare när jag kommer hem igen =)

Stökigt rum

Hejsan! Åt för mindre än en timma sedan! I skolan idag vet jag inte var jag ska börja, fick i alla fall ett häfta om medeltiden som ska vara klart tills på onsdag. Efter skolan drog jag och brudarna till handen och kolla lite. Sedan drog jag och ronja hem till putte, kollade på film och så.. Sedan drog ronja så jag va kvar kanske en halvtimma.

Nu är jag hemma och har ingen aning om vad jag ska göra !

<3




Håller på att fixar mig

God morgon! Vaknade för en kvart sedan. Har sattit på plattången och snackar med clara på msn och lyssnar på musik! Clara klagar på att hon inte har något att ta på sig. Själv har jag inte heller någonting. Jag sitter med ett par vanliga tights och ett linne från igår och ruffsigt hår och utkletad mascara! Snyggt alltså!

Ne men nu måste jag skynda mig. Ska åka runt tio över. Vi hörs i eftermiddag/ikväll !


 

ouff!


Ny badad!

God kväll. Har nyss badat och rakat benen osv. Känner mig riktigt fräsh just nu. Har smörjt in mig med nivea hudkräm också! Snart ska jag gå upp och kolla på film med mamma! Eller ja syrran ska sova först. Menmen..

Efter filmen går jag och lägger mig , för jag är så sjukt trött. Så detta blir mitt sista inlägg idag. Och imorgon är det skola ! ser verkligen inte fram emot det. Får se vad min handledare frågar mig om kursen också.. Men imorgon ska jag plugga hela dagen! Eller åtminstånde försöka.

Vi hörs i alla fall imorgon! Sov så gott.


..

Hmm... Ja!




tycker ni jennifer ska vara brunett eller blondin?




Tacos dags!

Nu ska jag äta tacos!

Och nej, det fanns ingen cola :'( brustet hjärta! Men imorgon ska jag dricka det !

 



bild i repris


Tv & en glad jennifer !

Sitter och pratar med min mammasboy på msn alltså jennifer! Hon är helt överlycklig fan!

Själv kom jag nyss hem från putte. Mamma är hemma snart så vi ska göra tacos! & Ikväll är gossip girl! Så ska inte missa det. mamma har hyrt sommaren med göran så den ska vi kolla på när syster har lagt sig :) nu ska jag fråga om hon köpt cola för jag blev helt plötlisen sugen på det!

Hörs senare

Frukost

Nu ska jag ta och äta, sedan plocka upp på golvet. Sedan drar jag.

Vi hörs mot eftermiddag


Tack Linnea!

Linnea fixade min blogg än en gång ! Typ min personliga bloggfixare :d hihi! jag hade länkat henne om hon hade en blogg men nu har hon tagit bort sin.

Tack i vilket fall som helst !


Outfit & Facelook





stickad kofta - mammas
vitt linne - gina
leopardaktika strumpbyxor - gina
over knee - gina





God morgon!

Hejsan!

Sitter och fixar mig för tillfället. Ska antagligen dra mig till putte snart. jag lägger in en facelook & outfit i det andra inlägget!

kärlek.



Jag är lycklig med dig.


Mys

Hejsan. Jag och jenny drog ut och mötte clara och ronja. Sedan drog jenny hem, clara skulle möta therese så jag och ronja gick till putte. Gick ut en stund , sedan kom therese och jag drog hem. Har nyss pratat med min morbror i telefon också. Just nu kollar vi på melodifestivalen (?) HAHAH! Ska ta lite dricka snart , inte cola den här gången :( bra att variera lite också ;)

Nu ska jag kolla på tråkiga melodifestivalen och smsa!



jag älskar er

on the bus

nu sitter jag på bussen, skitvarmt är det verkligen.
Har inte ens åkt i en timma, och jag vill bara va hemma nu och vara med mina underbara vänner som jag saknar så sjukt mycket! Nu ska jag nörda Eminem baby! Vi hörs senare, för jag har ingen blogglust för tillfället. Får ta och hoppas att den dyker fram om ett tag!


Snart dags att åka

Har typ städat klart. Ska bara upp med madrassen och det som jessie sovit på. och ta bort allt från byrån! Sen är allt klart ! Har fixat så jag kan kolla på film i bussen också. Fast ska för det mesta sova. Får se om jag är med patrick senare, annars blir det imorgon på kvällen !

Just nu laddar jag min ipod och jessie står och fixar sig. Nu ska jag fortsätta städa!

Hörs på bussen


Vaken!

Ja jag är vaken jävligt tidigt. För Min buss går 10.40 så jag måste packa och allt sånt skit ni vet! Antar att ingen annan är vaken, alla sover väl.

Jag sitter och lyssnar på nickelback. Jag älskar dom HAHA! Jaja jag måste fortsätta packa nu. Vi får höras senare innan jag åker eller på bussen !


film dags

Nu ska jag och jessie kolla på film, och mysa.

