skolår 8 ska bli mycket annorlunda ..

Gemfört med 7an.

Började i kunskapsskolan i tyresö förra året. Lärde snabbt känna alla där. Jag pluggade bra i ungefär 1 månad. Sen la jag ner, jag lärde mig att busa och höra skvaller. Jag skippade mina lektioner, fick gå på flera skolmöten. Fick varningar. Fick ig i idrott. Allt skönk. Vill ni veta varför ? Hmm .. är inte helt säker men för det första så började jag springa runt och tjaffsa med skitungar, stöka ner lite & brydde mig helt enkelt inte om skolan. Det var som en fritidsgård för mig dit jag kom på morgonen satt och pratade och skrattade på lektionerna och struntade i när läraren sa till mig. Började bråka som fan med min handledare osv ..

Sen efter jullovet blev jag på g med en kille. Och mina ögon var alltid efter honom, försökte alltid se han, forsatte busa. Jag fick inte bara inget gjort i skolan, utan efter skolan också. Efter skolan drog jag till centrum varje dag. Ljög för min mamma att jag stannade kvar i skolan, när jag ibland drog till centrum med mina vänner.

Jag blev tillsammans med den här killen, gick alltid hem till honom. När jag satt inne hos mig och inte orkade plugga, så frågade jag om jag kunde komma hem till han eller om han kunde komma ut. Och det gick varje dag i en månad & en månads inget pluggande i kunskapsskolan är över gränsen, då passar man inte in i skolan. Men något säger mig att jag måste stanna kvar, Sen tog det slut. Jag mådde dåligt, och det påverkade skolan ännumer, eftersom jag ville ha uppmärksamhet av honom så jag såg alltid ledsen ut (eller jag var ju ledsen & inte kunde dölja det ibland) Men han kollade inte på mig. Så jag försökte mer. Efter några veckor blev jag mer besatt av han. Men allt blev värre, det blev stora bråk mellan oss. Kunde inte fokusera alls nu på skolan. När vi var tillsammans sa han alltid ; du måste plugga, jag hjälper dig med matten, gå på dina lektioner gloria. och när jag sa nej, så bar han upp mig för trapporna och drog in mig till min lektion. Han brydde sig om min skolgång mer än vad jag gjorde, sjukt va ?

Jaja, jag började på sämre pga andra saker också, jag gick och pratade med skolkuratorn, fick fler skolmöten. Osv. Kände verkligen pressen bakom mig. Kändes som att en stor kör stog bakom mig och upprepade att jag var tvungen att plugga för att jag låg efter, hela tiden. Så nu har jag bestämt mig för att göra en stor förändring. På måndag är det chilldag. Eller jo visserligen är hela veckan chill, eftersom vi bara ska göra aktiviteter. Men veckan efter det, då är det plugg som gäller, gå på idrotten. Gå på alla lektioner, klara av alla prov & redovisningar. Kämpa som fan. Få MVG & VG , inte ett ända G eller IG endasf VG & MVG !

Im going to fucking do this !

PS!

Vill inte ha några jävla kommentarer på att jag inte kommer klara det.


Kommentarer
Postat av: Jelena

Du kommer klara det Glori

2010-08-22 @ 09:56:11
URL: http://jelenajankovic.blogg.se/
Postat av: Diana

Klart du kommer klara det gumman! Kör nuuuuu! ♥

2010-08-22 @ 13:45:13
URL: http://dianarasool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0