C ya

Ingen mer bloggande

Bloggar mer ikväll/eftermiddag. Nu ska vi åka och äta !

Ha en bra fredag!


Tjuebre!

jag har nyss druckigt lite te. Och vi ska strax åka och äta på kinaresturang, mysigt att få lite tid med familjen!

Senare åker vi till maxi och köper mysmys! Ah en två liters cola ska jag ha i alla fall ! Till mig och jessie ikväll! Hon ska sova här :) Just nu sitter jag och pratar med nathalie ! hatar problem och skit. Känns alltid bra att prata med någon av sina vänner, istället för att prata med en vuxen. Kan berätta ungefär allt för mina vänner, men oftast har jag svårt att prata facetoface och i telefon om mina problem. Vet inte varför, måste bättra upp det!

Nu ska jag kolla om alla är klara, magen skriker efter mat!

ska sova nu

Nu ska jag sova igen. Hörs kanske runt ett.

Ang igår kväll.

Nu ska ni veta varför jag var så förbannad.

Min pappa kom hem tre timmar tidigare och sa till mig, ja vi kan åka till polisen och fråga vart du får tag i droger ! Jag fattade inte ett piss då sa han ett namn som jag kände igen som jag hade smsat med och skojat lite om att jag skulle göra det. jag vet ingen bra ide att göra det, menmen.. Han höll ju själv på så..Men nu har han sagt att jag redan knarkar! Och det är bara rena bullshiten! Den här killen har jag känt jätte länge och är nu min största fiende. Aja och då hade han gjort så min morbror fick reda på detta också och ringder och berättar för min pappa om detta. Jag förklarar för min pappa hur det egentligen stod till. Sedan smsade jag denna killen och sa att vi skulla ta ett snack på måndag. Då frågar han vad han har gjort och att han inte gjort något. Jag berättar för han. Och så.. Sen så säger han till någon i min familj att jag ska slå honom, och jag sa tvärt om till han. jag sa att jag skulle prata med han och inte slå han. Därför får jag ännu mer skit nu. Jag blir så irriterad att han måste ljuga och göra så jag får mer skit. Än att tala sanning.

Detta är något jag aldrig kommer glömma, och aldrig kommer att släppa försänn jag fått prata med honom. Jag ger mig inte. Jag ska prata med honom, om jag nu blir tvungen att dra han ut från skolan.


morsning!

Hallådär!

Sista dagen jag är hos pappa nudå! Ska kolla om någon vill sova hos mig ikväll.

Aja, nu ska jag skriva om varför jag var så förbannad igår. Hörs snart

skakar av ilska!

Har inte varit så här förbannad på skitlänge!

..

Åh va jag är sugen på en stor kopp med te! Så varmt och gott. Ska hämta det snart :)


Ingen bra kväll!

Finns ingen mat heller ! Hur ska jag klara mig ikväll utan mat,cola och tuggummi! Kommer verkligen dö! :'(

Gaah!

Självklart är badkaret upptaget med min fina, söta , snälla syster i, wiho.

Vad ska jag göra nu ? Jo jag ska äta mat och dö av fetma !


Nu ska jag lugna ner mig med ett varmt bad.

-

DÖDÖ SEGA ÄCKELDAATAAA

FÅR VERKLIGEN DAMPRYCK PÅ DEN STORA DATORN HÄR HOS PAPPA. SÅÅÅ SJUKT SEG. TOG UNGEFÄR 15 MINUTER ATT BARA LOGGA IN! OCH NEJ BILDERNA VILL INTE FÖRAS ÖVER. OCH DET TAR 10 MINUTER ATT KOMMA IN PÅ INTERNET, JAG BLIR GALEN EFTERSOM JAG INTE HAR BRA TÅLAMOOD. JAG SKA HUGGA DATORN I BITAR! OCH SÄGER BARA

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Home!

Nu är jag hemma allihopa!

Pappa körde mig ner til stan, så jag väntade på jessie. Så köpte vi en present till min kära therese, det va ena presenten hon ska ha två till, haha! Men det får jag fixa hos mamma när jag fått lite mer pengar :)

Sedan fikade vi lite. Och hon hade gett mig en skiva som jag skulle bränna över lite låtar på, men självklart så råkar jag tappa skivan så den ligger någonstans i stan ;) Runt halv 4 gick vi upp till sturehallen och mötte agnes. Ungefär 20 minuter efter kom filicia. Vi satt i sturehallen i en timma om inte mer och bara prata!:) Runt kvart tjugo över tog jag bussen hem. Och nu ska jag strax gå och bada. Jag ska sätta mig vid den stora datorn också och ladda över lite bilder från min kamera, fråga mig inte varför de inte fungerar på min bärbara.

Men nu ska jag ladda över bilder, sen bada. och sedan fixa låtarna till jessie. Hörs efter det!

Puss!

Hörs ikväll babes




Bye Bye..


måste städa snabbt!

Måste städa lite snabbt för pappa hämtar upp mig om tjugo minuter! Vi kanske hörs innan jag sticker, annars hörs vi senare ikväll!

Ha en bra dag allihopa!


Min rygg :(

Nu är jag klar fixad!

Min rygg är så jävla äcklig, för ibland när jag andas så knäcks den. Jag har så otroligt ont i den också! Måste gå och kolla den någon dag. Orkar inte med detta längre. Kan inte ens ligga ner i sängen på enn bra sätt utan att jag får pissont.


=(

Dags att fixa sig

Jag ska ta och sätta på plattången nu, välja kläder och sminka mig ! Så jag är klar ! Vi hörs när jag är klar!


I think about how it was with him.

-
allt känns så mycket bättre när jag har dig. jag tänker på tiden då jag hade en annan, och detta känns så mycket bättre och verkligare. Frågan är den om det kommer hålla. Och om du verkligen vill detta.


Tears!:(

 

Mina color är slut :'( Rest In Peace mina kära älsklingar Rest In Peace !


Awake!

God morgon!

Sitter här och lyssnar på Joshua Radin - Brand New Day, skitbra :) Min pappa är och köper mat åt mig just nu. så det blir min frukost :)

Senare kör han mig till stan så möter jag upp jessie, sedan träffar vi agnes! Nu ska jag gå och sätta mig hos syrran ett tag.

oups

Ja , det blev allt senare. Har inte varit på humör av vissa andledningar som jag inte tänker ta upp här i bloggen !

Jag ska i vilket fall som helst nu gå och lägga mig och smsa med min gulleplutt :) så hörs vi imorgon!
Imorgon ska jag stanna hemma! och ta hand om mig själv :) Ha en bra natt :)



HAHAHA ?

nere..

Känner mig som världens elakaste människa. Känns som att jag har tvingat min bästavän till något hon inte vill göra. Eller jag vet inte vad hon vill.. Men det känns som att jag tog kontroll över allt, som jag kanske gjorde. Jag gick nog lite överstyr. Fan va hemsk jag är. Är verkligen inte bra för den här världen.

uttråkad och trött som in i h**v*tte

Tja!

Sitter i min säng och lyssnar på eminem och ska strax hämta en till cola burk :D och sen ska jag äta annanas haha! Nej jag ska spara ´min cola lite och om en timma ska jag dricka den, så jag ska sova i en timma nu sen dricka cola för då är jag cola sugen och sen kan jag sova igen!

Superbra planer ju! Idag åkte jag till skolan. Jobbade med spanskan mest. Sedan hade vi nolabb med laser fast jag sov istället :)

Imorgon ska jag möta upp jessie i stan när hon slutat. Ska se om agnes & filicia kan träffas också. Ne men nu ska jag kissa, sen sova!

Vi hörs om kanske en och en halv timma eller mer!


(v





tar bussen 14.09

om ungefär två timmar tar jag bussen ner till stan, ska möta jessie som kommer komma från skolan, och så ska vi äta mat, sedan ska vi upp till sturehallen och träffa filicia och dzeneta! Äntligen blir det av i alla fall. 

sedan halv fem ska jag med jessie på sin träning. så är hemma runt 6-halv 7 kan jag tro. Nu ska jag städa rummet och sedan äta något!

Kanske hörs lite senare innan jag åker , annars blir det ikväll



kör på löshår idag!

mensverk och trött

...Allt suger nu



- har ont i magen
- är trött
- har inget att göra
- mitt rum är stökigt
- vill ha pengar
- vill ha cola
- är rastlös och irriterad
- saknar alla brudar i sthlm
- hatar min ipod
- hatar mitt hår
- hatar mitt utseende
- hatar min mobil
- hatar att min kamera sladd är borta
- ingen är social
- jag har tråkigt
- vill va med min underbaring i sthlm
- det är tråkigt här hos pappa
- är sugen på godis
- vill ha en ny mobil
- hatar spotify reklamen
- min parfym är snart slut
- alla hatar miiiig
- kan inte ladda ner eminem låtar :(
- jag är eminem beroende
- orkar inte gå och släcka lampan och sova !



Mycket negativt ja!


19.08

God kväll!

Har nyss tagit ett bad! Kände att jag ville ha lite lugn och ro. Just nu sitter jag och smsar och lyssnar på musik. Ska strax gå och äte något.

Idag så drog jag till kunskapa här i borås och pluggade kurs och spanska ;D wooh äger juu! Efter skolan drog jag och jessie till stan och åt dooonken! Sedan så träffade vi agnes och hennes kompis emilia en snabbis. Sedan väntade vi på josh i typ 2 timmar. Träffade han ungefär 20 minuter sen skulle han på träning =) jag tog bussen hem då.

Imorgon ska jag sova ut och bara ta det lugnt! :) Ne nu är jag utsvulten, I need food!

RSS 2.0